Finland =)

Jaha då va man hemma nu igen =)
Kom hem igår kväll men orkade inte sätta mig vid datorn.... Kom hem och la i en tvätt sen bar det iväg till Marcus =) Kollade på film och sen slocknade jag på en gång.... Sååå han väckte mig sen åkte vi hem till mig så vi fick sova tillsammans =)

Finland då:
Vi kom på båten 17.45. Så vi gick till hytten och ssen nästan direkt till Tax free.... Där inhandlade vi det vi skulle festa på under kvällen =)
Fanns mycke gott =) Sen var det duschen och sminkning.... Och jag ahde såååååååååååå ont i magen så jag höll på att dö... Jag kom ju på orsaken iaf.... Hade glömt att äta.... När jag väl fick mat i magen igen så hade jag inte ätit på 10 1/2 timme. SÅ det var ju inte konstigt att jag hade ont =) Men så fort jag tryckt i mig min smörgås så va festen igång =) Vi samlades alla i våran hytt, där jag, Theresa och Nina bodde. Vi är dom som grisar mest så det fick bli så =)

Kvälllen va VÄLDIGT lugn. Inte som förra gången. Men det var riktigt roligt =) MYCKE folk var det oxå.... Och denna gång så var det ju lite yngre oxå och inte bara 75 åringar som sist =) Mycke rock.
Efter ett tag så gick vi upp i hytten igen och fortsatte festen med lite mat oxå..... Då var det grisigt vill jag lova...Hahaha.
Pontus hade försvunnit och vi kunde inte hitta honom, Men sticker han så får han leta upp oss... så som sagt så gick vi till hytten. Vem ligger där??? Pontus. Han hade tvär däckat =) Hahahahahahaha. Det var ju bra för då visste vi ju vart han var iaf =)


 
Här är hela gänget... Lite runda om fötterna =)

Vi fick åka dubbeldäckare hem =) Och vi satt ju självklart högst upp och längst fram.... Bussresan hem var väldigt kul med mycke skratt och disskusioner =)

Mindre kul var ju att min läpp svullnade upp som bara den.. Och gjorde JÄTTE ont. När jag kommer till Marcus så fick inte staven en plats i läppen så det satt inne i skinet. Marcus skulle hjälpa mig att ta ur den. Men eftersom att jag är sååå stark och hade skruvat åt den såååå hårt så fick vi inte loss den.... Så vi fick ta till med lite verktyg.... Men den lossnade till slut..... AJ, Aj, Aj... fy fan va ont det gjorde..... Så nu har jag ingen piercing i läppen längre =( Och det ser fortfarande ut som om jag har fått en smocka över läppen... Inte såå vackert =)

Idag bär det av mot Karlstad.... Tjejefest. jag är inte riktigt upplagd för fest... Men det blir nog bättre när man väl kommer dit. Nu måste jag äta frukost annars så får jag ont i magen igen och det vill jag inte....

Ha det så kul.... Så kommer en rapport från karlstad senare =)

Puss på er

// Petra

Hindersmässan!!!

Idag så har vi haft redovisningar i skolan!! Det gick JÄTTEBRA =) Skönt att det äntligen är över... Nu är det LIAN som står på tur. Börjar redan på måndag..... Ska bli bli jätte spännande. Längtar lite dit..... men ändå inte... Skulle hellre vara i skolan =)

Efter skolan så åkte jag ut för att hämta barnen.... Skulle ta med mig dom på Hindersmässan. Det var meningen att Marcus skulle med men han mådde inte så bra.... Så jag drog med Theresa.... Barna gillade henne nästan på en gång =)
Fick uppgift att köpa skor till Axel.... Det gick jättebra... Han fick ett par jättefina skor. Som både är varma och vattentätta. Så han var jätte nöjd. Det vart pappa oxå =) Det var köp 2 betala för en 1 så jag fick mig ett par tofflor =)
Jättefina är dom Och varma är dom oxå.... Så jag är hel nöjd.



Sen efter sko köpet så vart det Mc Donalds. Och sen på vägen hem så busade vi oss ogenom hela stan =) Dom stannade bakom en stolpen och väntade på att jag och Theresa gick förbi sen hoppade dom fram och skrämde oss.... Och vi vart lika rädda varje gång =) Barna tyckte det va jätte roligt. Så dom somnade nog ganska fort när dom lade sig =)

Kom på när jag kom hem att jag har glömt att dra ut biljetterna till Karlstad..... Hur fan ska jag få tag i dom nu då?? Ska ringa Nina och se om hon kan dra ut dom åt mig...... *Hoppas*

Borde egentligen packa resväskan, ska ju åka i morgon... men jag har ingen ork.... Får ta det i morgon innan vi far.... Det hinner jag nog.

Nej nu ska jag ringa Nina och se om hon kan hjälpa mig.

Nu uppdaterar jag inte förrän på fredag tidigast..... Ha det så bra tills dess.

Skepp och hoj.

Puss puss

// Petra

Anonym!!!

Tycker om att få kommentarer från er... Men ännu roligare om man kunde skriva vem det var i från.... =)

Har mina misstankakr om vem det kan vara.... men jag kan vara helt fel ute =)

Hoppas ni skriver vem det är =)

Puss på mina läsare =)

// Petra

Jag vet!!

Jag vet ju att jag skulle lägga till bilder.... =) Men jag har inte riktigt kommit in i det än..... Jag håller på att lära mig att ta med mig kameran... Så lugn det kommer =)

Idag så har vi haft PBL  och vi har varit sååååå duktiga.... Har kämpat med vårat arbete från ca 09.30 fram till 15.30. Så nu har vi gjort klart det och även kommit på hur vi ska redovisa det =). Så i morgon är det redovisning som står på schemat.
Marcus ska jobba på ett slakteri i morgon =) Skönt då har han ju nåt att göra iaf. Även fast det bara är för en dag =) Sen ska vi på Hindersmässan. Ska bara hämta barnen, så dom får följa med =) Det ska bli kul.... =)

Sen på torsdag så bär det iväg.... Gissa om man har torrfylla nu =) Sen har jag även köpt biljetterna till Karlstad, så då är det bara att sätta sig på bussen till nästa fest =) Känner att detta kommer att bli hårt =) Men dom säger ju att jag fortfarande är ung och ska klara det.... Men det vette fan =) Hahaha. Kommer att vara helt död på söndag... men det är då det =)

Idag så har jag haft Malin och Andreas hund Night hos mig. Lånade han lite medans dom skulle ut och köra... Så vi har varit på en riktig LÅNG promenad. Det var skönt.... ska nog fråga grannen om man får sno hennes hund och ta lite promenader med..... =) Då har man ju lite sällskap iaf och det är ju alltid lite roligare då!!!

Ska försöka att komma i säng lite tidigare idag.... Så nu är det duschen och sen sängen..... Föhoppningsvis är man i säng innan 23.30..... Kan ju försäka iaf. Har hämtat ner mina vhs filmer från vinden.... Nu när jag ändå har en kan man ju kolla. Men OJ vad DÅLIG bild det är.... Men jag hinner ju bara titta ca 5 min innan jag somnar.... så det är ju mer som ett sömnmedel..... Så det gör inte så myckle att det är skit kvalitet... =)

Nej duschen va det!!!

Puss och godnatt

// Petra

Ps. det är mycke bättre idag =) ds.

Suck....

Har inte så mycke att skriva idag.... Känner mig mest tom och frustrerad..... Blir väl så när den andra hälften inte mår sååå bra. Men i morgon är en ny dag med nya tag =)
Så tills dess ska det nog vara bättre.... Sängen väntar!!!

Har fortfarande inte vänt tillbaka på dygnet... Så jag måste komma i säng inna 00.00 och nu har jag 10 min på mig... Måste borsta tänderna först och sitta på toa. Sen är jag klar =)

få se om det känns bättre i morgon, så då kan jag skriva mer då!!!

Puss och godnatt

// Petra

Gitarr =)

Idag så har jag försökt att lära mig spela gitarr... Gick sådär... Men det kommer väl en dag då jag oxå kan det =)
Vaknade ganska tidigt gjorde mig iprdning för att åka till Lager 157 i hopp om att hitta en ny fin Tunika.... Men oj så fel jag hade.... Fanns absolut ingenting som jag fastnade för.... Så då vart jag på icke shopping humör... Åkte hem till marcus för att väcka han.... Vi kunde inte komma på nånting att göra.... Så halva dan gick ut på att komma på vad vi skulle äta till middag =) Vi bestämde oss för att baka egen pizza... Så vi åker och handlar... Men när vi väl köpt allt och ska betala så ångrar vi oss (typsikt oss) Så tillslut så vart det Tacos.... Och det var väldigt gott =)

Och precis när maten va klar så kom Tomas... så han fick oxå lite mat i sig =).... Sen satte dom sig att spela X-box (som vanligt) =) Så då satte jag mig vid datorn.....
Usch vad jag inte tycker om stationära datorer längre.... det är sååå skönt med min laptop... jag kan sitta vart jag vill och hur jag vill..... Tycker inte om Marcus tangentbord heller. det går ju inte att skriva på det =)
Sen har jag ju det mesta på min dator... alla adresser mm. =)

Sen efter att tag så åkte jag hem... Måste ju ha matlåda. Så då vart det matlåda och lite kvällsmat.... Snart duschen innan sängen. tog ledigt i från jobbet i morogn oxå.... Måste komma i kapp med skolan lite känner jag..... Har inte riktigt kommit in i det sen jul.... Så nu MÅSTE jag skärpa mig.... men jag är på väg iaf.

Nu är det inte långt kvar tills vi dara på kryssning IGEN.... Tjoho... Finland här kommer vi =) På torsadg bär det av.... Jag är sååååå taggad....

Fått för mig att sluta röka oxå.... Måste bara ringa en astma läkare så jag kan få recept på tabletter.... Jag klara det inte själv.... Och finns det hjälp så varför inte ta det?!!
Får ta det efter tjej festen hos Annika.....

Nej duschen sen sängen!!!

Puss och godnatt

// Petra

Happy!!

Idag så har jag och Marcus varit på net on net.... Gissa om jag vart lycklig när jag gick därinne =) Har letat efter en sladd till min cd-spelare till bilen. Men jag har inte hittat den rätta och när jag väl hittade en så kostade den multum..... Men så hänger den en sladd på net on net som bara skriker efter mig.... =) Och den kostade bara 100-lappen =)
Så nu har jag min cd-spelare... Och det var ett MYCKE bättre ljud än den där jävla kassetspelaren =)


Titta så fint det vart =) Ville bara åka runt i min bil hela dan... Men det kostar så vi åkte en sväng till Kårsta i stället.

Först åkte vi till barnen en sväng.... Och sen till Torsten =) Min älskling.
Åååå, jag blir sååå trött på Siv!!!

Först när vi kommer och säger att vi vill hälsa på Torsten såå blir hon helt mongo.... Torsten vill inte träffa dig!!!!
Men jag ropar på han och han kommer på en gång. Vi myser och kelar lite... Så säger hon: Torsten är min kisse nu....
NEJ HAN ÄR MIN!!!!  Hon gör allt för att locka på Torsten så att han inte ska mysa med mig.... Så jävla fjantig!!!
Jag LÄNGTAR så till jag kan ta honom till mig....... När vi kommer och Torsten är hemma så bryr hon sig inte om honom men så fort jag ropar på han, då duger han minsann..... Åååå jag blir såå frustrerad på henne.
Han ska till mig såååå fort som möjligt!!!!.

Sen berättade Marcus att han intehar nåt jobb längre och att han ska säga upp sin lgh. Jaha, vart ska du bo då??? Jag ska flytta hem till Petra säger Marcus då.... Siv: Men där kan du ju inte bo!!! Jo, det kommer att bli skit bra. Vi kan inte bo billigare än här. Visst Marcus lgh är större men betydligt dyrare oxå!!! Förstår inte varför hon ska vara så jävla grinig hela tiden. Kan man verkligen vara sååå jävla bitter på sitt liv??? Hon är fan grinig och sur jämnt...... Och Tomas som är helt jävla blåst.... Hahaha, Måste ju berätta: Tomas.... Har köpt ny mobil med en sån där öron snäcka ( kommer inte på vad det heter) det är en liten sak som man fäster i örat och om det ringer så pratar man i den.... Skit samma..... Men iaf. Han går om kring med den i örat hela tiden..... Som om han har vänner och att det nångång ringer i hans mobil!!! Hahahaha.....

Nej nu ska jag nog natta....

Puss och godnatt

// Petra

Äntligen!!!

Äntligen är BlondinBella ute ur bilden..... JIPPI
Jag orkar inte med denna unge.... Och hon kallar sig ju inte BLONDIN för ingenting..... Förstår inte att folk ens läser hennes blogg. Tycker att hon är pinsam.
Hur kan TV4 ens tänka tanken på att ta med henne i tv rutan...... ???? SKANDAL.....

Idag så har jag ingen aning om vad som händer.... Känner att jag skulle vilja hitta på nåt riktigt roligt... Men vad???? Det är ju såååå tråkigt väder. Riktigt skit väder. Slask snöblandat regn..... Grått och trist. Tacka vet jag våren.... =)

Va bara tvungen att få ur mig detta om Blondinen....

Skriver mer sen.

Puss så länge

// Petra

Duktiga vi =)

Jag och Theresa har varit sååå duktiga idag =) Vi åkte till skolan och satte oss med vårat specialarbete.... Snacka om att vara seriösa... åka till skolan på våran lediga dag =)

Så nu är jag igång.... Äntligen. Tack snälla,rar, underbara Theresa för hjälpen idag =).
Sen vart det ett besök hos Marcus innan han började att jobba.....
Fick pussas lite, så jag är nöjd =)

Ikväll ska jag nog bara sitta hemma och mysa lite... Kanske ska gå till Lövsta och inhandla lite gott. Och kolla klart på filmerna från i går......

Det får nog blli så =).... Smörgåstårtan är slut oxå.... det gick fort =)

Nej nu ska jag ha myskväll med mig själv =)

Mys mys

Puss puss

// Petra


Torsdag...

Igår såå lekde jag med Malin.... Och det var inte igår vi lekte. Vi åkte och handlade lite till maten och sen hyrde vi film =)

Vi bakade oss en smörgåstårta..... GOTT!!!



Efter att vi har ätit oss mätta på denna godsak, så började vi kolla på en utav 3 filmer.... Den var riktigt bra.
Dagboken heter den och jag rekommenderar den starkt. Det är en gammal film. 
Sen kollade vi på en annan film: Sweet November. Inte sååå bra. Sen vart det natten för våran del.
Jag och Malin hade hämtat en tv som jag fick för längesen men inte orkat hämta. Så nu står den så fint i mitt sovrum.
Den har en inbyggd VHS spelare, så då satte vi på Nattbuss 807. Men vi somnade lika fort som den började... Hahahaha.

Har fått nån jäkla räkning från telia (HATA) om att jag skulle ha skaffat mig ett abonnemang..... Och det har jag INTE..... Har fått en faktura på 525 kr.... Glöm att jag betalar den. Så jag sitter i telefonkö nu.... OCh har väntat i 26 min..... Och det är 4 st före mig  nu.....
Typiskt Telia och krångla, det är inte första gången som dom gör nåt sånt här.... Eller att dom plusar på saker på min faktura. Byta operatör ska jag göra, så fort mitt andra abonnemang går ut..... Hatar att hålla på och ringa och fixa med sånt här. Det tar ju alltid sån tid......
Nu kan telia tydligen inte göra nåt åt detta då det är The phone house som har ringt till mig som då är återförsäljare åt telia.... Ska nu sitta i kö hos The phone house.... Kötiden beräknas ta ca 25 min.... ARG, Ååååå jag blir sååå förbannad.
Så nu är det bara att vänta...... Väntar, väntar, väntar.....!!!! Efter 27 sitter jag fortfarande i kö.... Du har plats 1 i kön..... Nu efter 35 min fick jag prata med en bitter kärring..... Dom ska lösa detta nästa vecka.... så vi får väl se.... Bad om att få en bekräftelse om att det var uppsagt.... Så den väntar jag på.... Altt detta väntande gör mig tokig.....

Borde egentligen sätta mig med mitt special arbete. Menhar ingen motivation. Jag ska ha en del klart redan på måndag.... Och jag har inte ensbörjat...... Slår på mig själv.!!! Måste ta tag idetta nu.
Ska nog ringa Theresa och se om hon kan sparka mig i baken.

Skriver kanske mer sen .

Puss så länge

// Petra


Ormbunken!!!

Jaha, jag har redan missat det där med att dokumentera..... Hade med mig kameran till skolan men glömde sååå klart bort den.... Men Theresa har dokumenaterat lite av kvällen iaf.... Bilder kommer sen =)

Mormor: Det var inget värre än att hon inte hade betalat tillbaka på sina krediter... Och kommer hon inte och skriver på sååå kom jag inte ihåg vad som hände.... Dom använde sååå konstiga ord, så jag uppfattde inte va dom sa. Men det skulle inte hända speciellt mycke.... Hon vart inte inlåst =(.....

Har gått snabbt i skolan idag.... Skyndade mig hem för att tvätta..... Theresa kom med hon oxå, fast hon med buss och jag med cykel =)
Stoppade i en tvätt..... Och när klockan är så pass att jag ska ner att lägga i en till.... Va är det jag upptäcker.... Den har inte tvättat, den står bara och tuggar..... Några kläder är blöta andra inte.....Den andra tvättmaskinen, den har inte heller tvättat som den ska..... Ringer jour nr.... men dom kom aldrig. Så tillslut för jag tag på Ulla osm jobbar på ormbunken....  Hon kommer ner och tittar och konstaterar att det är en propp som har gått, Portkoderna funkade inte heller.... SÅ jag får gå bort ca 3 nr och tvätta i deras tvättstuga.... Åååå vilken lyx. Dom hade 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare och 2 torkrum.....Perfekt. Jag slänger in min tvätt och går hem för att börja baka..... Sen ner igen för att hänga tvätten..... Det här blir bra tänker jag.... Oj, va fel jag hade. Kommer ner nästan 2 timmar senare.... ALLT ÄR JÄTTE BLÖTT.... Kl är nu ca 22.00. Åååå va arg jag blir... Men nu hängde jag tvätten imin tvättstuga "som funkar igen" OPch där får den hänga i torkrummet till i morgon inna skolan börjar..... Och ska jag vara ärlig sååå SKITER jag i om det stör nån.... Det får dom ta med ormbunken..... Dom ska även hit imorgon och kolla isoleringen.... Får se om dom gör nåt med det nu!!!! Men det är inget att hoppas på..... Vi får se.

Som sagt bakdag idag....... Gjorde min kladdkademuffins som vanligt.... Och slog även till på stort idag och bakade hallongrottor. Vart helt ok.... SÅ jag hoppas att klassen blir nöjda i morgon =)
Har även hunnit med att laga matlåda =)
Och sen körde jag hem Theresa och hennes cykel..... Vi har hållt på sen 16.00 med allt idag. Och vart färdiga ca 23.00... Så nu är jag sååå trött i min kropp och mina fötter värker mer än nånsin. Har precis duschat och ska snart natta =)
Måste ju bara uppdatera lite först =) Och kolla in mina favo bloggar såå klart. Sen kan jag sova.... Har ju inte hunnit med att varken leka med datorn eller kollat tv idag.....

Marcus började jobba idag.... Ska jobba natt på nåt lager och köra truck.... Hoppas att det går bra för han... Det är ju hans första natt. =) Puss på min älskling =)

Nej nu ger jag mig nog här....

Ni kan få en bild iaf =)


Mina älsklingar i somras När vi bygger pool =)
Tänkt om sommaren kan komma snart, va skönt det skulle vara. =)

Puss och godnatt på er

// Petra

Dokumentation!!

Tror att det stavas så iaf =)

Nu har jag tagit en del bilder idag =) Riktigt kul faktiskt att använda kameran. Använder den ju bara om det är fest eller nåt annat spännade =)¨
Men idag så har jag dokumenterat mitt liv =)

Oj, va vi har varit duktiga i skolan idag.... Har fått jätte mycke gjort =). Sen direkt till jobbet. Hade ingen lust. Men det gcik riktigt fort idag och det var faktiskt kul..... =). Tog mig lite ledigt på torsdag.... Känner att jag har en del att göra med skolan.... Och det går ju faktiskt i första hand. Det är ju sista slut tampen nu =).... Så snart har jag en EXAMEN =)..... För att vara extakt så tar jag studenten den 28 Maj.... 4 dagar efter min 25 års dag =) Då ska det festas vill jag lova =).... Längtar =).

Efter jobbet så ville Malin åka till Frövi, så jga åkte in till stan för att hämta henne och sen vidare ut på landet..... Kom hem för en liten stund sen och ligger nu i sängen och skriver =).... Måste ju läsa alla mina blogga som  jag följer oxå =).

Ni ska få lite bilder här:

 

Här sitter vi i ett jätte trångt grupprum och försöker göra klart vårat arbete!!
Det blir mycke kaffe för dom som dricker det och vatten till oss andra =)



Här diskuetras det flitigt........



Utsikten från vårat grupprum.... Grått och trist.




Det här är Putte på Jobbet. Det är bara jag som pratar med han.... Fundrerar på att ta med han hem =)
Han tycker det är sååå roligt när jag kommer och pratar med han..... =)

'
Tycker om hans namnskylt =) Haha



Våran nya bil... Ford Focus!! Dom har skrotat min pärla.... Toyota corolla.
Är väldigt lessen för att dom har skrotat den... =(



Här sitter vi och äter.... Och bakom skärmen är en utav våra datorer.... Har även ett kök till vänster.....



Här är våran sköna massage fotölj =).... Här sitter man så fort man får tid över =)



Här ser ni frövi.... Utanför Andreas..... Här har även min mormor bott.... För LÄNGESEN =)

Det är min dag.....

Och nu tänker jag inte skriva sååå mycke mer.... Kommer mer i morgon.... =)

Så nu säger jag Puss och godnatt

// Petra

Bilder....

Jag har kommit på att jag tycker att det är mycke roligare att läsa en blogg som innehåller bilder. Men själv så har jag nästa aldrig det!!! Så nu har jag kommit på att jag ska ta med mig kameran när jag går nånstans.... Och dokumentera och sen visa det för mina läsare.... Allt blir såååå mycke roligare då =)

Marcus kom på förmiddan och käkade lite mat..... sen skulle vi mysa lite.... Men han somnade och min telefon ringde.... Så det vart inge mysa idag =( Sen ringde Carro och frågade om jag kunde ta barnen och hämta dom på dagis.... SJÄLVKLART =).

Men när jag väl kommer till dagis, så är allt stäng och släckt.... Vart är barnen??? Jag ringer Carro för att kolla så jag har fattat rätt, vilket jag hade gjort.... Efter ett tag så ser jag att det rör sig inne på en av alla avd. Så tillslut så tar jag min in och hittar mina älsklingar =)
Gissa om dom vart glada av att se mig =).... Så vi åkte hem för att vänta in pappa som skulle köpa med Max till oss.... Vi hade tävlingar om vem som kunde få på sig pyjamas först och plocka undan på rummet. Flilp vann =) Dom är sååå söta mina älsklingar. Sen åt vi lite mat och sen var det natten för barnen.
Innan dom la sig fick jag massor av pussar och kramar.... Sen säger Axel: Ååå, jag älskar dig jätte mycke Petra.  Hela jag smälter när dom är såå söta och säger sååå fina ord. Och jag tror ju att barn säger som dom tycker och tänker. =) Hihi.
När jag kommer hem och har parkerat bilen så upptäcker jag att min väska är borta..... Vart fan är den nu då?? Hela mitt liv finns ju i den.... Sen trilla polleten ner.... Den är ju hos barnen. Så det var bara att åka tillbaka till Kårsta =)
Kom hem och ringde till Theresa.... Så vi åkte till max och åt lite glass... Sen tog vi oss en tur in på ica maxi..... Och äntligen har jag hittat ett par tofflor som inte kostar såå mycke och som bara är sååååå sköna.....



Köpte mig även en rosa badsvamp i nylon =) Inuti tofflorna så är det som samma mjukt ludd... Åååå äntligen =)
Känns bra eftersom att jag har det sååååå kallt på golvet... Får ju annars gå med både strumpor och raggsocker....

Och nu har jag kommit hem. tagit mig en dusch med min nya svamp och sitter och myser i mina nya tofflor.

Sitter och tittar på kanal 5. Virgin school. Helt sjukt. en gammal tant sitter och visar hela sin Höna för "kunden" och visar vart slida, klitoris mm sitter. Han ska vänja sig med att succesivt ha sex innan kursen är slut.... HELT SJUKT!!!!
Ok man går en sån kurs.... men inte att man visar den för hela världen. Jag tycker att det är lite för mycke att visa...... Men det är ju min åsikt!!!

Pratade även med chefen idag.... Jag får ha kvar mitt schema i ca 1 månad till. Sen får jag gå över på timmar.... Vilket jag nu göra oxå visserligen. Men att dom kommer att ringa in mig i stället för att ha mitt schema..... Tråkigt. Men dom vill ju ha kvar mig iaf, så det är ju alltid nåt =) Det kommer nog att bli bra. Det som jag vet kommer att bli är att man är alldelses för lat när nån ska rinag in en ....... Vet ju att jag kommer att bli.... Ååå nej nu frågar dom om jag vill jobba. Men jag måste ju. Klara mig ju inte på bara csn. Bara dom ringer så är jag nöjd. Och då får jag ju avboka allt annat.

Nej detta vart väldigt långt. Så nu ger jag mig!!!

Snart sängen.
Puss och godnatt

// Petra

Helgen

Ja, jag har ju jobbat hela helgen... Jobbade kväll på freda och dag lö- sön.
Jag va helt slut igår när jag kom hem från jobbet..... Va hemma strax innan 15.30..... Och va såååå trött..... Så jag gick bara och väntade på att kl skulle slå 21.00 så jag kunde gå och lägga mig. Jag ville inte lägga mig tidigare ifall om jag skulle vakna mitt i natten.... Men gissa om jag sov skönt sen =) Va inte alls lika trött idag..... =)

Åkte till Marcus efter jobbet idag... Vi gjorde en ny kött gryta. Vart JÄTTE gott =) Sen satte vi oss och kollade tv..... Jag somnade direkt =)
Stackars Marcus, jag sover jämnt när jag är där.... Trevligt sällskap =)..... men han brukar faktiskt sova när han är hos mig, så det går jämnt ut =)

Nu har jag precis kommit hem och kom på att man kan ju ta med sig datorn i sängen, så nu är jag klar för natten.... Måste ju bara kolla in mina dags sidor först... Och uppdatera lite här =)

Idag är det Elsas stora dag.... Hon fyller redan 1 år.... Va tiden går fort. Önska att dom bodde lite närmare så man kunde leka lite oftare med henne och mamma såååå klart =) Saknar min BÄSTIS sååå fruktansvärt mycke.... Måste ta mig i kragen och åka dit snart =)

Sen kanske jag inte har kvar mitt schema på jobbet heller. det visar sig i morgon efter att jag har ringt chefen. Hon är ju inte som ringer och medd om det är så att man får sluta på ett schema. Det får man ta reda på själv.....!!!!!
Får jag inte ha kavr mitt schem så ska jag göra ett eget till mig själv..... Och hon MÅSTE acceptera det.... Jag har inte råd att inte jobba..... Men det ska nog lösa sig. Dom vill ju ha kvar mig, så det är ju positivt iaf =)

I morgon är jag ledig.... Ska bli skönt att vara hemma..... Måste tvätta och städa. Men jag gillar inte när det är ett måste.... det är ju mycke roligare och lättare när man bara gör det UTAN måste..... Men men, nån gång ska det ju göras oxå =)

Fick tebax min älskade bil idag oxå..... Trodde inte jag skulle sakna den..... Men om man åker en plåtburk... som forden ( Förlåt Annika) =) Så är det mesta bättre. Kanske är den bra och smidig i stan. Men jag tycker att den låter ALLDELES för mycke..... Och konstig växelspak..... Den sitter ju i knät... Nästan =)

Nej nu ska jag nog tala färdigt med min kusin på msn, han har ju skrivit under hela tiden, så jag kan inte riktigt koncentrera mig.... Så är det osammanhängande nånstans så skyller vi på Kusin =) Hahaha

Så Puss och godnatt

// Petra

Byte =)

Ska pröva med nåt nytt till min blogg.... Vet inte hur jag vill ha den. Förstår nog inte riktigt vad man kan göra heller.
Har sett att många kan skriva massa saker där jag har skrivit Littlepetra osv. Men andra har skrivit med finare text och med bilder.....

Hur gör man??? Nån som vill hjälpa en oteknisk liten Petra????

Kommentera gärna om vad ni tycker om bloggens utseenede... Kommer att testa några nu ett tag.... Så skriv gärna som sagt =)

Nu ska jag sova

Puss och godnatt igen =)

// Petra

Fredag

Idag så va jag och byte bil i Karlsgoka med min älskade syster.
Vi stannade och åt på Mc Donalds. Det var gott =)
Sen åkte vi hemmåt.... Fick med oss Jon som skulle hälsa på sin bror här i Örebro. Sen släppte jag av Marcus för att åka vidare till jobbet.

Det gick fort att jobba idag... Kul oxå för den delen. Känns helt ok att jobbai morgon.... Längtar nästan ( tro det eller ej).
Ska bli kul att jobba dag för en gångs skull. Jobbar med bra personer oxå, så det kommer att bli jätte bra =) Har haft lite ångest för att jobba i helgen.... Bara för att jag är tvungen till att gå upp kl 06.00. Jag är ju inte van vid det.... Men nu könns det som sagt helt ok =).

När jag kom hem från jobbet så ställde jag mig för att göra i ordning morgon dagens lunch och frukost...
Frukosten består av smörgås, musli och yogurt.
Lunchen består av hemmalagat mos och sprödbakad torsk med remuladsås och gurka.... Så nu är det bara att stiga upp, ta på mig och borsta tänderna. Känner att jag har varit väldigt duktig idag =)

Vart ingen simmning idag. Kände att jag ville vara hemma och bara mysa innan vi skulle bege oss till K-skoga =).
KL är nu 23.00 och jag är inte det minsta trött..... Det är alltid så här när man vet att man ska upp dagen efter. Men det ska nog gå bra. Jag har ju min nya Wake up light.... den gör ju att man blir lite piggare på morgonen.

Kanske skulle lägga mig och läsa en bok sååå man blir trött...... Försöker med det.

Så puss och godnatt

// Petra

Rockrullarna=)

Huvudvärken gick över när jag  väl kom till rullarna =)
Oj, va folk det var. men som vanligt var det mest kvinnor så vi fick köra varanan gång.... Men det gick bra det oxå.... Då fick man öva lite för sig själv =)
Det var riktigt roligt =) Många blandade åldrar..... Och jättebra ledare oxå.
Flera plus till rockrullarna är attd et inte kostar sååååå mycke och man får gå 16 ggr, så det tycker jag är jättebra =)
Hoppas att Marcus vart lite extra sugen på att gå nästa gång, nu nör jag har berättat hur kul det vra =) Vi får hoppas på det =)

När jag kom hem så tog jag mig en varm och skön dusch.... Så nu har jag peelat mig från topp till tå och smörjt hela kroppen.... Nu är jag lika len som en bäbis stjärt *hihi*

I morgon bär det va till Karlskoga där jag ska möta upp min kära storasyster och byta bil med henne.... Hon ska ju flytta (som är hennes hobby) Och då behöver hon en bil med drag på... Vilket min lilla pärla har =)
Och jag ska få köra Ford katastrof =) hahaha.... Men jag jobbar ju hela helgen så jag kommer inte hinna köra den sååå mycke iaf =) Sen på söndag så kommer syster hit med bilen..... Får försöka hinna baka nåt gott tills dess.....

Vart sååå sugen på att baka hallongrotter..... Vi var ju på studeibesök i onsdas... När vi kom till ringshyttan på morgon kvisten så stod det en tjej och bakade för fulla muggar.... TILL OSS =) Det tyckte vi var himla trevlig och gott framför allt. Då hade dom bakat Hallongrottor och 2 andra kakor.... Så det var det jag fick det ifrån =)

Nej nu är det film som gäller och sen sängen.... Bara för att man är ledig så behöver man ju inte sova hela dan...... Kanske ska åka och simma lite innan jag ska byta bil............. Får se om jag orkar/ hinner =)

Puss och godnatt

// Petra

Ont i huvet!!!

Har sååå fruktansvärt ont i huvet.....

Idag så är det dans på rockrullarna =) Marcus mådde  inte så bra så han ville stanna hemma idag.... Jag vill gå men inte med denna huvudvärk. Ska ta mig en bamyl, och hoppas på att det går över.... Ska bli kul att se om det finns npn jag kan dans med, Han får följa med nästa gång =) Sen ska vi bli mäsatre på att dansa =)

Idag så har vi ( några i klassen) Varit och bokat Kryssníng =) =). Så denna gång bär det av den 29 jan. Ska bli sååå himla kul.... Vi är sex st som åker... så vi blir ju några fler än sist iaf =)
Ska bli jätte kul..... Längtar som bara den =)

Hoppas bara på att Marcus snart får jobb..... Men han verkar inte såå orolig över det, så det är ju bra iaf =)
Kanske ska höra om Theresa vill följa med mig till rullarna.....?! Får se hur jag gör =)

Nu ska jag nog ta och göra mig lite mat.... Kanske huvudvärken släpper.... Man vet aldrig =)

Puss puss¨

// Petra

Snott av Theresa som vanligt =)

När du svarar, kom ihåg att du bara får använda ETT ord som svar. Bara ett! Det är inte så lätt som det verkar!


1. Var är din mobiltelefon? Fickan

2. Var är din äkta hälft? Hemma

3. Ditt hår? Kort

4. Din mamma? Säffle

5. Din pappa? Fogdehyttan

6. Det bästa du vet? Kärlek

7. Din dröm inatt? Hemsk

8. Din dröm/ditt mål? Fast/Jobb

9. Rummet du är i? Vardagsrummet

10. Din hobby? Mysa

11. Din skräck? Döden

12. Var vill du vara om 6 år? utomlands

13. Var var du igår kväll? hemma

14. Vad du inte är? Mycke

15. En sak du önskar dig? Resa

16. Var du växte upp? Örebro

19. Det sista du gjorde? Toa

20. Dina kläder? tvättkorgen

21. Din TV?

22. Ditt/dina husdjur? utlånad

23. Din dator? Gillar

24. Ditt humör? Nere

25. Saknar någon? Ja

26. Din bil? Parkerad

27. Något du inte har på dig? Mössa

28. Favoritaffär? Många

29. Din sommar? jobba

30. Älskar någon? många

31. Favoritfärg? svart

32. När skrattade du senast? idag

33. När grät du senast? trafikpolisskämt



Julen =)

Nu är julen äntligen bort städad =)
Det som jag hade var en ljusstake =) Hahaha.....

Men jag inhandlade en fin lampa som jag kunde ha istället för ljusstaken som jag hade i köket =)
Så nu är det sååå fint så =)



Va ju och tittade på Marcus oc när dom spelade bandy... Kommer fina bilder av han här..... =)



Sexiga va??!!



Lite blöt efter att Fredrik skvätt vatten på han =)

Just nu håller jag på att baka lite muffins igen =) Jag bakade ju i helgen..... Men dom fick följa med till jobbet och sen fick Linda & Johan en påse oxå.... Dom blir ju gamla om man inte äter dom på nån dag.... Blir så hårda då.
Så nu är det bak för fulla muggar..... Äter dom inte upp allt i morgon såå blir jag galen..... Nu när dom har tjatat =)
Men det bjuder jag såå gärna på ändå!!!!

Nej nu måste jag titta till mina muffins =)

Puss igen

// Petra

Bra & Dåligt =)

Började dagen med att försova mig =(..... Men dagen vart ändå lyckad.

I skolan så tog vi det mest lugnt... Väldigt skön dag. Slutade strax efter kl 14.00.
Då åkte jag och Theresa i väg till Ikea. Vart inte såå mycke för min del. Men Theresa köpte säng nya sängkläder och massor av mera saker =) Så jag hoppas att hon får sova skönt inatt (fredrik oxå ) =).
Så vi hyrde släpkärra av ikea och jag drog hem den =) Jag och min nya bil =).... Himla bra bil...

På till Ikea så vart jag stoppad av Polisen... Dom ville kolla om jag va "lite rund om fötterna" men det va jag inte, så då fick vi åka vidare. Det roliga va att jag precis hade gått och prata om att polisen ofta har kontroller nu.... Sen när jag satte mig ibilen sååå tänkte jag för mig själv att nu kommer vi att träffa farbror blå bara flr att jag sa såå.... Och mycke riktigt. Tyckte att det var lite komiskt =)

Som sagt sen körde jag hem sängen och alla andra saker till Theresa och sen tillbaka till ikea för att lämna av kärran. Sen vart det mat på vedungnspizza..... Inte den godaste pizzan jag ätit men det gick ner =)

Sen åkte vi och tvätta gamla Bettan..... Oj va skitig hon va.... Men nu glänser hon som aldrig förr. Köpte även såna där puts dukar för glas och hela bilen invändigt, sååå nu jäklar är hon fin =)

Jag tror att jag fått med allt som va bra iaf..... Nu till det mindre bra:

Marcus har inget jobb... Får gå redan på Torsdag =) Känns lite jobbigt för han, han som trvis såååå jätte bra på jobbet. Men det var ju som han sa, dom kan ändra sig redan nästa vecka. Det är väl green cargo eller vad det heter som inte har skrivit nytt kontrakt med CV och därför är det många som får gå =) JÄTTE tråkgt tycker jag. Så nu ska han väl säga upp sin lägenhet och bosätta sig här. Jag klagar inte för det, kan ibland tycka att det är skönt att ha han här. Men det är väl för att jag oxå vet att jag får vara själv här hemma. Men det ska nog bli bra. Jag är som sagt mest orolig för att han inte har nåt jobb..... Han mår ju inte jätte bra av att vara hemma. Men han brukar ju inte ha svårt att få jobb. Så det ska nog lösa sig snart igen =)

Borde egentligen åka och handla lite mat.... Har ju ingenting hemma.... Men jag har ju precis kommit hem och är inte så jätte sugen på det. Får kanske ta det i morgon. Men jag har ju ingen matlåda..... Åååå va jobbigt det blev. Nej jag åker i morgon..... Ska väl gå och handla lite caco så dom får sina muffins i morgon..... Bästa att kanske göra det nu innan det blir för sent.

Puss puss

// Petra 

Lycklig =)

Fredagen började lugnt.... Satt hemma innan det var dax att åka till jobbet.
Efter jobbet åkte jag hem för att göra mig lite vacker =) Vidare sen till Fredrik där det var fest på hög nivå.
Vi va där en stund innan det var dax att fara vidare till Harry´s. Jag var nykter och körde =)

Jag frågade Marcus om han ville börja dansa med mig?? Och han sa JA.... =) Så på torsdag så bär det av till rockrullarna för att lära oss lite bugg. Han gick med på det om jag gick med på att börja spela paintballl med han. Och självklart va jag med på det =)
Nu ska jag äntligen få börja dansa med min älskling..... Som jag har tjatat genom alla år.... Så nu jävlar ska här dansas.

Kul att Marcus följde med på krogen, han brukar följa med på fest men sen går han alltid hem när dom andra går ut... Men han va kvar tills det stängde. Och han hade jättekul.... Han är ju lite speciell på dansgolvet och kör sitt eget race. Men han fick med dom flesta, och gissa om dom gillade han =) Hela dansgolvet gungade när han kom.... Har nog inte haft såååå roligt på krogen på länge. Och det var riktigt skönt att vara nykter oxå. Oj vad man missar saker när man är full.... Jag har aldrig skrattat sååå mycke som jag gjorde igår =) Det ska vi göra flera gånger =)

Känner mig sååå lycklig och glad. Det bara spritter i kroppen på mig, nästan som om det vore vår =)
Och igår sa Marcus: Jag älskar dig. Och det var inte igår jag hörde dom orden från han. Gissa om det gjorde mig ännu lyckligare=)
Det är sååå skönt nu när han mår bra.... Vi har kul ihop HELA tiden. Det har vi nästan aldrig haft... nu är allt perfekt.

Och det bästa som sagt är att vi har kunnat kompromisa med att jag vill dansa och han följer med. Jag ska börja med nåt som han tycker är  roligt. Det här är en sak som vi har haft många dispytter om. Att vi ALDRIG gör nåt tillsammans. Men nu har vi kommit på 2 saker som vi ska göra =) =)

Idag blir det nog lugnt... Marcus vilar just nu och här sitter jag  med datorn i högsta hugg (Som vanligt) =).
Jätte kul att sååå många har skrivit kommentarer till mig.... Va längesen man hade såå många.
Ytterligare en sak att vara glad för.

Längtar tills på måndag då vi ska till skolan igen.... Va längesen man längtade till skolan så det känns ju skönt att få tillbaka den gnistan =)
Jobbar i morogn och på måndag, känns mindre kul. Men glad blir jag ju när lönelappen kommer =) Jobbar ganska mycke denna månad. Min helg infaller ju denna månad plus att jag har tagit lite extra pass.... Så det är ju bra. Pengarna lär ju gå åt nu när man har skaffat sig hobbysar =)

Börjar att bli hungrig.... Kanske skulle laga lite mat och sen väcka Marcus.... Tror att det får bli sååå.

Till Johanna: Tyckte oxå att det var jätte kul att ses. Och ja vi ses alldeles för sällan. Måste ta tag i det. Men ni finns ju alltid i våra hjärtan =) Vi ses snart igen. Kram på er

Och till alla andra: Ni är får gärna dyka in på en fika som sagt, ring innan bara så jag vet att ni kommer =) =)

Puss på er

// Petra

Hihi!!

Har precis lärt mig om hur jag kollar hur många som läser min blogg....

Jag blev riktigt glad =) Trodde inte att det var sååå många som läste min blogg =)

Trodde mest att det var mamma och mormor. Visst är jag jätteglad för att dom läser den men ännu roligare att det finns fler som kollar mig =)

Tråkigt att fler inte vill kommentera bara.... Älskar att få kommentarer.... Det är ju hela nöjet =) hihi

Idag så har vi träffats i basgruppen.... Fick lite gjort men hade kunnat fått ännu mera gjort om vi inte hade suttit och pratat massa strunt =) Men jag gillar att det är sååå vissa dagar. Vi har det sååå trevligt.
Jätte roligt arbete vi håller på med nu =)
Vi ska skriva om manodepressiv och psykoser........ vi ska på 2 studiebesök  nästa  vecka..... Först ska vi till Ringshyttan och få massa  info om manodepressivitet sen senare på dagen så ska vi till psykos avd på Karla. Ska bli spännade..... =)

Har varit hos Malin idag och lagt i lite färg i botten, så nu är jag lite mera vacker.... Så gott som det går iaf =) Hahaha.

Funderar på om jag ska ta och baka lite kladdkakemuffins... Har ju massa ägg kvar som snart går ut, så nått måste jag ju göra..... Det är ju sååå tråkigt att baka nu när man inte är i skolan och kan ge bort dom, då jag inte äter dom själv.... Så vi får se vad jag gör utav det =)

Nån som vill komma på en fika?? Men då måste man äta mycke!!! =)

Va längesen jag hade nån på fika nu.... Vart har alla tagit vägen??? Jag sitter här i min ensamhet och väntar..... =)

Skulle egentligen ha stor städat idag men jag fastande i telefon, men det gör inte såå mycke. Jag har inte så mycke ork till det iaf. Även fast det tar ca 20 min att städa så är det sååå fruktansvärt svårt att börja. För har man väl börjat så går det ju av bara farten =)

Nehe, undra om man kanske skulle baka iaf....... Som sagt det finns muffins, Te el kaffe om nån vill ha om ca 1 timme...

Puss puss

// Petra



Skolan!!!

I dag så började skolan... Kändes sådär.
Idag märkte jag att jag faktiskt inte saknat såå många som jag trodde. Jag har saknat dom flesta i min basgrupp och kanske nån mer. Men resten kan kvitta.... Känns konstigt, då vi va en sån himla bra klass, Innan gruppbytena. Saknar att vi inte har kvar den gemenskapen.

Och jag tror faktiskt inte att det kommer att bli lika bra som vi hade det förut =(

Vi ska börja med ett nytt ämne... Psykiatri. Ska bli jätte spännade. Om alla bara kan samsas om vilket ämne vi ska ta.... Vi är ju ändå 8 st som ska få säga sitt =) Men jag tror att vi löser det ändå.
Och vill nån skriva om nåt annat så kanske man läsa på lite extra om det själv... Jaja, det ska nog bli bra.

Har lite panik över mitt specialarbete.... Tror att jag kan ha ändrat mig om mitt ämne.... Ska höra mig för med Patrik först för att se vad han säger..... Jaja, han kommer ju till oss på tisdag 13:e. Ska bli jätte kul. Han ska ha kukunskap med oss. ska bli spännade att se vad vi får lära oss. Jag uppdaterar om det senare när vi har haft den lektionen.

Nu ska jag ta han om min tvätt.... Och kanske min lägenhet. Det är inte lortigt men man kanske kan ändra nåt lite iaf. =)

Puss så länge

// Petra

Nytt år =)

Trots Marcus lilla utspel på nyårsafton så har dom reterande dagarna varit underbara. Vi har haft mys, jag har varit i frövi hos Malin och Andreas.
Va och hjälpte dom att måla om i deras lägenhet.... Vart sååå fint så fint =)

I går va det sååååå kallt här hemma så jag höll på att dö. Första så satte jag mig i badet för att få up värmen. Men sen när jag hade badat klart så var det ju lika kallt igen... Så då åkte jag till Marcus för att få värme. Han har det ju iaf varmt och skönt =)
Senare på kvällen åkte vi och handlade massa frukt och sen hem till mig i kylan för att göra fruktsallad... Mmmm det va gott. Sen satte vi ossi soffan med 3 filtar så vi inte frös..... Ska det va sååå här ???

Ringde min hyresvärd idag och bad dom fixa det.... Dom hade beställt nya fönster..... Men jag FRYSER JU NU.... Det blir väl till våren som dom sätter in dom =( Suck. Jaja, det ordnar sig nog.

Ikväll så ska vi åka till Nora och hälsa på Johanna, Tomas och Hampus =) Ska bli kul att se om han har blivit nåt stor (hampus) Vi vart dit bjudna på middag =) Så det ska bli kul att se allihopa igen =)

Nu ska jag titta lite på tv. =)

Puss på er så länge.

// Petra

Jag!!!

Jag tar illa vid mig för att ena stunden så är M bra och det är tur att jag har honom. Men sen när nånting händer så är jag helt plötsligt värd någon annan.
Jag tycker att ni säger emot er själva bara.

Jag vill absolut inte att ni slutar att skriva och bry er. Det är ju därför min blogg finns.... För er =)
Jag älskar att få kommentarer av er. =)
Jag vet oxå att ni vill mitt bästa, Men ibland så blir det lite fel. Och jag blir oxå lessen........

Jag älskar er oxå mest av allt.

//Puss Petra

Kanske!!!

Förtjänar jag någon annan.... Men alla vet hur Marcus funkar mm. Och konstigt nog ÄLSKAR jag denna människa VÄLDIGT mycke.
Dom stunder då han mår bra (det vill säga nästan jämnt nu) Så är han världens underbaraste och jag finns alltid med i hans tankar..... Det finns dom som har haft värre förhållanden än mig..........

Det är konstigt.... Ena stunden så är han bra enligt vissa.... men så fort han mår dåligt då är han inte värd nåt.......

Jag vet att jag har varit lessen över denna människa. Men idag är jag starkar och tar inte skit.
Ok, han struntade i mig på nyår, och jag tyckte att det var tråkigt!!! Men jag klarar mig, Jag hade hur kul som helst utan honom. Som sagt det är hans val om han inte vill vara med eller ej.
Jag sitter ju inte hemma och deppar för det.

Han är ju knappt medveten om vad han gör när han inte mår bra.... Det slår han sen när han mår bättre och jag vill lova att han gott gör det.

INGEN ska säga nåt om det.... Som sagt vissa har varit med om det själva.... men då är det ingen som klagar.....

Jag kommer att ha kvar Marcus såååå länge jag älskar honom. Och vem vet det kanske varar livet ut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

// Petra

Ps. Moster: Jag älskar dig oxå, tack för ditt inlägg ds.


2009...........

Jag kunde ju inte ha fått en sämre start på det nya året......

Det började med att jag och Marcus va och handlade lite igår.... Han va lite grinig redan på morgon. Men det funkade ändå.... Men när vi va och handlade så började han med att han inte ville vara med på kvällen.... Sen höll han på fram och tillbaka hela tiden...... Nästa så att han framkallade irritation för att slippa kvällen med oss. Och mycke riktigt..... Så vart han sååååååååååå arg för nåt jag sa, som inte va nåt att bli arg för. Men han är ju som han är, det är inte mycke att göra åt.
Jaja, han sket i att komma iaf. Både jag och Malin försökte att ringa honom, men han vägrade att svara...... Så jag satt hemma en stund inna jag bestämde mig för att följa med Malin och Andreas till frövi.

Där var det fest vill jag lova..... Bönder =) Hahahaha.

Va helt ok ändå. Fast mina tankar va nån annanstans...... Efter 12 slaget ville jag åka hem. Men det fanns ju inte såå många som va körbara på självaste nyårsafton. Så mina underbara älskade vänner (malin och andreas) Betalde min taxi hem på 650 kr..... Jag sa att jag inte tänkte gå med på det med tanke på priset. Då kunde jag lika gärna stanna hos dom. Men Malin vet hur mycke jag avskyr att vakna upp hos nån annan dan efter, så hon och Anderas tvingade in mig i taxin. Sen va jag på väg hem =)

Kom hem och ställde mig o laga mat..... Men jag åt den inte =) La mig i soffan och hela världen snurrade. Tror att jag somnade iaf. Men när jag vaknar 06.30 i morse så ligger jag i min säng med kläder på och uppe på täcket..... Funderade på vart jag va nånstans... Men efter ett tag så såg jag att jag va hemma =)
Har INGEN aning om hur var och när jag kom till sängen..... Men jag tog av mig min party outfit och la mig för att sova igen. 11.30 vaknade jag igen.... Då va jag fortfarande full...... Var nog lite mycke sprit igår..... Men det är ju bra då kan jag tänka tillbaka på hur man mår och förtjänar idag, så är man inte lika sugen på att festa igen. Det är inte värt det =)

Idag har jag legat i soffan hela dan..... Skönt, då det har gått film på tv hela dan. =)

Marcus har inte ringt idag heller =( Men det är inte min förlust, det är hans =). Han vet inte vad han går miste om.........

Nej nu ska jag fortsätta kolla på filmen.

Hoppas att ni har fått en bättre start på det nya året än  vad jag fick =)

Puss på er och god fortsättning.

// Petra

Ps. Tack igen mina älskade vänner ds.

RSS 2.0