Längesen!!!

Det var längesen jag hade en sån här fredag..... Har inte gjort ett skit på hela dan. Jag har inte ens varit utanför dörren.
Och jag sitter fortfarande i samma kläder som i morse. Skönt.... =)
Marcus ville att jag skulle komma över..... Vi skulle ju mysa idag =) Men det var sååååååååå kallt, så varken han eller jag ville oss utanför dörren =)
Så vi bestämde att vi ska ses i morgon istället =)

Och i morgon så ska jag och Malin och tända ett ljus för varje människa som har lämnat våra liv..... Det är såååå fint när alla tänder ljus på kyrkogårdarna. =) Så vi måste dit vi oxå.... Och minnas det som varit =). Tycker att det är lite jobbigt samtidigt, man tänker ju på att dom man tänder ett ljus för, är dom man ALDRIG får se igen..... Känns jobbigt tycker jag... =(
Men jag gör det ju oxå för deras skull.... Visar med ett ljus hur dom lös upp mitt liv =)

Nu har jag suttit i denna soffa nästan hela dan. Jag har varit i köket och lagat mat, duschat och bättre på färgen i håret, annars så har soffan varit mitt liv idag. Så nu värker det i min lilla rumpa =) Ska bli skönt att få vila den lite sen......
Just det..... Jag måste ju lägga i nya sängkläder... dom andra ligger ju i tvätten...... Finns det nåt bättre än nybäddad säng....!!?? Såååå skönt.

Nej det är väl bäst att jag gör det innan det blir försent =)

Puss och godnatt =)

// Petra

Fryser!!!

Åååå vad det är kallt.... Jag fryser som bara den... Även fast jag har på alla element så tycker jag att det är svin kallt här inne. Kanske bara jag som är frusen =)

Idag vet jag inte vad som händer.... Vill ju köpa bil men Marcus tycker inte att det är lika roligt som jag =) Får se om han har ändrat sig senare =) Har ju hitta 2 st här i örebro. Får se vad det blir =)

Har lite ångest över att jag börjar praktiken nästa vecka..... Inte bra att gå hemma i 4 veckor, man blir sååå förslappad. Idag så fick Malin ringa och väcka mig kl 09.00 och hon fick inte lägga på förrän hon hörde att jag va uppe och gick.... Och jag var faktiskt duktig idag så jag gick upp så fort hon ringde =) Kanske kan jag somna tidigt idag..... Vi får se.

Nästa vecka  har jag saker som händer,  Hihi men det får ni inte veta förrän om ca 2-3 veckor. Då Kanske jag kan säga =) Ska bli kul att se om det händer nåt =) Hahahah.
Antar att mormor dör av nyfikenhet nu, men du får vänta =) Hihi.

Annars då!!!! DET SNÖAR..... JAG SOM HATAR SNÖ OCH VINTER.... USCH. Hoppas att det ger sig snart. Nu har det snöat ändå sen igår kväll. Så det var mycke tjat om det bland alla gubbar och tanter igår på jobbet....

Igår så va jag och träffa min stora kärlek igen.... Torsten =) Åååå han är ju såååå himla fin och mysig. Han lämnar inte min sida när jag kommer. Mammas älskling. Han är såååååååååå stor och mysig. Längtar så tills jag kan flytta och ta honom med mig..... Men förhoppningsvis så får jag ett fast jobb efter skolan och då ska han tillbaka till mig. Får väl hyra el köpa mig ett litet torp nånstans så han kan vara fri och komma och gå som han vill. =)
Åååå vad jag saknar min lilla Torsten, Han är världens bästa och finaste =)
Kanske kan man bli en lite fin familj igen.... =) Hahahahah. Men det får framtiden utvisa =)

Nej nu ska jag nog lägga i lite färg i håret, börjar ju att bli rosa när jag ska vara röd =)

Så hej och på återseende....

// Petra



Mammas älskling =)

Duktiga jag =)

Idag så har jag varit i väg och simmat =) Först så cyklade jag dit, simmade i en timme nästan och sen cykla hem =)....
Då hade kl hunnit blivit lite, så det vara bara att äta liten och sen iväg för att hämta Marcus. Vi skulle åka och köpa en ny cykel till mig eftersom att min inte vill va med längre.... Men satan vad dyrt det är med en valig enkel cykel....

Så då sa Marcus att han skulle ta med sig min cykel till jobbet och laga den där, så jag kunde spara mina pengar =) Han är så söt och snäll mot mig... Tycker himla mycke om han ;)

Så mormor, det vart ingen ny cykel. Jag nöjer mig med den gamla om det går att fixa, men det tror jag nog Marcus brukar ju fixa det mesta =)

Och nu vet jag vad jag ska ha för bil..... En BUBBLA =) Så jag och mamma har suttit och letat nu hela kvällen och hittat många fina men oxå många fula =) Dom är ju sååå häftiga.
Pratade med Malin om det, så nu har vi flera projekt att göra när jag väl köper min nya fina bil =) Åååå, jag kommer att ha stans snyggaste bil.... Jag säger bara Flower Power =) Hahahahhahaha =)

Sen har vi varit och handlat och fått massor av blommor av Marcus arbetskamrat..... Det blir sååå fint hemma hos han =) Nu är det lite små fix kvar att göra och ett matsalsbord.... Men han vill ju bara köpa leksaker för sina pengar..... =) Jaja, han fixar väl det när han får lust =) Nu är det ju bara paintboll som gäller för hela slanten.... Men ändå kul att han har nåt att göra =)

I morgon är det tvätt och jobb som gäller..... så det blir lite stressigt. Börjar att tvätta 13.00 och sen måste den vara klar till ca 15.00 och då ska den hinna torka någorlunda eftesom att jobbkläderna MÅSTE tvättas. Men det ska jag nog hinna =)

Nej nu måste jag hoppa i säng..... Som sagt måste ju vända tillbaka dygnet eftersom att jag börjar min praktik nästa vecka, då går det ju inte att sitta uppe hela nätterna och sova halva dagarna..... Så hopp i säng =)

Puss och godnatt

//Petra

Redan trött!!!

Kl är bara 23.00 och jag är trött.... Det har jag inte varit på länge, så nu ska jag bara ge er en uppdatering och sen så ska jag sova =)

det första jag gjorde idag var att ringa vägverket.... Dom sa att jag kunde åka in till vv och skriva under där.... Vilket jag oxå gjorde.... Så nu är det klart iaf =).

Sen åkte jag och Malin till mormor Gudrun. Där åt vi lite mat och fikade på mina muffins som jag hade bakat.... Hon vart sååå glad att jag bakat åt henne =). Sen så va hon såå fundersam över om larmet funkade så jag visade hur hon skulle göra, så förhoppningsvis så kommer hon ihåg det i morgon =) Haha =)

Sen så satte Malin igång att sy lite kläder som vi hade med oss =) Jag fick 3 nya kjolar och Malin sydde in några jeans.

sen var det bara att fara till jobbet.....

På väg tillbaka till kontoret efter sista besöket hos en av tanterna så står ju naturligtvis polisen vid lillåns skolan..... Inte bra, jag som körde obesiktat idag =/ men dom hade åkt inna jag hade slutat så det var ju bra =).... Har hitatt en bil jag vill ha ..... Men den kostar ju 80.000 och vad sak jag få dom ifrån??? Och vem sak betala tillbaka det??? Bra fråga.... Ska nog ta och vinna sisådär 5 miljoner så jag kan få den bilen jag vill ha =)
Men det lär nog inte hända såå länge jag lever.... Men tänk om, ett hus skulle jag nog oxå vilja ha om jag vann.... För då kan jag ju få tillbaka min stora kärlek Torsten =)

Ååå vad jag saknar min älskade katt... ska nog hälsa på han nån dag tror jag....
Han är ju större än en Laza nu... =) Mammas lilla knubbis =)

Nej nu måste jag ge mig, börjar känna mig pigg igen, så det är nog bäst att jag lägger mig innan det blir värre...

Puss och godnatt

// Petra

Borta!!!

Nu är min pärla borta =( Skönt ändå att bli av med den eftersom att den kostade mig sååååå mycke pengar... Fanns ju en hel del att fixa på den, och det skulle ha kostat mig mer än vad jag gav för den och det är den inte värd   =)

Men jag klarar mig ändå, jag har ju Marcus bil som jag får låna när jag vill =)
Han är såååå söt och snäll... Puss på han =)

Så iad så har jag sålt bil, lagt ut min bal & aftonklänning på tradera.... Så jag hoppas att jag får en liten slant för dom iaf.... Ingen har budat än, men det kommer nog =)

Så mycke mer har jag inte gjort idag.... Så för engångs skull har jag faktiskt tagit det lugnt idag.... =)

Fast nu vart det lite problem.... har varit ute i ca 1 1/2 timme....  Jag kom ju på att jag inte har skrivit under ägarbytet men jaghar lagt brevet på lådan..... SUCK. Så jag åkte och ställde mig vid brevlådan vis 19.00 och sen stod jag där tills posten kom och tömmde kl 20.00. men det var sååå mycke brev och papper och hon som tömmde hade hade bråttom i väg..... Så i morgon det första jag får göra är att ringa vägverket och be dom skicka tebax pappret eller om dom kan vara sjysta och låta det vara om jag ringer..... Jajaj, det var ett störningsmoment just nu.... just eftersom att vi inte hittade brevet..... Men det får vi ta tag i, i morgon. Nu ska jag laga mat.... Pannbiff m potatis, brunsås och lingonsylt =) Mmmmm och se så ska jag bara kladdkakemuffins......
Så nu måste jag sätta igång...

Puss puss (för det är inte godnatt än =)).

// Petra

Trött och sliten....

Det har varit en hård helg.... Borta hela fredan med att klippa och färga, sen direkt till jobbet. På natten åkte jag och hämtade Emil i hallsberg som hade missat sista tåget.... hem och försöka sova eftesom jag skulle upp 06.00 och jobba..... Somnade inte förrän 02.00. Ganska så trött på morgon när kl ringde. Kom till jobbet och då var det bara att börja jobba.... Tog ett tag innan jag vart människa igen =)
Sen efter jobbet så var det bara att åka hem för att duscha och göra mig iordning..... Gjorde lite mat till Malin som va lite hungrig. sen var det bara att sätta igång med drickat.... Fortfarande inte jätte peppad... men efter ett par drinkar så var jag på topp =). När vi väl kom till Kusin så var det inte jätte mycke folk.... men sen ramlade det bara in folk.... Man kände ju igen en del...... Men kul var det. Som vanligt så stod jag och Malin för musiken. Alla var nog inte jätte nöjda men det fick dom ta =)

Inget bråk och tjafs var det, förrän vi skulle åka hem, då det var ett jävla riksmongo som började att tjafsa. Och med min kära kusin humör så small det bara..... Och som vanligt sååå blir Petra jätte arg och lessen på honom.... sen vart jag tokig, då hans nya tjej kom och la sig i allt och förstorade upp det hela 10 ggr värre..... Väldigt korkat gjort av henne med tanke på att hon vet hur han funkar..... Jaja, jag fick ju ur mig det jag ville ha sagt, och jag kan lov att det kom väldigt många och grova ord från min fina lilla mun.... Och jag står för det jag sagt och gjort och jag menar det oxå.....
Men jag har lovat kusin att jag ska ge hans nya en andra chans...... och det gör jag enbart för hans skull ingen annan.....

Resan hem var en pina.... Satt i en skåpbil..... jag och 4 till satt i skåpet.... min rygg gillade inte det. Grusväg och en massa gupp och kurvor.... Det sa knak, och det gjorde jävligt ont, så dom fick stanna bilen i Närkes kil så fick jag ta taxi därifrån.... Kosta vad det kosta vill men ryggen behöver jag ha kvar =)

Hem kom jag iaf.... =)

Idag då..... Så har jag inte gjort nånting mer än att sitta på min lilla rumpa i soffan och bara tagit det lugnt. Måste säg att det har varit väldigt skönt =) 
Sen kom Malin hit med hemlagad mat till mig....
Tack min älskling, det var jätte gott =)

Nästa gång är det min tur.... Pannbiff m potatis, brunsås & lingonsylt =) Mmmmm

Nu ska jag nog natta.... är väldigt trött.... Så

Puss och godnatt

// Petra

STORT GRATTIS =)

Ett stort grattis till Tomas och Johanna som äntligen fick se sitt lilla mirakel i måndags.

Är såååå lycklig och glad för eran skull =)

Vi kommer snart och hälsar på er och det nya tillskottet =)

Sköt om er till dess

Många kramar Petra

Jobb!!!

Siiter på jobbet just nu.... Och har inte ett skit att göra *Suck*
det har varit jätte lugnt hela kvällen.... och jag tycker ju att det är lite jobbigt. Om jag ändå är här så vill jag ju jobba =)
men jag kan ju inte göra så mycke mer när vi inte har det fullt med brukare!!! Jag som ändå har stannat länge hos vissa och pratat lite skit.... Men nu har jag nog suttit vid datorn iaf 20 min.... Inte såå kul.

Är inte speciellt peppad inför morgon dagen.... Vart en hård natt på båten så jag är inte sååå sugen på att dricka igen. Trodde att jag skulle bli av med en känslan men ikke =) jaja vi får se hur det blir i morgon. Jag brukar inte vara på festhumör, men jag brukar alltid komma igång på kvällen sen.
För när jag och Malin ska ut så börjar vi nog inte festandet förrän tidigast 21.00. så det får nog bli nåt sånt i morgon oxå.... Blir nog till att sitta hemma en stund efter jobbet så jag får vila lite, ska ju faktiskt upp imorgon 06.00.... USCH, ingen sugen på det heller.

Måste passa min mun morgon oxå.... Så jag inte säger massa fula saker.... Men Malin vet ju om att det kan hoppa några grodor från min fin mun.... och hon brukar märka när dom är på väg ut, så då kan hon hinna att stoppa det =).....
 
jaja, vi får se hur det blir imorgon. Jag tror att det blir bar iaf.

Nu ska jag nog göra nåt vettigt =)

Puss puss

// Petra

Bra dag =)

Idag så har jag varit med Emma nästan hela dan =) Vi har gått på stan och handlat nästan en helt ny garderob till henne... Hade lite ont i fötterna när jag kom hem.
Men jag hann inte mer än att komma hem förrän det var dax att sätta på sig skorna igen och träffa Marcus. han ville som vanligt ha lite sällskap till maten.
Men jag och Emma hade ju precis ätit så han fick äta själv med mig stirrande på sig =) Men han var nöjd med det =)
Vi tog med maten hem till mig, hans tv har ju gått sönder stackarn.... Så han fick titta på några av sina program här =)

Och nu ligger han och sover i mitt sovrum.... Ska väcka han 05.45... Huhjeda mig.... Men jag har ju lyxen till att ligga kvar =) Men jag måste ta mig upp i tid i morgon.... Ska ju upp lika tidigt jag fast på lördag.... Jobbar 7-15.30. Och sen ¨på kvällen fest hos kusin =)

I morgon då.... Ska hem till Emma och hjälpa henne att färga håret.... sen fick jag nyss meddelande av henne att hon hade klipp Robban (hennes sambo) Och hon skickade även med en bild.... OJ OJ OJ, hon ville att jag skulle fixa till det i morgon, Får se om jag lyckas med det =) Hahahaha.

Måste säga att jag fortfarande lever på ångorna från båten =) Jag hade såååå himla roligt.... Så tack så jätte mycke till Nina och Theresa..... Och till Theresa.... Jag måste få korten snart.... vi kanske kan ses efter jobbet i morgon??? Vi kan ju höras under dagen...!!!

Måste ju visa en bild på nåt som jag köpte i tax free.....



Drinkar på tub =)... Jag köpte en till marcus oxå, så vi smakade på lime idag... den var helt ok. Så dom ska jag ha med till kusin på lördag =) + min flaska smirnoff.... Mmmm. =)

Nej nuska jag nog göra som Marcus... gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen... Ska ju jobba 16.30-21.30 i morgon oxå.... Suck. Men det blir nog bra =)

Puss och godnatt

// Petra

Kryssning2


Morgon pigga =)


Kollar gårdagens bravader =)


På väg att få foten lindad =)


HAHAHAHAHA..... Invalido.... Hahahahaha
HAHAHAHA, invalido.... Hahaha


Kryssning =)

Nu har jag kommit hem från kryssninegn =).... Ååå vi har haft det sååååå roligt =)
Vi började med lite mat på grillcorner här hemma i väntan på bussen. Väl på bussen som gick 12.40 var det bara att ladda alla batterier =) Resan dit kändes som en evighet. Vi kom fram till terminalen strax eftetr kl 15.00... Och båten gick inte förrän kl 18.00, så det var lite segt.
Vi satte oss i ett cafe och väntade.... Jag handlade 2 drickor 33cl och 2 munkar..... Vet ni  vad det kostade??!!...... 73 kr.... Jag höll på att smälla av, är det möjligt??? Men det var bara att betala och se glad ut =)
Timarna gick och vi fick gå på båten....Vi hade bokat C-hytt men fick en B-hytt så vi klagade inte =)
Så vi gick till hytten och gjorde oss hemmastada =) Sen var det bara att vänta på att tax free skulle öppna så vi kunde handla lite att dricka =) Mmmm.... massa gott fanns det =) Ner till hytten igen för att duscha och fixa till oss lite.... Första groggen är upphälld!!!

Innan så hade vi sagt till i receptionen att våran vän Theresa fyllde år... så det skulle dom ju fira!!! (Hon visste inget) =)
Så när kl började närma sig så sa vi bara att nu var det dax att dra..... Kom till dansgolvet och hon fattade ingenting =) Sen började dom med att ropa upp folk som skulle firas.... Gissa om man fick onda blickar =) Hahahahaha..... Det var Theresa 22 år och resten av gänget fyllde 75 år Hahahahaha..... Sen ner till hytten för att fortsätta att festa lite =).

Ojojoj, det vart en hel del den kvällen.... Theresa hittade massa konstigt folk som hon bjöd med hela tiden..... Men dom dumpade vi på vägen sen =) Haha.
Men sen framåt små timmarna så skulle vi ner en trappa för att ta en liten rökpaus..... Och ni kan ju aldrig gissa vad som händer..... Theresa missar att det är ca 4 trappsteg kvar att gå så hon faller pladask ner i golvet.... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Vi skrattade så vi höll på att dö.... Men stackar fick lite ont efter ett tag så hon gick till hytten för att vila medans jag och Nina fortsätter våran kväll med en rundtur i båten.... Vi var nog överallt och ingenstans. Men kul hade vi vill jag lova..... =)

I morse var det mindre roligt.... Vaknade att att hela båten gunga som bara den.... Och på det så mådde vi ju som vi förtjänade oxå.... Inge roligt men det vart bättre sen =).

Vi fick gå till receptionen och säga att vi behövde en rullstol till våran vän som inte kunde gå längre =) Och vi fick hjälp, dom kallde på nån som jobbade och körde henne till sjukan.... Gissa om han var snygg.... Ojojoj. Mmmm, han tackar man inte nej till... hahaha.
Det vart lindad fot och krykor för damen.... Sen vill sjuksköterskan att hon skulle gå till sjukhuset och röntga foten, vilket vi fick ta när vi kom hem.
Under dagen så har vi handlat lite i tax free och ätit mat, sen så var vi framme i stockholm igen =) Resan hem gick bra... sov en hel del i bussen.... Trött och sliten.

Väl hemma ringde vi taxi så vi kunde komma till sjukhuset.... Vi kom till akuten 18.30..... 23.10 va vi hemma..... Vi satt först i 2 1/2 timme i väntan på att få komma in. När vi väl kom in så tittade läkaren och skickade oss till röntgen på en gång. Fick sitta där en stund innan vi fick hjälp..... Röntga foten.... Vänta.... Gå tillbaka till akuten.... Vänta.... Vänta.... Vänta pch åter vänta. Sen så var det bara en stuckning.... Så hon fick kryckor en och strumpa.... =)

Vi kommer till akuten med full utrustning med resväskor och påsar mm..... Alla tittade lite konstigt när vi kommer in med en påse sprit och ett flak med öl.... Sköterskorna tyckte att vi skulle dela med oss lite, men icke.... Möjligt om man fått hjälp på en gång =)     

Men nu är vi iaf hemma och mår bra..... Borta bra men hemma bäst.
Men det dröjer nog inte länge innan en till sådan resa är inbokad =)

Nu ska jag nog äta lite igen och sen sova......

Puss och godnatt

// Petra



På väg till stockholm



Här börjar vi komma i form =)


Vårat deck hete sextant... Varför??

Roliga historier =)

Så var det dom två norrmännen som skulle gå på horhus.

-     De bankade på dörren, bordellmamman öppnar.

-     Vad vill ni?

-     Vi undrar vad ni tar för vars ett nummer.

-     Hur mycket pengar har ni?

-     Vi har vars hundra kronor.

-     Då kan ni suga av varandra.

-     Det går fem minuter, sedan bankar det på dörren igen.

-     Den ene norrmannen säger: Var skall vi betala?





Frun var trött på att göra allt hushållsarbete där hemma, så hon och

mannen kom överens om att laga middagen varannan dag.

Dagen efter var det mannens tur och då frun kommer hem så finner hon

mannen spritt språngande naken i köket, med ett glas vatten i handen.

Han säger: I kväll står det kärlek och källvatten på menyn.

Och så blev det!


Dagen efter kommer mannen hem, han luktar förväntansfullt och ropar

ivrigt: Vad ska vi äta idag, min skatt?

Varpå frun kommer fram, naken, dåligt sminkad och med riktigt risigt

hår och säger: Rester från igår!

 

Mannen till kvinnan:

-     Har du tatuerat en sol på musen?

-     Ja, nu har du klagat på vädret hela sommaren. Nu kan du ligga här och

lapa sol hela vintern.


 


När lille Filip en dag öppnade dörren till badrummet visade det sig att där

stod mamma och drog fram och tillbaks med pappas snopp. Filip undrade på

barns vis vad det var som föregick. Hans mor fann sig snabbt och svarade:

-     Jo du förstår pappa har blivit lite rund om magen den sista tiden så

jag släpper bara ut lite luft ur honom.

-     Fadern log generat men lättad över hustruns kvicka svar.

-     Det är ingen ide. sa Filip: Så fort du åkt iväg till jobbet kommer

grannkärringen och blåser upp honom igen.


 


En jude och en norrlänning satt i bastun då juden sa:

-     Jag ser att du också gjort en omskärelse.

-     Omskärelse? sa norrlänningen. I Norrland kallas det för slitage..


Söndag....

Kusin ringde i natt... 01.30 och ville att jag skulle köra hans kompis till honom... Han var på nån fest vid G-vik.
Och snäll som jag är och alltid ställer upp på min kära kusin så tar jag på mig kläder och åker och hämtar Karlsson. =)

När vi väl kommer dit så får jag träffa hans nya tjej (kusins), ja vad ska man säga.... Hon verkar ju bra på det sättet att Kusin får vara sig själv och göra det han vill.... Men (nu är jag elak) väldigt ful... Och väldigt fjårtis.... Men dom verkar ha det bra tillsammans iaf. Så länge han får vara sig själv och göra det han vill, så är jag nöjd. Hon var iaf trevlig, så det va ju bra =)

Jag vart kvar där ända till kl 04.30. Gissa om jag var trött idag... Malin ringde 10.30, men jag ville sova vidare.. =) Jag hade ställt kl på 12.30 eftersom att jag börja jobba kl 15.00 idag.... Trött va jag men jag kom igen sen på jobbet =)....

I morgon har jag lite att fixa med... Tvätta, städa bilen, packa, vi åker ju på tisdag =), hämta pengar, Sätta ut annons och sen jobba... Mycke blir det. Men då vet man ju att man lever iaf =)

Skulle vara kul att träffa M innan jag åker, får se om det oxå kan hinnas med =)

Nu ska jag nog försöka att sova så jag inte är såå trött i morgon... =)

Till mamma och mormor: Jag lovar att jag ska ta det lugnt, vi ska inte gå upp på däck när vi har druckit och vi ska hålla oss städade =) Älskar er.

Puss och godnatt

// Petra

Ute dag !!

Idag så har jag varit ute nästan hela dan =)
Malin och Nova kom hit på morgonen och då åkte vi och hämtade Diesel. Vi skulle åka till en övergiven agility bana men när vi väl kommer dit, så har klubben öppnat igen.... Så det vart ju inge bra. Så då pkte vi till karlsund för att kolla om det var massa folk där... Och det var det ju naturligtvis!! Så det vart ingen agility idag =( Vi får ta det en annan gång istället...
Så då försökte vi få tag på kusin som skulle hjälpa mig med mitt avgassytem... Men han sov ju bort hela dan...
Men vi fick hjälp av den snälla "Bruno" =)
Men lite lessen vart jag iaf..... Måste sälja min köra bil nu..... Den kommer bara att kosta mig massa pengar nu... Mycke som ska lagas =(..... Så är det nån som vill ha en röd liten golf- 91???

Efter det så åkte vi och kollade när Marcus oc bygger sin paintbollbana.... Sen åkte vi hem och vilade efter våran tripp idag =)

Sen kom Marcus hit och ville ha lite mat =) Och det fick han ju naturligtvis..... Sen vart det vila igen....

Efter det kom Emma hit och pratade lite =) Så trevligt så =) Så vi ska ses på torsdag för att införskaffa henne lite nya kläder.. Det ska bli kul.

Och nu är det ínte långt kvar innan vi åker =) Längtar sååååå.... Men jag ska inte upp på däck, då svimmar jag.... jag är ju liv rädd för vatten =) Haha.... Men det ska bli kul på dansgolvet iaf =)

I morgon så är det jobb som gäller... Jag skulle egentligen varit ledig men eftersom att jag inte kan jobba min söndag nästa vecka så vart lösningen så här i stället =) Man gör ju inte sååå mycke en söndag iaf.... Men nästa söndag så ska jag ligga hemma och må dåligt.... Kusin har ju fest =) Det blir kul =) Ska ju även få träffa hans nya pingla... Se om hon är godkänd. =) Det åter kommer jag med lite senare.... Nej nu ska jag kolla på beck så nu ger jag mig!!!

Puss och godnatt

// Petra

Torsdag!!

Ida så har jag och Nina varit iväg och tränat =) Jag var skit sexig i min nya badmössa, hahahaha, jag tog dock inget kort på mig, men det fixar vi nästa gång, hahahaha. Vi simmade hela 500 m sen gav vi upp. Ska ju inte slita ut oss i förtid =)
Efter det så bastade vi lite, men jag tycker att det  är lite jobbigt att andas i en bastu så då gick vi och solade lite istället =)

Efter det så åkte vi till stallyktan och åt upp alla kalorier som vi hade förbränt... Inte så smarta kanske men jag vill lova att det var gott. Man får inte äta allt för mycke, då får man ju inte i sig alla efterrätter som finns. Dom har alltid minst 2 st... Och maten är ju inte att prata om. Helt klart den bästa luchbuffen i örebro. =)

Sen.... Ja, då gick vi och bokade oss en kryssning =) Så vi åker redan på tisdag. Det blir jag, Nina, Theresa och antagligen Putte (Hoppas)... Ska bli himla kul =) Kommer med bilder senare =)

Sen for jag iväg till min Marcus... Klippte han, och sen åkte vi till min stora kärlek TORSTEN <3 Han är ju sååå himla fin och mysig. Han fick lite mat sen kelade vi mest hela tiden =) Hem till Marcus igen, lämnade av honom. Hem och parkera bilen, in för att häng allt det blöta från simningen. Ut igen och flyttade på Marcus bil, ( har ju datum parkering här *ARG*) tillbaka hem för att hämta min cykel, hem till Marcus, ut igen för att handla mat, sen hem till marcus igen för att äntligen få sitta still en stunf =) Åt lite och sen vart det film..... Världens SÄMSTA film.... The Mist hete den..... Så hyr den inte om ni får för er det. Tyckte att den var VÄLDIGT töntig.... sen myste vi lite =) <3

Och nu är jag äntligen hemma... Känns som om att man bara sover här nu förtiden =) Men jag klagar inte, tycker det är ganska skönt att ha saker att göra =)

Så nu tänkte jag faktiskt att jag skulle natta... Komma i säng nån gång i tid =)

Så puss och godnatt

// Petra


Rubrik!!

Ja, vad har hänt sen senast?!

I måndas så kommer jag inte i håg vad jag gjorde... eller, Jo... Jag var och träffade min barndoms vän =) Åkte dit vid lunch och satt där i ca 5 timmar. Det var jätte kul att se henne efter alla år =) Vi kanske ska ses på lördag och då kanske hennes lillebror följer med... Hoppas =)
Sen efter det så var det bara att fara vidare, då jag skulle sitta barnvakt.... Och denna dag var dom inte roliga vill jag lova!!! Hittade på massa hyss, och sa jag åt dom att inte göra så, så gjorde dom alltid nåt värre... SKITUNGAR =) Men jag fick kasta dom i säng, sen vart det lugnt =). Dom är bra söta ibland.... NÄR DOM SOVER =)

I tisdags så var jag hos Nina... Kul att äntligen få se hur hon bor och har det =) Hon måste nog ha världens sötaste barn... Såååå himla fina är dom!!! Så vi satt mest och pratade skit som vanligt. Men det är alltid lika roligt att träffa Nina, vi har alltid nåt att prata om =) Hoppas på att vi kommer att hålla kontakten efte skolan oxå....  =) Nina är nån jag kan prata med och som alltid lyssnar. Hon är helt otrolig, jag fattar inte hur människan orkar.... 5 barn, man, hus, skola, jobb mm. Tänk om fler kunde vara som henne. Hoppas att jag blir som Nina den dan jag får barn, för dom har nog VÄRLDENS bästa mamma =) Jaja, nog om Nina nu... Efter att jag hade varit där passade jag på att hälsa på Jenny och se hur hon bor... Jätte fint hade ni vännen =) Det var kul att äntligen få se hur hon bor =) Så nu har jag iaf varit där.... Så nu kan du inte säga nåt =) Hahahah.... =) Puss på dig min bajs =)

sen vart det bio på kvällen med Carro... Vi såg Patrik 1,5... Det var bra men jag gillade inte slutet... Hade velat ha en fortsättning... Men men...

Idag då... Så har jag jobbat från 11.30 till 17.00. Har gått i ett hela dan. Va själv några timmar över maten. Vad skulle jag ha gjort utan mattanterna. Dom var sååå snälla och hjälpte mig att dela ut mat till alla tanter och gubbar medans jag sprang ute och delade matlådor. Va i ölmbrotorp och jobbade idag...  Dom har det VÄLDIGT lugnt nu för tiden och jag gillar ju att ha lite att göra på jobbet, men som sagt idag så va jag ju själv så jag har allt fått kämpa =) Kul....

Sen åkte jag och hämtade Malin hos hennes mormor... Hem till mig för att laga lite mat... Åååå det vart så gott. Fläskfilé m klyftpotatis och kall mangosås. Mmmmm, vart lite matlåda över oxå =).
Efter det så åkte vi till salongen.... Och färgade både mig och Malin, Jag blev vit/grå med rött på sidan och Malin helt brun.... Sååå fina så =)

I morgon så ska jag och Nina iväg och simma... Det finns ett problem, Jag MÅSTE ha badmössa, annar så blir mitt hår grönt =) Ååå vad sexig jag kommer att bli. Är jag riktigt het så kommer det kanske en bild senare =) Hahahahahahaha. Vi får se i morgon. det ska iaf bli skönt att få röra lite på sig....

Oj, nu vart det mycke skriva... Så det är nog dax att ge sig föri dag...

Puss och godnatt

// Petra

Helgen!!

Jag skulle ha Axel i helgen. Så lördag kl 16.00 åker jag ut för att vara med barnen en stund så Carro kunde rida. Jag och barnen åt lite mat och packade en väska som Axel skulle ha med sig. Sen när vi skulle åka vart det full rulle som vanligt. Barna ville inte lyssna och Carro och Filip som skulle på bio som började 18.30... Vi åkte inte ifrån kårsta förrän kl18.20. =) Men dom hann iaf, det är ju tur att det är reklam innan filmen =).

Jag och Axel däremot, vi åkte till Malin och Emil på Kris.... Där fick han härja runt bäst han ville. Jag ville ju får honom så trött som möjligt =) Sen så åkte vi hem, jag bäddade i ordning och Axel satte på sig sin pyjamas. Sen fick han sitta i sängen och äta godis och dricka pepsi  och titta på bilar =) Åååå vad han tyckte att det var bra =) Och han var så snäll så snäll, Satt där hela kvällen. Men han ville inet sova..... *suck* Så när jag gick och la mig runt 23.00-23.30, så va han fortfarande vaken. Men sen satte jag på en annan film och den var inte så bra tyckte han så då sov han =)...

Sen vakande han ju första gången vid 05.30. jag fattar inte. Somnar man senare så vaknar man ju senare oxå.... Men inte Axel... Pigg som tuppen, och jag morgon trött som bara den =) Jag bad honom lägga sig igen så satte jag på en film, han satt där tyst och lugn, så jag kunde sova vidare. =) Så vi låg i sängen ända fram till kl 10.00.
Då var det dax för frukost.... Och det första Axel frågar efter: Vart är ditt bord Petra. Jag har inget bord för mitt kök är såå litet.
A: Jaha, har du nån pall eller??
p: Ja, den står i hallen!!
A: Bra!!
han hämtar pallen och ställer den mitt i köket. Tar sina smörgåsar och sitt glas juice och placerar det på översta steget, Sen tar han sina ben och stoppar in under pallen och sätter sig.....
A: Så, nu har jag ett bord....... =)

Helt otroligt, hur kunde han komma på det där??? Han är 3 år. Jag hade inte en tanke på det.... Berättade för carro om han hade gjort så hemma, men det hade han inte, hon vart lika chockad hon =).
Sen vart han lite jobbig och trotsig så då åkte vi hem till kårsta. Satt där en stund med han, carro och Filip va ute och red. Sen ville Carro gå ut och gå.. Vi tog bussen till Siv och Tomas. Carro skulle sno med isg en träningsmaskin därifrån. (Dom är i New York) så det får dom väl se när dom kommer hem att den är borta=) Jag såg min stora kärlek TORSTEN... Så då stannade jag kvar där för att mysa lite.... Åååå min älskling. Han är ju det varckraste som finns =). Men OjOJOJ vad STOR han är. Äter mycke råtter nu =) Han hoppade upp och la sig på magen, uhf, jag fick inge luft, han väger ju bly =) Men vi hade det sååå mysigt. Han vart jätte glad av att se mig . Mammas lilla älskling.  Sen vart det mat  hos barnen och efter det åkte jag hem..... Skönt att vara själv nu =)

Men det tog inte många minuter innan mobilen ringde... Det var Marcus som ville att vi skulle laga lite mat.... MAT, jag ar ju redan ätit. Men snäll som jag är sa jag ok. Men att han fick vänta en timme, Jag måste få vila lite =) ( Det tar på krafterna att vara med barnen) Men han kom efter ca 30 min. Vi skulle laga fläskfilé m potais och sås. Men inge orkade. Vi köper pizza, Nej vi ångrade oss, vi åker nån annanstans och äter.... Paloma.... vi åker dit.... Nej vi ångra oss.... Vi tar Max... Vi åker dit.... Står i kö ca 5 min......Nej vi ångrade oss.... Vi tar Mc donalds.... Nej vi ångrade oss.... Vi köper grejer så bakar vi pizza hemma.... Jag vi åker och handlar.... När vi packat allt i korgen... Vi ångrar oss... *suck* Nu börjar jag att bli hungrig.... Vi bestämmer oss för att det får bli bacon, ägg och stekt potatis. Så det vart det.... Och gott var det oxå =)

Sen tittade vi på film, Se upp för dårarna som gick på 4:an igår = ) Ååå, den är så bra. Sen åkte jag hem... Och fick lägga mig i min sköna säng... Se sov jag väldigt gott =)

Nej nu ska jag göra nåt vettigt när jag ändå är uppe så tidigt =)

Hej hej!!

// Petra


Axel och hans nya bord =)


Mina två största kärlekar =)

Sovrum =)

Nu börjar det hända grejer i mitt sovrum =) Åååå det kommer att bli sååå fint =)

I dag så var jag iväg och köpt ben och en sängkappa... Så nu har jag ställt iordning det som det ska stå...
Är sååå himla nöjd =) Och min huvudgavel kommer nån gång nästa vecka =)

Måste ju berätta... Världen är sååå himla liten =)
Det började såhär: Jag åker till Carro eftersom att hon har snickare där som håller på att bygga om butiken. Hon hade pratat med killarna om att hjälp mig med gaveln. Så jag åker dit för att visa hur jag vill ha det. Och då säger snickaren att det var lite för svårt för han men att han skulle ringa en kille som är möbelsnickare och jätte duktig.... Så han ringer. Och han berättade för killen hur jag ville ha det, och jag frågade vem det var och snickaren säger att det är en spanjor.... Och att han heter Robert... Hmm, det känner jag igen!!! Det är ju min lilla Robert som jag umgicks med när jag va mindre... Så han skulle hjälpa mig.... det var första grejen.
Sen står jag och snickaren och disskuterar min utbildning, då vi kom in på Kris... Sa att min bästa kompis va tillsammans med han som tattuerar där... varpå nästa snickare kommer och frågar om jag känner Emil =) Ja, som sagt min bästa kompis är tillsammans med honom. Då har den andra snickaren jobbat ihop med Emil och tattuerat ihop med honom.

Hur stor är chansen att man träffar 2 snickare som känner mina vänner....Kul men ändå lite läskigt att världen verkligen är sååå liten.
Men det coolaste är ju faktiskt att min G-mormor & G-morfar har umgåtts med Malins mormor och morfar. Och hur stor är då den chansen att vi vart bästa vänner..... Det kan man kalla coolt.

Måste bara säga igen.... Ååå vad mitt sovrum kommer att bli fint =)

Såg att klockan är väldigt mycke, så det är nog till att besöka min underbara säng nu.

Puss och godnatt

// Petra

MORMOR!! =)

Jag har kollat på Haléns nu... Dom har sängkappor.... =) Dom har svarta, vita och sand. Och ska man ha för en 90 säng kostar den 149 kr. Vi kan ju höras och så kanske vi kan beställa tillsammans =)

Älskar dig =)

Puss Petra

Jobb!!

Idag så har jag inte gjort så mycke på dan.... Men nu ikväl så har jag jobbat =)
Hade med mig en elev idag =) Theresa... Det gick såååå bra. Konstaterade att jag inte har så krävande jobb. Sitter mest i bilen, går in till nån pensionär, ger lute medicin eller lite mat. Nån kanske jag lägger. Men dom sköter ju det mesta själv =) Jag tucker att mitt jobb är helt underbart.... Världens bästa arbetskamrater, bra pensionärer och det är inget tungt jobb. Och det är ju ganske bra med tanke på min rygg =)

I morgon så ska jag fixa min huvudgavel... =) Men jag måste hitta en billig sängkappa, Tycker att det är mycke pengar att lägga ut ca 1800 kr för en enkel sängkappa!!! Annars så sa Malin att hon kunde sy en och det är ju det billigaste egentligen. Jaja, vi får se hur det blir =)

Nu ska jag mäta lite så jag har alla mått tills i morgon.

Måste ju bara säga en sak: Jaghar fått kontakt med en gammal barndomsvän. har någ inte sett henne på ca 10 år, så det känns jätte spännade. Ville bara säga det =)

Puss och godnatt

// Petra

Rolig historia =)

En man kommer in på sin stamrestaurang och blir snabbt hänvisad till sitt vanliga bord.


Han ser då en vacker sexig blondin 2 bord bort, som också är ensam. Han ber då kyparen skicka över husets dyraste champagne, men i stället för att låta servitören öppna flaskan låter hon den vara och ger kyparen en lapp.
Lappen lämnas till vår man och den lyder: 'Om jag ska acceptera champagnen från dig förväntar jag mig att du har en Mercedes i garaget, 10 miljoner på banken och 18cm i byxorna.'
 Mannen skickar då tillbaka en lapp med följande text:     ' Kära fröken! I mitt garage står en Ferrari F40, jag är god för 90 miljoner, men inte ens du är läcker nog för att jag ska kapa kuken 10 cm! Så skicka tillbaka flaskan !' 


Sååå Fin =)

En sång från mitt hjärta

 

När något händer och det känns så kallt

Det är enda man ser är mörkrets fall

Jag försöker se upp till himmelen nu

Men jag kan inte se dig något mer

Och ingen kan någonsin ta din plats i mitt liv

Å vad ska jag göra utan dig


Jag gråter ofta

Vad ska jag göra utan dig

Alla minnen när du såg i mina ögon

Och inget kan få dig tillbaka nu


När allting var som svårast för dig

Så sa du adjö och lämna oss kvar

Mina tårar faller

För min saknad är så stark

Så mycke tid du hade men nu är det över

Ännu ser jag dina tårar

Ännu hör jag din röst

Jag kommer ihåg ditt leende

Jag kommer aldrig lämna dig


Jag gråter ofta

Vad ska jag göra utan dig

Alla minnen när du såg i mina ögon

Och inget kan få dig tillbaka nu

Inget kan få dig tillbaka nu


    


Stulen av Trulsa =)

Evert, 8 år, satt på polisstationen - han hade rymt hemifrån.
Polisen frågade varför han rymt?

Evert svarade: 'Innan jag somnade igår kväll, hörde jag hur mamma och pappa var väldigt bekymrade över hur amorteringarna på Huset skulle kunna betalas.

Senare vaknade jag av ljud från deras sovrum, där jag hörde pappa stönande säga: 'Jag drar mig ur'. Mamma stönande svara: 'Vänta lite så kommer jag också ...'

Så då tänkte jag att det var ingen ide att stanna kvar ensam och ta hand om amorteringarna, jag är ju bara 8 år!'

Borta hela dan =)

Igår så började det med att jag och Malin åkte till Linde och skulle kolla lite på Mejk... Hittade en liten ugnsfom och en kavel =) Onödigt att åka ca 4 mil för att handla det, när det inte kostar mer här =) Men när vi ändå var där så tänkte vi hälsa på mormor men hon skulle jobba så då åkte vi till moster istället. Väl där så vart det mycke bus och lek med Victor. Försökte lära honom att säga Petra, men han vill inte riktigt =( Men jag ger mig inte =) Han ska kunna det snart =)

Sen efter det så åkte vi hem och hämtade cyklarna. Cyklade till emil en sväng. Sen hem för att  laga lite mat. Vi skulle ju på bio senare på kvällen =) Malin fick med mig på en skräck film... Ooooooo =)
Jag är ju livrädd för såna filmer =)
Men vi gick på den iaf.... Mirrors hete den... Jag och Malin satt med min jacka för ögonen.... Och vart det lite otäckt så satt vi bara och skrek... Riktigt tjej skrik =) Jag kan lova att dom som satt på bion vart nog lite trötta på mig och Malin.... Filmen i sig var inte sååå bra, mest läskig =) Efter filmen så fick Matte köra hem mig. (Matte är en kille som jag jobbade med på SF.) Sen följde han med hem för att titta på min lägenhet. Vi satt och pratade och nör vi tittade på kl så va hon redan 03.15.... Hoppsan dags att sova nu =)

Idag då.... Jo, Nina kom strax efter 10 vi skulle sätta oss och disskutera vårat arbete, men som vanlig så finns det sååå mycka annat att prata om, så det vart inte mycke skolprat =) Sen ringde Theresa och ville komma upp en sväng. Så då satt vi alla 3 och pratade skit =) Sen ringde vi Putte och frågade om han ville med mig och Nina för att äta lite lunch.... Och det ville han ju såklart =) Vi gick till Hellas och åt lite mat, det var inte så gott idag, Vi ville ju helst gå till stallyktan men dom hade inte så god mat dom heller, så det vart Hellas som sagt. Sen åkte Nina hem. Och jag och Putte satt kvar en stund och pratade lite. Vi kanske ska ses till veckan. Putte: Jag håller tummarna på att du får LIA nu. =) Efter det så ville jag inte riktigt hem så då pkte jag till salongen för att se om Malin hade tid att fixa mina ögonbryn och lägga lite färg i mitt hår. Men hon hade så mycke att göra idag så det fick bli en annan dag.... Sen så ringer Marcus och vill att jag kommer förbi, så for jag dit. Han höll på att laga lite mat, så det fanns till mig oxå =) Sen så klippte jag honom, Han vart såååå fin så =) Så nu är ja lite trött. ska försöka att få tag på min lärare, och det är inte det lättaste. Får se hur det går. =)

Nej nu ska jag se klart på bonde säker fru... Så nu får nu vara nöjda för idag =)

Puss på min mormor som alltid är mig trogen och läser denna blogg =)

Puss och godnatt till er andra!!

// Petra

Måndag!!!

Tog det lugnt dom första timmarna på dagen.... Sen så gick jag och Theresa till Big Slick för att byta ut min kula, till en mindre och med en diamant i =) Vart sååå fint =)
Sen hade vi inget att göra så då gick vi till Emil på Kris, pratade med han en stund. Strax därefter kom Malin och vi bestämde oss för att gå och äta lite. Efter maten så cyklade vi till salongen för att topp mitt hår.... Hmm... toppa och toppa.... Malin skulle klippa en jätte " fin " frisyr..... Men den vart inte så fin. Jag har aldrig varit så ful i hivet som då =) Men Duktig som hon är så räddade hon hennes misstag... Så nu är jag vacker igen.... Det är dock en lite svårare frisyr, så det blir ju mer att göra innan man går ut. Men det ska nog gå bra =)

Sen for vi tillbaka till Kris för att fortsätta med Malins tattuering, men dom kunde inte bestäma sig så det vart inget =) (Som vanligt) =)

Jo jag måste ju berätta att jag har fått LIA =) Ska vara på Runnagården. Ett behandlingshem för tjejer med olka problem ex missbruk, kriminalitet och andra psykiska besvär. Ska bli jätte intressant att se hur det går till på ett sånt hem. =)
Så min praktik börjar v 45 =).

Nu har jag kommit på hur jag ska ha det i mitt sovrum =) Det kommer att bli såååååå snyggt. Får se när det projektet kommer igång =) Kommer att ta före och efter bilder så ni kan få se hur fint det vart =)

Ska ha "mitt" barn Axel i helgen.... Några förslag på vad man kan hitta på för en 3 åring??? Föutom film och godis för det har jag redan lovat.... Men nåt man kan hitta på under dagen.... Tacksam för förslag =)

Nu ska jag nog krypa till sängs, ska ju upp i morgon och tvätta *Suck* Har dragit ut på det i 3dagar nu, så nu gäller det att att komma upp och ta tag i det =)

Puss och godnatt

// Petra

Sorg i mitt hjärta

Nu har mina katter lämnat mig =( Det är ett par som har dom på prov nu.... Dom vart jätte kära i mina små älsklingar men vi får se om dom kan ha kvar dom då killen är lite allergisk. Men på ett sätt hoppas jag att det går bra för katternas skull men för min del så hoppas jag att dom kommer till mig!!!
Men i dessa lägen kan man ju inte tänka på sig själv utan måste tänka på de bästa för djuren. Och jag är säker på att dom kommer att få det bra.

Känns lite tomt och ensamt =( Men det är väl en vane sak det oxå....  Jag kommer förhoppningsvis få träffa dom igen, om det är så att dom ska resa bort så hoppas jag att dom ringer mig så kan jag vara katt vakt =)

Det är med sorg i mitt hjärta som jag gör det men som sagt allt för mina små änglar!!! =)

Vet inte vad jag ska skriva känner mig lite tom just nu =(

Det får bli bra såhär....

// Petra

Marieberg!!

Japp idag så åkte jag till Marieberg med mormor och Conny... Kändes som om vi vi va på kungsängen hela dan =) Men när dom väl bestämt sig och köpt sina sängar så åkte vi till Max för att vi i oss lite mat. Det var gott, men det är lätt hänt att det blir lite mycke mat där =) 
Sen efter maten gick vi skilda vägar.... jag åkte till Jysk och mormor och Conny åkte till sitt. Jag skulle kolla persiener och hylla åt mamma. Så jag fick med mig hyllan hem.... Men det jag inte hade räknat med var att den var såååå himla stor och tung, den gick knappt in i bilen. Men jag har ju en golf så det löste sig =) Det stora problemet va ju vart jag skulle ställa denna hylla tills mamma kommer och hämtar den??!! Men då pratade jag med Carro och Andreas så då fick jag ställa den där =) Tack snälla nin för det =)

Nu ska jag ta tag i mitt liv och städa tänkte jag.... det är ju inte så lockande men det måste göras nån gång. Det gäller ju bara att komma igång!!! Bäst att jag tar tag i det innan jag ångrar mig!!! =)

På återseende =)

// Petra

Lördag!!

Idag så har jag och Marcus varit och köpt ny jacka till mig =) Så nu slipper jag frysa =)

Sen åkte vi hem till marcus för att laga lite mat... Fläskfile med hans underbara sås och kokt potatis. Mmm det är bara sååååååå himla gott =) Jag skulle ta med mig lite matlåda hem men jag somnade så gott efter maten och sen så åkte jag hem, så då glömde jag den naturligtvis. men jag får åka dit i morgon och hämta lite =)

Nu sitter jag och tittar på lilla melodifestivalen..... Och jag säger bara det, Vinner inte låt nr 8 så blir jag arg på sverige.... Sååå himla duktig tjej, jag har röstat 4 ggr på henne =)

I morgon så ska jag kanske följa med min mormor och Conny till Marieberg, det ser jag fram emot.
Har lite jag oxå vill inhandla tror jag =)

Nu ska vi se vem som vinner..:... HÅLL TUMMARNA NU........  HEJA SVERIGE,HEJA SVERIGE,HEJA SVERIGE,HEJA SVERIGE,HEJA SVERIGE,HEJA SVERIGE,HEJA SVERIGE,HEJA SVERIGE,HEJA SVERIGE,HEJA SVERIGE.

Åååå jag vill bara åka och krama henne.... Hon har skrivit sin låt till sin vän som tog livet av sig.... Och den va JÄTTE fin.

Nu vart jag glad. Så ger jag mig!!! =)

Puss puss

// Petra

Kär igen??

Sitter och funderar på om jag nån gång kommer att bli kär igen??!!

Känns lite konstigt att jag skulle bli kär i nån annan än Marcus. Jag vill ha Marcus men ändå så vill jag inte det. Jag vill hitta nån som älskar mig men jag vill ju ha kvar Marcus oxå.... hur ska det gå???

Jag vet nog egentligen inte vad jag vill.... Jag vill ha men ändå inte... Åååå, jag blir tokig på mig själv.
jag vill ju inte lämna det jag har.... eller så vill jag ha Marcus fast ALLT ska va bra och ALLT ska fungera och jag vill ha ett riktigt kärleks förhållande, Inte ta hand om förhållande.... Hmmm.... det är inte lätt detta!!

När jag inte är med Marcus så saknar jag honom hela tiden, men när jag träffar honom så vissa stunder vill jag ha men andra stunder inte.... Vad är problemet???

Att allt ska vara såååå himla svårt hela tiden, inget är enkelt.

Hur mycke jag än funderar så blir det ju inte lättare precis...

// Petra

Bättre =)

Nu mår jag mycke bättre =) Har lite ont i halsen fortfarande men jag har iaf ingen feber =)
Man är lika dum varje gång man är sjuk.... Så fort man känner sig lite bättre så tror man att man kan göra allt som vanligt... men icke. När ska man lära sig?? =)

Tack alla för era meddelande och samtal, det värmer när man ligger isolerad och inte har nåt liv =)

Igår mådde jag oxå bättre så jag och Marcus tog oss en trip till paloma och åt lite mat. Jag åt dock inget, vågade inte äta såå fet mat när man knappt ätit nåt på flera dagar.... Men jag hade fått i mig lite överkokta makaroner och lite köttfärs så det gick ingen nöd på mig =) Fast jag skulle nog tippa på att pizzan Marcus åt va mycke godare än min middag =).

Sen gick jag och hyrde mig 3 filmer men jag såg ingen... det får bli film dag idag istället =)

Nu har jag fått sovit 2 hela nätter, och det är sååå skönt att jag har kunnat vänt lite på dygnet igen. Somnar vid ca 23-24 och det är inte ofta det händer =)

Och mormor, jag tror att jag är ganske frisk nu.... Så snart kommer jag =)
Kul oxå att min morbror har hittat hit..... =)

Men jag tycker faktiskt att det är många som har lagt av med att kommentera mina inlägg =( Vart har mamma, syster m.fl tagit vägen???? Saknar ju era inlägg!!

Kasnke får träffa mormor i morgon om jag har lite tur =) Men då gäller det väl att ta sig upp i tid, dom är ju uppe med tuppen jämnt =)

Nej nu ska jag nog ge mig.... ska nog äta lite frukost. Mmmm =)

Kanske uppdaterar dagen lite senare sen.

Puss puss

// Petra

Fortfarande sjuk =(

Jag ligger fortfarande hemma med feber toppar och halsont. Men idag är det första dagen jag kan svälja ordentligt även fast det gör ont och är lite ömt. Jag har fått i mig lite nyponsoppa oxå.

I onsdags så va jag på vårdcentralen och fick pencilin.... jag har ju fått halsfluss och att jag har nån elak artad influensa..... Jag har aldrig haft sååå ont i hela mitt liv. Men ni ska inte tro att medicinen fungerade... nejdå, jag fick gå till ytterligare 2 läkare idag. Och nu har jag äntligen fått medicin som hjälper så nu är det lite mildare i kroppen. Det ända som är lite jobbigt nu är att man blir lite illamående av tabletterna men det är det värt om man ska jämnföra hur det är att ha denna smärta.
Så nu hoppas jag att jag kan sova i natt. har ju inte sovit sen imåndags. Så det ska bli spännande att se.

Nu har jag inte mycke mer att säga.

ta hand om er därute =)

// Petra

RSS 2.0