Namnsdag!!

Kom ju på att jag har ju faktiskt namnsdag =) Mormor är den som har grattat mig.... Ja moster sa grattis i förskott igår. Hade G- Mormor levt så hade hon ringt och grattat mig mig, hon hade alltid koll på våra dagar.... =) Men jag tror nog att hon har tänkt lite extra på mig idag =) Morfar oxå naturligtvis =)

Va bara det jag ville tillägga....

Puss och godnatt igen =)

// Petra

Stulen igen av min bajs =)

15 år sen.. (1993)
1. Var jag 9år?
2. Bodde i Säffle
3. Lugnet före stormen

10 år sen.. (1998)
1. Gjorde som jag själv ville... sket i andra
2. fick läsa både 8:an och 9:ans årskurs =(
3. Va jag en riktig liten djävul =)

5 år sen.. (2003)
1. Ett år kvar till studenten
2. Jag fick min marcus och har varit tillsammans i 2 år
3. Hemma fru =) =)

3 år sen.. (2005)
1. Jobbade jag på coop och äldreboende
2. Jag och Marcus flyttade bor nu i Hovsta
3. Skaffade mig en katt (Brynolf)

1 år sen.. (2007)
1. Jag flyttar till eget boende
2. På höste började jag skolan..... Behandlingsassistent
3. Vart singel efter 7 år

4 månader sen.. (Februari)
1. Jag och marcus tillsammans igen
2. Hade min Lia på kumla anstalten
3. Har tre jobb och skola

Igår.. (28/6-08)
1. Färgade jag håret
2. Va hos min moster och mormor
3. Lekte med Malin

Idag.. (29/6-08)
1. Va hos Emil
2. Har jag namnsdag och så även min kusin
3. Är arg över min boxer och min tand

Imorgon..(30/6 -08)
1. Ska jag jobba
2. Laga matlåda
3. Kanske träffa Marcus =)

Om 1 år...(Juni 2009)
1. Har jag precis tagit examen =)
2. Förhoppningsvis har jag ett fast jobb
3. Och kanske en ny bil =)

Tanden!!!

Min lilla lagning som fanns kvar är nu borta =( Så nu har jag ett STORT hål rätt upp till tandköttet. Ska göra en rotfyllning=(
Men hur ska en student ha råd med det???? Får ta och ringa runt i morgon och se vilka som tillåter faktura!!!!

Och inte nog med det.... MIN BOXER FUNGERAR INTE....... ÅÅååååå........ JÄVLA SKIT.......... så nu måste jag vänta ända tills imorgon..... Tur man har datorn. Men det slår dom väl av snart oxå.... för det finns inte såååå mycket att betala räkningen med om dom inte vill ha ett par gamla stumpor vill säga..... =)

Ont i ryggen har jag oxå. Va och lekte lite med min lilla kusin igår... skyll mig själv kanske, men vem kan låta bli han!! Inte jag!!!! =) Sen så har ju inte min rygg mått så jätte bra med tanke på att man har legat på en tunn liten madrass i nästan 4 veckor, så jag ska nog ta det lite lugnt med den.... Annars så kan jag ju inte jobba och det går ju inte....

Åååå, vad mycke klagande det vart idag kände jag..... men så kan det vara ibland......

Nej nu får det vara nog.... Sängen väntar och John blund är nog på väg =)

Puss och godnatt

// Petra

Stulen av min bajs

Stulen lista

VEM
Vem är i rummet med dig? Tv:n
Vem fick du sms av senast? Moster
Vem pratade du senast i telefon med? Malin
Vems hus var du senast i? Mitt
Vem sa du senast "jag älskar dig" till? Marcus
Vem önskar du att du var med nu? Marcus


VAR
Var är din telefon? Brevid mig
Var är din mamma? Hemma antar jag
Var sover du? I min säng
Var fick du tag på tröjan du har på dig? Gina
Var åkte du senast bil? Till Emil
Var i ditt rum är du? I soffan


VAD
Vad åt du senast? Chips
Vad drack du senast? Juice
Vad är det för färg på dina byxor? Svarta
Vad är den närmaste saken som är blå? Mina ljuslyktor
Vad har du på fötterna? Hud
Vad är din favoritfärg? Svart
Vad är din favorithemsida? Hemligt =)
Vad hör du just nu? Tv:n

NÄR
När var senaste gången du tände ett ljus? Inte den blekaste
När träffade du din pappa senast? Vet inte, längesen var det!!!!
När duschade du senast? I morse


HAR DU NÅGONSIN
Hånglat i mer än tre minuter? Hmmm........
Sovit i någon annans säng? Japp =)
Hånglat på en bio? Jodå
Hånglat i skogen? Ujja
Kört över hastighetsgränsen? Det med
Målat om ditt rum? Japp
Haft känslor för någon som inte känt det samma? Vem skulle inte älska underbara Petra???
Sovit i en säng med någon av samma kön? Ja
Sett någon dö? Yes, några gånger
Varit på ett plan? Usch ja
Sovit till tre? Jo, i min ungdom =)........ Hahahah
Älskar eller saknar någon just nu? Ja, det kan man väl säga


Hemma!!!

Japp nu är jag hemma igen!!! Ganska skönt faktiskt. Jag har ju bott hos Marcus snart i 4 veckor. Kommer att bli lite tomt men det ska nog gå bra. Skulle behöva dammsuga lite här.... det var ju ett tag sen som sagt!!! =)

Ja, inget annat som har hänt.... jobbat och jobbat!!

Ska nog ta mig en cykel tur till Malin, det var ett tag sen man cyklade.... måste ju komma igång igen!!! Hahahha

ha det!!

// Petra

Längesen igen!!!

Nu var det ett tag sen jag skrev igen!!!   Har inte hänt så mycke!! Har mest jobbat!!! Midsommar var bra... först på dan så åkte jag , Carro, Andreas, Malin och barna till G-vik och badade lite!! Sen bar det hem till Marcus och börja grilla och laga mat!!! Vi gjorde inte så mycke. Det var jag , Malin och Theresa. Lördagen så låg vi hela dan och söndagen likaså!!! =) Sen är det bara jobb och jobb  och jobb. Bor just nu ute hos Marcus, Jag har nämligen inga pengar, så jag kan inte ta mig till jobbet. Men som tur är bor ju han kvar här ute i hovsta så att man kan gå til jobbet. Han är nog lite trött på att jag jämt är där... men så får det vara, jag måste ju jobba för att få pengar!!! Så jag vet inte hur jag ska lösa Juli mån då jag inte har ett öre och  marcus flyttar in till stan!!! Men det måste ju gå på nåt sätt!!!

Nej nu larma det så jag måste nog ta det..... Det var ju min lilla älsklings gumma som vill ha lite hjälp... Fast jag tror att hon larma bara för att få träfa mig =) HiHi

Klart slut.

// Petra

Måndag!!

Sitter hos Marcus och inte gör nånting just nu!!!
Har pratat med min bajskorv för första gången på jättelänge =) Det var himla roligt!!! Kanske ska ta en katt bäbis i från henne!!! Vi får se hur jag ska göra!!! Dom är ju inte födda än, så jag har ju lite tid att tänka.

Är lite orolig över min vän Theresa.... Du vet vart jag finns om du skulle vilja prata. Tycker inte om när min vänner inte mår bra!!! Vill bara åka och kramas lite med dom då!!!

Idag så är det jobb som gäller. Har ingen större lust. Jag hade ju fått för mig att jag skulle jobba dag i dag men så var inte fallet. Börjar att jobba kl 15.00. Lite surt men det får man ta!!! Hoppas bara att jag inte jobbar med barbro.... för då går jag hem.... Förstår inte hur man kan antälla en sån människa, det enda hon gör är att sitta och prata med dom.... visst det är jätte bra tt hon tar sig tid med dom, men man måste ju göra lite annat oxå och speciellt när man jobbar i Hovsta där schemat är jätte tajt. Vi har ju inte ens tid för ett larm. Snabb men effektiv får man vara då!!! =)

Nej nu måste jag fixa lite lunch och duscha. Måste ju ha matlåda idag och i morgon.

Puss och hej

// Petra

Dolly Parton

Igår så var jag och Carro på Dolly Parton =) Vi kom iväg till slut... Skulle ha åkt 9.30 men vi åkte härifrån kl 11.20. Vi hade lite problem med att hitta till stadion. Vi hade tagit med gps men den mådde nog inte sååå bra =) efter många vänder fram och tillbaka så hittade vi till slut. Vi hade turen att hitta en parkering nära stan och nära stadion, som bara kostade fram till kl 17.00. Snacka om tur.
Vi gick på stan i några timmar!!! Och innan Dolly som började 20.00 så skulle vi hitta nånstans att äta, vilket var lättare sagt än gjort!!! Vi hade ju inte mycke tid på oss så vi ville ha nåt som gick fort men ända som var lite vettig mat så att man står sig ett tag. Det var ju fullt över allt!!! Tillslut så hittade vi en kina resturang. Maten var sådär men det fick duga... Jag hade världens huvudvär och inte en enda tablett gick att få tag på.... Väl framme vid stadion så står vi i kö och ser att alla som har drickor med sig måste slänga dom.... Fan vi som hade köp 3 drickor var!!! Snåla som vi är så går vi och lämnar dom i bilen =)
 Vi frågor oxå varför vi inte får ha dricka med oss, svaret vi får är att vi kan slänga dom på backen så att andra gör sig illa på dom!!! Ok... konstigt svar tyckte vi.... det finns dricka att köpa därinne... Bra då gör vi det då tänkte vi!!! Men vänta lite var det inte så att man inte fick ta med sig sin flaska in, men vi får köpa en ny därinne.... Kunde hon inte ha kommit på ett bättre svar till oss iaf. För om du var full spelade ju ingen roll det fanns ju massa öl därinne.... Vi ställer oss i kö till drickan och ska köpa 2 var... Då dom öppnar både drickorna... Inte så gott att dricka avslagen dricka.... så det fick bli 1 var!!!
Väl inne hittade vi våra platser och satte oss ner. Vi hade med oss nötter, jordgubbar, biggaroer och min älskade räkchips Mmmm =)
Huvudvärken satt kvar men det var ok i början.... Själva konserten var sådär... det var dåligt ljud så vi hörde inte så mycket av vad hon sa och inte så mycket av vad hon sjöng heller!!! Hon pratade VÄLDIGT mycke... vilket var lite roligt ändå för att man fick höra historien bakom låten, men som sagt man hängde inte riktigt med eftersom att ljudet var som det var. Och i och med  att hon pratade ganska mycke så vart det inge drag. så det var lite långtråkigt att sitta där. På slutet mådde jag ganska dåligt, mitt huvud höll på att sprängas och jag mådde sååå jävla illa. Vi gick när sista låten spelades så vi slapp alla köer mm. Och vi hittade motorvägen ganska på en gång..... Var det värt att åka... Nja... Coolt att ändå ha sett Dolly Parton men för 800 kr så hade jag lika gärna kunna ligga hemma och pillat mig i naveln och kolla på youtube.....

På vägen hem så vart det ju inte bättre heller, jag hade min spy påse iknät... Men tyckte inte att det var så trevlig att spy i bilen så vi fick stanna vid en mack, där jag fick upp ganska mycke... Huvudet hade då redan sprängts sönder!!! =( Sen så ser ju Carro inget när det är mörkt. hon ser inte vägen och kommer det möte så kör hon nästan av vägen.... Inte bra!!! Så det var ju bara för mig att sätta mig bakom ratten och köra, vilket inte heller var så bra med tanke på min värk!!! Jag höll på att somna några gånger men jag klarade det tillslut. Satt och halv kikade, inget skönt med alla lysen rätt i ansiktet. Vi tog oss iaf hem väl behållna.... Snacka om trafik fara!!! =)

Nästa gång jag ska på en konsert så ska jag se till att ta med huvudvärkstabletter och en skruv kork så att jag kan köpa fler drickor utan att det blir avslagen!!! =)

Over and out

// Petra

Studenten!!!

Sitter här och väntar på att klockan ska gå lite snabbare. Ska hoppa in i duschen.... Vi ska ju till min lillasyster som tar studeneten i dag... Sjung om studentens lyckliga dar.... =) Hoppas att dom får fint väder idag!!!!

Känns lite konstigt att vara hemma... Har inte varit hemma på 2 veckor snart.... Jag har varit hos mina favorit pojkar, Marcus och Torsten =) Han har varit såååå glad när mamma varit hemma och hälsat på!!! =) Min älskade lilla katt.
Men det är ändå skönt att komma hem.

I morgon så är det Dolly Parton och jag vet inte riktigt hur jag ska finansiera det, fick ju låna pengar utav Marcus så jag kunde åka till Sandra.... Har ju inte ens råd med mina räkningar denna mån!!! Vet inte riktigt hur jag ska lösa detta... Nån hjälp av socialen får man ju inte, det ska ju gå till alla jävla Assar, Mohammed..... Dom behöver fan inte anstränga sig medan vi SVENSKAR ska få kämpa arslet av oss. Konstigt det där!!! Läste även i tidnigen att det snart är slut på personnummer PGA all jävla invandring!!! Kan man inte bara kasta ut några i från sverige??? Vi har ju alldeles för många, det är ju bätter att vi hjälper våra egna först.... sen kanske man kan tänka på att hjälpa andra. Men vad fan ska dom hit och göra?? Vi hjälper och ställer upp men dom bara förstör och tar våra skatte pengar. JÄVLA ASSAR.............. Är såå fruktansvärt trött på detta system. Varför inte göra som finland?! Ta in MAX 3 st. Nejdå sverige är ju sååå jävla bra och snälla vi tar emot så många som möjligt!!! Det finns ju inte ens boende till oss svenskar, men Assar dom ska naturligt vis för ett boende. Det är väl för fan inte vårat fel att det är krig i deras land mm. Det är ju ärthjärnorna ställt till med själva.... UT MED SKITEN!!!!

Oj vad kl vart mycke!!! Nu måste jag göra mig klar!!!

// Petra

Längesen!!!

Hej hopp!!
Det var ett tag sen jag skrev såg jag!!! Har inte varit hemma så mycke på sista tiden. Har mest jobbat och varit ute hos marcus.
Vi  var ju i skolan jag och Thersesa.... Ojojoj, vem ser vi där!!?? Om inte snyggingen vi såg på mässan =) Åååå vad fin han va!!! =) Vi byte nr och redan dan efter så träffades vi allihopa på strömpis för att käka lite och ta nån öl.... =) Trevlig kväll!!!

På torsdagen så tog Malins lillebror studenten och då var det fest hela dagen =) Vi hjälpte Majsan och micke med mat och dukning.... Sen var festen i gång!!! =) På fredagen så åkte jag och Marcus till prästryggen och låg där nästan hela dan, sola och bada... skönt. Sen har jag till bringat hela lördagen och nästan  hela söndagen där oxå!! PÅ lördag kväll så grilade vi hemma hos Marcus. Och i dag söndag så kom Lagermyr med Jenny och båten..... Vi åkte gummiring efter båten och det skulle jag kanske inte ha gjort.... Vi flög ungefär en meter upp i luften helt oförberet så nu hr jag sååååå himla ont i nacken så jag vet inte vart jkag ska ta vägen!!! men kul var det iaf.  Nu sitter jag  på jobbet och väntar på att få gå hem!!! Ska hem till Marcus och sova. Ska ju upp tidigt i morgon oxå för att jobba i hovsta.. så jag får ju sova några minuter extra när jag sover där!!! =)

nej nu ska jag nog gå hem......

// Petra

Kvällen + helgen

Torsdagen blev lyckad... =) Det var lite segt först vid maten men sen så var det lite mera fart. Några droppade av lite tidigt (tråkigt) men dom hade nog sina orsaker. Nina stannade hela natten lång och festade =) Hon som egentligen skulle jobba dan efter.... Vi hade riktigt roligt och vart bjudna på mycket goda drinkar =) Sen så följde vi med nån på efterfest!!! Den var inte sååå rolig.... KL 04.30 så bestämde vi oss för att gå hem. Min fot hade svullnat upp och var lika stor som min vad... Antagligen så vart det så när alla trampade lilla Petra på fötterna =(
Men det är bättre nu. Sen på morgon kvisten så åkte Nina hem och jag låg isoffan nästan hela fredan. På eftermiddan så kom mina systrar.... Och så var det en syskon tatuering =) Lillasysters första =) Det var en överraskinig till henne. Först så ville hon inte men sen gick det!!!
På fredag kvällen så var jag och Malin ute och cyklade, sen vart det salongen som vanligt när vi har tråkigt. Rolig färg!!! =)
Sen avr det bara att hämta fyllekajan Marcus som var ute med sitt jobb och firade lite.... Ojojoj, han var ju inte lite full =) Hahahhahahahahah. Vi skulle ju upp tidigt för att bygga pool hemma hos Siv & Tomas. jag var den enda som var i tid. Marcus tog sig inte upp förrän kl 11.00. Dom andra droppade in strax efter mig!!! Jag satt mest hela dan och inte förrän kl 20.00 så behövdes vi tjejer.... På kvällen sen åkte jag till Micke och Marie. Gudrun (mormor) fyllde ju år. Sen hem till Marcus och sova. Jag skulle ju till Siv och Tomas för att sola lite, och på kvällen så jobbade jag. det var jätte varmt vill jag lova!!!

Just nu mår jag bara såååå himla bra.... =) Har varit en underbar helg. Jag har umgåtts med Marcus hela helgen utan att vi ens har bråkat. Vi har haft riktigt roligt ihop. Det är sååå skönt när det fungerar att bara vara vänner och att vi kan umgås. Vi vill ju fortfarande vara en del av varandras liv. Och som det känns nu för oss så funkar detta. =)
Det var min helg detta.... Nu är det jobb som gäller. Och på Torsdag då är det studenten. Då ska vi till Micke och Marie och ha fest!!! Ska bli riktigt roligt.

Nej nu måste jag in i duschen. Ska ju till skolan i morgon för att kolla in dom nya eleverna och se vilka som klara sig!!! =)

Puss och godnatt

// Petra


Systertatuering

RSS 2.0