Torsdag

Gårdagen var fullspäckad... Först på morgonen satt jag och letade efter ett batteri till min kära bil..... Jag hittade ett som inte kostade skjortan =) Så nu rullar min pärla igen =)

Sen åkte jag och Malin vidare till Marieberg.... Gick runt och skulle hitta nånting att ha på oss på kräftskivan som är på lördag... Men vi hittade INGENTING =( Det är så tråkigt att gå i samma kläder jämnt. Så om nån har en garderob med storlek 38 och kanske vill rensa lite.... HÖR AV ER!! Jag har panik.

Det enda jag fick med mig hem var ett par UGG stövlar

 Sååååå himla sköna... Jag vet att jag ligger lite efter men det skiter jag i. Jag gillar dom och dom är sköna!!!!

Sen åkte vi vidare för att handla färg till mig och Carro. Jag ville ha två färger i mitt hår, börjar bli lite trött på att bara ha en färg nu. Men Malin va lite trött igår så hon glömde bort det =( Och sen orkade vi inte börja om. Så vi får ta det nästa gång =). Och mitt hår växer ju som ogräs så det dröjer ju inte särsklit länge inna det ska färgas igen =)

Sen vidare ut till kårsta för att sätta i färgen. Sen kom Oscar med barnen och 6 kg kräftor som vi sen kokade och gjorde iordning =) Kan ni gissa om det var gott. Vi var ju bara tvungna att smaka på alla =) Mmmm.
Åååå, vad jag längtar tills i morgon. Först Nora marken sen kräftskiva. Men det är mycke som ska ordnas innan det. Får försöka fixa så mycke som möjligt idag innan jobbet =). Sen får Marcus ta över när han slutar.

Nu ringer det snart på dörren. Jag ska ju visa lgh idag.... Så får vi se vad han säger. Men har ska ju ta den vilket som. Annars så blir han ju bostadslös och det vill han ju inte. =)

Och nu är det bara ca 2 veckor kvar innan vi lämnar city.... Ska bli sååå skönt att slippa alla bilar, ambulanser och fulla människor som gapar och skriker varenda j*vla kväll. Skönt att kunna gå ut i min egen lilla trädgård och bara sätta mig och vänta på att min man lagar till världens goaste grillat =) Sååå himla underbart =)

Nej nu ska jag gå en rundvarndring i min "STORA" lgh och se så allt ser ok ut....

På återseende

Puss puss

// Petra


Bättre...

Jag känner mig mycke bättre nu!!! Nu är det bara rethostan kvar. =)

I går ringde min hyresvärd och berättade att det finns en kille som vill ha/komma och titta på lgh =) Och det vart ju som vi hade hoppats på.... Han fick lgh =) Så nu ska han hit för att inspektera lite....
Pratade oxå med hon som äger andra lgh. Hon flyttar den 5 sept, så förhoppningsvis så flyttar vi början på v 37 ( om jag får som jag vill). Så nu var det ordnat... Skönt att det löste sig sååå fort.


I går va jag och Malin på Björnstugan.... Det var sommarens sista stand up comedy med Martin Sonneby och Magnus Betnér. Riktigt bra var det. Men det tråkigaste måste ju ändå vara örebroare..... Betnér har ju ganska så rå ibland.... Man ska inte ta detta på blodigaste allvar!!! Men det gör örebroarna.... När det disskuterades ex pedofili... Så tystnar hela publiken och menar på att han är dum ihuvet... Samma sak när han är lite rå om barn.... Han driver ju med er Fattar ni inte det??!! Det vet ett gäng tjejer som tillochmed gick därifrån, för dom tyckte han hade "idiotiska" åsikter.
Tar man åt sig av sånt...... SÅ GÅ INTE OCH LYSSNA PÅ BETNÉR DÅ...... JÄVLA PUCKON!!!!!

Jag gillar han stenhårt iaf =)



Försöker att få tag på min chef.... För att se hur mycke hon har strulat till det med mitt vikariat.... Men det verkar som om att hon håller sig undan....´Hon vill inte prata med mig!!! Sånt HÄR gör mig förbannad. Säg inte en sak, sen ändra dig!!!

Nej nu ska jag ta och ringa lite samtal..... Sen blir det heldag med Malin och sen Carro... Vi ska ju bli vackra idag =)

Puss puss

// Petra


Fortfarande....

... Sjuk. Det är lite bättre idag.... men det rinner både ur näsa och ögon, ganska så svullen i ansiktet. Som när man har gråtit en heldag och ögonen är såå svullna så man knappt kan se. Nästan så ser jag ut !!!

Men jag ska snart bli frisk.... Min underbara Malin kommer och levererar lite vitaminer mm till mig =) Tänk va skulle man göra utan henne???!!!

Börjar bli ganska så hungrig nu!!! Undra vilken väg hon tar hit?? Skulle ju vara gott med kyckling curry från La Gondola. Mmm. Vi får se om hon ringer innan hon åker =)

Ska ringa och prata med hon som har våran lgh. Marcus säger att vi inte ska flytta förrän 11 sep men jag vill ju flytta NU. Vill åka och handla massa nya möbler och saker. Jag har lite svårt att sova på nättera, för jag kommer bara på nya saker jag ska köpa hela tiden.... Och vilka färger som fattas mm mm. Måste ge mig med det. Annars så får jag ju aldrig sova =).

Nej nu måste jag få tag på Malin.

Puss på er

// Petra

Sjuk =)

Usch, Jag är sjuk =( Har feber, tungandad, snorig och ont i halsen. Vissa påstår att jag har svininfluensan men det tror inte jag =) Hoppas att jag snart blir frisk igen. Ska ju göra mig fin på torsdag, jobba fredag och kräftskiva på lördag.
JAG HAR INTE TID ATT VARA SJUK.....

Sa upp våran lägenhet idag... Nu återstår det bara att se om vi får in nån snabbt som bara den. Jag hoppas att Ulla hjälper oss med det. Annars så vet jag inte hur vi gör. har ju inte råd att stå med dubbla hyror i 3 mån.

Skulle vilja städa och tvätta men jag orkar inte. Är helt slut i kroppen. Men min älskling hjälper nog mig när jag kommer hem. Även fast jag gärna gör det själv, så får jag väl släppa lite på det =)

Mormor: Marcus hjälper till att rensa och att flytta. Men jag rensade bland mina saker och Malin ville vara snäll och hjälpa mig. Marcus är ju mest ivägen =) Det var inte meningen att det skulle låta som om att han bara skiter i allt, för det gör han inte. =) Sen har jag alltid lite bråttom med allt oxå  =) Puss

Nej nu ska jag vila mig lite till

Puss på er

Sommaren??

När jag cyklade hem från jobbet, så funderade jag på vart sommaren hade tagit vägen!? Har den ens varit sommar??? Ja, kanske lite men allt som allt så har det varat i ca 1 mån. Ska man behöva vänta ett år till innan man få sommar och sol igen?! Visst man kan ju åka utomlands Men det är inte samma sak. Inget slår svensk sommar... (när det väl är sommar). Jag som HATAR vintern, nu är den snart här. USCH!!!

Och inte nog med det. I morse så lyssnade jag på radion. Vet ni vad dom gör reklam för JULBORD.... NU, är dom inte riktiga i huvet eller?! Augusti är inte slut än och dom börjar redan. Jag blir tokig. Jag gillar ju inte julen men man hinner ju tröttna flera gånger om inna julen ens är här.

Funderar på hur man ska göra till julen!! Helst av allt så vill jag ju åka så långt bort man bara kan komma från julen med allt därtill. Men jag vet inte hur ekonomin ser ut tills dess.  Vi får se hur vi ska göra. Hemma?? Borta?? Utomlands?? Tiden och ekonomin får utvisa det.



Flytten närmar sig... Men bussen som vi skulle låna har gått sönder!! Vi skulle kunna hyra kärra men det tar så mycke längre tid då!!! Finns det ingen snäll själ som har en buss att låna oss under en helg???

Nej nu ska jag vila lite innan Min Malin kommer hit och ska hjälpa mig att rensa lite här hemma. Det är bra när man har vänner som hjälper till även när det är tråkiga saker som ska göras =) Löv jo <3

Puss på er

//Petra

Såååå nöjd

Jag är sååå himla nöjd med bloggens nya utseende. Det är underbara Knixie som har fixat den åt mig. Kolla in hennes blogg: Http://Knixie.com

Vad tycker ni om det nya utseendet???

Sen till dom som skriver kommentarer... Skriv gärna erat namn oxå =)

Idag har jag städat och rensat. Började med toan, så nu blänker det därinne. Hade tänkt att fortsätta med garderoben. Men jag vart trött och sen kom älskling hem. Han kanske kan hjälpa mig när han har vilat klart =)
Skulle behöva städa och rensa i köket oxå. Har ju lite kartonger på vinden så man skulle ju faktiskt kunna börja packa lite redan nu!!! =)

JAG VILL FLYTTA NU.....

Hungrig är jag oxå....

Nej nu ska jag nog göra nåt av det ovanstående.

Puss på er

// Petra 

Världens bästa <3

Jag har världens bästa älskling.... Han ska hämta mig på jobbet ikväll.
Jag ska nämligen cykla till jobbet men vill inte cykla hem ikväll. Det är ju såå mörkt nu på kvällarna.
Han är ju såå orolig när jag är ute och cyklar på kvällarna så han brukar ringa flera ggr för att kolla att det inte har hänt nåt =)
Han är så söt min älskling =)



Sen kan det ju oxå vara så att om jag cyklar så får ju han ha bilen.... det kan ju bero på det oxå =) Eftersom att min bil är trasig så är det ju lite krånglikt när jag jobbar kväll och han dag. Men nu har vi ju löst det problemet =)

Det känns lite bättre nu.... Har pratat med min BÄSTIS i telefon i  1 1/2 timme. Och det var inte igår. Det tar alltid tid mellan gångerna. Men det är alltid som om vi pratade igår =)  Ååå jag saknar dom som bara den. Önskar att vi bodde närmare varandra så vi kunde ses lite oftare. Jag missar ju så mycke av Elsa oxå. Världens sötaste flicka <3


Bästis och mitt gudbarn som idag är 1 år och 7 mån

Ska nog ringa jobbet och kolla när jag börjar... Skulle ju egentligen vara ledig idag men tog ett extra pass.... Och jag glömde ju bort att kolla när jag börjar.

Puss och kram

// Petra

Blääää

Inte alls på humör idag!!

Ingenting känns roligt nu igen.... Skulle behöva massa med pengar så vi kan handla köksbord, soffa mm mm. Men nu gäller det att spara eftersom att chefen bara krånglar till det... Så nu vet jag inte hur det blir till hösten. Hon hade ju lovat mig och en tjej till ett vikariat... Men nu verkar det som om ingen får nåt..... Jag får 6 veckor till att börja med. Det är ju alltid nåt.... Så då har man ju lite tid på sig att hitta nåt annat.

Jobb hela veckan... är ledig på fredag men sen jobbar jag helgen......  och det är ju helt ok eftesom att man är helt utan pengar....

Har lite beslut ångest. Jag skulle vilja cykla till jobbet idag... Men jag har ingen lust att cykla hem, då det är så mörkt när jag slutar... Men min älskling kanske kan köra hem mig =)

Jaja, vi får se hur det blir med det.

Puss

// Petra

Vilken flopp.....

I lördags så var det "Båtrace" på svartån.... Men oj vilken flopp... Det kom 3 st och sen var det jag, Marcus och Malin. Med andra ord 6 st och 5 båtar. Det dåligaste var att dom som startade detta inte ens kom.
Men vi hade ju längtat efter detta så vi tänkte att vi skiter i alla andra och åker ändå. Och det gjorde vi oxå =)



Här har vi precis startat.... Ölen var självklart med =)



Jag och Malin satt i samma båt och hade knytit fast oss med Marcus =)



Här var det kiss pause under bron... Det var ett par pauser under färdens gång!!! =)


Våran publik... det var ett par st som vinkade och stannade för att ta kort =)


Fredrik hete denna kille... Han vart bra på lyset och somnade några ggr i båten =) Hahaha



Våran publik som följde oss från Hästhagen ända fram till slottet =) Lill killen tyckte det var roligt att kasta saker på oss under färden =)


Här är vi på väg hem... Marcus fick ta en båt i varsin hand. Så gick vi genom stan. det var ingen som ville hämta oss och bilen stod ju kvar i hästhagen =( Det var bara att knata och gå =)

Det tog oss 5 timmar att flyta från Hästhagen till slottet. Mend et kändes som ca 1-2 timmar. Roligt var det och jag skulle lätt göra om det =)

I går söndag så började jag med att rensa uppe på vinden... Jag hade 6 kartonger som jag skulle gå igenom... Jag fick 1 karton kvar, resten slängde jag. Jag hade sparat saker från att jag flyttade från mamma... Dax att slänga det nu kände jag. Men jag har lite skor mm som ska säljas.....


Det är storlek 36- 37 så är det nån som är intresserad så hör av er =)



Som sagt hör gärna av er =)

Nu ska jag göra mig i ordning.... Ska snart åka och ta hand om barnen.... =)

Puss på er så länge

// Petra

Jobb =)

Det börjar att lösa sig på jobb fronten =)
Träffade chefen igår och hon undrade om jag var intresserad av ett vikariat.... Gissa va jag svarade?! JAAAAAAAAAAAAAAA =)

Vet dock inte än exakt när jag börjar... Men jag har en rad nu som jag kommer att bli inringd på. Våran vårdtyngd är inte så hög just nu så egentligen får dom inte sätta in folk men ibland behövs det och då står jag först på tur =)
Känns så himla skönt att det börjar att lösa sig =). Sen får vi se hur det blir med dom andra jobben jag har sökt. jag kanske kan jobba där oxå =)

Lägenheten då??!! Vi flyttar senast 14/9.
Det finns ett problem... Våran lgh som vi har nu. Men vi har kommit på hur vi ska lösa det. Hoppas bara att våran plan fungerar =)


I morgon så smäller det.... Båtrace i svartån....  Alla som vill vara med kom till Hästhagen kl11.45. Glöm inte ta med er en gummibåt och ett glatt humör =)



Har lite beslutsångest på vad jag ska hitta på idag.... Vara hemma?? Cykla?? Leka med nån?? Vi får se vad jag hittar på.

Nu ska jag nog byta om utifall jag kommer på nåt att göra.

Puss och kram

// Petra

Vill ha!!!!

Jag och älskling va och tittade på lägenhet igår.... Åååå vad vi vill ha den =).
En 3:a, förstå vilken lyx att få plats med våra saker och oss själva. Ta hem ALLA våra saker och ha dom hemma och inte hos alla andra.

I den lgh så fanns det 4 stora garderober, en stor klädkammare. 2 balkonger varav en va jättestor och fin, uteplats, Och 2 förådd. Egen tvättmaskin och diskmaskin. Vi bor idag i en 2:a som är 34 kvm och 3:an låg på 80 kvm. Det kallar jag lyx =)
Jag skulle göra mycke för att få den lgh. Men vi får se hur det löseer sig =)

Mormor: K är absolut godkänd =)

Min bajs och Lexie va här i måndags och våldgästade mig.... =) Alltid lika trevligt. Vi fick för oss att vi skulle åka och bada efter maten ( som inte smakade såå jättegott) Jag fick för mig att jag kunde göra pastagratäng... men där hade jag fel =)
Vi väntade på Marcus som oxå skulle med. Men när han väl kom hem så var det lite kallt för att åka och bada. Läste på min bajs blogg att det hade börjat spöregna på vägen hem så det var kanske bra att vi inte åkte till poolen =)

Idag är det jobb som står på schemat... Har ingen vidare lust vill bara sitta hemma och vänta på svar =) Men jag jobbar bara ett kort pass så det ska nog gå bra. Får ju passa på att jobba medans det finns tider =)

Ringde och bokade Marcus fallskärmshoppning igår 20/9 så bär det av.... Jag är lite nervös för det ,men det är ju inte han så vi får hoppas att det går vägen =) Annars så har jag betalat min mans död...... (Usch va hemskt)

Jo, måste ju berätta... Tvättstugan fungerar (kors i taket) Det behövdes tydligen att det var nån mer som sa till om den förbannade tvättsugan. för det gick ju inte att bara lyssna på mig inte.... Men som sagt nu är den lagad iaf och jag kan tvätta mina kläder och få det torrt samma dag, det är inte illa pinkat =)

Nej lite frukost kanske så man orkar med att ta atg i disk och städ, nu när tvätten är borta =)

Puss puss

// Petra

Mysigt!!

Nu var det ett tag sen jag uppdaterade här.... Jag har hunnit med en del =)

I torsdags efter jobbet så åkte vi och badade i poolen... det  var ju sååå himla varmt =) Sen åkte vi hem och la oss i soffan och slöade. Vi somande i varandras famn... MYSIGT. När vi vakande så var det sååå tråkigt så Marcus sa att vi skulle åka en sväng... Gick och handlade vindruvor melon och hade med oss ost och kex.... Vi hamnar uppe i kilsbergen med världens utsikt.... tyst och lungt. Det var jätte romantiskt. Ett sånt ställe vill jag att han friar på =) Och det fick han oxå veta....

Jag har ju inte världens bästa kamera så det vart inga fina bilder.... Men ni skulle ha sett solnedgången och den utsikten... Så skulle jag vilja ha det varje dag när jag tittar ut genom mitt fönster.

På fredagen så kom min mamma, lillasyster och K. Mamma och K släppte av Sandra och åkte vidare mot Linde för att träffa mormor. Medans jag och Sandra tog bilen till Marieberg..... Där handlades det kläder =). Vi var där nästan hela dan. sen hem för ett dopp i poolen. Skyndade oss hem igen för att ta cyklarna upp på stan och handlade lite till. Sen var det bara att möta upp mamma och K som skulle på Måns Zelmerlöv och Jerry Williams. Vi följde dom till stadsparken för att sen åka och äta lite mat. Sen efter konseren så kom dom hit och frack lite kaffe innan bilresan hem. =)

På lördagen var det sol och bad för hela slanten.... Men ni ska inte tro att jag vart nå brun för det.... Jag blir ALDRIG brun nu för tiden =(

Och söndagen va inte lika varm som lördagen, det vart poolen en snabbis sen en mysig stund i Nora. Vi åt lite Nora glass, gick nere vid vatnnet och bara mös... Sååå himla mysigt att bara gå och titta på allt runt omkring och vara nära. =)

Sen på eftermiddan så tittade solen fram och det var poolen igen =). Gud va skönt det är att ha en egen pool att åka till. Det tycker jag är lite lyxigt. =)

Sen hem för att återigen mysa.

Så denna helg har varit helt underbar och jag hade inte kunnat haft det bättre. Är så lyckligt kär i min lilla älskling =)

Nu ska jag bara komma på vad vi ska hitta på en sån här dag, när det är lite grått och trist.... Förslag???

Puss så länge

//Petra


Brudar!!!

I går kväll så jobbade jag. Slutade kl 21.30. Jag stänger ner kontoret och går ut till min bil... Där står Hanna som inte får igång sin bil. Jag som ALLTID är så snäll ställer självklart upp för att hjälpa henne =).

Vi börjar med att knuffa rätt hennes bil som står inträngd i ett hörn... När vi väl fått rätsida på bilen så går jag iväg för att hämta min bil... Ställer dom mittemot varandra och ska sätta på startkablarna.
(OBSERVERA.... Min bil ha krånglat ett tag och har vissa stunder VÄGRAT att starta... Den har varit stendöd men efter att man vridit på täningen några gånger så brukar den hoppa igång).
Japp min bil startar iaf... startkablarna på, Hanna sätter sig i bilen för att starta sin.... Det som händer är. MIN BIL DÖR... Hannas bil va på väg att starta.... Jaha, va fan gör vi nu då??? Inga som är hemma eller så är dom inte körbara.... Hmm, vi funderar på vad vi ska göra nu då.... Jag testar att starta min bil igen... Inget händer. När vi stått i nån halvtimme så ringer jag Linnéa och hennes sambo och frågar om dom kan hjälpa oss.... Kanske behövs det en karl till detta?!!

Japp, vi får hjälp.... Men vem... kommer Linnéa ( hon som inte ens äger ett körkort) Haha. Jaja, detta löser brudarna... Jag sätter på startkablarna på Hannas bil och det startar med hjälp av Linnéa. Vi testar och gör samma sak på min bil.... Och den startar =) Äntligen...

Nu va kl närmare 22.30 så det var dax att åka hem... skulle ju snart upp igen för att åka till jobbet. Kommer hem och ska parkera bilen... den är död igen. Går inte att låsa bilen... Va fan... Men tillslut så gick det bra.

Vågade inte chansa idag, så det fick bli Marcus bil.... =)

VI BRUDAR KAN OXÅ FAKTISKT =) SÅ DET SÅ =)

Puss på er

// Petra

Förväntansfull....

Fick ett samtal igår från en kvinna där jag har sökt jobb!! Hon tacka för ansökningen men meddelade att dom inte tar emot folk just nu. =( Men att hon gillade mitt brev så mycke, så hon frågade mig om hon fick skicka mig vidare till 2 andra ställen. JA, TACK DET FÅR DU GÄRNA =). Tänk att det finns människor som är snälla och hjälpsamma. Jag trodde att dom människorna hade dött ut =). Hon hade tillochmed besvärat sig att ringa dessa 2 chefer och berättat om mig och att dom skulle få ett varsit brev men att hon ville kolla med mig först. TACK SNÄLLA UNDERBARA DU =).

Vem vet det kanske löser sig för mig nu =) SÅ HÅLL TUMMARNA =)

Igår va jag jätteduktig och lagade mat...- en annorlunda maträtt som jag aldrig lagat förut.... (jag kan inte laga mat) Det vart gott. Älskling tyckte oxå om det. Och det händer inte ofta =) Så jag hade tänkt att överraska honom med nån annan mat idag. Har inte bestämt mig än för vad det ska bli. Men det SKA nog bli gott idag oxå =)

Igår va vi oxå på bio....



Sommaren med Göran.... Den va BRA. Ååå va jag skrattade. Se den. =)

Va även och tittade om gummibåten fungerade som den ska... Japp, den va hel.
Så nu är det bara att invänta datum 15/8.... sen ska jag ta min gummibåt och flyta runt från hästhagen in till stan... =)


Alla får vara med... Ta med er en gummibåt och kom till hästhagen den 15 aug. kl 12.00 Hoppas att vi ses. Glöm inte att ta med dricka och nåt att tugga på =) JAG KOMMER ATT VARA DÄR =))

Gå in på youtube och sök på båtracet i svartån 2009 så finns det en liten film som ni kan kolla på.

Nu ska jag börja med maten

Puss så länge

// Petra


Varför???

Varför ska allt skita sig för mig hela tiden.... Vart jag nån sån där olycks drabbad människa??

Igår så funkade inte alla kanaler.... jag har 1,2 och 4 och några till (men som man inte tittar på) Ringer tele2 i morse... Ja det ska vara åtgärdat inom 2 timmar. Kollade efter 2 timmar. FUNGERAR INTE..... Ringer igen. Oj förlåt, det har blivit lite fel här... Jag fixar det, det ska vara åtgärdat inom ett dygn....ETT DYGN är dom tokiga eller???.... Ska inte jag kunna se på 3 el 5 ikväll när jag kommer hem....??? Det ska fungerar när jag kommer hem =).

Nu tänker jag tjata igen.... JAG ÄR SNART ARBETSLÖS. Jag söker och söker men det är bara nerdragningar hela tiden. HUR FAN GÖR MAN FÖR ATT FÅ ETT JOBB?? Jag får väl göra som alla andra.... Gå till soc...nej men just det M är ju försörjningsskyldig eftersom att vi är samman boende.....HELT JÄVLA OTROLIGT. Jag är vuxen så varken min mamma eller sambo ska vara försörjningskyldig... Va är det för fel på folk som jobbar i regeringen??? Kanske ska börja läsa lite politik och ta mig in där.... Där kan jag sitta på mitt arsle, va med på lite möten, rulla tummarna och ÄNDÅ tjäna hur mycke pengar som helst =)

Usch va bitter jag känner mig nu....Men JAG VILL HA ETT JOBB NNNNNNNNNNNNNNNNUUUUUUUUUUUUU!!!!!

tvättstugan är fortfarande inte lagad.... Så jag tog med mina kläder till jobbet igår... Och gissa om den tvättstugan va bra!!! I Löv it =) Så nu vet ju jag vart jag ska tvätta i fortsättningen =)

Sitter och väntar på telefon samtal =) Hihi

Puss på er =)

Helgen!!

Helgen har bestått av jobb, jobb och åter jobb. Men tack och lov så har jag jobbat med bra folk så det har gått jättebra =)

Har till och med hunnit med att göra om lite i vårat hem =) Så nu börjar det att bli fint igen.

På fredag så kommer min mamma, lillasyster och K hit. Ska bli kul att få träffa dom, det var ju ett tag sen.
Mamma och K ska på Jerry Willliams och jag och lillasyster ska gå på stan. Hon behöver lite nya kläder och i Säffle så finns det ju inte så mycke att handla. Så då passar hon på att åka och hälsa på sin älskade storasyster (JAG ) och slår 2 flugor i en smäll =)

Och på tisdag så är det planerat för bio..... Sommaren med Göran!!! Hoppas att den är lika bra som jag tror =)

Är det fortfarande ingen som har ett jobb åt mig??? Börjar känna lite panik just nu.

Nu är det snart sängen för min del. Måste ju vara utvilad tills i morgon... Ska ju jobba som vanligt =)

Och i morgon så kanske det händer nåt roligt. Men det får ni inte veta nu =)

Puss och godnatt

//Petra

RSS 2.0