Avgiftning!!

Idag så va vi på studiebesök på UBB (Utredning och Behandling av Beroendeproblematik) Fick mycke bra infomation om hur det egentligen fungerar. jag själv har ju varit där med pappa så man har ju bara sett en liten del utav det, så det var riktigt intressant. Frågade även om det fanns nån möjlighet att på LIA ( lärande i arbetslivet) där sista perioden vi ska ut. Men vi skulle höras om det, universitetet har ju förtur, så det är bara att hålla tummarna.
Efter studiebesöket så gick jag, Nina, Pontus och Carro till Jensens Böfhouse och åt lite lunch. Sen va jag
sååååååååååå himla trött och mådde illa så det var bara att åka hem!!! La mig i sängen och tittade på film.... Men somnade ganske snabbt. Så jag sov från 13.30-17.30. Jag hade ställt väckarklockan på 16.30 men den hörde jag inte förrän en timme senare.... Snacka om att vara trött =) Sen for jag iväg till ÖB och kollade om dom hade lite kattsaker men det var inte mycke att hänga i julgranen, så då åkte jag till pappa och sa hej.
Sen iväg för att hämta Malin, vi skulle ut till barnen och klippa dom =) Filip har ju varit så duktig och klipppt sig själv???? Hahahahaha, men oj så snygg han vart nu då.... Min lilla korv =) Axel vart naturligtvis oxå väldigt snygg =)

Och gissa vem jag har träffat idag...... Min största ÄLSKLING..... TORSTEN, Gissa om han vart glad när jag kom. mammas lilla älskling =) Men OjOjOj va stor han har blivit, en riktig klump!!! Åååå vad vi myste.
Saknar honom nåt såååå fruktansvärt mycke, men nån gång i livet så kommer jag att hämta min älskling.... Så jag längtar tills man kan bo så att jag kan ta han =) Han är det bästa i hela världen.
Kan inte förstå hur mycke man kan tycka om en katt men han är verkligen nåt speciellt =) Snyggast oxå =)

I morgon så är det ju Kräftskiva/ Kalas,det ska bli spännande, det är ju många som kommer. jag ska äta ett helt kilo själv =) Det är ju sååååå gott med kräftor =) LÄNGTAR =) Åter kommer med mer detaljer efter morgondagen!!!

Nej nu är det nog dax att försöka sova lite ( om det nu går)

Puss och godnatt

// Petra


KOMMENTARER
Postat av: Mormor

Men du skulle ju ta det lungt och vila=) Men han är ju för snygg denna Torsten.



Puss o Kram

2008-09-21 @ 08:43:06

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0