Om mig

OM JUST DIG
NAMN:
Petra Karlsson
FÖDD:
24 maj 1984
BOR:
Örebro
SMEKNAMN:
Plutt, plutten, TrynTilda, tanten
FAMILJ:
Sambo, mamma 2 systrar
SKOLA:
Missbrukarvård, ungdomsvård och kriminallitet
Ky. Vansbro

HAR DU UNDER DENNA MÅNAD

SAKNAT NÅGON:
ja
ÅNGRAT NÅGOT:
Ja
LJUGIT:
Hmm... Nej tror inte det 
SVIKIT NÅGON:
Nopp 
KÄNNT DIG SÄMST:
ja
GRÅTIT:
Japp
SKRATTAT:
JAAAA
VARIT SJUK:
Ikke
VARIT UTOMLANDS:
Nej, men önskar jag hade det 
TRÄFFAT NÅGON SOM DU CHATTAT MED PÅ DATORN:
Japp


KÄNSLOR:
GRÅTER DU OFTA:
Nja, lagom
SKRATTAR DU OFTA:
Japp... Mest hela tiden iaf i skolan =)
HUR KÄNNER DU DEJ JUST NU:
Nedstämd
HUR HAR DU MÅTT SENASTE TIDEN:
Sådär
HAR NÅGON/NÅGRA HEMLIGHET/ER FÖR DINA FÖRÄLDRAR:
Ja, det har väl alla
BLIR DU LÄTT FÖRÄLSKAD:
Nej, det tror jag inte
ÄR DU KÄR I KÄRLEKEN:
Ja, det är jag nog
TROR DU PÅ ETT FÖRALLTID:
JA
ÄR DU FÖRÄLSKAD JUST NU:
JJJAAAAA
OM JA, VEM:
Min älskade Marcus
HUR MÅNGA HAR DU VART TILLSAMMANS MED DENNA MÅNAD
1
HAR DU BLIVIT SÅRAD AV KÄRLEKEN:
Japp
HAR DU BLIVIT LYCKLIG AV KÄRLEKEN:
Japp
VILKEN SORTS KILLAR GILLAR DU:
Hmm...
SKA EN KILLE VARA SÖT ELLER HET?
Hellre söt än het =)
SKA EN KILLE VARA LÅNG ELLER KORT:
Spellar inge roll bara han inte är kortare än mig
SKA EN KILLE VARA BLOND ELLER BRUNETT:
Brunett
FÅR DU MÅNGA KILLAR:
Kanske =)

OM DIG :

BRUNETT ELLER BLONDIN:
brunett
ÖGON FÄRG:
blå
LÅNGT ELLER KORT HÅR:
Kort
BRUKAR FOLK SÄGA ATT DU ÄR SNYGG,SÖT,VACKER
Ibland
HAR NÅGON SAGT ATT DU BORDE BLI MODELL:
Nja, kanske nån gång =)
HAR DU LÅNGA NAGLAR:
ibland
SMINKAR DU DIG:
japp

Längesen!!

Nu var det ett tag sen jag skrev.... Känns som om jag inte hinner med bloggen lika mycke nu för tiden. Det ska fixas och donas med skolan, jobb, tankar och funderingar.

Mit arbete går sådär. Men jag har en underbar vän THERESA som hjälper och stötar mig i arbetet. Tack för det, DU ÄR UNDERBAR.
Hade intervju med en akupunktör i går och det var spännande, fick lära mig hur kroppen sitter i hop.... Skit häftigt. I morgon så ska jag intervjua en läkare på affektiva mott. Dets ka bli kul, honom ska jag sätta åt lite =) Hihi.

Och i morgon så är det sista dagen på min praktik... Känns både bra och dåligt. Just nu längtar jag tillbaka till skolan väldigt mycke. =) Har fått reda på vilka veckor jag ska jobba.... Men problemet är att jag kommer att jobba varje helg... Och Marcus har ju ingen semester i år så det är bara helgerna vi kan hitta på nåt, så jag ska prata lite med dom i morgon om det. Hoppas att vi kan lösa det =). Måste baka ikväll oxå så jag kan bjuda dom på nåt =).... Sen måste jag hinna med Desperata oxå =) I LÖV IT.!!!

Idag så har jag och Monika varit på 2 studiebesök.... Grindstugan och Suttarboda. Grindstugan va lika bra som vanligt =) Men Suttarboda ger jag nog inte så mycke för. Han satt mest och va självgod och på pekade ett ex antal gånger att det var han som va bit chef och gruppledare, Så efter ett tag så slutade jag att lyssna på honom...... Hade tänkt att söka jobb där, men jag strunatde i det, fick inget bra intryck utav hela verksamheten =(.

Har även bestämt mig för att börja anhörig programet igen på grindstugan. Känns riktigt bra. Så jag börjar redan på måndag =) Känner att jag behöver det nu när pappa är hemma och jag börjar att komma in i en svacka igen.... Känner mig mest nere hela tiden och jag måste på nåt sätt bli av med den känslan. Så jag hoppas och litar på Pia att hon kan hjälpa mig en bit på vägen...

Nu måste jag nog forsätta med min tvätt... =(

Men håll ut jag skriver så fort jag hinner..

Puss på er

// Petra

Kalas!

Det är många som ska firas i helgen....
Andreas fyllde i måndas, Pappa i går, Malin idag och Axel på måndag..... Så nu är det kalas för hela slanten vill jag lova. 
 =)

Filmen va jättebra. Det är ju en film av Lotta Thell. Hennes andra bok. Det som är tråkigt är ju att jag har läsat alla hennes böcker. Och när man tittar på filmen så bli man ju naturligtvis lite besviken. Mycke som faller bort. Men så är det ju alltid. Men jag rekommenderar verkligen att se den. I skuggan utav värmen. den handlar om hennes liv som heroin missbrukare. Nästa projekt är arr ta sig till bion och se Män som hatar Kvinnor.

Igår så va jag och Monika på studiebesök på Bergsmansgården..... DÄR VILL JAG JOBBA =). Jag lämnade en ansökan, somk tim vikarie, sen får vi se hur långt jag kommer på det =).
Va på NEH igår, dom sålde ut massor av kläder, kavajer, väskor mm mm. Jag fick mig en jättefin jacka för 100 kr. Ska dit med Malin lite senare....

Jag jobbade ju i torsdags.... Gissa om jag vart glad när jag kom till jobbet.... Jag hade min älsklingstant HELA dagen. Så jag hoppade in hos henns på morgon och skrek NU ÄR JAG TEBAX..... Hon bara skrek: ÅÅÅ; VAD GLAD JAG BLIR. HAR SAKNAT DIG SÅÅÅ. Kul när folk saknar mig. Vi hade riktikgt roligt. Sen va vi ute och gick oxå. Hon tycker att det är såå skönt att få komma ut och få lite luft. Jag slutade kl 13.30 men som vanlig så kunde jag inte slita mig, så jag kom väl därifrån kl 15.00 =)

Än så länge så är det lugnt på pappa fronten... Helt otroligt, han har inte druckit än och inte ringt och bett om pengar. Men man går och väntar på att den dagen ska komma.... Och när den dagen inträffar så vet jag inte vad jag ska göra.... Då kommer jag inte att orka med honom något mer. Men som sagt jag har ju Marcus att luta mig på. Han hjälper mig med tips mm. Så det känns skönt =)

 jag och Marcus har börjat med mys fredagar =) God mat och Så ska det låta.... Så mysigt så =). Men nästa vecka så får jag mysa med min bästis =)
Jag åker redan på torsdag och kommer hem på söndag =) Jag längtar så efter henne och min lilla skrutt Elsa. Vet inte hur många år sen det var jag va där. Så det ska bli riktigt roligt. Dom som har köpt hus och allt =).
Så på torsdag så finns jag långt upp ilandet. =)

Nej nu vill min älskade leka lite med dator.... och det ska hanfå, själv ska jag titta på Lotta på bråkamakargatan....

Puss på er så länge

//Petra

Bilen....

Bilen gick IGENOM =).... Men det va på håret oxå.... Han skrattade och sa att jag hade en Jävla tur.... Glöm inte att köpa en trisslott idag =) Och det ska jag göra sen oxå =) Så håll tummarna =).
Är såååå glad att han gcik igenom, nu har jag ett helt år på mig att fixa resten... Eller Kusin har ett år på sig =) hahaha. Han kommer inte att bli speciellt glad. Men det ska vi nog fixa.... Jag kan hålla han sällskap....... Fast då lär han väl inte fått nåt gjort om jag ska stå där och tjata.... Hahaha.

Fick en del hjälp som sagt av Nina och Angela så nu har jag bokat in mina intervjuer =) Ska bli kul att se vad det finns för behandlingar utom mediciner till personer med bipolär sjukdom.....

I morgon så ska jag jobba... Har inte jobbat på en månad.... Undra om jag skrev detta i mitt förra inlägg??? Jaja, gjorde jag det så vart det en upprepning =). Känn ok att jobba... Hoppas bara att jag får åka till min lilla tant. Saknar ju henne. Och jag tror faktiskt att hon saknar mig oxå.... =) Nej nu ska jag vila lite...... Bio ikväll... =)

Puss på er alla

// Petra

Skolan...

Sitter just nu i skolan... Försöker att få ordning på mitt arbete..... Menjag vet att jag inte kommer att bli klar till inlämningsdatumet.... Men jag ska försöka..... Och är det inte klart så är det inte. Jag har sååå svårt för sånt här. Det är ungefär som en c uppsats..... och som sagt jag är inget läs huvud... jag är en praktiker. Det ska skriva på konstiga sätt och återges på konstiga sätt oxå.... Jag klarar inte sånt.

Nu har jag iaf ordnat med intervjuer... Så jag har ju kommit en bit på vägen iaf =).

har inte hänt så mycke i mitt liv sen sist jag skrev.... I morgon så ska jag jobba.... har inte jobbat på en månad. Så de ska bli kul. Och i kväll så ska jag gå på bio med Ann-low =) Vi ska se I skuggan av värmen.  har hört att den ska vara jättebra... Så det ska bli kul. Tack Ann-low att du frågade =)

Måste besiktiga bilen idag pxå....  Den kommer inte att gå igenom =( Men nu vet jag ju det... och den MÅSTE bestikgas idag  annars så blir det körförbud och det vill jag ju inte... Måste byta bromsar då inte handbromsen tar =(. Jaja, det ska nog bli bra det oxå=)

Undra om man ska fortsätta med arbetet i stället för att blogga.... =)
Ja, måste nog det nu när Nina och Angela är så söta och hjälper mig =)

Skriver mer sen...


Puss på er

// Petra

Tjock tv

Ja nu var det ett tag sen jag skrev!!! Va har hänt sen sist??

I torsdags så va jag på en föreläsning... eller en monolog kanske det var.... skitsamma =)

Inte mer än fullt! Tack Med Benny Haag.
Det handlar om att växa upp med alkohol och hur den påverkar oss människor. Benny är själv nykter alkoholist idag. Det är hans liv det handlar om. Jag har aldrig känt mig så nära en person. Det var som om jag satt och tittade/lyssnade på min egen uppväxt. Riktigt srämmande men ändå väldigt bra. Jag rekommenderar starkt att gå och titta på den om tillfälle ges. Jag rekommenderar det starkt till dom som är i sitt missbruk och även dom som är nyktra idag. Jag tror att man får sig en riktig tankeställare och börjar fundera på vad dom egentligen gör/gjort.
Jag är glad att jag har fått sett den. Man kan söka på Benny Haag på youtube.com där kan man få en inblick i det han gör på scen.

På dagen så va jag och Marcus och tittade lite på net on net..... Hoppsan vi fick med oss en 42 tums plasma tv hem =)
Men som jag ALLTID har sagt.... varför köpa en dyr tv för flera tusen när man har sin tjock tv som fungerar. Jag gillar min tjock tv och saknar den lite.... Men samtidigt så vart det ju lite finare här hemma =)......



Nu är det bara ett nytt överdrag till soffan som sanknas. Sen så börjar det att bli riktigt fint här =)

Det vart lite mera plats här hemma oxå, och det är ju bra med tanke på att vi inte bor i den största lägenheten =).

Jag måste ju oxå berätta.... Jag sa till marcus nån dag här.... Nu måste vi städa. Jag tar köket och sen dammsuger du mm. Utan protester så tar han fram dammsugaren och hjälper mig.... Måste ju ha bildbevis på det och fick till den snyggaste bilden på han =) hahahaha



Där ser nu oxå hur det såg ut inna min tjcok tv åkte ut =) Så klart att det vart syggare nu. Bordet ska oxå bli svart. =)
Visst har har snygg stil min älskade =) Hahahaha.

Pappa ringde mig i fredgas och berättade att han har flyttat hem igen.... Än så länge känns det ok, då han bara har ringt då. Men man går ju med en klump i magen och undrar när han sksa supa till igen och ringa och bråka..... Det har varit skönt att han har varit borta, jag har inte behövt oroa mig så. Men nu börjar det att bildas klumpar igen.... Känns ganska jobbigt. Jag och Marcus hade disskusion om det i fredas.... Han hjälpte mig att för står lite mer hur jag ska hantera detta med pappa... Vad jag ska säga när han ringer och "bråkar". vet jag inte hur jag ska hantera det just då, så ska jag ringa marcus direkt och han ska hjälpa mig. Tänk vad skulle jag göra utan dig min älskade.... Och vad skulle du göra utan mig?! Puss på dig =).

Och igår va vi som sagt på örebro spexet.... Va roligt men dom har gjort bättre spex än detta. Oscar är såååå rolig på scen. Man vill att han ska vara med hela tiden.... =) Fia hans tjej är oxå såååå duktig. Kul att dom har hittat sin grej och gör det bara sååååååå bra =). Efter det så vart det en tripp till O´learys... åt lite mat mm. Träffade Maria (klasskamrat) hon va där med sin dotter och några kompisar till. Kul att träffa dom.... Man får sig alltid ett gott skratt med dom i närheten. =)

Nej nu ska jag nog vara lite social med Marcus och Pelle som sitter och tittar på den nya Plasma tv:n =)

Puss på er såå länge

// Petra

Vårkänslor

Det är sååå underbart när solen tittar fram =). Kollade på termometern tidiagre idag... 9,8 grader. Nu är våren på väg =)
Åååå va jag längatr till sommaren. =)

I morgon så ska jag på föreläsning: Inte mer än fullt tack! Men Benny Haag. Det handlar om hur barn mår/mått av att växa upp i en barndom med missbruk. 
Kolla in lite av vad det handlar om på youtube.com, sök bara på Benny Haag.
Ska bli riktigt spännande att se. Och på lördag så ska vi på örebro spexet. Marcus lillebror och hans tjej är ju med och spelar i pjäsen Faraos förbannelse. Det ska oxå bli jättekul . Marcus lillebror är helt underbar på senen.

Måste ju berätta oxå..... Marcus har fått jobb och börjar redan på måndag. Vi som har varit oroliga och funderat på hur vi ska lösa den ekonomiska frågan. Skönt nu slapp han a-kassan och allt jävla strul som har med dom att göra.
Värre blir det ju för mig när jag väl tar examen nu i Maj.... Jag är INTE med i a-kassan. Men jag har inte heller planerat att vara arbetslös...... Jag kan vara kaxig nu. men jag är nog inte det senare.... Hihi.

Nästa vecka betyder lite studiebesök... Jag och en klasskamrat ska åka runt lite på olika ställen. Ska blli spännande =)

Nu vart jag så inne i tv:n så jag ger mig här.

Puss och godnatt

//Petra

Mormor =)

Ska se vad jag kan få tag i.... Tror att det fanns ett par st där som använde sin kamera ganska mycke... =) Så jag ska höra med dom om dom kan skicka över lite bilder =)

Självklart att du får följa med på nästa resa =)

Älskar dig.

Puss puss


Fest hos Kusin!!!

Varken jag eller Malin va på riktigt humör för att festa..... Vi satt hemma hos mig först.
Håll i er nu: Marcus både körde oss dit och hem =)
Han är såååå himla söt min älskade. Han var ju oxå med bjuden men eftersom att jag och Malin inte kunde ta oss dit och hem så struntade han i att festa och körde på oss i stället =) Tack min älskade =).

Ja när vi kom till Kusin så var det ju inte sååå mycke folk.... Men det dröjde bara nån timme sen va festen i full gång =)

Jag vistades mest i köket där musiken fanns =) Och alla som kom till köket fick en dansuppvisning sååå det heter duga. Jag både sjöng och dansade för folket. Hade Marcus sett det hade han skämts ihjäl =) Hahahahaha



Det här var dom förts människorna jag plågade med min underbara röst och mina nya moves =)
Men jag tror att dom gillade mig.... Dom filma och fotade väldigt mycke iaf.
Jag ställde mig uppe på spisen så att dom skulle se mig ordentligt..... =)
Det vara bara ett problen.... Kusin hade ju eldat i den.... så när jag hade ståt där ett tag så vart jag VÄLDIGT varm om fötterna..... =)



Senare på kvällen så vart det pardans...... Och jag kan ju säga att vi bör nog öva lite på det där =)



Min kära och underbara kusin som bara skrattar åt mig hela tiden....Han tycker oftast att det fattas nåt i huvudet på mig .... Han kan inte förstå att vi är släkt på riktigt.... Men jag vet att vi är det.... För han är lite smyg mongo.... Jag vågar ju ändå visa öppet att jag inte riktigt är 100 alla gånger... Hahahahahahaha 

Och som vanligt blir ju folk hungriga efter en hel kväll och natts festande.... Dom kommer mamma Petra till räddning och fixar maten åt dom..... =)



Här är kl runt 03.00....... Och som vanligt glömde jag bort mig själv..... =( Jag vart ju oxå hungrig sen.



Jag bjöd på Köttbullar och makaroner med ketchup =).... Och dom vart mätta och belåtna.



Malin va iaf snäll och ville dela med sig av sin mat.... Men jag avstod det erbjudandet =)
Jag gjorde några köttbullar till mig lite senare..... Jag stekte 20 st men jag fick ca 3 st själv då jag har ytterligare en liten kusin som va lite glupsk och åt upp mina köttbullar =(.

Så nu hoppas jag på att kusin inte bli sugen på köttbullar för jag stekte upp ett helt kilo igår =) hahaha.......

Jag hade kul HELA kvällen och det var lugnt och städat..... Inget bråk vart det heller. det var en perfekt kväll med massor av folk som bara hade det kul tillsammans. Bättre kan det inte bli. =)

Idag då.... Ja man mår ju som man förtjänar.... Jag har ingen röst och ont i hela kroppen. Förstår inte allas varför =).
Men jag pratade med Malin och nu försår jag varför jag mår som jag gör..... Vi hade med oss en sjuttis flaska med sprit..... Vi hade tagit ca 2 drinkar hemma...... Väl hemma hos Kusin.... så vart jag ju såååå törstig av allt dansande och sjungande..... Och jag trodde ju naturligtvis att Malin oxå drack av denna sprit....... Men ikke. Den har PETRA druckit upp helt själv.... *Hoppsan*. Men Malin hittade öl i stället..... Samtidigt så tror jag att hon är ganska glad att jag var svampen igår..... Hon mår ju lite bättre än mig iaf.... =)

Lite tråkigt att man mår osm man gör i dag.... det är ju såååå fint väder, så det nästan skulle vara förbjudet att sitta inne idag..... Får se när jag har fått i mig lite mera mat och man kanske tar sig en liten promenad.

Hoppas att ni oxå haft en lika rolig och underbar helg som jag har haft.... =)

Puss på er såååå länge...

// Petra

Våran resa =)

I fredags så va ju Marcus på Bio. Jag och Malin skulle hämta honom efter bion så vi passade på att åka runt lite i bilen =) Vi hade abslout ingenting att göra.... Men efter att vi hämtat och lämnat av marcus hemma fortsatte vi våran färd.

Vi åkte en sväng till Kreta =)



Efter att vi varit i värmen en stund så åkte vi vidare till ett kallare klimat =)



Vi åkte till Alperna en sväng.... Men nu ville vi hem till Sverige igen så vi åkte för att titta lite på några djur =)



Så  då åkte vi en sväng till kolmården.... Där vi träffade på en apa.........



Och en fågel av nåt slag. Bilden är lite dålig men vi var ändå nöjda med det vi varit med om.
Nu är vi lite trötta på att resa... så vi bestämmer oss för att åka hemmåt =)



Nu börjar vi att närma oss Örebro igen..... Vi kände att vi behövde en paus, så vi stannade till vid Scandic hotell för att sträcka lite på oss =)



Åååå, va skönt nu är vi äntligen hemma igen =)
Vi hade väldigt roligt på våran resa. Men vi vart trötta av att se sååå mycke på ganska kort tid.
Väder omslagen gjorde oxå att vi vart trötta. Men ändå skönt att få komma till värmen en stund =).

Här slutade som sagt våran resa. Vissa har fått sett lite redan innan.... Och jag kan gissa att ni är lite avundsjuka på oss eftersom att vi hade det såååååååååååååå roligt =).


Igår va vi på fest hos Kusin..... Men det tar jag i ett nytt inlägg..... För detta ska ju bara handla om våran resa.

Puss på er

// Petra & Malin

Fredag

Idag så har jag inte gjort ett skit.... Men jag hade hoppas på att åka till Pelle och Chatta så jag kunde leka lite med Sulan Men det vart inget. Fredrik kom hit i stället så nu sitter det 2 nördar i min soffa och spelar tv-spel =). Men det får dom mer än gärna göra. Dom är såå tysta och snälla. Det enda är att dom vill låna min dator lite då och då..... Men medans dom gör det sååå kan jag pyssla med annat =).

Igår va jag på Al-anon möte. Kändes inte riktigt ok..... Det blir som en liten sekt.
-Hej jag heter Petra och jag är medberoende.
-Hej Petra.

Så fort man ska öppna munnen så ska man säga det  och alla svara. samma sak när man avslutar sin mening.
-Jag stannar där. Tack
-Tack.
Jag känner mig inte beväm i det. Allt grundar sig på 12 stegen. Men nästa vecka så ska jag pröva Acoa. Och passar inte det heller så ska jag ta kopntakt med Pia på grindstugan så jag kan köra anhörighetsprogrammet där igen. Vi får se hur det slutar. =)

Idag så ska jag leka med Malin. Vet inte vad vi ska göra. Men det märker vi ikäll. Marcus ska ju på bio va meningen att dom skulle ta några öl efter det men det verkar inte bli så för Marcus iaf....... Han är ju döds sjuk =) Hahaha. Har "lite" feber och har ont i halsen... Måste nog ringa akuten snart... Hahahahahahahahah.
Marcus kompis va oxå sjuk i veckan och han va sängliggande i 2 dagar. Med samma symtom som Marcus..... Hahaha. Usch va mesiga och klena dom är. Hahahaha.

Men jag måste erkänna att han är ganska söt när han är såå där mesig. Han bli sååå liten och ynklig då =)

Kanske blir bio för mig och malin oxå.... Män som hatar kvinnor. Vi får se vad som händer.
Måste ju ha lite pengar kvar innan nästa lön. Ska ju till Kusin i morgon på lite fest. Håll tummarna för att det blir lugnt. Men Marcus and Annloo ska kanske med så då blir det nog lite lugnare =). Ska ju ha privat visning till Annloo, på min super snygga dans. Hon har ju bara sett mig på nätet men nu vill hon se mig in real life =) Och det är klart jag bjuder på det. =)

nej nu ska jag byta garderob åt Marcus... Så blir han nöjd... Jag med för den delen..... Nu slipper han slänga allt på golvet =).

Puss på er.

// Petra

Värmer i hjärtat!!

Fick ett inlägg av en alldeles underbar vän. Och det värmer sååå i mitt hjärta när hon skriver så till mig!!!
Hon är en av dom underbaraste människor jag känner. Och vi ses inte allför ofta men dom gånger vi ses så är det så fruktansvärt roligt.
Det är som om att komma hem på nåt sätt. Man känner sig trygg och älskade i deras lilla stuga =).

Ni ska självklart få läsa det:

HEJ LILLA GUMMAN. HOPPAS ATT DU VET ATT JAG FINNS HÄR OM DU BEHÖVER PRATA ELLER SÅ. VORE KUL OM VI KUNDE TRÄFFAS SNART ALLA 4. VI HAR JU SÅ KUL IHOP. SIST NI VAR HÄR SÅ SKRATTADE JAG SÅ MYCKET. SÅ JAG KAN GÅ OCH TÄNKA PÅ ER OCH SKRATTA LITE NÄR JAG TÄNKER PÅ VA ROLIGT VI HADE. DU ÄR EN UNDERBAR MÄNNISKA SOM TÄNKER PÅ ALLT OCH LITE TILL. ATT HA DIG SOM VÄN ÄR HELT UNDERBART. MEN JAG TYCKER DU SKA FOKUSERA MER PÅ DIG SJÄLV NU. FÖR DU ÄR SÅ VÄRDEFUL. GLÖM ALDRIG DET
ÄLSKAR DIG!!

Tack min underbara vän. Jag bli så glad och lycklig av att bara höra i från dig. Klart att vi ska ses snart. Vi får boka in en dag. Tack för att du finns och bryr dig. ÄLSKAR DIG. Många kramar Petra

Tack även till min mormor... Älskar dig oxå VÄLDIGT mycke.

Det som känns tungt och jobbigt är när det kommer upp saker som hänt tidigare i mitt liv. Som jag inte riktigt är klar med. Och att det hela tiden dyker upp mera saker.
Som jag skrev så trodde jag att jag va klar med många saker med där hade jag fel..... Det mesta handlar om "P" men sen finns det ju andra i min närhet.... som stör min tillvaro. Men som jag föhoppningsvis kan bryta med så fort jag får det jag vill ha tillbaka..... Min kärlek =).

Jävla Csn oxå som har slarvat bort m ina papper, så nu mpste jag gå och bråka med dom igen morgon. Och jag blir såå trött på dom. Det är inte ofta dom gör rätt..... Hur svårt kan det vara att hålla reda på papper....???? Nej jag orkar inte slösa min energi på dom idag... det får jag ta tag i, i morgon.

Nu ska jag fortsätta med mitt arbete.

Puss på er

// Petra

Mycke att fundera på....

Har inte skrivit på ett tag.... Har alldeles för mycke att tänka på och lösa för att kunna gå vidare i livet!!!

Fick ännu mer att tänka på idag efter att jag varit i skolan. Måste ta tag i mitt liv och det förflutna... Jag står stilla. Mycke som sätter käppar i hjulet för att jag ska kunna må helt ok.
Trodde att jag hade kommit ganska långt..... Jag har ju kommit en bit på vägen men det är fortfarande mycke kvar.
Vilket känns tungt och VÄLDIGT jobbigt.'

Ska börja redan på torsdag.... sen efter det får vi se vart det leder.

Känns bra att ha Marcus i min närhet nu iaf. Pratade lite med honom idag om hur jag känner och mår. Och han förstår precis vad jag menar med allt. Mådde lite bättre efter mitt samtal med han. Så vi får fortsätta den diskusionen när jag har kommit lite längre med mig själv!!!

Med Malin!! Malin har flyttat hem från Frövi till stan igen =) Det är det som har hänt inget allvarligt med andra ord =).

Nu har jag kommit en liten bit på vägen till mitt arbete.... Har lånat lite böcker och fått handledning idag =). Känns ok. Så nu är det bara att börja läsa.

Orkar inte skriva mer nu.....

Puss

// Petra

Hmm...

Ja, vad har hänt dom senaste dagarna??? Inte sååå mycke.
Har mest varit med Malin. Det är kul att vi kan umgås igen =) Nu när hon är tillbaka i stan =)
I går så va vi på ikea... Vi inhandlade massor av nya saker till hennes lägenhet. Ååå det vart sååå fint. Massor av rosa och rött.
Och hennes badrum har samma färg som mitt kök..... Knallgrönt =).
Den färgen är sååå full så att den blir snygg =).

Borde sätta mig med mitt speciall arbete men som jag sagt tidigare..... Jag kommer mig aldrig för det.... Och det ska bara klart om ca 1 mån.... Jag har bara kommit till inledningen. Hjälp mig nån att komma igång. Har lite svårt att ta för mig att kolla upp fakta mm. Speciellt när vi inte får använda internet. Där finns det ju massa fakta som är bra.... Nu står jag bara som sagt och stampar.....

Kanske ska ta fram det iaf och titta på det och se om jag får nån motivation.

Ja, det gör jag nog.... Så jag ger mig här.

Puss på er

// Petra


Tråkigt/ Pinsamt

Minns inte min gårdag!!!?? Frågade precis Marcus va vi hade gjort. Men han kommer inte heller ihåg. Jag vet att jag på kvällen va hos Malin. Sen va vi hos Kusin igår och kollade in tjejen som va där =) Och bara för att vi gillade henne så gjorde ju naturligtvis inte Kusin det. Jag tror att det är för att hon va för bra. Tråkigt men så är det =).

Idag så har jag och Marcus varit ute och sprungit.... (Tränat). Och jag HATAR att träna. Jag bli anti allting när jag tränar. Jag svär över allt och blir sur så fort nån talar till mig. Men när vi väl har sprungit klart så känner jag mig bra och lugn.... Men det ska nog bli lättare snart, ju mer jag tränar dessto bättre kondis får jag ju =).

Sen såå åkte vi till Linda och Johan och hälsa på en stund. Men på vägen dit fick jag ett tråkigt samtal... det var fån V-borg. Fostermamman hade hört av sig till handläggaren och avsagt sig uppdraget... Så då blir det ju inget för mig heller. Men dom skulle höra av sig om det var så att dom hittade ett nytt hem åt henne i örebro eller om dom hade nån annan som skulle till örebro. Så det var ju kul att höra iaf =)

Sen nu på kvällen åkte jag hem till Malin och Kollade på desperata hemmafruar =) Åååå det är sååå spännade. Men det värsta är att man måste vänta ända tills på tisdag för att se fortsättningen. JAg HATAR ATT VÄNTA......

Nu till det pinsamma!!!!: Jag missade att vi hade studiebesök idag.... Och det värsta är att det är jag själv som har ringt och bokat det.... Hur kunde jag glömma det??? Jag som aldrig glämmer såna saker. Och speciellt inte när jag tycker att det verkar JÄTTE intressant. Hur dum får man bli????. Men jag får gå med svansen mellan bena till praktiken i morgon.... Kan inte mer än att be om ursäkt.

Nu är jag jätte trött och ska snart gå och natta. Ska ju upp i morgon och rida. Så nu ska jag inte kunna gå på ett par dgar igen =)
Hoppas att min häst är snäll denna gång och inte rusar iväg med mig!!!

Puss och godnatt

// Petra


Hmm...

Sitter och funderar på vad som har hänt dom senaste dagarna då jag inte har skrivit!!!

I fredas så var det ju öppet hus på Villa! susanne. Och det var såååååå mycke folk där hela tiden. Kul att dom har fått ut sig lite på marknaden nu =) Får hoppas på att fler tjejer får upp ögonen får detta boende. Theresa följde med mig sen åkte vi runt lite =) Efter det så åkte jag och Marcus till Carlbarks som hade Mc-Mässa. Kul att träffa alla där. Sen åkte vi hem för att ha myskväll =)

Lördagen så va jag, Moster Malin och Victor på salongen för att göra oss vackra. Folk har nog inte skådat några snyggare tjejer när vi va klara =) Vi klippte och gjorde ordning moster först. Jag och Malin va kvar ända till kl 18.00. Vi kom strax innan 12.00. Sen vart vi JÄTTE hungriga. Så då fick min köra Kusin ställa upp på att komma med mat till oss. Tack älskade Kusin du rädda oss från att dö =) Hihi.
När vi väl vart klara så åkte vi hem till mig en stund för att vila. Sen skulle jag o ch Malin ta oss en raggartur i pärlan =) Det var ju inte igår vi gjorde det =). Men denna gång så va vi inte på jakt efetr poliser. Nu var det DirtRiders festen som stod 1:a på listan att kolla in =). Vi såg dock inget =( Sen va inte dte så roligt så då åkte vi till Adam och Kusin som hade lite fest. Där vart vi strand satta fram till 02.30. Sen skulle jag köra hem Malin till Frövi. Men innan det så gjord vi ett stopp hos Bher Hane Och skulle försöka att få med oss Marcus så jag slapp åka hem själv. Och dom var ju fullare än fullast. men efter ett atg så följde Marcus med. Han pratade oavbrutet från Åby till frövi. Från Frövi och hem till oss. Jag hade skavsår i öronen... Hahahaha. Fast det är ganske kul att lyssna på han när han väl sätter igång.
Han var helt död hela dan igår... Haha. Men han kom på i går att han är ALDELLES för gammal för att vara ute och festa så där mycke.... Han blir ju trosts allt 30 i år =). Hahahah min lilla GUBBE!!!!

Söndagen gick åt till att tvätta. Vi hann även med att kolla på hus och stor handla. Huset va jätte fint men jätte litet och kostar väldigt mycke pengar. Så vi väntar med att köpa hus, om det inte dyker upp ett som vi verkligen vill ha.

Vi hade mys hela kvällen igår. Och jag satt och tänkte att det är precis såååå här jah vill ha det. Marcus är helt underbar. Det är bara mys som gäller. Och jag får för första gången någonsin gå i första hand. Vi har ett programm som vi följer och jag va jätte hungrig när det började. JAG fick slippa att laga mat och kolla på programmet. Hade detta varit för ca 1 år sen så hade jag ALDRIG fått sett det utan fått tagit hand om maten. Han är som natt och dag. Han är världens bästa och jag blir bara såååå lycklig när jag är med han =). Önskar att alla skulle få uppleva den kärleken jag upplever just nu. HELT UNDERBART!!! =)

Nej nu vänatr min frukost.... Uppdaterar så fort jag har nåt att delge er =)

Puss på mina underbara läsare

// Petra

RSS 2.0