Bilder....

Jag har kommit på att jag tycker att det är mycke roligare att läsa en blogg som innehåller bilder. Men själv så har jag nästa aldrig det!!! Så nu har jag kommit på att jag ska ta med mig kameran när jag går nånstans.... Och dokumentera och sen visa det för mina läsare.... Allt blir såååå mycke roligare då =)

Marcus kom på förmiddan och käkade lite mat..... sen skulle vi mysa lite.... Men han somnade och min telefon ringde.... Så det vart inge mysa idag =( Sen ringde Carro och frågade om jag kunde ta barnen och hämta dom på dagis.... SJÄLVKLART =).

Men när jag väl kommer till dagis, så är allt stäng och släckt.... Vart är barnen??? Jag ringer Carro för att kolla så jag har fattat rätt, vilket jag hade gjort.... Efter ett tag så ser jag att det rör sig inne på en av alla avd. Så tillslut så tar jag min in och hittar mina älsklingar =)
Gissa om dom vart glada av att se mig =).... Så vi åkte hem för att vänta in pappa som skulle köpa med Max till oss.... Vi hade tävlingar om vem som kunde få på sig pyjamas först och plocka undan på rummet. Flilp vann =) Dom är sååå söta mina älsklingar. Sen åt vi lite mat och sen var det natten för barnen.
Innan dom la sig fick jag massor av pussar och kramar.... Sen säger Axel: Ååå, jag älskar dig jätte mycke Petra.  Hela jag smälter när dom är såå söta och säger sååå fina ord. Och jag tror ju att barn säger som dom tycker och tänker. =) Hihi.
När jag kommer hem och har parkerat bilen så upptäcker jag att min väska är borta..... Vart fan är den nu då?? Hela mitt liv finns ju i den.... Sen trilla polleten ner.... Den är ju hos barnen. Så det var bara att åka tillbaka till Kårsta =)
Kom hem och ringde till Theresa.... Så vi åkte till max och åt lite glass... Sen tog vi oss en tur in på ica maxi..... Och äntligen har jag hittat ett par tofflor som inte kostar såå mycke och som bara är sååååå sköna.....



Köpte mig även en rosa badsvamp i nylon =) Inuti tofflorna så är det som samma mjukt ludd... Åååå äntligen =)
Känns bra eftersom att jag har det sååååå kallt på golvet... Får ju annars gå med både strumpor och raggsocker....

Och nu har jag kommit hem. tagit mig en dusch med min nya svamp och sitter och myser i mina nya tofflor.

Sitter och tittar på kanal 5. Virgin school. Helt sjukt. en gammal tant sitter och visar hela sin Höna för "kunden" och visar vart slida, klitoris mm sitter. Han ska vänja sig med att succesivt ha sex innan kursen är slut.... HELT SJUKT!!!!
Ok man går en sån kurs.... men inte att man visar den för hela världen. Jag tycker att det är lite för mycke att visa...... Men det är ju min åsikt!!!

Pratade även med chefen idag.... Jag får ha kvar mitt schema i ca 1 månad till. Sen får jag gå över på timmar.... Vilket jag nu göra oxå visserligen. Men att dom kommer att ringa in mig i stället för att ha mitt schema..... Tråkigt. Men dom vill ju ha kvar mig iaf, så det är ju alltid nåt =) Det kommer nog att bli bra. Det som jag vet kommer att bli är att man är alldelses för lat när nån ska rinag in en ....... Vet ju att jag kommer att bli.... Ååå nej nu frågar dom om jag vill jobba. Men jag måste ju. Klara mig ju inte på bara csn. Bara dom ringer så är jag nöjd. Och då får jag ju avboka allt annat.

Nej detta vart väldigt långt. Så nu ger jag mig!!!

Snart sängen.
Puss och godnatt

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: Mormor

Du har haft en bra dag ser jag! Sååååååååå kul att lasa din bloog. Ha det bäst kram

2009-01-20 @ 07:54:07
Postat av: mamma

Du har haft en bra och trevlig dag märker jag...

Det är underhållande att läsa din blogg....Ha det gott.

Kram kram

2009-01-20 @ 09:11:52
URL: http://www.123minsida.se/susanne

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0