Sjuk IGEN =(

Nu har jag blivit sjuk igen.... Fan att man aldrig får vara frisk!! Började i morse när jag gick upp... hade feber och ont i halsen. Men jag tog en ipren och då vart det bättre. Va ju nästan tvungen till att gå till skolan idag!!
Elisabeth Lindgren som ska starta vill vägen ut "susanne" kom och berättade sin livshistoria och även lite om Villa vägen ut!!! Har pratat lite med henne, så jag hoppas på LIA där nästa period.

Nu har iprenen gått ur kroppen och det gör sååååå fruktansvärt ont i kroppen, jag har bara en kvar och den skulle jag vilja ha i morgon så jag orkar att ta mig till apoteket och köpa lite mer piller =)

Nu ska jag bara vänta på att se vem som måste lämna idol och sen så är det natten för mig!!!

Vi är ju lediga i morgon, vilket är bra för då slipper jag missa nåt i skolan. hoppas bara att jag blir frisk tills på torsdag för då ska jag jobba, och jag har inte jobbat på 2 veckor och jag har inte råd att vara hemma mer nu!!! Men det ska nog lösa sig!!!

Puss och godnatt

// Petra

Hemma!!!

Nu har jag äntligen kommit hem =)
Missarna vart jätte glada, mys nästan hela tiden =)

Gårdagen va väldig seg från början, kom nog inte igång förrän kl 21.00. Sen vart det ju ingen fest hos Petra heller, alla skulle redan iväg på andra fester. men jag fick träffa några iaf.
Efter festen så skulle vi gå till Harrys.... Och jag lovar, det har nog ALDRIG varit sån kö som det va i går. Det fanns inte en chans att ta sig in. Så det var Bakfickan ( Pizzeria) Tog med oss maten till en annan fest.... det var sådär... Men det fick duga. Vad mer kan man begära när man är i Säffle =) Men kvällen va helt ok ändå.

Idag då..... Seg som bara den, när mamma kom och väckte en kl 09.30. Men det var ju bara att ta sig upp. Sen bar det iväg till Birgitta för att hämta min tröja som jag lämnade där i fredags... Och sen vidare till Annika. Fick hennes berömda pajer.... Mmm, Gott. Sen så vart jag så trött så jag la mig i hennes sova pch somna som en stock =) Sen var det nästan bara att åka hem.

Och nu är jag lite trött så jag ska ligga i min soffa hela kvällen och bara slappa =)

Snart är det sängen =)

Puss och godnatt

// Petra

Säffle....

Kom till Säffle i går... så det var en sväng på stan. Sen bar det hem till mamma för att äta lite. Sen vart kl så mycke... Vi skulle ju iväg på fest jag och mamma. Det vart snabba ombyten =). Sen gick vi till mammas kompis Birgitta. Där var det ett jäkla kackel vill jag lova. Massa "Kärringar" och massa alkohol =) Men kul var det vill jag lova =)
Senare på kvällen så tog vi oss ner till Medis, där det var oktoberfesten.... Inne där så var det  säker 45+ hahaha. Men det gjorde mig inget. kag och mamma röjde loss =)

Sen gick jag vidare för att träffa en gammal klasskamrat som ja inte sett på 12 år... =) det var roligt =)
Sen smet jag i från mamma för att gå på Harrys och där träffade jag ännu mer folk som man inte sett på år och dar!! Så det var en rolig kväll med mycke möten =)

Och ikväll så hoppas jag på ännu mera roligheter =) Träffade Petra och vi ska försöka att samla ihop vårat gamla gäng på fest hemma hos hennes pappa. Hoppas att så många som möjligt kommer. Ska bli skit kul om det är så att alla kan komma!!! Massa minnen och annat roligt!!! Tror att det blir Harrys ikväll oxå!!!
Får se om det blir så mycke alkohol... va ju faktiskt ute i torsdags, igår och kanske idag då=)
man börjar ju att bli till åren, man orkar ju inte hur mycket som helst nu för tiden =)

I morgon så är det min älskade storasysters födelsedag, hon blir hela 27 år. Ska åka dit i morgon och fira henne med mamma och Sandra. Så det blir nog trevligt =) Hoppas att hon bjuder på nåt gott =)

Nej nu ska jag och mamma äta lite, så nu får jag nog ge mig!!!

På återseende.

// Petra

Arg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hade samtal med min lärare idag... Jag har nog inte varit sååååå arg på länge!!! Först så ville han att jag skulle ha ett enskilt möte med en av mina klasskamrater.... Ok, tänkte jag, men det som varit har varit och och det som har hänt har hänt!!! Varför älta??? Det som sa´s, va samma som sist.... Så vad var medningen??? Att B bara va sååååå jävla nyfiken. Allt handlar ju om att det finns något hos oss som är fel...... BULLSHIT. Det gör inte det varje gång. Nån gång måste man få tycka att en person inte är riktigt frisk i huvet utan att det har med mig att göra... Eller???

Jaja, sen va det över.... Vidare till nästa grej!! Han lät inte oss göra ett arbete jag har sett fram emot sååååå länge. Hade verkligen velat ta reda på den faktan och dom sakerna. Men jag skulle fortsätta leta LIA ända fram tills att den börjar... Kul... NOT. Dom undrar ju bara varför man är såååå sen när vi ska gå ut om en vecka... Jaja, jag får göra mitt bästa. Men jag tänker inte vara på ett ställe som jag absolut inte vill vara på. Man får ju tänka att det inte bara är 2 veckor det är 9 veckor....... Jag vet vart jag vill vara så det får jag kämpa för ännu mera nu då. Skulle det inte lösa sig så gör det inte det, det värsta är då att B underkänner mig. Men vad mer kan jag göra än att ringa  och tjata och be????  Med mitt förslag får jag med dom målen jag behöver, jag lär mig mer och får mer insikt i flera saker och får även träna på att lägga upp ett behandlingsarbete!!! Vad är problemet??? Jaja, skit samma. Får se hur det går och blir!!!

O morgon så har vi redovisning på vårat arbete, ska bli intressant att se vad vi får på det, nu när vi har bytt grupper. Vi har ALDRIG fått klagomål på arbeten som vi gjorde i min första grupp..... och jag lovar att vi får på backning i morgon. Och ska jag vara riktigt ärlig så skiter jag i det, kommer nog bara att le för att jag hade rätt.

Som ni märker har jag haft en skit dag, och jag är inte på humör idag. Vi får se hur det känns i morgon. kanske är jag lika sur och tvär eller så är det åt andra sidan. Men det återstår att se i morgon.

Nu är det dax för sängen.

Puss och godnatt

// Petra

Tisdag!!

Idag har jag inte gjort så mycke... Varit i skolan.... Vilket var väldigt roligt. Jag fick rita upp min nätverkskarta på tavlan... Vilket va väldigt roligt.... Klassen tyckte att det va lite rörigt med allt. Men dom förstod tillslut =)

Sen for jag hem och började tvätta..... vart sååååååå arg när jag skulle hänga upp mina lakan!!! Min torkställning gick sönder... och jag som har sååå STOR lägenhet.... Vart ska jag hänga allt??!! Men jag löste det tillslut. Kom ju på att jag har 2 dörrar som man kan hänga dom över. Så vi får se hur snabbt det tokar!!!

Mina kladdkakemuffins tog slut på en gång nästan. Dom är tydligen väldigt populära. Och det var ju lite tur, Jerker våran lärare för dagen fyllde hela 44 år idag, så jag sa att jag hade bakat det för bara hans skull.... Gissa om han vart glad =)

jag har inte så mycke mer att berätta.... Men i morgon så kommer jag nog att skriva en hel del.
Kanske är jag skit sur eller så är jag JÄTTE glad. Det märks i morgon....

Puss och godnatt

// Petra 

Måndag!!!

Idag så var det skola... Kom lite sent. Va lite för trött för att gå upp =) Vi vart nästan klara med arbetet =) Efter skolan åkte jag hem och storstädade. Ååå det vart så fint =)
Sen så lagade jag mat även så det vart lite i matlåda oxå.... Gott... det vart kyckling, Bulgur och hemma gjord sås... Mmmmm. Sen så hade jag inget att göra så då ställde jag mig och bakade lite som jag ska bjuda klassen på. Mina kladdkakemuffins va tydligen populära, så nu ska hela klassen få smaka. första gången var det ju bara min basgrupp som fick.
Sen va jag och hämtade bilen i Kårsta. Jag kunde ju som sagt inte köra hem i söndags morse och igår vågade jag inte sätta mig i bilen så det fick bli en liten tripp dit idag. =)

Och nu är jag hemma, har precis duschat, bäddat rent och satt mig framför datorn/ Tv och äter lite kräm och mjölk... Mmm, det smakade bra efter en hård dag (hahahahahaha)

Men jag tror att det är dax för sängen snart, så man tar sig upp i morgon =)

Så nu ger jag mig!!!

Puss och godnatt

// Petra

Kräftskiva & Natt jour =)

Ja, som sagt i går va det ju fest!!! Jag skulle ju ta det lugnt.... Hmm... Ja, det gick sådär =) För det första så fick jag i mig 2 kg käftor, och jag hade gärna fortsatt men jag orkade inte att sitta och rensa. Jag var som ett russin på mina fingara när jag väl va klar. Sen vart det ganska mycke alkohol oxå =) Men kul va det iaf.
Jag och Marcsu hade oss ett riktigt allvarlig samtal. Och jag fik ur mig både ett och annat, så det känns skönt och Marcus berättade han syn på vårat förhållande. Vi är båda överens idag och har umgåtts hela dan, och vi har haft det jätte bra =) Men vi är inte tillsammans, Bara väldigt goda vänner. Så det känns skönt =)

Idag så har jag inte gjort sååå mycke vaknade vid 14.30 och sen har jag suttit framför tv:n hela dan.
Jo,jag måste ju berätta, jag va inne på toaletten.... Jag hade fällt upp toalocket men fastnade fram för spegeln.. Och när jag står där så hör jag hur det plaskar bakom mig... Då är det Sigrid som hade hoppat i toastolen.... Hon hade sån panik och jag fick upp henne, då va hon så rädd att och sprang och gömde sig. Hahahahahahahaha..... Jag och Marcus skrattade så vi höll på att dö =).

Sen på kvällen ringde Malin och berättar att hennes granne hade ringt på helt blodig och ville prata med hennes pojkvän (Emil). Emil följde med killen hem till han och där inne så berättar han att han har skärt sig i bröstet. Han har druckit en hel del. Han ber Malin och Emil om hjälp. Och när Malin ringer och berättar detta säger jag att dom måste ringa eller ta med honom till akutpsyk. Men dom vågade inte. Så dom frågar grannen om det är ok att jag följer med... han tycker att det låter bra och vill att jag kommer och att jag är med honom inne på psyk. När vi väl kommer in så ångara sig killen, men jag fick honom till att stanna för att prata med läkaren iaf. och nyktra till. han blåste 2.46 i promille. Och det tragiska i detta är att han bara är 20 år. Vi får hoppas att han stannar där så länge som det behövs.... och att han inte kommer hem nu inatt.
jag började att bli trött innan jag ptatade med Malin.... och sen när man är ute och cyklar 00.20 på natten så blir man ganska pigg. Kl är nu 02.05 och jag är inte trött. Det jobbiga är att man ska upp till skolan imorgon. Men jag har somnat senare och ändå tagit mig upp. Så det ska nog gå bra i morgon oxå.

Men nu tror jag att det är dax att stänag av datorn och lägga mig och läsa en bok, då tror jag att det kommer att gå bättre med att somna.... Hoppas jag =)

Puss och godnatt

// Petra

Avgiftning!!

Idag så va vi på studiebesök på UBB (Utredning och Behandling av Beroendeproblematik) Fick mycke bra infomation om hur det egentligen fungerar. jag själv har ju varit där med pappa så man har ju bara sett en liten del utav det, så det var riktigt intressant. Frågade även om det fanns nån möjlighet att på LIA ( lärande i arbetslivet) där sista perioden vi ska ut. Men vi skulle höras om det, universitetet har ju förtur, så det är bara att hålla tummarna.
Efter studiebesöket så gick jag, Nina, Pontus och Carro till Jensens Böfhouse och åt lite lunch. Sen va jag
sååååååååååå himla trött och mådde illa så det var bara att åka hem!!! La mig i sängen och tittade på film.... Men somnade ganske snabbt. Så jag sov från 13.30-17.30. Jag hade ställt väckarklockan på 16.30 men den hörde jag inte förrän en timme senare.... Snacka om att vara trött =) Sen for jag iväg till ÖB och kollade om dom hade lite kattsaker men det var inte mycke att hänga i julgranen, så då åkte jag till pappa och sa hej.
Sen iväg för att hämta Malin, vi skulle ut till barnen och klippa dom =) Filip har ju varit så duktig och klipppt sig själv???? Hahahahaha, men oj så snygg han vart nu då.... Min lilla korv =) Axel vart naturligtvis oxå väldigt snygg =)

Och gissa vem jag har träffat idag...... Min största ÄLSKLING..... TORSTEN, Gissa om han vart glad när jag kom. mammas lilla älskling =) Men OjOjOj va stor han har blivit, en riktig klump!!! Åååå vad vi myste.
Saknar honom nåt såååå fruktansvärt mycke, men nån gång i livet så kommer jag att hämta min älskling.... Så jag längtar tills man kan bo så att jag kan ta han =) Han är det bästa i hela världen.
Kan inte förstå hur mycke man kan tycka om en katt men han är verkligen nåt speciellt =) Snyggast oxå =)

I morgon så är det ju Kräftskiva/ Kalas,det ska bli spännande, det är ju många som kommer. jag ska äta ett helt kilo själv =) Det är ju sååååå gott med kräftor =) LÄNGTAR =) Åter kommer med mer detaljer efter morgondagen!!!

Nej nu är det nog dax att försöka sova lite ( om det nu går)

Puss och godnatt

// Petra


Trött, trött, trött

Har inte varit såå trött som jag är idag på evigheter.... Kan bero på att det har varit tyffa dagar i skolan hela veckan och att jag har kommit ur mina rutiner igen!!! Går inte och lägger mig före 01.00.... Jag är inte trött och kan inte sova. Inatt så somnade jag inte förrän 02.30, så det var gansla tufft att ta sig upp i morse!!!

Skolan idag va sådär.... Saknade Nina... Tycker att dom dra ut så mycke på arbetet när man kan göra det så mycke enklare. Kan känna att det blir lite jobbigt... Hade det varit förra gruppen så hade vi antagligen jobbat och då nästan blivit färdiga eller så hade vi tagit en slappar dag och bara suttit och pratat en massa strunt... det är inte så mycke annat än arbete nu... Känns lite tråkigt!!! Men jag får väl säga till om det blir för jobbigt. =)

Är faktiskt väldigt trött nu men ska vänta på att Nian ringer så jag kan uppdatera henne om dagen, vad vi har gjort och kommit fram till... Hon va hemma med sjukt barn idag!!!

I morgon så ska vi på studiebesök på avgiftningen på USÖ, Ska faktiskt bli spännande.
Vart inget jobb  idag heller, som sagt så var jag alldelses för trött och slut i kroppen. Behöver lite vila känner jag!!! Får ta igen massa sömn i helgen =) Ska ju på kräftskiva/ kalas på lördag men det blir nog inge fest för mig, så det blir väl jag och Carro som är nyktra =) Ska bli spännande =)

Nej nu blir det nog till att vila lite i soffan innan jag tar mig vidare till sängen =)

Puss och godnatt

// Petra


Basgrupp!!

Igår så fick vi nya basgrupper i skolan.... Känns sådär tror jag. Jag gillar min nya grupp, ska bli kul att vi jobba med vissa och andra kommer det att ta lite tid med. Men på nåt sätt så ser jag fram emot det oxå.
Men helst av allt så vill jag ha tillbaka min gamla grupp. Vist jag har alla förutom en i min grupp nu, men jag har ju oxå 5 andra personer. Jag skulle ge mycke för att få tillbaka min gamlal grupp...... Men jag ska inte säga för mycke, vi har ju bara setts i en dag hittils, så det kan säker komma att ändra sig!!! Vi får se hur det känns efter detta PBL arbete.....

Annars då.... Hmmm, vet inte om jag har så mycke att säga.... Ska jobba i morgon och känner mig inte jätte sugen på det. Tycker lite synd om mina missar som blir själva hela dan... Först så är jag i skolan hela dan sen direkt till jobbet. Men dom måste lära sig att ca 2 dagar i veckan så kommer det att vara så. Jag går ju på schema nu så det kommer att vara så nu ett tag framöver. Och visst jag har folk som kan komma och titta till dom, men hur kul är det att be om det flera ggr..... Känns ju nästan som att man utnyttjar folk och det vill jag ju inte. Jaja, som sagt dom får lära sig.

Idag när jag kom hem efter skolan så ahde dom vält en kruka med massa små sten i.... I HELA SOFFAN..... ARG ARG ARG.... Dom var dom inte vatten värda, det va på väg att bli en annons på blocket =) Nejdå, det skulle jag inte göra, men det kan kännas så ibland. Jag har ju aldrig haft inne katter, så jag hagr aldrig haft några problem med mina tidigare djur. Torsten va ju bara inne i ca 2 veckor innan han fick gå ut.... Men Sigge (Sigrid) och Börje dom klättar i gardinerna, klöser ut jord ur blommorna klättar på sängen, soffan mm...... Vilket kan göra mig väldigt frustrerad!!! Men ååå vad jag längatr tills dom är köns mogna så jag kan kastrera dom..... Och förhoppningsvis så blir dom inte lika busiga heller när dom börjar att bli lite äldre =)

Nu har jag varit och duschat i ca 15 min.... och då tycker dom att jag har varit borta ett tag så då måste dom busa lite extra.... det är knappt en lugn stund här.....


Oj, det vart mycke om missarna, men det är skönt att skriva av sig lite om dom ibland.... För dom ÄR jävligt jobbiga då och då. Men VÄLDIGT söta och mysiga oxå =)

Nu ska jag nog lägga in mina kladdkake muffins i påsar som jag ska ta med till min nya grupp imorgon.... Har bakat hela kvällen!!! Kom hem strax efter kl 21.30. Jag har varit barnvakt.... Så det var bara att ställa sig att baka. Som tur är så går det ju ganska fort.... Om man hade haft en normal stor ugn.... Men det är ju bara att dela upp det och köra flera gånger.....

Nu känner jag att jag har babblat på en massa här, så det kanske är dax att runda av......
Får se om jag orkar att skriva mer i morgon efter jobbet.... Får ju se hur det funkar i morgon i skolan....

Puss och godnatt

// Petra

Ps. Till mormor: Du vet vem han är... M..... =) Ds

Medicinsk grundkurs

Idag har vi haft föreläsning i medicinsk grundkurs!!! Jättebra föreläsare, det var en tjej som jobbar på avgiftningen i Falun. Jätte bra med information, jag lärde mig såååå mycke. Och det var bra från början till slut. Vi lärde oss saker om blodsmitta. Massa om Hepatit B-C och Hiv/aids. Mycke viktig info om inte annat =)

Efter det så följde jag med Malin och Emil till Ikea för att köpa en bädd soffa =) Kommer nog att bli jätte bra tror jag.... Sen bar det hem till mina små kissar.

Kan säga att dom var inte värda vatten i natt och i morse... Busa och lekte, klättrade i sängen, förde liv mm. Åååå vad arg jag va. Önskar att dom kan bli lite större snart så man kan kastrera dom och hoppas på att dom blir lite lugnare oxå!!!
Det värsta är ju när jag har varit borta en hel dag och kommer hem... då ska det lekas i flera timmar..... Som nu tex.... Men dom är söta ändå ( när dom sover) hihihihihi.

I morgon så ska jag jobba.... Känns lite konstigt att lämna dom från kl 08.30 enda fram till 22.00. Som tur är har jag ju Theresa, som ska vara här i några timmar med dom på kvällen. Tack min ängel =)


Jo, idag så har jag fått tagit ett urin prov på en tjej, intressant att se hur det går till =) Men hon va grön.... så det var ju bra =)

Nej nu är det nog natten...

Puss och godnatt

// Petra

Städat!! =)

Tack snälla Theresa för hjälpen med städningen. Vad hade jag gjort utan dig??!! Det är sååå fint och luktar gott nu =)

Har fått ont i min nacke efter att ha hostat så.... Jobbigt som bara den. Kanske nåt som ligger i kläm, vad vet jag!!?
Vi får hoppas att det går över snart =)

Nu är det bara duschem och sängen kvar.... det finns bara ett problem, JAG ÄR INTE ETT DUGG TRÖTT =)

Men jag ska ju upp i morgon så det är bara att försöka sova.... Har ju bok som jag kan läsa och då somnar man alltid lite fortare.... hoppas på att missarna är trötta oxå.... Nej nu får det vara bra.

Puss och godnatt.

// Petra

Konstigt!!!

Vad vill h*n egentligen???? vill först inte veta av mig men sen så helt plötsligt så får man saker utav h*n.... Konstigt!!!
själv så tycker ju jag bara att det är bra... Som sagt jag vill ju h*n i mitt liv.... och det kanske börjar att ta sig, sakta men säkert. Jag tror att h*n ångrar sig lite.... ( Hoppas jag iaf.)
Ååå vad dålig h*n är, ringde precis Citat: Vet du när ica stänger här hos mig??.... Kan han inte bara säga, jag ville bara prata lite?! H*n vet mycke väl när det stänger.... Hahhahaha.

Fortfarande sjuk är jag =( Inge roligt. Vill att det ska gå över nu.

Och mina kissar lukatar sååå gotte efter att dom varit på lådan.... Dom luktar cederträ.... Inge jävla kattpiss/kattbajs. det var värt varenda krona =)

Snart kommer min älskling och ska hjälpa mig att städa.... (PUSS PÅ DIG) Blir nog en blåbärspaj oxå =)

Nej nu har jag inte mer tid.

Puss puss

// Petra


Shopping!!

Det vart lite shopping iaf =)

3 linnen, en t-shirt, 2 leggings och ett par skor =) Sen vart det kattsand.... Gissa om den är bra. Men kostar det så smakar det. Hade den inte varit bra så hade jag blivit tokig, kostar den nära 200 kr så ska det banne mig vara bra!!! Och som sagt, det var den ju oxå =)

Sen bar det av till salongen.... Nu är jag klar med mitt hår =) Bra vart det tillslut =) Kommer kanske en bild... Lovar inget!!

Sitter nu och väntar på att Malin ska ringa, Vi ska ut och åka en sväng... se om det finns nåt roligt att hitta på =)

Nej nu ska jag dra mig,.... Ha det

Puss puss

// Petra 

Fortfarande sjuk

När jag det ge sig??? Jag har så otrevlig hosta... och varje gång man hostar så gör det jätte ont i revbenen och i huvet. Hostmedicinen tycker jag inte hjälper sååå jätte bra heller.... Hoppas att jag är bättre i helgen.

Missarna mår bara bra.... Helt galna är dom.... bra bus och lek hela dagarna. Men dom är fruktansvärt elaka mot varandra, äkta syskonkärlek =)

I går låg jag hemma hela dan.... mådde inte alls bra, känns likadant idag... Usch. Men sen kom Theresa och va så snäll och installerade word mm. Tack så mycke snygging =) Nu kan man göra sina skolarbeten på datorn igen... skönt =)

I morse när jag vaknade så va jag på shopping humör men sen så va hostan kvar så då försvann det suget... kanske lika bra det =)

Nej nu ska jg nog ta och äta lite frukost..

Puss puss

// Petra

Blankhult+ sjuk

Japp då va man hemma igen... Skönt!!! Som vanligt så blev jag sjuk.... Typiskt.
Jätte förkyld, hosta och feber. Inge roligt alls.
Är fortfarande sjuk men det börjar att bli bättre. Har knappt sovit nåt inatt pga hostan så, så fort kl slog 9.00 var det bara att gå upp pch ta på sig för att åka till apoteket... HOSTMEDICIN.... men jag tycker inte att den hjälper =( Jaja vi får väl se....

nej nu orkar jag faktiskt inget mer...

Hej så länge.

Puss puss

// Petra

Kärlek

She put him out like the burnin' end of a midnight cigarette
She broke his heart he spent his whole life tryin' to forget
We watched him drink his pain away a little at a time
But he never could get drunk enough to get her off his mind
Until the night

[1st Chorus]
He put that bottle to his head and pulled the trigger
And finally drank away her memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength he had to get up off his knees
We found him with his face down in the pillow
With a note that said I'll love her till I die
And when we buried him beneath the willow
The angels sang a whiskey lullaby

(Sing lullaby)

The rumors flew but nobody knew how much she blamed herself
For years and years she tried to hide the whiskey on her breath
She finally drank her pain away a little at a time
But she never could get drunk enough to get him off her mind
Until the night

[2nd Chorus]
She put that bottle to her head and pulled the trigger
And finally drank away his memory
Life is short but this time it was bigger
Than the strength she had to get up off her knees
We found her with her face down in the pillow
Clinging to his picture for dear life
We laid her next to him beneath the willow
While the angels sang a whiskey lullaby

(Sing lullaby)

Ensam!!!

Känner mig såååå fruktansvärt ensam.... Jag vet oxå vad det beror på!!! Nån väldigt betydelsefull har lämnat mitt liv =(.
Jag hoppas att det nån gång kommer att lösa sig och att vi åter kommer att finnas i varandras liv.
Känns väldigt tungt idag vet inte varför.
Kanske för att det varit stressigt och nu är stressen borta och jag har slappnat av, det är nu jag har tid att tänka och fundera.... JOBBIGT =(

Kanske är det bra, kanske inte.... Jag tror inte att denna människa som en gång fanns i mitt liv mår toppen heller!! Eller rättare sagt så hoppas jag nog att den känner samma som jag, ensam, lessen, tom och övergiven.


Stressigt

Hmm... va ett tag sen jag skrev.... Har haft en del att göra. Vi åker ju till blankhult i morgon, så jag har fixa lite med det....
I fredas så jobbade jag på kvällen, sen var det bara hem för att vila lite.
I lördags så va jag och Malin och fixade lite mera saker till resan, sen så va vi på salongen och grejade med mitt hår.... Som inte blev klart. Malin och Emil skulle till Malins föräldrar och äta så jag skulle köra dom dit.... Och som vanligt så blir man ju kvar.... Åt lite tacos och sen så vart det spel och lite familjefest =) Va kvar till 01.30.
Och jag hade ju lovat att köra hem kusin som va ute på krogen och roade sig. Jag fick lite fler folk att köra hem på vägen =).
Stackars mina missar som fick vara själva från kl 12.00 ända fram till kl 03.30. Gissa om dom va glada när jag kom hem =)
Sen idag så gick jag upp vid 10.00 för att åka till salongen och fortsätta på mitt hår ( är dock inte klar än) ska fixa mer i veckan.
Så nu håller jag på att packa och tvätta för fullt, det blir en hel del att ta med... *SUCK*

Sen måste jag få tillbaka nyckeln från Marcus... Malin och Emil ska ju bo här med missarna som dom behöver ju en nyckel då.....

Känns som om jag skulle behöva ca 24 timmar till på mig för att göra allt.... Men jag får väl skylla mig själv eftersom att jag borta hela dan igår, jag kunde ju ha åkt hem, och fixa lite iaf. Men men sånt är livet.

Nej tillbaka till tvätten....

Kanske hinner med att skriva lite från blankhult.

Puss så länge

// Petra

Han = Hon

Satt i soffan igår och pratade med Malin då Börje hoppar upp och stoppar rumpan i mitt ansikte... (USCH) men iaf så upptäcker jag nåt som ser lite konstigt ut.... Börje har varken snopp eller pung.....WTF..... Han är ju en tjej. Ååå vad jobbigt det vart först.... Jag ville ju faktiskt ha en kille och en tjej!!!
Och nu blir det ju oxå MYCKE dyrare att kastrera dom.... Men det är väl smällar man får ta.

Men jag har nog bestämt mig för att hon fortfarande ska få heta Börje.... Har funderat lite på Birgitta oxå =) =)

Idag så hade vi redovisning, som gick fint fint ( som alltid). =) Skönt att dett är över nu!!! Så nu så ses vi inte i skolan förrän på måndag då vi ska till Blankhult på processpass. Är ju inte såååå lockande, men förhoppningsvis så blir det kul på kvällen iaf. =)
Så då ska Malin och Emil bo här med mina små troll =) Får vi se hur det går.... (Hmm)

Nu är dom väl ändå helt galna.... Vägrar att lämna mig och bara skriker.... Undra vad dom vill ha sagt???

Nej nu ska jag ner till tvättstugan och se om det finns nån tvättid.
 
Puss puss

// Petra

Dagen...

Efter skolan så va jag hemma ca 2 tim. Sen åkte jag och hämtade barnen på dagis. Efter det så hämtade vi Marcus och gick och åt på My Way.... Mmm dom har såååå god mat där. jag tog mitt vanliga: Pasta med kyckling och currysås. barnen ville ha en skink pizza =) Och marcu tog oxå sitt vanliga.... =)

Sen efter det så gick vi hem till Marcus för att titta på Bee Movie, där fick dom popcorn och saft. Gissa om dom va nöjda!!?

Och nu är jag hemma igen.... Mina troll är helt galna här.... Riktigt busiga. Sigrid tog sats och spran igenom rummet och hoppade upp i min panelläng så hon va halvvägs upp.... Helt galen. men då vart jag arg på henne, hon tittar på som om jag va knäpp i huvet... hahahah.

Får se om mormor kommer i morgon om hon orkar... Så hon får träffa dom små =) Men vi får se i morgon.....



Barnen hemma hos Marcus... dom har fått varsin klubba av pizzabagaren =)

Nej nu ska jag nog göra mig iordning inför kvällen

Puss och godnatt

// Petra

Klara =)

Idag vart vi klara med vårat arbete =) Vi klara det på en dag.... Duktiga vi =)

Börje har börjat att äta =) Och han busar lika mycke som Sigrid nu =) Mina små troll. Han hade nog väldigt ont i magen. Men nu mår han bra!!! =)
Med dom lämnar mig ju inte för 5 öre om jag har varit bort i ett par timmar. Då ska båda ligga i knät och mysa... och klappar jag inte på dom så skriker  dom..... KNÄPPISAR.

Igår så fick jag nåt rycke om fick för mig att baka pizzabullar... började vid 21.30, hade inte en tanke på att kl va så mycke.... Hoppsan.... =) Vart klar strax  efter kl 00.00, Men det vart gott iaf. =)

Nu ska jag åka och hämta barnen på dagis. vi ska äta på restaurang och sen så ska vi hem till Marcus och titta på Bee Movie och ät alite popcorn.... Mmmm det ska bli gott!!!

Nu måste jag åka, kanske uppdaterar lite ikväll.

Puss puss

// Petra


Stackars....

Börje, Jag gav ju honom laxermedel i går.... vi trodde ju att han var förstoppad, vilket han oxå va... (tror jag =)) Och nu bajsar han hela tiden, han är jättelös i bajset.... Stackars liten!!

Idag har dom varit hemma jättelänge själva, jag åkte vid 09.20 och kom hem nu 15.45. Jätte duktiga är dom. =)

Men jag önskade att dom kunde bli lite större så att det blir lite att ta i, dom är ju såååå små och tunna.
Börje skriker mer än vanligt tycker jag, men han har oxå blivit mera lekfull.... Undra om han har ont nånstans???
Idag har vi varit på studiebesök på mulitgruppen. Det gav oss mycke att jobba med till vårat fall, så nu skla det nog bli lättare att komma igång.... Förhoppningsvis =).

Nu måste jag göra lite mat så man klarar denna dag oxå =)

Puss Puss

// Petra

RSS 2.0