Ojdå!!

Så att det var ett tag sen jag skrev här.... Jag som alltid uppdaterade bloggen.... Skärpning Petra!!!

Undra vad jag ska börja med.... Examen: Var jättebra. Ännu bättre vart det av att Patrik ( lärare) Dök upp som en överraskning. Gissa om jag vart glad. Dagen vart fulländad. På kvällen så skulle klassen komma hit, vi skulle grilla i stormen. Det gick men det tog oxå tid. Direkt efter att vi ätit så städade vi i iordning och sprang hem till Pontus, där vi fortsatte festandet. det var kul tills grannen kom och klagade.... För Pontus bjöd in henne så där satt tant Agda 85 år och pratade. För det första så bjuder man inte in en gammal sur kärring på festen och för det andra..... Det var ju hon som klagade men ändå skulle hon vara med på festen?! konstigt.
Men men.... Jag, Nina, Carro, Patrik och Pontus gick ut på krogen senare.... Hade tänkt att vi skulle gå till Strömpis men det var ca 1 timmes kö så det vart björnis.... Helt värdelöst.... Det är ju bara nötter som går dit. Och dessutom så är det tydligen 18 på onsdagar.... Och tro mig det märktes.  Jag ska kämpa för att det blir minst 20 på krogen...

Och på onsdagen så köpte vi min cykel oxå=) den skruvade vi ihop på torsdagen.. så jag och Malin va ute och cyklade hela kvällen =) I löv my new cykel =)

Sen fick ju jag den briljanta idén om att vi skulle cykla till storstenshöjden på lördagen när Marcus och gänget var där för att spela BIG GAME.... Tro det eller ej men vi cyklade dit.... Och alla som har åkt den vägen, kommer kanske ihåg vilken JÄVLA helvetesbacke det är där.... De tog oss min 30 min att ta oss upp... Men nu är det gjort och jag kommer ALDRIG att göra om det.

Min bästis har varit här så jag fick träffa henne och den underbaraste lilla flickan Elsa... Önskar dom kunde bo här.... =)

Ja vet knapp var jag har gjort själv den senaste tiden.... Förutom att jobba.

Jo, jag fick ju vara med och intervjua dom nya eleverna.... Ganska så häftigt att jag har fått vara med och valt en klass. Det var riktigt roligt. Men fan vad många puckon det finns =)

Ligger och väntar på att det ska bli uppehåll så ja kan gå ut och cykla... =)

Nej nu vaknade min älskling så mysa lite med han....

Ska försöka att uppdatera lite oftare.


Puss på er så länge

// Petra


KOMMENTARER
Postat av: momor

äntligen ett livstecken från dig har saknat dina inlägg. Skärpning min älskling. Jag är ju in varje dag och kollar

Kramis

2009-06-12 @ 20:21:33
Postat av: Anonym

bloggen funkar :)

2009-06-12 @ 23:49:24
Postat av: mamma

Ja du jag ahr inte varithär på ett tag, men inte du heller......Ha det gott älskar dig.

kram

2009-07-09 @ 15:40:36
URL: http://www.123minsida.se/susanne

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0