GOD JUL

God jul och gott nytt år min underbara läsare.

Hoppas att ni alla får en underbar och mysig jul <3



Njuter...

Sitter hemma och njuter men min lilla Torsten. Vi ligger här i soffan och bara kelar =)

Skulle ha varit ledig idag men det fattades folk... Och snäll och underbar som jag är så hoppade jag in och jobbade =)
Men jag är ledig ihelgen iaf =) Har inga planer. Men borde ta tag i Marcus mediarum. Men det är ju såååå tråkigt så vi får inte inte riktigt tummen ur =)

Idag så ska jag in till stan för att fixa dom sista julklapparna.... Jaghar ingen större lust men det måste ordnas så det är bara att göra det. men jag måste vänta på att älskling kommer hem.... Min bil har frusit så jag får inte upp dörren.... Så nu har vi bara en bils om funkar =(

Nej nu ska jag hänga tvätten.... ville bara göra ett litet avtryck här =)

Puss puss


Fundersam....

Vet inte hur jag ska skriva.... Vill skriva sååå mycke men det kan fel tolkas såå lätt!!!

Vad gör man när man känner sig bortglömd??

Det kanske är jag som är knäpp eller förstorar upp det hela??!! Men samtidigt så känns det jobbigt att ta upp det!!
Även fast jag tycker det känns tråkigt att det blivit som det har blivit.... Kanske är jag bara avundsjuk. Men varför ska det vara så svårt att berätta detta??? Just nu känns det lite bittert och och ensamt....

Jag brukar inte vara feg... men vet inte varför jag har blivit det nu??
Kanske är jag rädd för det svar jag kommer att få?? Eller för det jag inte får!


Jag vet inte vem jag ska vara och hur jag ska vara ?
För jag vill ju helst bara vara din vän.
hur ska jag göra för att nå dej?
det känns som om du och världen är mot mej.
men kan du bara säga vad det är för fel?
Mitt hjärta vill nå dej med all sin kraft,
fast än hur det försöker..
kan de inte nå dej.
Det känns som om du vore på andra sidan jorden,
fast du bara står en meter ifrån mej.

Min hjärna har tusentals frågor om vår vänskap, snälla sej mej bara en sak ..
Hur är det och hur förblir det? 



Kommentarer....

Varför är det ingen som kommensterar mina inlägg längre???? Har jag blivit såå tråkig???

Man blir ju sååå glad när nån har skrivit en liten kommentar =)

Vart har mina läsare tagit vägen??

Är det nån som läser min blogg nu förtiden???? Och vilka läser den???

Ge mig en liten vink..... =)


Puss puss


Ute...

Nu har Torsten varit ute för första gången här =) Först så tyckte han att det var lite otäckt... han sprang upp några gånger innan han vågade sig ut på gatan... =) Men sen hittade en några gömställen och såg att man kan gå igenom garaget.... Han spran fram och tillbaka några gånger.... Sen va han bara borta!!!
Jag ropade på han flera gånger utan resultat... Så jag tänkte: Antingen så komemr han tillbaka eller så har han sprungit bort.... Efter ett tag så vart vi lite oroliga så jag gick ut och ropade på honom.... han kom fram på 2 sek =)


Nu har syster åkt hem oxå.... det har varit jättekul att få vara med henne en hel helg, det händer ju inte så ofta att vi ses... =( Men nu dröjer det inte länge innan vi ses igen =). Och då blir det massa god mat och julklappar oxå =)

Han trivs som bara den här... Busar, sover äter och framför allt så gosar han hela tiden =) Förstår inte vad det tagit åt han.... Måste vara att han har saknat oss som bara den =)

Nu ska jag fortsätta mysa lite med Torsten <3


Puss och hej


Älsklingen är nu hemma <3

Nu är mitt stora hjärta hemma =)

Vi åkte och hämtade honom igår... Och han tog till sig sitt nya hem på en gång. Dock så vill han ju gå ut men han får vänta i nån dag till innan vi följer med honom ut en sväng =).

Han följer med mig vart jag än går. Jag trampar på hela tiden men endå så envisas han med att gå bredvis mig och stryka sig =) Min lilla älskling <3

Jag är sååå lycklig att han äntligen är hemma.... Nu har min familj blivit hel igen =)

Igår kom oxå syster på besök =) Vi bakade pizza och åt gott till Idol finalen....

Och nu när jag ändå tagit upp Idol kan jag ju lika gärna fortsätta på det spåret.... Ja, jag tycker att rätt kille vann. Erik är mer en Idol kille.... Och det är ju oftast så att man hör 2:an mer än 1:an när allt har lagt sig. Och dessutom så kommer ju Calle att få köra sin stil.... Och jag tror att Calle kommer att gå längre med sin stil. Erik kommer vi att få höra så här lite i början.... men sen trappas det ner.... Som vanligt med 1:orna i  idol. Men Erik är JÄTTEBRA på det han gör oxå =)

Nu ska jag städa lite innan Marcus och Annika kommer hem =)

Puss och hej så länge


Kreativ =)

Gisses va mycke man hinner när man inte sitter isoffan och leker med datorn hela dagen =)

Detta har jag hunnit med idag: Diskat... eller rättare sagt jag har plockat i och ur diskmaskinen=), tvättat, duschat, handlat, lagat 2 olika rätter, bakat muffins och städat.... Och jag har fortfarande tid över att ta det lugnt en stund innan jobbet =)

Visste inte att man kunde hinna med så mycke på så kort tid.....


Köpte nya bakformar igår, så ja var ju tvngen att testa dom... Detta är resultatet. Kanske inte dom finaste men goda blev dom iaf =)

Nu är det inte många dagar kvar tills min lilla älskling kommer hem =) <3

Nu ska jag vila lite... Sen jobbet.... =(

<3katthus<3

Nu är äntligen katthuset på plats =) Å gissa om det varrt fint. Nya matskålar, ny mat och nya leksaker har min älskling fått.... Nu är det bara att vänta på katten =)

Mormor: Jag hittade ringkloclan på www.swecat.com. Gå in där och titta, det finns jättemycke roliga saker där =) Kram

Nu till helgen så kommer systerryster hit. Men vi kommer att gå om varandra lite.... Jag jobbar 7-11.30 och syster jobbar 11-15 men sen har vi tid att ses =) Plus att hon får nöjet att leka med Torsten oxå =)

Här får ni lite bilder.... =)

 


Nu står det på plats =)


Jag kan öppna taket så jag kan plocka bort alla råttor och fåglar som han antagligen kommer att ta med sig hem =)


Framsidan... Namnskylten saknas men den kommer i veckan =)


Och skorstenen har han fått oxå =)

Idag är det jobb på schemat. Men jag hinner med att städa, tvätta och laga lite mat. Funderar på om jag ska baka lite oxå... Köpte nya formar igår.... Jaja, vi får se vad som hinns med.... Nej nu måste jag börja städa innan kl blir 15.00 för då är det annat jobb som väntar..... =)

Puss och hej


Spruta...

Jo, som sagt vi var och tog sprutan igår (förrgår om jag räknar med att kl är efter 24.00) VARFÖR tog jag den??? Jag har haft mensvärk i hela kroppen idag. Har knappt kunnat röra mig... Ååå gissa om jag har varit frusen. Allt detta för att inte få nån jävla svininfluensa som jag inte tror är så farlig som alla säger.... Mycke är nog bara skitsnack!! Men men.... gjort är gjort. Men nu vet jag att jag INTE ska ta nån mer spruta om det inte gäller livet förstås.

Torstens hus börjar att bli klart =) På måndag kl 12 så åker ja och hämtar det =)


Husets baksida med ett litet fönster =)



Lite från sidan... ser ni hur stort det är... Han bör ju få plats att röra sig iaf =)

Framsidan <3

 


Framsida med namnskylt =) Huset är så fint... Nu ska bara namnskylten göras klar och sen ska det dit en liten skorsten oxå =)

Måste ju berätta vad jag hittade idag (tack vare min arbetskamrat) jo, nu ska ni få höra =) Jag har hittat en ringklocka som är till för katter =) Man sätter en sensor där katten brukar gå förbi när den vill in och då ringer/spelar det inne... Fattar ni vad smart.... Så nu slipper jag springa i dörren varje halvtimme. Nu hör jag ju när han kommer... Skit smart. Så den ska min lilla kisse få i julklapp =)

Idag så har jag träffat Bästis och mitt gudbarn Elsa. Gissa om hon vart glad när jag kom =) Hon sken som en liten sol. Så hon ville inte gå och lägga sig. Men jag får ju träffa henne i morgon oxå =) Jag har precis kommit därifrån och borde egentligen gå  och lägga mig men jag har druckit massa coca cola, så jag lär nog inte somna än på ett par timmar.... Får väl lägga mig och läsa och hoppas på att ögonen blir trötta. Och hoppas på att jag inte väcker Marcus.... Han mår inte alls bra  JÄVLA SPRUTA.......

Nej... boken och sängen var det!!!!

Puss och godnatt




Ullared....

är överskattat.... Visst fanns det saker mm men det finns samma på rusta och Ö&B. Men jag är glad över att ha varit där, så nu behöver jag inte sukta över att åka dit.... Har man vägarna förbi, så varför inte men jag kommer ALDRIG att åka dit bara för att handla....

Japp och nu är snart Torstenshus klart... På måndags så ska jag hämta det =) och på fredag den 11:e så kommer min stora kärlek hem <3.
Frågade Marcus hur vi skulle göra med allt?? Ska vi förvarna? bara åka dit och hämta han? Jag vet ju att det kommer att bli liv om vi bara tar han... Men berättar jag så undrar jag om dom inte gömmer han?! Hur ska jag göra??? Har ju ingen lust att bli osams med dom precis innan jul..... Svårt det här!!!


Nu har huset fått färg oxå, Visst blir det fint... Mer bilder kommer =)

Ååå, vad jag längtar till minn älskling kommer hem =)


I dag så kommer bästis hit oxå =) Eller hon kommer i natt. Så i morgon så ska vi leka. Och så kommer ju mitt älskade barn oxå. Vi ska mysa hela tiden <3

Och nästa helg så kommer systerryster på besök. Ska bli kul att umgås lite med henne igen =)

Tänk va roligt om alla bodde i närheten... Syskon, släckt.... Vad mycke tid vi kunde ha med varandra.... Livet är inte så långt och kan ta slut på ett ögonblick!!! Tänk va mycke tid man har förlorat då.  Men det är väl så det är.....

Nej nu ska jag STOR städa.... Sen så tycker svärmor att vi ska åka in till henne och ta sprutan!! Känns som om det kan kvitta. Nu verkar ju allt vara över. Ska jag?? Ska jag inte???

Puss och hej


RSS 2.0