Avslutning!!!

Hejsan alla!!!

Ja, det är jätte skönt med sommarlov även fast jag ska jobba hela sommaren!!! Skolan var bra idag, har inte gjort nånting eftersom att jag är klar med allt!!! =) Godkänd iallt oxå!! =)
I morgon så kommer mina älskade systrar.... Då händer det grejer!! =)
Tack min älskade storasyster för hjälpen!!!

Nu sitter jag hos Maria och vi ska snart till Harrys för att fira att denna termin är avslutad och vi alla är klara med  det som ska vara klart.
Jag är såååååå lycklig just nu!!!!!

Saknar er alla oxå!!! Mormor, Mamma, Morfar, Moster....Ja alla!!!

Nu ska jag festa vidare....

Ha en bra helg så skriver jag mer i morgon om kvällen mm.

jag älskar er min familj... (släckt) Puss på er

// Petra

Bränd hud!!!

Har legat i solen i 6 1/2 timme idag.... Kändes inte som om att solen skulle ta sååå mycke!!! Bränd vart jag iaf. Så nu är det svalkande gel som gäller. Vi  var några i klassen som låg i parken utanför och hade det gott, men fina blir vi nog efter några dagar!!!
Jag har fått tillbaka min bil =) Jag är sååå lycklig så vi får hoppas att den håller nu!!! Annars jävlar!!

Ska ut till barna ikväll och klippa dom lite, ska bli kul att se dom. Annars så har det inte hänt sååå mycke.
Jo jag var ute och sprang igår med Marcus och Fredrik.... Jag sprang nästan hela tiden. ( Duktiga jag) Till skillnad från förra gången vi sprang, då gick jag ju nästan hela tiden....

Och i morgon så är det avslutning i skolan.... Längtar!!! Det ska bli sååå kul på kvällen. Vi ska ju till Harry´s och äta lite. Ska bli kul att träffa dom i en annan miljö.

Nej nu måste jag göra mig iordning innan vi ska åka!!!!

//Petra

Födelsedagen!!!

Dagen började väldigt hektiskt... Vaknade hos Marcus. Åkte iväg för att köpa den sista delen till min bil som vi trodde skulle fungera... men icke. Så nu har vi en grej kvar att byta. Så efter det så får vi  verkligen hoppas att den fungerar sen. Skynda sig hem och hämta cykeln för att åka till salongen. Gjorde mig ordning i håret och sen så kom Mamma och Jocke =). Moster och mina kusiner va oxå här. Vi åkte iväg och käkade lite och sen åkte vi hem. Sen var det bara att börja förbereda för festen på kvällen.
Folket kom ca 19.00 och sen var festen igång. Det var jag, Nina, Maria,Theresa, Ingela, Patrik (en stund), Malin, Pontus och två kompisar till honom från mjölby. En lyckad kväll. Tråkigt att man skiljs åt sen när man går ut. Men kul var det  iaf. Var ju fortfarande full när jag vaknade i morse =) Men nu börjar det att ordna upp sig. =)
Min bil har vi iaf startat nu men den misständer fortfarande. Så vi får se om vi kan fixa det nu i veckan....

Och på torsdag så har vi avslutning i skolan. Det ska bli kul att se hur den kvällen blir. Vi ska ju till Harrys och äta lite mat och festa till det lite. Jag är förväntansfull. =)

Nej nu ska jag se på Bonde söker fru....

På återseende.

Drömmar är bra, att förverkliga dom är bättre

// Petra






Pengar!!!

Det är konstigt att pengar betyder såå mycke i en livs!!! För har man inga pengar så kan man inte leva!!! Vet inte hur jag ska få det till att gå ihop denna månad!! Utav Csn så får vi bara 3500-: och det har inte funnits så mycke jobb i april. så min lön denna mån är inte på många kronor!!! Vet inte hur detta ska gå till. Vi har avslutning och då ska vi ut och äta... Kostar pengar. Min lillasyster tar studenten, det kostar att åka till henne. Malins lillebror tar oxå studenten. Sen ska jag ju kunna leva oxå. Den 13 Juni så ska jag och Carro på DOLLY PARTON. Det kostar med bensin och mat mm. Det är inte lätt att vara student i dag. Förstår inte hur man kan leva på sååå lite pengar!!! Och jobba för mycke det får man inte heller. För då blir man åter betalningskyldig. Man måste ju spara lite på jobben  så att man kan jobba lite varje månad. Hur sjukt är det inte att inte få jobba så mycke att man kan klara sig!!!

Det värsta är ju att man blir sååå himla depprimerad när man inte har några pengar!! Man kan ju inte göre ett skit!!! Jaja, men vad ska man göra. Ringa Reinfeldt och be om lite bidrag från hans lön!!! Han kan ju torka sig i arslet med sina pengar och ändå leva lyx liv!!! Samhället är bra konstigt..... Mer pengar åt dom rika och mindre till dom fattiga!! JÄVLA MODERATER..... Nästa omgång är det socialdemokraterna som ska in igen.... Dom vill ju ha bättre vård för alla missbrukare mm. Då kommer jag ju att få ett bra jobb oxå föhoppningsvis... Så stötta mig och rösta på socialdemokraterna 2010.

"Jag är fläckvis intelligent"

// Petra

Arg igen!!!

Fast idag så är det min lärare jag är arg på!!!
Vi har ju små basgrupper i skolan. Och till hösten så ska han splittra och göra om dom grupperna, vilket jag inte riktigt går med på....
Alla i min basgrupp känner mig och vet mina laster.... och jag vill fortsätta att ha det så. Stora klassen vet oxå om mycket men inte allt!!! Och att börja i en ny basgrupp... Nja känns inge bra!!! Då måste man börja om från början med allt!!! Hitta sig själv i den gruppen Bla bla bla. Och sen finns det dom som jag aldrig skulle kunna jobba med heller. Och så är det bara. Jag gillar min klass men det finns gränser. Och min grupp är dessutom sååå himla rolig och skön, visst vi har haft problem men vi har oxå löst dom. Och det är ju först nu som vi är en  hel grupp. Varför ändra på det??? När man väl börjat känna sig trygg och nöjd med det man har, nej då ska vi inte vara tillsammans längre. 
Jag tog upp detta med Bragi  och många höll med. Sen finns det ju oxå några som vill göra om grupperna.
jaja vi får se hur det blir till hösten.....

Förövrigt så var jag med Marcus och tittade på en lägenhet idag.... Den var inge fin. Tråkigt, fyrkantig och jätte äcklig dusch. Den tackar han nej till. Men han har en till han ska titta på, så vi får se om den är bättre. Han ska även ringa min hyresvärd. Det är ju dumt att ta en lägenhet på öbo bara för att. Han mister ju alla sina poäng i sånt fall och han har ju ganska mycket just nu, så det är ju dumt.

Hoppas oxå att han tar tag i min bil idag så jag har nåt att åka i när jag behöver. Börjar att bli ganska trött på att be om skjuts eller att låna bilar hit och dit.

"Jag vägleds av förnuftet och inspireras av känslan"

// Petra

Tisdag!!

Idag så har vi varit på 2 rättegångar!! Den första handlade om olaga vapeninnehav och bedrägeri.
Det andra handlade om skadegörelse och narkotika innehav.  Ganska ok att titta på. Sen så träffade jag gruppen. Vi diskuterade hur våran profil ska se ut och gjorde frågor till barn och ungdomspsyk. Efter det så gick vi till BUP på ett studiebesök. Sen bar det hemmåt. Lagade mat.... JÄTTE GOTT =) Sen så ska jag baka lite mera bröd... Klassen tyckte det var jätte gott =) Så nu har jag matlådor så det räcker ett par dagar framöver =)
Nu har jag gått ner 4 cm på min mage =) Och mer ska det bli....

Nu ska jag se på Desperata hemmafruar.....

"Du har rätt att vara den du är"

// Petra

Måndag!!!

Började dagen med att röja undan lite.... Sen så ringde Carro och hade en uppgift till mig!? Gå med henne på stan och köpa lite nya kläder =) Tyvärr så vart det inga för henne!!! Snacka om att hon har blivit snygg!!! Har snart gått ner 15 kg, hon är sååå duktig. Hon fick mest med sig grejer till hemmet =) Sen köpte hopn en ny kokbok till mig =)
Tack så jätte mycke för den.....

Sen så kom Marcus hem. Kollade igenom kokboken och valde en rätt. Det vara bara att åka och handla..... Och gott vart det vill jag lova!!!! Sen klippte jag honom, Så söt så vart han!!!
Jag fick nåt ryck efter att Marcus hade åkt. Åkte och handlade lite mera saker.... Jag har gjort egen müsli och bakat eget grovt bröd..... Duktiga jag!!! =) Müslin smakade ganska mycke rostat och brödet är ok.... Det är ju jätte nyttigt bröd så man kan ju inte begära att det ska vara så gott =)
Men nu är jag klar med bakandet så nu ska jag fixa iordning mig lite. Ska ju på rättegång i morgon kl 09.00. Och Theresa kommer som vanligt 08.00 och väcker mig!!!!

Puss och godnatt!!!

"Det största hindret mot din framgång är att du inte tillåter dig att misslyckas"

// Petra

Blivande behandlingsassistent

Bara för att man har tatueringar, så kan man tydligen inte jobba med vad man vill..... ?!
Mycke beror på vart dom sitter och vad det är för mönster. Men ingen ska dömas efter omslaget.....
Jag läser som sagt till behandlingsassistent och jag har nu 5 tatueringar och alla kan jag dölja om jag vill.
Men varför skulle det vara olämpligt just för en behandlingsassistent att ha taueringar????
Många i min klass har tatueringar och bara för det så kommer dom ju inte att bli en sämre behandlingassistent.

Är såååå trött på folk med fördomar.
När vi "Unga" blir gamla så kommer majoriteten att ha en eller flera tatueringar!!! Då kommer det inte att vara något konstigt!!!

Jag tycker att tatueringar är fint men ändå till måtta. Jag kommer säker att skaffa mig flera oxå. Och det har ju ingen annan med att göra...... Jag kommer att bli en bra behandlingsassistent..... För det är ju mitt arbete som räknas inte hur jag ser ut!!!!

Så alla ni som har fördomar, Lägg ner.

Och bara för att jag läser till det gör, så kan jag fortfarande festa för det!!! Jag gör vad jag vill på min fritid.  jag är 24 år och då är det inget konstigt att man går ut och festar och har kul med sina vänner.

Sen är det ju en sak vad man har i sitt bagage.... Klart att vissa ska tänka sig mer för än andra. Men som sagt jag vet vad jag har med mig!!! Och 1 dag i veckan anser inte jag är såååå farligt!!!

// Petra




Tatto!!!

Idag så har jag tatuerat min kära vän Theresa =) Det är den finaste tatueringen som någonsin har gjorts =) Eller vad säger du Theresa??!!
Har även fått ihop min tattuering idag, den som jag har runt handleden. Moster och mina två kusiner vad med och tittade. Vi får se om dom oxå kommer med nåt snart!!! =)

Efter att jag var färdig med att tatuera så åkte jag med Marcus hem. Skulle hjälpa han att röja och städa lite då han ska ha visning på sin lägenhet i morgon. Vart jätte fint =) Sen fick jag ju träffa min bästa älskling oxå.... TORSTEN. Han är sååå himla fin och mysig!!! Var riktigt roligt att vara hos Marcus i dag. Allt har gått så bra, känns bra att vara vänner och att vi kan umgås och ha roligt. Vi har ju mest städat och fixat men vi har ändå haft roligt tillsammans. Det har vi inte haft på många år skulle jag tro!!! Så det känns jätte skönt!!!
Han fick även sin motorcykel såld i dag.... Så nu är han skuld fri och har även pengar kvar till sig själv!!! Det är bra!!!

Jag har fortfarande inte fått hjälp med min bil.... Men nu måste nåt göras. Har ju inte råd att lämna in den på lagning. Men förhoppningsvis så ska det lösa sig snart!!! Annars så kan jag ju inte ta mig till jobbet. Det går bussar ut dit ibland men det går inga hem. Så den måste bli fixad nu!!!

nej nu ger jag mig!!! Måste dammsuga lite....

" Problem som hotar att växa en över huvudet måste man sluta vattna"

// Petra



Tatueringen som jag gjort på Theresas ben =)


Jobb...

Direkt efter skolan så var det bara att sätta sig på bussen ut till hovsta för att jobba lite. I morgon så är det ölmbrotorp som gäller..... Har jobbat med världens långsammaste människa idag.... Jag höll på att bli tokig. Jag jobbade om henne lite och tog många pensionärer själv idag.... När jag hade klarat av 3 st som skulle på toa, ha kvälls mat och om byte, så var hon inte ens klar med sin första.... Sen dom hon hade varit hos larmade för att hon gjort en miss hos dom..... Gissa om vi förlorade tid. jag brukar vara färdig ca 21.00 och bara för att hon är långsam så vart vi klara 21.40. Vilket gjorde att jag missade min buss hem..... Så då var det bara för henne att köra hem mig!!! Det är därför man ska jobba själv. Snabb men effektiv ska man vara!!! Tyvärr så kan ju inte dom "gamla" det....

Marcus bar och tittade på en Lgh idag, den var tydligen jätte fin. Han står som 10 i kö men 6 hade redan tackat nej. Så håll tummarna att han får den. Han skulle få svar i morgon eller i övermorgon. Hoppas hoppas hoppas.....

Har även pratat med Siv och Tomas om dom kan ta Torsten.... Och det kunde dom, känns ok. Jag vill ju helst ha honom men som sagt sååå tycker jag så synd om honom om jag skulle klämma in honom i min lilla Lgh där han inte ens kan gå ut. han som älskar att vara ute. Han kommer att få det bra där. Dom har ju katt lucka så han kan komma och gå som han vill. Min bästaste älskling. det finns inget finare än Torsten.

Nu är klockan mycket så det är dax för bädden.

" Jag skulle gilla morgnar bättre om de började senare"

// Petra



Min Finaste

Ensam!!

Känner mig lite ensam idag. Tror att det har med att göra att vi inte är 2 längre... Det känns ok men just det att man känner sig sååå ensam. Konstigt det där med kärleken. Den är inte lätt. Men det är väl så det är här i livet. Jag har ju han kvar som min bästa vän och det är ju huvudsaken.

Idag iaf så har jag inte gjort så mycke. Marcus kom på eftermiddan, så vi tog oss en promenad och sen gick vi och åt lite mat. Rakade även av hans hår. Får se om det blir frisyr nästa gång!!

Gick till Malin nu på kvällen för att hämta min cykel, då vart man ju kvar där. Men nu är jag iaf hemma =)

Gårdagen, den hände det mycke på.... Först konsert, sen satt vi ju hos Malin. Robert en gammal kompis till oss kom förbi. Sen for vi ut till Lillån på nån fest men där var det inge roligt så då åkte vi in till stan, björnstugan vart det. Malins storebror va där. Sen vidare till grill corner för att få lite mat. Snitzel och ris med 3 burkar vitlöksdressing, bara till mig =) Mmmm, det är såååå gott. Hem till Malin för att äta. Och sen ut till Lillån IGEN. Varför vet jag inte.... Sen när kl blev 05.30 då åkte vi hem. Då sov halva festen även han som bodde där.... Hade Rajan =)

Nu blir det duschen, måste vara klar så mycket som möjligt. Theresa kommer ju vid 8 och sen måste vi gå.
Theresa är min personliga väckar klocka. Förstår inte hur jag ska klara mig utan henne i sommar. Det finns ju telefon, men den kan man ju slå av.... Hmm, ja det löser sig nog.

Du är en droppe i havet och alla hav består av droppar- ändå är du en särskild.

//
Petra

Konsert + Singel

konsrerten va sådär.... Ganska lång tråkig och inget riktigt gung. Publiken var det sämsta jag har varit med om, det var bara jag och Malin som hejade på. Men dom är fruktansvärt duktiga på att sjunga, det var många gånger som man satt och rös..... =)

Min Marcus var här i dag och nu sa vi det rakt ut.... Vi är inte längre ett par!!!
Känns ok men självklart att det är jätte jobbigt. Vi har ju inte varit ett par på länge men det vart så himla påtagligt idag. Lite tuff morgon måste jag säga. Men vi är vänner och tänker att fortsätta med det. Vi var överens om alla saker som vi har tillsammas runt omkring oss, så det känns jätte skönt!!!
Jag kommer att finnas för honom och han för mig!!!!
Det är konstigt att det alltid fungerar bättre som vänner än som par... Konstigt.

Nu ska jag in i duschen och sen till Malin för att festa lite!! det skulle ju inte bli fest i helgen pga hundarna, vi löste det =). Lungt blir det iaf. Jag är inte riktigt på hugget idag. Känner mig ändå lite lessen även fast vårat beslut är den bästa lösningen för oss båda!!!

Tiden läker alla sår!!?

// Petra


Picknik!!!

Pickniken vart lyckad!! =) Vi hade med oss kycklingsallad, dricka, vatten, muffins och chips.... Ojojoj gissa om vi var mätta när vi skulle gå hem....?! Vi fick ringa efter skjuts, orkade inte gå en meter... hahahahah. Himla fint  var det där vi att iaf. och väldigt varmt *skönt*

Efter det så gick vi till salongen, färgade  och klippte mig och Malin. Sen var det 3 kunder där emellan oxå men det gick bra ändå. Hem till mali igen och hämtade hundarna ut på en lång promenad och sen till min vän för att hämta bilen som h*n sååå snällt lånade ut. 
Tack min fina vän =)

Sen åkte vi till Hallsberg och hälsade på en annan kompis som precis flyttat, så nu har jag precis kommit hem och kl är nu 03.56. Oj kl var visst mer än jag trodde. Jaja, det är tur man är ledig i morgon.
Nu ska jag iaf gå och natta, måste ju vara lite vaken när man ska på konsert =)

Natti natti.

Det största modet är tålamodet.

//  Petra



image11

Det här är våran utsikt på pickniken. Fint va!!!!
 


Promenad!!

Det var sååå himla fint väder igår och humöret var på topp. Så jag och Malin tog oss en sen promenad med hundarna Kajsa och Maja. Vi gick runt lite i stadsparken mm. Jätte skönt, va ute och gick i 2 timmar. Vi började att gå 21.00 och när vi väl var hemma så var det fortfarande skönt ute, vi ville gå lite till men det ville inte hundarna.... =)

Idag så är det pickink i Karslund som gäller. Det ska bli mysigt att bara sitta och prata lite skit och äta hemmagjord sallad... Mmmmm. Sen vet jag inte vad som händer. Ingen utgång denna helg iaf med tanke på att Malin har hundarna. Så det kan vara skönt att ta det lungt för en gångs skulle =)

I morgon så ska vi på Karl Johans vårkonsert, det ska bli kul. Dom ska ju tydligen vara jätte duktiga  alla ungdomar.

Sen kanske jag får min bil fixad nästa vecka (HOPPAS). Han som ska hjälpa mig är ju tidsoptimist, och förstår inte riktigt det där med att vissa kanske har brottom med vissa saker.... Men han är snäll ändå =) Så håll tummarna att den fungerar sen.

Nej nu måste jag göra mig i ordning, sen picknik =)

"Det är inte lätt att vara ensam klok" =)

// Petra

Theresa!!

Måste ju få med Theresa på bild eftersom att det var hon som stod bakom kameran.

Här är en bild på min älsakde Theresa iaf.

image10


Puss på dig Tjejen

Terapi!!!

Japp, nu är vi färdiga med våran terapi..... Skönt.
Vi började med att reda ut lite saker som finns i gruppen och efter det så gjorde vi lite övningar som va väldigt svåra.... Vi skulle lära oss att skilja på känsla och tanke och sen förklara det.
Efter det så fick vi en guidad meditation, vilket är väldigt jobbigt. Man går in i sig själv och går tillbaka i tiden!! Det är tungt att göra detta vill jag lova. Sen så hann vi inte mycket mer igår.
Idag så skulle vi fortsätta med våran guidning, vi delade in oss i små grupper och skulle diskutera detta som vi varit med om. Det som det handlade om nu var våran barndom.

Jag vart väldigt lessen igår och kände i dag att jag inte orkade med att ta denna process. Vilket jag oxå sa till min lärare. Jag anser att det som varit och det som jag kommit över inte behöver tas upp igen. Det är klart att barndomen speglar på vem jag är idag och lite hur jag mår, men den har inte med allt att göra. Jag har andra problem som är mycke viktigare att ta tag i just nu, och som jag oxå behöver hjälp, råd och tips med.
Så jag fick terapi med mina problem som jag har idag och slapp barndomen =)
Tack Marie-Louise för att du lyssnade på vad  jag hade att säga och tog det till dig. Det gjorde att min dag blev bra till slut iaf.
Idag känner jag att jag har koll på hur jag mår och att det kommer att bli bra nån gång och att ta en sak i taget. Allt kan inte ske på en gång.... Jag mår mycket bättre idag än igår. Känns skönt.

Tack min kära klass för att ni är med och delar med er och att ni lyssnar till alla. Jag mår bra av att ni finns runt omkring mig. Puss på er


image9 
F. V: Angela, Ingela, Nina, Maria, Valentina och så lilla jag. Theresa står bakom kameran.
Här sitter vi några stycken från klassen och har lite lunch på våghustorget.
Mc Donalds vart det. =) Man behöver lite snabba kolhydrater ibland och speciellt vid såna tunga tillfällen som dessa dagar.

"Ibland önskar man att livet vore slut
- men för det mesta vill man att det ska börja"

// Petra



Ord!!

Sanna ord är alltid vackra,
Vackra ord är inte alltid sanna


image8

Jobbigt!!!

Vet inte vad jag ska göra!! Jag vill berätta men hur?!! Förstör jag nåt då?? Eller kommer det att bli bra?? Varför ska det vara så svårt??

Sen har jag fått reda på att vi ska ha process pass nu on-to, vilket innebär terapi.... Jag är inte riktigt upplagd för det.
Vet inte heller om jag orkar.... Vi får se hur det går!!!

Jag vet att jag måste ta tag i vissa saker, men vart ska jag börja??? Jag vet ju vad jag vill börja med, men vågar inte, är sååå rädd att allting ska bli fel. Jag orkar inte med att va lessen längre, men det är ju bara jag som kan göra nåt åt saken!!! Kan man inte bara vakna en morgon och så är allting bra, allt har löst sig.

Det får brista eller bära

// Petra

Helgen

I fredas så jobbade jag på dan.... Sen sov jag hela fredan, hade ju inte sovit på hela natten, så det behövdes lite sömn vill jag lova!!!
Lördag så va jag och Malin ute på lite äventyr på dan... =) Sen på kvällen så var det fest. Riktigt roligt var det.... Onödiga som vi är så går vi inte ut förrän 01.10. Gick till Satin och va där ca 20 min =) sen gick vi och åt.
Träffade ett gäng killar inne på Burger King. Den ena killen hade såååå jävla snygga kalsonger, (dom stack uppfrån byxan) det var ett par CK kalsonger som var vit amed knallrosa text... Skit snyggt =) Måste se om jag hittar mig ett par såna =)
Ja söndagen gick åt till att sova och ta de lungt.

Idag är det skola och jobba som gäller.... Börjar att jobba kl 17.00... Hoppas att det går bättre idag och att man inte blir så sen med arbetet.

Torsdag den 15 maj så ska jag få tattuera Theresa, ska fortsätta på den hon gjorde själv =) Det ska bli roligt. Jag lovar att lägga ut en bild på den sen =)

Nej nu måste jag byta om så jag hinner i väg till jobbet.

Glöm inte att deklarera idag.....

Ha en underbar dag.

// Petra



image7


Mormor!!!

Jag fick min tatto av Malin i tidig födelsedagspresent. Så du behöver inte vara orolig.
Malin är så snäll och tar hand om mig, hon föder mig och tar hand om mig!!!
Men jag har ju världens bästa mamma och Jocke. Tack för att ni finns och ställer upp på mig.

JAG ÄLSKAR ER                                                                                   
image6

// Kramar Petra
                                                                                        

Tatuering!!! =)

Japp, då har man gjort en till tatuering då =) Jätte fin är den!!! Tyvärr så går det inte att ta kort på den, man får bara med  en liten del.... Den sitter nämligen runt handleden.

Jag har skrivit på Latin:
Verae Amicitiae Sempiternae Sunt!!
Sann vänskap är evig!!

Såååå himla nöjd. =)

Skriver kanske mer sen.

Älskar min familj och vänner!!! Puss på er

// Petra

Full!! =)

Först så var jag i skolan. Åkte därifrån vidare till jobbet. Där bjöds det på stark dricka och smörgåstårta.... Vi skulle ju bara inventera lite =)

Skynda sig hem för att duscha och göra sig iordning, iväg till pitchers och fortsatte med att dricka och käka lite mat. Jag har inte haft sååå roligt på länge. Karin var ett ¨tag sen  man såg, så det var roligt. Sen kom ju min underbara Sofie. Det var inte heller igår vi sågs. Måste försöka ta tag i att ses mer.
Men ni vet ju hur det är.... Jag ringer dig, det var så längesen vi sågs... hahahhaha, jo just det. Man är sååå dålig på att höra av sig. Man gör ju inget men tycker ändå att man har häcken full.

Undra om det är sammanhängande??? det märks...

Det är väl bara att säga det.... Hur svårt kan det va???

Puss Petra

RSS 2.0