Spruta...

Jo, som sagt vi var och tog sprutan igår (förrgår om jag räknar med att kl är efter 24.00) VARFÖR tog jag den??? Jag har haft mensvärk i hela kroppen idag. Har knappt kunnat röra mig... Ååå gissa om jag har varit frusen. Allt detta för att inte få nån jävla svininfluensa som jag inte tror är så farlig som alla säger.... Mycke är nog bara skitsnack!! Men men.... gjort är gjort. Men nu vet jag att jag INTE ska ta nån mer spruta om det inte gäller livet förstås.

Torstens hus börjar att bli klart =) På måndag kl 12 så åker ja och hämtar det =)


Husets baksida med ett litet fönster =)



Lite från sidan... ser ni hur stort det är... Han bör ju få plats att röra sig iaf =)

Framsidan <3

 


Framsida med namnskylt =) Huset är så fint... Nu ska bara namnskylten göras klar och sen ska det dit en liten skorsten oxå =)

Måste ju berätta vad jag hittade idag (tack vare min arbetskamrat) jo, nu ska ni få höra =) Jag har hittat en ringklocka som är till för katter =) Man sätter en sensor där katten brukar gå förbi när den vill in och då ringer/spelar det inne... Fattar ni vad smart.... Så nu slipper jag springa i dörren varje halvtimme. Nu hör jag ju när han kommer... Skit smart. Så den ska min lilla kisse få i julklapp =)

Idag så har jag träffat Bästis och mitt gudbarn Elsa. Gissa om hon vart glad när jag kom =) Hon sken som en liten sol. Så hon ville inte gå och lägga sig. Men jag får ju träffa henne i morgon oxå =) Jag har precis kommit därifrån och borde egentligen gå  och lägga mig men jag har druckit massa coca cola, så jag lär nog inte somna än på ett par timmar.... Får väl lägga mig och läsa och hoppas på att ögonen blir trötta. Och hoppas på att jag inte väcker Marcus.... Han mår inte alls bra  JÄVLA SPRUTA.......

Nej... boken och sängen var det!!!!

Puss och godnatt




KOMMENTARER
Postat av: Mormor

Ni blir snart pigga efter sprutan!Oj vilket hus Torsten får smart med ringklockan.Var finns den att köpa?

Ha en bra andra advent.

Älskar dig kram

2009-12-06 @ 08:22:07
Postat av: Mamma

skall försöka hinna med att ta spruta idag torsdag.

jobbar fred. lörd.

ha de gott.

älskar er.

kram

2009-12-10 @ 06:59:01

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0