Fest & Bakfull

Japp i går vart det fest!! Det var jag och Malin som vanligt. Satt hemma hos Malin, det var lite segt i början men vi kom ikapp på slutet. Spränge några högtalare, me det finns att köpa nya =). Sen vart det krogen Klaras... Vi stod på schlager golvet hela kvällen, det var riktigt roligt, dom spelade massa gamla låtar som man lyssnade på när man gick på disko i mellanstadiet. Efter det blev det mat.... Ris och snitzel... Mmm, det var gott.

Sen vart det sängen för våran del. Det var bara ett problem, Malin har en loftsäng.... Och för er som inte vet så är jag en och en halv meter lång =) ni ska inte tror att det var lät att ta sig varken upp eller ner. Jobbigt när man på morgonen vaknar och det trycker på ganska bra i blåsan.... Ingen hit vill jag lova.

Idag så har det inte hänt speciellt mycke. Va och åt med Malin och Sophie, efter det så la vi oss i solen en stund. Sen bar det i väg till Kårsta för att äta lite födelsedagsmiddag. Marcus mamma hade fyllt år....

Sen var det bara att sätta sig vid datorn och ringa Nina. Vårat arbete skulle ju vara fixat till idag. Och nu är det klart... hoppas att det inte blir nåt mer nu med det arbetet, det vill jag lägga bakom mig nu och gå vidare.

Men nu är det dax för sängen. Theresa kommer i morgon kl 08.00 så jag får lite sällskap till skolan.


"Det är inte lätt"

// Petra

KOMMENTARER

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0