....

Veckan har varit bra... Men oj va trött jag har varit!! Igår va jag så trött att jag hade kunnat gå och lägga mig redan vid 19.00. Men jag höll mig till 22.30.  Och så tänkte jag att nu jäklar ska jag ta sovmorgon.... Men när vakanra jag... 06.45. VA FAN, jag vill ju sova!!! Men men , det är väl bara att gilla läget. Nu är jag iaf uppe även om jag är trött så kan jag inte somna om =(.

Borde egentligen städa just nu men det finns det ingen ork till!! Vi får ju grill gäster ikväll... Men städningen får jag ta tag i senare!!! Först så ska jag upp på stan för att träffa en gammal klasskamrat från högstadiet som har flyttat hit till örebro. Det ska bli kul att se och träffa henne. Vi har ju inte sett varandra på 10 år.... Tänk för 10 år sen så slutade jag 9:an.... Oj va gammal man känner sig när man tänker på det!! Fast det känns som om det bara var för några år sen!! Va fort allting går.

Jobbet går bättre och bättre!!! Jga har lärt mig en liten del av allt som ska läras in.... Men det ör ju ett helt universum att lära sig så det kommer att ta tid.... Men jag trivs och tycker det är roligt!! Jag har överlag bra arbetskamrater.... Sen finns det ju idioter på alla ställen och det får man leva med.... Tyvärr!!!

Torsten är som han är... Han är bort i ca 2 dagar, sen kommer han hem, äter lite, kelar och sover för att sen gå ut och vara borta ett tag igen!! Jaja, huvudsaken är ju att han kommer hem!!

Nej nu ska jag titta på Oprah... det verkar spännande idag... Barn som varit utsatta av misshandel mm i sitt hem av sin egen mamma och styvfar!!!

Puss och kram på er!!


Nervös....


Sitter och väntar på att få skjuts in till stan.... Ska in och träffa min nya chef och den som ska hjälpa mig så här i början =) Ska bli väldigt spännade. Ska bli häftigt att få lära sig nåt alldeles nytt. Hoppas bara att jag kommer att klara av det... Jag lär mig det nog sakta med säkert =)


Igår så var det ju min älskade bugg... Gissa om det går fort nu!!! Jävlar vad folk har blivit bra och duktiga. Det är nu det börjar att hända saker!!! Nu kan vi ofta köra en låt utan massa avbrott. Igår vart jag tillfrågad om jag ville börja med par träning med en av killarna på kursen..... Har inte riktigt bestämt mig än... Jag hade tänkt att jag skulle gå på trivsel kvällen först och se om man kan hitta nån som man oxå kan lära sig utav =). Jaja, vi får se hur det blir. Men det var kul att bli tillfrågad iaf =). Men att köra par träning och sen vidare till tävling är ju mitt mål med detta.... Hoppas att man kan börja så snart som möjligt!!! =)

Nepp, nu ska jag göra det sista innan jag ska åka =)

Puss puss



Assistent på försörjningsstöd!!!

Japp, idag kom beskedet..... På måndag så börjar jag som assistent på försörjningsstöd =)

Nu anser jag mig som vuxen och har ett riktigt jobb =)

Tisdagen blev en bra dag.... Torsten kom hem och det var då dom ringde och ville träffa mig. I onsdags så var jag inne och träffade mina nya chefer och idag så vart det klart!!!

Detta är bara för bra för att vara sant =)

Jag som var så avundsjuk på min Bästis som hade fått en fast tjänst i hemtjänsten. Och hon är värd det mer än någon annan =) Och nu slipper jag vara avundsjuk, för jag har oxå fått ett jobb =)

Nej nu måste jag göra mig klar och förbereda mig för att meddela mina kära arbetskamrater på mitt "gamla" jobb.... =)

Puss puss


Hemma igen =)

Min älskade Torsten är nu hemma igen =) Vi får se hur länge det varar.......

Hihi i morgon är det många nya möten... Men det säger jag inget om än!!! Kanske en annan dag =)

Då har jag ju iaf nånting att skriva om. Har funderat på om man skulle lägga ner bloggen eller inte. Men efter att Bästis har varit här och Mia har puschat till att jag ska blogg så kanske jag gör det!!!

Bästis & Mia: Jag kanske får göra som jag sa sist.... Ja, ni vet!!! Hahaha

Jaja, nu kan ingen säga att jag inte bloggat på ett tag.... 2 inlägg på samma dag, det var inte igår =).

Jag måste fortsätta att jobba lite nu men jag ska försöka att skriva lite mer =)

Puss och Kläm




Min Torsten <3

Min Torsten försvann fredag den 2/4.... Jag har letat över allt efter mitt hjärta.

Det jobbigaste är att inte veta vart han finns eller om han lever överhuvudtaget. Om han är instängd nånstans... stackarn utan man och vatten.

Tänk om han ligger i skogen skadad. Tankarna bara snurrar i huvet. Har ingen lust att jobba, träffa nån, göra nåt. Det finns inget som känns bra längre.

Tänk att man fäster sig så vid djur. Men Torsten är nåt alldeles speciellt. Han har ju blivit vårat barn!!! <3


SAKNAR MIN TORSTEN SOM BARA DEN.... VILL ATT HAN KOMMER HEM NU!!!! <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3


  Min finaste

Puss puss

 


RSS 2.0