Varmt =)

Ååå, det är så varmt och skönt ute. Men nu säger ju dom som vet att det ska bli sämre väder.... Inte roligt!!!

Men det kanske inte gör såå mycke nu när  ändå Siv och Tomas kommer hem. Pratade med dom igår och dom trodde att dom skulle komma hem redan i morgon. jag försökte få dom att stanna några dagar till =) Jaja, vi får väl se hur dom gör.

Ikväll är det gympa i stadsparken.... Har ingen vidare lust så här i värmen men jag har ju slappat till mig så jag måste väl ta  mig dit.... Ska försöka att få med mig min älskling, och det är inte det lättaste =)

Idag så har jag och Malin varit på Marieberg, köpte två Linnen/klänningar en i brunt och en rosa =) Sååå fina.

Ons-fre så är det jobb som gäller. Skulle ha varit ledig på fredag men det fattas folk som vanligt, så då var det bara att ställa upp. Känns inte sååå jätte roligt men man får väl tänka på pengarna som kommer sen =)

Sitter här och funderar på vad man ska göra till hösten.... Det finns ju inga jobb =(
Finns det ingen därute som vill anställa en snäll och duktig Humanistisk Behandlingspedagog??? =)

Jo, det där huset som vi va och tittade på blir det inget med..... Man fick inte bygga ut, och inte bygga till ett garage ens så då skiter vi i det. Det är ju bara sommar vatten, ingen isolering mm mm. Och det är VÄLDIGT litet oxå. Så vi får se om det dyker upp nåt annat. Eller så väntar vi. Jag har ingen panik... men min älskling har lite panik, han hatar ju stan. Men som sagt vi kan ju åka ut hit o ch sola och bada.... Så det går ju ingen nöd på oss direkt =)

Nej nu ska jag ringa min älskling och se vart han har tagit vägen.... Kanske skulle åka till Tomas och Johanna. Vi får se hur det blir.... Gympa eller Nora?!

Puss på er så länge.

// Petra

Äntligen är helgen över....

ja nu är helgen över... Skönt. Har jobbat HELA helgen. och idag så har det varit värsta dan... När kl va 17.00 så stod temperaturen på 31 grader... Och jag jobbar.... Inte så roligt. Vi va så blöta "svettiga" Stackars alla pensionärer som fick stå ut med oss idag =). Men det var inge som sa nåt iaf =)

Jag var ledig en stund på dan idag... Jag och Marcus låg i pollen mest hela tiden.  Vi va även på en visning oxå.... ett hus som vi länge velat ha men tyckt att det var alldeles för dyrt. Och det är fortfarande dyrt idag men det har varit till salu sen i vintras..... Det var bara jag och Marcus som va på den visningen..... Så vi får väl lägga ett skambud och se om ägaren tar det eller inte =) Vi får se hur det blir med det.

Igår så va Tomas, Johanna och Hampus här. Vi grillade och badade... Det var riktigt roligt. Marcus bjöd på Sangria och det var kanske lite för många... ;) Men jag började bli bakfull redan vid 21.00 tiden.... Och lika bra var det eftersom att jag skulle upp kl 06.00. Det är sååå roligt när vi umgås.... man mår bara sååå bra då =) Tack för att ni är ni =)

I morgon så är jag ledig, och jag hoppas på lika fint väder som det har varit idag. Och jag hoppas INTE att Siv och Tomas kommer hem snart.... Det är så skönt att vara här själv, ha hela poolen pch gräsmattan för sig själv. Va mer kan man önska sig ?!

Ska försöka att ta mig ut till Jenny och hennes lilla mirakel oxå.... Tänkte jag skulle hinna med det denna veckan.

Nej nu är det duschen sen sängen.

Puss och godnatt

// Petra


Dax igen =)

Nu är det ett tag sen jag skrev igen.... Men det har varit fullt upp.

Ja, vad har hänt sen sist???? Jag har för det mesta jobbat. Jobbade på midsommarafton, sen hem och duschade. Vi skulle till Pelle på kalas men vi kände inte för att vara där och fira så vi åkte till Siv och Tomas och åt lite mat... Sen följde vi med Carro och Andreas och barnen ut med båten. Så midsommar vart väldigt lugn och skön.... Ändå tills vi kom hem, då jag och Malin åkte vidare till Adam ( kusins kompis) Och där var det fest.... Det var nog bara jag och Malin som kunde se och gå rakt =) Hahahaha.

Resten av helgen tillbringade vi hos Carro och Andreas och jobbet såklart.

I måndags så va vi och kollade på en lgh i Hovsta... USCH säger jag bara, Skitig och äcklig. Inrökt och alldeles för liten. Nopp det vart inget med den.... tråkigt men sant. Och idag så va vi och kollade på ett hus i Väringen. Väldigt sött hus. Men vi har bestämt oss för att vänta till nästa år med hus köp. Och då ska förhoppningsvis jag ha ett jobb oxå =)

Och nu har vi flyttat ut till Kårsta och här ska vi bo i 10-14 dagar medans Siv och Tomas är ute och reser. Tyvärr fick vi dela huset med Oscar. Men det ska nog gå bra. Jag jobbar HELA helgen och då menar jag HELA helgen..... Fre kväll Lö-sön HELA dagarna... Suck och stön. men det ger ju pengar iaf. Och jag har jätte nära till jobbet eftersom att vi bor i kårsta just nu =) Så jag sparar ju på bensin oxå =)

I morgon och på torsdag så är jag ledig så jag ska ligga och steka vid poolen hela dagarna. Misstänker att jag få besök av barnen oxå =)

Nej nu ska jag njuta av att vara lite på landet....

På återseende

Puss puss

// Petra

Träning =)

I tisdags så va jag som sagt på friskis & svettis.... Ååå gissa om jag va svettig efter åt... Det var som om jag hade duschat. =)

Sen på onsdagen så va jag och Malin och käkade lunch på svampen... Nån fisk med potatis och en jättegod sås.
Synd att jag glömde kameran men men. Sen gick vi på stan och skulle kolla på skor.... Och utanför sitter det en tjej och gör porträtt.... Jag och Malin ville ju naturligvis vara med. Hon målade för konst grejen här i örebro.... Så vi satte oss i en soffa utanför DIN SKO. I skylt fönstret så hade hon målat av soffan och sen satte hon alla porträtt där.... Riktigt coolt. Så där ska vi sitta hela sommaren. Och det bästa utav allt..... Det SYNS att det är vi =)

Kan ni hitta oss???





Coolt va!?




Efter det så skulle jag på möte på arbetsförmedlingen... Så Jävla onödigt. Dom gick igenom hur man hittar på deras hemsida...
På kvällen så va vi på Afrodans.... Det var inte riktigt våran grej. Men jävlar att jag har träningsvärk =) Och jag hade ju redan lite värk efter friskis passet. =) Men jag ska inte klaga, det ska väl kännas att man äntligen har rört lite på fläsket =)

Va och vägde mig idag.... -1 kg JIPPI. Nu är det bara 8 kg kvar.... Känns som om jag aldrig kommer att nå dit. Men jag ska kämpa, kämpa.

I morgon är det midsommarafton.... Jag ska jobba på dan, men jag slutar kl 14.00 så det är inga problem. Jag tjänar ju lite extra iaf. =)

Nu har jag inget mer att skriva här. dte kommer snart ett nytt inlägg om nåt stort som jag och Malin har gjort...... =)

På återseende....

OCH GLAD MIDSOMMAR TILL ER ALLA

// Petra

Solen skiner =)

Tänk va glad man kan bli av lite sol. Jag hara varit lite nere i flera dagar... Men så vaknade jag idag och solen skiner... Och helt plötsligt så blir man glad i hela kroppen... Konstigt!! =)

Igår va det dåligt väder och regn.... Så jag passade på att stor städa. Ååå det vart så fint tills älsklingen kom hem =)

Sen ringde Carro och frågade om jag ville med till gröna frodan och fika lite med barnen =) Så jag satte mig på min älskade cykel och trampade iväg. Det vart inte mycke cyklande igår. Men jag får ta igen det idag, i detta fina väder =)

När jag kom hem vart jag så rastlös, så jag åkte till Siv och hämtade hennes bakmaskin.... Och ställde jag mig och bakade bröd... =)


Nyttig bröd osm är bra för magen... Hoppas jag iaf. Jag har ganska dålig mage , så jag behöver lite fibrer som en hjälp på vägen. Så jag hoppas att magen sätter igåmg nu =)

Jag var klar med brödet strax innan 23.00 och jag började vid 20.00, så det tar sin lilla tid. Men det vart gott iaf. =)

Idag sås ska jag och Malin på Gympa... Friskis & svettis börjar med sin ute gympa idag, så nu blir det till att träna lite extra denna vecka.... Ska bli kul faktiskt. Jag är ju ingen människa som gillar att träna men vill man gå ner i vikt så är det bara kämpa... Vi får väl se vad vågen visar denna vecka. Jag är ju inte den bästa på att hålla på maten heller =) Men vi håller tummaran för att det går bra =)



I söndags så åkte vi till Nora igen, två ggr på en helg, det är inte dåligt =) Men gud va roligt vi hade... Det var långese jag skrattade såååå mycke, jag hade nästan kram i magen när vi åkte hem.... Undra om man kan räkna det som träning =).... Haha, alla genvägar är bra förutom dom dåliga =).

Sen så kom min kära storasyster hem till Sverige oxå, så passade hon på att stanna till i Örebro och snodde min bil. det tråkiga va att jag inte hann träffa henne. Vi va redan i Nora när hon kom hit, så Malin fick åka och ge henne nykeln hem så Annika kunde hämta bilnykeln..... Men jag får ju träffa storasyster på torsdag när hon kommer och lämnar bilen =)

Fick mitt hår färgat igår oxå..... Nu är det bara att fundera på vad man ska ha för frisyr.... Förslag nån???

Nu är det frukost på schemat så det är väl bäst att jag fixar det innan jag hungrar ihjäl. =)

Puss på er så länge

// Petra

Min älskade cykel =)

Åååå, vad jag ÄLSKAR min cykel. Jag cyklar nästan varje dag =)..... Jag och Malin cyklade igår kväll i spöregnet... Men det var kul det oxå =) Va ute och cyklade i 3 timmar. Och idag så cyklade vi till Kårsta fram och tebax.

Jag ville ut och cykla nu på kvällen men min älskling ville inte att jag skulle vara ute så sent själv och cykla. Och han skulle gå och lägga sig så tyckte inte att det kändes bra att jag skulle ge mig ut =) Han är såå söt min älskling.
Men jag ska ta en långtur i morgon på min älskade cykel =)



Ikväll så har vi varit hos Johanna och Tomas. Grillat och bara haft det underbart som vanligt när man är hos dom =)
Man åker dit och bara är sig själv... Alltid så avslappnat även fast vi inte setts på flera veckor. Helt underbara människor.
Kram till er <3

Jag är arbetslös och behöver ett jobb.... Nån som vet nåt ställe till mig. Jag HATAR att gå hemma, det är skönt första veckan men sen klättrar jag på väggarna.... SNÄLLA NÅN HJÄLP MIG =)

Nu har jag bokat Zorbing oxå... Åååå vad jag längtar. Den 5 juli så bär det av till Norrköping. Jag ska få rulla i en hel timme...... Jag får alltså rulla ca 5 ggr. Fatta vilken häftig upplevelse. Ska bli sååå himla kul =)
Man får rulla 2 & 2 om man vill.... Hoppas att Malin rullar 1 gång iaf. Skulle ju vara kul om Marcus oxå ville rulla med mig 1 gång. Men han är ju så känslig. Minsta lilla snurr så spyr ju han... (MES).



Nej nu ska jag nog sova lite... kanske ska väcka min älskling så jag får kramas lite innan jag somnar, det tycker jag är mysigt.

Puss och godnatt

// Petra


Ojdå!!

Så att det var ett tag sen jag skrev här.... Jag som alltid uppdaterade bloggen.... Skärpning Petra!!!

Undra vad jag ska börja med.... Examen: Var jättebra. Ännu bättre vart det av att Patrik ( lärare) Dök upp som en överraskning. Gissa om jag vart glad. Dagen vart fulländad. På kvällen så skulle klassen komma hit, vi skulle grilla i stormen. Det gick men det tog oxå tid. Direkt efter att vi ätit så städade vi i iordning och sprang hem till Pontus, där vi fortsatte festandet. det var kul tills grannen kom och klagade.... För Pontus bjöd in henne så där satt tant Agda 85 år och pratade. För det första så bjuder man inte in en gammal sur kärring på festen och för det andra..... Det var ju hon som klagade men ändå skulle hon vara med på festen?! konstigt.
Men men.... Jag, Nina, Carro, Patrik och Pontus gick ut på krogen senare.... Hade tänkt att vi skulle gå till Strömpis men det var ca 1 timmes kö så det vart björnis.... Helt värdelöst.... Det är ju bara nötter som går dit. Och dessutom så är det tydligen 18 på onsdagar.... Och tro mig det märktes.  Jag ska kämpa för att det blir minst 20 på krogen...

Och på onsdagen så köpte vi min cykel oxå=) den skruvade vi ihop på torsdagen.. så jag och Malin va ute och cyklade hela kvällen =) I löv my new cykel =)

Sen fick ju jag den briljanta idén om att vi skulle cykla till storstenshöjden på lördagen när Marcus och gänget var där för att spela BIG GAME.... Tro det eller ej men vi cyklade dit.... Och alla som har åkt den vägen, kommer kanske ihåg vilken JÄVLA helvetesbacke det är där.... De tog oss min 30 min att ta oss upp... Men nu är det gjort och jag kommer ALDRIG att göra om det.

Min bästis har varit här så jag fick träffa henne och den underbaraste lilla flickan Elsa... Önskar dom kunde bo här.... =)

Ja vet knapp var jag har gjort själv den senaste tiden.... Förutom att jobba.

Jo, jag fick ju vara med och intervjua dom nya eleverna.... Ganska så häftigt att jag har fått vara med och valt en klass. Det var riktigt roligt. Men fan vad många puckon det finns =)

Ligger och väntar på att det ska bli uppehåll så ja kan gå ut och cykla... =)

Nej nu vaknade min älskling så mysa lite med han....

Ska försöka att uppdatera lite oftare.


Puss på er så länge

// Petra


RSS 2.0