Jobb intervju....

Fick samtal i morse... JAG SKA PÅ JOBB INTERVJU I MORGON.... IGEN =)

Just nu känns det som om jobben rullar in =). Nu ska jag ju inte ropa HEJ än men jag hoppas att dom fastnar för mig =) Jag menar vem skulle inte göra det ;)!?

Så nu kanske man slipper a-kassan och deras sjuka regler. Om jag nu får detta jobb så har jag 3 jobb och då kan jag väl knappast behöva a-kassan eller????

Ska måla lite lister idag sen blir det promenad med Linnéa och Tara. Ska ta oss en sväng till coop, så jag kan posta ytterliagre en ansökan... det jobbet jag helst av allt vill ha. men jag skulle tippa på att det är många som söker det. Så det kan nog va ganska så svårt att få det =( Men jag ska hålla tummarna för mig själv iaf... Ni får naturligtvis oxå göra det... Kanske hjälper det mig!!? Vem vet.

Nehe måla lister och sen duschen... som jag inte har tagit mig till än =)

Puss så länge

// Petra


Uppdatering =)

Nu är det som sagt ett tag sen jag skrev. Har varit en hel del med renovering och jobb.

Men nu är köket så gott som klart. Lite lister, nya skåp, och lite inredning så är allt som det ska sen =)

Vi har bestämt oss för att vänta lite med att renovera nästa rum. Vi orkar inte ta allt på engång.
Men nästa rum blir iaf hallen eftersom att det bli samma golv i hallen och köket.

Vad har mer hänt... Jag har varit på jobbintervju, FICK JOBBET =).

Jag har hunnit med att träffa mina systrar.... iSäffle. Påminn mig att inte åka dit i onödan... =) Det var höstmarknad där och bara skit som vanligt. Jag hann med att åka virvelvinden 1 gång iaf. Alltid något.

Marcus körde omkull på motorcykeln.... Så nu har han en motorcykel som inte är hel och hans ben är lite trasigt.
han jobbar ändå, efter jobbet åker han hem för att fortsätta jobba. Allt för att jag ska bli nöjd =) Tack min underbara älskling <3


Nu är jag ledig i 2 dagar.... Vad ska man göra då?? Jag har inte varit ledig i två dagar på evigheter om man bortser från helgerna. Men då är ju alla andra oxå lediga. Men va gör man när man är ledig mitt i veckan???

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det frukost!!

Puss puss

Petra

Min man lever =)

Idag så skulle min man äntligen få göra sitt hopp som han fick i 30 års present.

Han fick ett tandemhopp.... Gissa om jag var nervös!! Herregud jag kan ju ha betalat min mans död!!

Men det gick jättebra =)



Jag har alltid sagt att jag ALDRIG skulle göra nåt sånt där men väl på plats så vart jag skit sugen på att hoppa.
Så nu har vi bestämt att vi ska hoppa till våren =) Marcus sa att det var det häftigaste han någonsin har gjort. Och jag kan ju inte vara sämre jag, så nu måste jag hoppa =) Jag är redan nervös =) Hahaha

För övrig så har det varit fullspäckat i helgen. Fredag: Ladies night, Lördag: Klassträff och idag söndag: Fallskärmshopp =)

Nu är det arbetsvecka som gäller igen. Och vi har sagt att nu MÅSTE vi ta tag i köket på riktigt. Vi har alla saker som behövs, det är ju bara vi som ligger lite på latsidan. Så i morgon efter jobbet så ska vi måla golvlister, spackla och slipa. Sen förförhoppningsvis på tis-ons så är tapeter och golvet lagt =), Sen är det bara att fortsätta på nästa rum...!!!

Ska försöka att skärpa mig med uppdateringen.... Hoppas ni fortfarande kikar in och tittar på bloggen =)!?

Puss och godnatt

// Petra

Jag bor...

I kartonger!!!



Varje dag så står jag och river i dessa kartonger.... Kolla in tapeten... den är gräslig. Men snart är den borta =)



Lite fler kartonger så pryder vårat vardagsrum....


Oxå i vardagsrummet... Lite mat och en mikro =)

Just nu håller vi på att renovera köket. Det var blått innan och nu ska det bli vitt, så man kan välja vilka färger man vill sen på gardiner och annat =). Just nu är det takmålning och lister som målas. Sen ska tapeter upp och nytt golv ska läggas. Så den som har tråkigt för gärna komma och hjälpa till =)

Bilder på köket kommer sen =)

Idag hade jag tänkt att kolla på tv för en gångs skulle, det har jag inte hunnit med nu dom senaste dagarna. Har ju haft sååå himla mycke att göra. Har ju inte handlat tapeter än heller och taket måste ju torka först oxå.... Jag vill inte vänta mer, Vill göra klart allt NU =)

Men oj va fint det kommer att bli när det väl är klart. Och med denna takt så kommer det nog att gå ganska så fort.

Nu ska jag som sagt kolla lite på tv och ta igen mig.

Puss puss

// Petra


Flyttat!!

Flytten gick i fredags morse. Det började med att vi hämtade nyckeln till nya lgh på tordag kväll. När vi kommer hit så har hon inte ens flyttat eller städat!!! Vi tittade på varandra men sa inget. Sen sa hon att vi får ta vardagsrummet och ena sovrummet att ställa alla kartonger i!? Hoppas ni har nånstans att bo i helgen är det hon säger??!! Ja, vi skulle ju bo i lgh i helgen men eftersom att hon inte var klar så fick vi bosätta oss hos Marcus föräldrar.
På lördagen åker vi till lgh för att mäta golv mm. Då är hon här och plockar bland sina grejer.... Jag sa till henne att ringa när hon var klar med allt. Hon ringer sen på eftermiddan och meddelar att allt är klart och att vi kan flytta in på riktigt nu. Så vi packar alla saker och drar till lgh. Vi ställde iordning sängarna och satte upp lite lampor. Sen åkte vi till Vassland på 30 års kalas.
På morgonen så ska jag börja packa upp lite saker....... Kollar spis och skåluckor, det var bland det äckligaste jag har sett..... Hon har alltså inte städat. Så det första jag fick göra va att ställa mig att skrubba köket. Gissa om jag var arg.?!

Så idag så är det ett samtal med mäklaren som gäller. Ska dit idag för att göra klart alla papper och nycklar.
Men jag tänker dra av för städningen på hyran. För detta tänker inte jag gå med på!!!!

Jag har inte packat upp nåt än =( Eftersom att vi ska renovera hela lgh så är det ingen ide att packa upp allt nu. Så det får vänta... och det är ju det som är det roliga. Så nu är det vi och kartonegrna som bor tillsammans =)

Ska börja spackla och måla tak idag.... Vi måste oxå bestämma vilken färg vi ska ha i sovrum och hall. Förslag nån????

Nej nu ska jag sätta igång och göra nåt vettigt.

Puss puss

// Petra

Snott av Maria!!

Reglerna är enkla. Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Utnana hur många du vill, Lycka till! Jag utmanar Min bajs, Mia, Ella & Bästis

 

1. Vad heter du? Petra

2. Ett ord på fyra bokstäver: Palt

3. Flicknamn: Pernilla

4. Pojknamn: Peter

5.Yrke: Plåtslagare

6. Färg: Plommonlila

7. Klädesplagg: Pike tröja

8. Mat: Pasta

9. Sak i badrummet: Plattång

10. Plats/stad: Piteå

11. En orsak att vara sen: Polisen

12. Något man skriker: Panik

13. Film: Pippi Långstrump

14. Något man dricker: Pepsi

15. Band: Panthera

16. Djur: Pungråtta

17. Gatunamn: Prosgatan

18. Bil: Peugot

19. Sång: Proud Mary



På återseende

//Petra


I morgon...

Smäller det. Då tar vi vårt pick och pack och flyttar =)

Igår så va underbara Malin här och hjälpte oss att packa HELA lägenheten. Tack underbara du, puss till dig. Det enda som är kvar att packa är frys och kylskåp. Allt annat står i kartonger. Nu är det bara städningen kvar och jag ska försöka att ta tag i det mesta idag. Måste alla fall få rent kök och badrum idag, och det är ju det som är det jobbigaste. Men det ska nog gå bra!! Nån som vill hjälpa till?????

Jag har inte gjort så mycke mer än att jobba.... Det tar på krafterna att jobba 7-16 varje dag sen typ förra tisdagen. Men nu är jag ledig i 5 dagar sen är jag på banan igen =)

Har ganska mycke för mig denna mån....

Denna helg: Flytt, fira Carro, fira Tomas, städa. Till veckan jobb.
Nästa helg: Ladies night, återträff med klassen =) Och sen är det fallskärmshoppning för Marcus
Helgen därpå: Till säffle och fira mina älskade systrar. Sen har ju sötaste Lexie dop då oxå som naturligtvis krockar med Säffle men vi kanske kan ordna till det.

Och den 25/9 Så händer det oxå nåt roligt. Men det säger jag inte nu.... Det får ni veta sen =) Hihi.

Jag har ingen lust att ta tag i städningen.... Jag vill bara ta det lugnt. Fast helst av allt så vill jag köpa saker till nya lgh. Men det har jag varken pengar el tid till =(

Nehe om man skulle ta tag i sitt liv och göra lite nytta =).

jag skriver mer efter att vi har flyttat =)

Till min bajs: Snart får du komma och äta lite sås =)))))

Puss på er

// Petra


Inget sug....

Nu var det ett tag sen jag skrev här... Men jag har inget sug alls att skriva. Är väl mycke med packning, flytt, inhandling och jobb som tar mycke tid nu =)

I tisdags så började på mitt vik.... Det känns att gå 100 %. Men det ger ju oxå lite pengar.

Kräftskivan och helgen tar jag i ett annat inlägg. Är ledig i morgon, så jag kanske tar mig tid då!!!

Hej så länge

Puss puss

// Petra

RSS 2.0