Torsdag

Gårdagen var fullspäckad... Först på morgonen satt jag och letade efter ett batteri till min kära bil..... Jag hittade ett som inte kostade skjortan =) Så nu rullar min pärla igen =)

Sen åkte jag och Malin vidare till Marieberg.... Gick runt och skulle hitta nånting att ha på oss på kräftskivan som är på lördag... Men vi hittade INGENTING =( Det är så tråkigt att gå i samma kläder jämnt. Så om nån har en garderob med storlek 38 och kanske vill rensa lite.... HÖR AV ER!! Jag har panik.

Det enda jag fick med mig hem var ett par UGG stövlar

 Sååååå himla sköna... Jag vet att jag ligger lite efter men det skiter jag i. Jag gillar dom och dom är sköna!!!!

Sen åkte vi vidare för att handla färg till mig och Carro. Jag ville ha två färger i mitt hår, börjar bli lite trött på att bara ha en färg nu. Men Malin va lite trött igår så hon glömde bort det =( Och sen orkade vi inte börja om. Så vi får ta det nästa gång =). Och mitt hår växer ju som ogräs så det dröjer ju inte särsklit länge inna det ska färgas igen =)

Sen vidare ut till kårsta för att sätta i färgen. Sen kom Oscar med barnen och 6 kg kräftor som vi sen kokade och gjorde iordning =) Kan ni gissa om det var gott. Vi var ju bara tvungna att smaka på alla =) Mmmm.
Åååå, vad jag längtar tills i morgon. Först Nora marken sen kräftskiva. Men det är mycke som ska ordnas innan det. Får försöka fixa så mycke som möjligt idag innan jobbet =). Sen får Marcus ta över när han slutar.

Nu ringer det snart på dörren. Jag ska ju visa lgh idag.... Så får vi se vad han säger. Men har ska ju ta den vilket som. Annars så blir han ju bostadslös och det vill han ju inte. =)

Och nu är det bara ca 2 veckor kvar innan vi lämnar city.... Ska bli sååå skönt att slippa alla bilar, ambulanser och fulla människor som gapar och skriker varenda j*vla kväll. Skönt att kunna gå ut i min egen lilla trädgård och bara sätta mig och vänta på att min man lagar till världens goaste grillat =) Sååå himla underbart =)

Nej nu ska jag gå en rundvarndring i min "STORA" lgh och se så allt ser ok ut....

På återseende

Puss puss

// Petra


KOMMENTARER
Postat av: din bajs

haha det blir du o jag i uggisar i vinter =P

2009-08-28 @ 12:05:07
URL: http://rebblan.blogg.se/
Postat av: Maria

ha de så kul imorrn nu :) PUSS

2009-08-28 @ 20:16:16
URL: http://minalejon.se/emilia
Postat av: Maria

ha de så kul imorrn nu :) PUSS

2009-08-28 @ 20:16:36
URL: http://minalejon.se/emilia
Postat av: knixie

Mitt webbhotell holler på att uppdateras... så din header syns ju inte nu men den kommer sen ;)

2009-09-03 @ 16:54:33
URL: http://knixie.com

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0