Hoppsan Kerstin...

Bloggen har jag helt glömt bort... =)

Det har varit så mycke nu hela tiden... Jag har fått 2 nya jobb =). Men vet inte riktigt hur jag vill ha det. Vi får se. Sen letar dom ju efter en brukar inom personlig assistent oxå, så utan jobb lär jag ju inte vara =)

Mormor: Köket är klart förlängesen =) Nu är det hallen som ska renoveras. Men vi kan inte enas om tapet... så vi håller lite på fundera på hur vi vill ha det. Jobbet har jag fått 2 st. Har varit på de ena jobbet nu i veckan och ska börja  på det andra nästa vecka =) Du får komma hit och fika lite, så bakar jag tills dess =)

Annars då??? Ja som sagt vi ska försöka ta tag i hallen... Köpa inredning till kök och vardagsrum... Med vi får inte riktigt tummen ur.

Vi har disskuterat hur vi ska göra med Torsten. Jag vill ju ha hem honom NU. Jag satt och tänkte på hur löänge vi kanske får bo här och jag är inte beredd på att låta han bo där i max 5 år till. Han ska hem till sin riktiga mamma och pappa =) <3<3<3 Så nu har vi pratat med föreningen om att sätta in en kattlucka... det ser ju inte jätteljust ut men jag ska fortsätta att kämpa för att få det. Tycker att min älskling ska få den lilla lyxen att komma och gå som han vill, nu när han ändå är van vid det. Jaja, har tänkt en hel del på det... kanske kan man komma på en annan lösning.

Nån som har några ideer på hur Torsten kan komma och gå som han vill utan kattlucka.... Tänk oxå på att jag bor på andra våningen. Det är ca 5 meter från balkon ner till marken.

Nästa vecka åker jag till BÄSTIS =)

Ska försöka att ta lite kort på lgh. Men jag glömde ju att ta kort på golvet inna vi la nytt. Men vi har ju samma golv på jobbet som vi hade, Ska bara ta kort på det. Sen får ni se hur det ser ut =)

Nu ger jag mig här, Och lovar att jag ska föröka att uppdatera lite ofta nu =)

Puss och kram

// Petra

 

 


Helgen =)

Helgen har varit bra. Jobbade fredag kväll
På Lördagen så kom min älskade storasyster... Hon kom för att göra sig fin i håret. Underbara Malin hjälpte henne med detta.  Och jag fick oxå en ny frisyr =) Tack underbara du =) Så nu är det roligt att göra iordning håret igen.

I dag så har vi inte gjort så mycke... Har åkt runt och kollat på olika ställen där vi vill/ kan tänkas bo på =) Det har varit lite mysigt.

Nu väntar jag på att min älskling ska vara klar med maten... Mmm, är riktigt hungrig nu.

I dag vart det bestämt att jag ska åka till BÄSTIS första helgen i nov =) Ska åka upp med Pappa (Hasse) Och Carina =) Man får ju passa på när man får sällskap iaf =) Och förhoppningsvis så kan jag och bästis gå ut och fira lite bara vi två... Det är ju som sagt ett par år sen vi festade ihop. Så det ska bli roligt. =) <3 <3 <3

Och på onsdag så ska jag på ytterligare en jobb intervju =) Håll tummarna...


Nej nu har jag inget mer att förtälja... På återseende.

Puss puss

// Petra

Glömmer bort

att jag har bloggen.... Mitt liv består just nu av jobb. Jag hinner knappt se min man. Hinner inte umgås med vänner heller.

Men det börjar att lugna sig nu iaf. Ska börja jobba på ett boende för handikappade om ca 2 veckor och nästa vecka så ska jag på en till jobbintervju... Så det känns jättebra =)

Jobbet i hemtjänsten är väl inte det bästa just nu.... Mycke bråk och irritationer vilket gör att man är sååå trött och slut när man kommer hem så man inte orkar nånting. Konstigt det där att nån/några kan förstöra för en hel grupp!!!

Mitt schema slutade förra veckan men jag har jobb HELA denna och nästa vecka oxå... Sen hoppas jag att det blir lite lugnare.... Att jobba 100% inom vården är ingen dans på rosor. Det tar  mer på krafterna än att jobba 100% i tex ica butik... Dom som inte jobbar i vården kan nog inte förstå vilket jobb det är vi gör!!!

Nu ska jag städa lite!!

Skriver nästa gång jag har tid/ lust

Puss puss

//Petra

 

Hmm...

Nu är äntligen köket klart.. nästan!! Lite lister som ska sättas dig och nya handtag till skåpuckorna, sen är det klart.

Jaha, vad har hänt sen sist?? Jag va ju på arbetsintervju i torsdags... Det var den bästa intervjun jag någonsin har varit på =) Hon va jätteglad att hon hade hittat mig. Hon trodde inte att såna som jag ville jobba inom vården *skryt* Så nu skulle hon leta upp några brukare och presentera mig och hoppas på att dom fastnar för mig.... Som sagt vem skulle inte göra det??

Nu är det vara att vänta på att hon Ska ringa mig igen =)

I veckan är det bara jobb som gäller... Inte så roligt men nödvändigt. På fredag så går mitt schema ut =( Har varit skönt att veta vilka dagar man ska jobba och veta det en långtid innan oxå. Nu ska vi börja med sån där jävla sms tjänster. Vilket menas med att när det fattas vikarier så kommer det att skickas ut medd till alla vikarier och den som först svara får jobba.

Så nu ska vi alltså betala för att jobba, vi kan ALDRIG lämna telefonen, och så måste vi vara jävligt snabba på att ringa eller skicka sms. JAG VILL INTE HA SMS TJÄNSTEN!!!!

Ska ha möte om detta i morgon.... Då ska jag minnsan berätta vad jag tycker om detta.. Så det så!!

Nej nu ska jag mysa lite med min älskling!!!


Puss och godnatt

// Petra

RSS 2.0