Mormor???

Vart har du tagit vägen???? Saknar dina inlägg.... Skriv snart!!!!

Älskar dig

Puss puss

Kalas =)

Idag fyller ju min älskade Filip år... 6 hela år. Tänk va tiden går fort. Kommer ihåg när han föddes. Tiden bara rinner iväg. Och om en månad så fyller min andra älskling Axel år. Vill ju inte att dom ska bli stora..... Vill att dom ska vara små hela tiden =). Axel är såååååå himla söt.... När jag kom dit så säger han: Petra jag tycker att du är väldigt fin =). Min sötbulle. Det är ju sååå man smälter =)

Idag så har jag varit på stan och ätit lunch med Nina. Och innan det så vandrade jag runt lite och kolla presenter till Filip och kanske nåt fint till mig själv. Men bara för att jag letade så hitta jag inget. Så det vart bara till Filip. Men det gör nog inget för plånboken mår nog bätte nu iaf =).

Hade oxå möte med fostermamman idag..... Gick jättebra helst hade hon velat ha en 18 åring.... Och det får mig att fundera på.... Hur ska en 18 åring kunna hantera en utåtagerande tjej på 14 år. Med bipolär sjukdom och Adhd???? Jag tror ju inte att det skulle fungera. Men hon tyckte att jag låt bra och va vettig iaf. Och hon ansåg nog inte att efter vårat samtal att min ålder var ett problem. Så jag tror att detta kommer att fungera.

Jo, jag måste ju berätta. När vi kommer ut från fiket jag och fostermamman, så står det ett 30-tal poliser över allt och ingenstans..... VAD HAR HÄNT??? Jag som är såååååååååååååå NYFIKEN höll ju på att dö av att inte veta.... Jag ringer Theresa och berättar och hon säger åt mig att gå tillbaka och titta lite till för att kanske få se el veta nåt. Så jag går sakta framåt och ställer mig i ett hörn. Tillslut så kommer Wiman..... Och jag bad han fråga va som hade hänt..... Och det visste han ju redan =). Nån hade rånat handelsbanken..... Bara en bit bort från där vi satt och fikade.... Och vi hade inte märkt nånting. Så efter att ha ståt och tittat ett tag så gick jag hemmåt. Då ringer Marcus som oxå har sett poliser. Jag berättar vad som hänt och skyndar mig hem. Hämtar Marcus och vi sätter oss på cyklarna och cyklar runt lite bland poliserna..... Det händer inte så mycke. Så vi ger upp efter ett tag. Åker hem för att titta på nätet.... Och gissa vad/vem som hade rånat banken.... EN MÖRKHYAD...... OTIPPAT eller inte.

Och inte nog med det.... I går kväll så vart en tjej rånad utanför bankomaten vid Lövstahallen det är andra gången på ca 2 veckor. Nu kommer ju inte jag att ta ut mer penagr där iaf. Och inte gå förbi tidig morgon eller sen kväll. Det är ju då det har hänt. Läskigt när det händer såå nära. Men det är ju bara idioter som bor på väster. Här samlas alla pundare och kriminella..... Men det är tur att man bor i början av väster..... Här märker man inte va dom sååå mycke iaf. Men som sagt nu vet man ju att man inte ska gå där själv.!!!! Bäst att akta sig.

Måste få tag på Theresa så jag vet när vi ska till Villa! Susanne i morgon. Sen ska jag och Marcus till Carlbarks där det är MC- mässa. Ska bli kul att se alla där igen...... =)

Längtar oxå tills på lördag..... Då händer det grejer men jag avslöjar ingenting nu =) det får ni veta lite senare =) Hahaha.

Nej nuska jag mysa lite och fortsätta fösäka få tag på Theresa....

Puss och godnatt

// Petra

Besiktning!!

Va och besikta min bil idag... Den gick inte igenom =( Det var dock inte såå stora fel... Handbromsen skulle dras åt och min tuta är ur funktion.... Så det är nog lös ganska snabbt =).

Städade ur lgh idag oxå såå nu är vi helt klara... Besiktningen är i morgon... Så håll tummarna för att det blir godkännt... =) Sååå himla skönt att bli av med det.. Jag är helt slut i benen och i ryggen.... Vi har ju gjort allt själva. Kört fram och tillbaka i Marcus bil. Så det har ju tagit sin lilla tid. Men det har gått bra ändå =).

Idag så slutade jag lunch på praktiken. Och ska inte tebax förrän på tisdag =). Skönt.... Fast på fredag så ska jag dit för att det är ÖPPET HUS PÅ VILLA! SUSANNE. Mellan kl 10.00-17.00. Så alla som vill får gå dit och titta =)
Ska bli kul och se hur många som kommer.... =) Tänkte jag skulle fråga Theresa om hon ville följa med =) Pratar med henne nu...... Och hon följer med =) JIPPI.

Och morgon så måste jag upp på stan för att inhandla lite böcker till mitt spec. arbete. Får se om Theresa följer med oxå =) Blir kul.

Har inget mer att delge idag!!!

Skriver mer i morgon efter mitt möte med fostermamman =)

Puss o ch godnatt

// Petra

Bloggen!!!

Det har inte funkat att gå in på bloggen idag.... Men nu äntligenså funkar det!!! =)

Idag så va det lugnt på praktiken.... Hade telefon tid men vänersborg kommun, socialtjänsten. Dom ville kolla mig och min bakgrund. Dom tyckte att det det lät jättebra och dom gilla att jag va så ärlig.... Nu på torsdag så ska jag träffa "fostermamman".... Kanske skrev det i förra inlägget... Men då vart ni iaf uppdaterade =) Så det är lite nervöst.. =)

Känns som om det är VÄLDIGT mycke som ska göras denna vecka..... I morgon så ska jag först till praktiken.Sen besikta bilen efetr det till lgh och städa. Sen träffa min älskade storasyster. Skulle behöva upp på stan till bokrean... Måste he en bok till mitt spec. arbete. Skulle behäva till Ikea oxå!!! På torsdag så ska jag som sagt träffa "fostermamman" Tvätta vila. Fredag är det Öppet hus och invigning på praktiken.... Och lördag så är Marcus borta HELA dan =) Så antingen så blir det till att leka med Malin om hon kan eller så ska jag ha en alldeles egen dag för mig själv =) Får se hur det blir med det =)

Idag så har vi kört alla grejer som va kvar i lgh... Skönt nu är det bara städ kvar =). Vi tog städning och röjning här hemma idag istället så vi kan röra oss här... Så nu är vi iordning och Marcus ålar runt här och ska försöka att installera alla högtalare.... Så nu ska jag spela ut den där JÄVLA grannen ovanpå här..... =) Hahaha.

Gjorde även semlor på Villa Susanne idag.... Dom va goda men oj va ILLA jag mådde sen.... Så det var årets första och sista semla. Mådde nog dåligt bara för att jag var så mätt efter min underbara matlåda.... Mmmm. Pannbiff. Det bästa som finns. Ska nog äta lite ciabatta med massa grönsaker på... det är oxå gott med Te till..... Fast jag måste ju hinna med duschen oxå..... Dygene har alldeles för få timmar ibland.... Jag som lägger mig runt 22.00 tiden nu.... Tycker att 23.00 är JÄTTE sent... Och innan Marcus bodde här så somnade jag ju aldrig före 02.00. Så det är skönt att komma tebax till det normala =)....

Nu vart det mycke strunt i detta innehåll.... men det måste få finnas det oxå =)

Nu blir det duschen sen mat....

Puss och godnatt

// Petra


Städdag....

Idag så skulle jag och Marcus till lgh för att städa och göra klart allt. Men så ringde det i morse och han va tvungen att åka i väg och jobba.... Jag har verkligen ingen lust att flyttstäda och bära mer saker men ju fortare vi gör det, desto bättre.
Vi får ta det när han har slutat......
I morgon ska ska jag prata med soc om tjejen jag ska ta hand om..... Dom ska ställa lite frågor om mig osv. Och på Torsdag så ska jag träffa Fostermamman.... Och jag är lite nervös för att träffa henne. Men jag kan inget annat än att vara mig själv..... Jag kommer ju att ha kontakt med "mamman" väldigt mycke. Men det ska nog gå bra det oxå =).

Igår va vi och hälsade på Pelle i huset..... Efter ett tag så kommer Chatta hem med världens sötaste kissekatt. Han tydde sig till min. Sen resten av kvällen låg han på min "hylla" =) och sov.... Såååååå himla söt. Sulan ska han heta.. =)

Giss om det peppade mig och Marcus till ett hus och ta hem Torsten.... Åååå va jag längtar..... Först så får vi hem Torsten.... Mera plats.... Trädgård.... VÅRAT EGET.... och Marcus kan äntligen få ett garage. Snälla GUD ge oss pengar =).

Idag så står det mina pannbiffar med hemma gjord brunsås och potatis på middagsschemat.... Både jag och Marcus behöver ju matlåda i morgon....

Jag har det skit kallt här igen.... Men nu ska dom sätta in nåt i min fläkt som gör att det inte kommer att dra därifrån. Och sen har jag nåt konstogt i vardagsrummet som dra som bara den... Den ska dom ta bort eller fylla med skum.... Inte vet jag vad dom gör, bara kylan försvinner. Nu är jag trött på detta.... Nu ör det pyjamas, fleecfilt och duntäcke som gäller på natten. Annars så är man kall som en isbit....

Undra om man ska ta på sig pch gå ut och gå en sväng... ?!

Tror det får blli såååå...

Puss så länge

// Petra

Pizzan....

.... Smakade jättebra. Helt perfekt att ha med sig i matlåda oxå =)


Idag så var det jobb på schemat. Dagen gick jätte fort idag!!! Men jag har ju mindre lust att jobba i morgon då jag börjar kl 07.00. Kan det inte finnas nån lag på att man ALDRIG får börja före kl 08.00??? Det skulle jag tycka om =)

Efter jobbet så åkte jag hem för att laga lite mat..... Kyckling, ris och bearnais sås =). Man får passa på att äta det när inte Marcus är hemma... Han tycker att det är jätte äckligt. Men nu gjorde jag lite matlåda oxå, så jag får äta det i morgon oxå =) Tjoho =).

Efter att jag ätit for jag iväg till Theresa för att måla min släktkarta... Det var inte det lättaste.... Tack moster och morbror för hjälpen.... Men måste säga att man inte vart så mycke klokare ändå..... Kanske nån gång i livet poletten trillar ner =)

Nu har Marcus fått hit dom stora möblerna.... Men vi MÅSTE beställa ett överdrag till lilla soffan.... Det ser hemskt ut just nu.... Så det får vi göra så fort vi bara kan =).

Det snöar som bara den här.... Kan det inte ge sig nån gång??? Jag är såååååååååååååå trött på snön just nu. jag vill ha vår.... När det börjar komma knoppar på träden, gräset börjar att bli grönt. Folk blir gladera och piggare..... Och framför allt..... Det är inte MINUS grader ute då. Fryser ju hela tiden. Nu ligger inne temp på ca 18 grader... Och enligt mig sååååå är det skit kallt. Jag vill ju helst ha minst 23 grader. Måste ringa om det IGEN........... Tröttsamt!!!!

Nej nu har jag inte så mycke mer att dela med mig om.

Så jag säger puss och godnatt här.

// Petra

Hej å hå!!

I onsdags så va jag med Theresa på stan... Fixade lite med CSN. Sen Åkte jag och Marcus och till lgh för att packa och flytta lite mer saker. Så nu är det inte mycke kvar =). På kvällen sen va jag på mitt första  AA- möte. Vet inte vad jag egentligen hade för förväntningar. Men möte va bra iaf. Ibland funderar  man på.... Hur orkar folk??? Vad är det som driver dom?? Det bästa är ju att dom kan ta sig ur skiten iaf.

Sen i går (torsdag) Så skulle jag GÅ och simma. Men innan simmturen så skulle jag göra ett stopp på salongen hos Malin..... Jag vart fast där... =).... Hjälpte henne att packa hennes hyllor och lådor.... Och gissa va jag hittade där??!!!.... Massor av hår.... Hår som Malin skulle slänga. Men ikke, det fick Petra i sitt hår. Så med andra ord så har jag långt hår nu =). Har inte vant mig än.... Och tycker nog inte riktigt att jag passar i det heller. Men nu har jag satt i det och nu får det sitta tills det inte sitter långre =)?. Jag höll på med detta hår i evigheter.... Först färga, slinga för slinga... Vänta...... Skölja.... Vänta..... Torka..... Vänta.... föna slinga för slinga.... sen byta tejpen......Och sist men inte minst..... Sätta i det i håret =).

Sen efter det så körde jag hem Malin..... Sen hem till mitt älskade hem =).

Idag så var det praktik igen... Men där vart jag inte långvarig då ingen utav tjejerna va hemma idag.... Så jag slutade efter lunch. =) Skönt det oxå. Hem till Marcus... Handla... Och nu lagar vi pizza... Marcus har gjort egen tomat sås så vi får se hur den smakar. Jag tror att det smakar jätte gott...... Och så får jag ju med mig matlåda oxå.... Jobbar ju hela helgen. *SUCK* Jag vill inte. men behöver pengarna, så jag har inte mycke till val.....

Nu verkar maten klar.... Skriver sen om det var gott eller inte...

Puss och hej

// Petra

Bäst....

... Jag skriver ett litet inlägg nu när jag inte gjort det på några dagar!!!

Jag har inte sååå mycke att skriva....  I går så va jag i skolan på återträff. det var kul att se dom som va där =)... Vi disskuterade om våran examen... Vi ändrade datumet från den 28 till den 27:e maj. Men det tyckte vi bara va bra  =)

Kom hem efter skolan och satte mig en stund vi datorn sen vart det mat och sen sängen... Är sååå fruktansvärt trött HELA tiden. Förstår int vad det är.

Idag så va det simmning på schemat och efter det så åkte jag hem. La i en tvätt och sen la vi oss för att gosa lite.... Hoppsan vi somnade =P... vakande 2 timmar senare och fick springa ner till tvätten så den hann torka innan nästa skulle tvätta. Men allt var inte torrt... *suck*

sen har vi gjort varma mackor och nu är det snart sängen igen.......

Har Såååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå mycke i skolan just nu. Har sååå mycke så jag knappt vet vart jag ska börja. Men nåt ska jag väl kunna ta tag i. Ofta när det blir sååå mycke så blir det nästan att jag skiter i allt men denna gång så ska jag verkligen ta tag i det och göra nåt.... det är några samtal och MASSOR att skriva.
Men det kommer nog att lösa sig tillslut =)

Funderar på att gå på AA- möte i morgon. Men har ingen lust att gå själv...... Nån som vill följa med??? Kanske får höra med Villa om dom ska dit. Känns inte riktigt bekvämt att gå dit själv....... Det börjar kl 19.00 för den som är sugen!!!!

Det är sååå konstigt.... Nu när Marcus bor här, så tycker jag att kl är MYCKE när hon är 23.00. Men när jag bodde själv så somnade jag ALDRIG före 01.00... Mycke konstigt. Nån som har en förklaring???

Nej, nu ska jag kramas lite... Innan sängen kallar!!!

Puss och godnatt

// Puss puss

Underbar helg =)

Lördagen: Storasyster var ju här och lämnade sin bil... Kul att få träffa henne =)
Det var helt underbart hemma hos Johanna och Tomas... JÄTTE god mat och trevligt hade vi. Vi grillade älgkött och åt potatisgratäng till, Mmmmm. Jag och Johanna skrattde oss igenom middan.... Det var längsen jag skrattade sååååå mycke =)

Tack för en underbar kväll och trevligt sällskap. Måste vi göra om snart =). Kram till er

Somnade på en gång när vi kom hem =)

Söndag: Idag så tog jag det lungt innan jag skulle till Malin och Anderas och bli bjuden på middag =).
När jag kom dit så ordnade vi lite med maten och sen fick Malin klippa av mig mitt trasiga hår.... Hade nog kunnat klippt lite till men då hade jag blivit sååå korthårig och det vill jag ju inte nu när jag ändå har fått ut det en bit =)
Men det blir nog bra iaf.
Vi åt... Kyckling och ris. Det var jättegott. va längesen man åt ris.... Sen så tog vi oss en promenad med hundarna.... Först såå var det iskallt men precis när vi kom hem så vart det ganska behagligt att vara ute såå vi bestämde oss för att ta ett varv till =).
Va himla kul att träffa min älskade Malin igen..... Som sagt det var ju ett tag sen. Saknar hennes sällskap väldigt ofta. Men som tur är finns ju telefon så vi kan prata med varandra iaf.... Även om det inte är lika ofta som förr.... Så får jag ändp höra hennes underbara stämma =). Vi vet vart vi har varandra... Så egentligen spelar det ingen roll om vi inte ses jämnt.... Det är ju som om vi sågs igår varje gång vi ses.... =) Älskar dig väldigt mycke, Glöm aldrig det =) Puss på dig!!

Marcus fick vara hemma idag... Det funkar bra att bo ihop i min lilla tvåa.. =). Jag är ju inte hemma på dagarna och jobbar ibland på kvällarna så det är ínte alltid vi ses.... Men jag hoppas ju på hus nu... Och det bästa av allt.... Att jag får hem min STORA KÄRLEK..... Torsten . Åååå vad jag saknar honom.... Men snart så du få komma till din riktiga matte... =).

I morgon är det skola... Så nu håller jag på att baka till min kära klass.... Ska ju även ha med sig handledare i morgon.... Ska få en föreläsning i 12-stegs programmet. Ska bli intressant =). Så då måste dom ju få nåt gott att tugga på.....
Nej nu måste jag ta ut muffins ur ugnen... Sen dusch.

Hoppas att ni oxå haft en bra helg.

Puss och godnatt

// Petra

Alla Hjärtans dag <3

Vill önska alla mina läsare en underbar Alla Hjärtans dag.....





Puss på er alla

Många Pussar från Petra

Mycke att göra!!!

Igår försov jag mig.... Men jag kom i tid till praktiken iaf.... Åt frukost som vanligt... Sen hände det ingenting..... Sa jag och min kära handledare satt och pratade lite. Sen fick jag gå hem. Och det var ju skönt på ett sätt.... Vi skulle ju packa ihop Marcus alla saker igår.... Vi tog hela köket, lite av badrummet och hans kläder. Så nu har jag rensat.... Det var bra det för fy sjutton va mycke skit man samlar på sig...... Haha, men nu är det iaf lite renare.

Sen åkte vi och handlade lite.... Sen fick jag äntligen min Theresa tid =). Hon va så söt och bjöd på mat.... jag va såååå hungrig. =)
Sen fick jag baka åt henne... Hahaha. Så dår gjorde jag det iaf. Hoppas att det smaka =)

Sen gav vi oss på Guitar Hero... Men jag fick ALDRIG spela färdigt låten innan det stängdes av..... Jag var helt enkelt för dålig så dom ville inte låta mig fortsätta..... Jaja, så kan det va. Sen gick vi över till Wii. Bowling..... Jag ÄGDE Hahahahahahahahahah. Men sen när vi byte spel så vann Theresa hela tiden....... Men det gjorde inget... =)

Sen åkte jag hem till min älskling som låg och kolla på film.... Så jag började att rensa... Jäklar vad det gick undan...... Men jag fick mycke gjort iaf.... Kanske hinner fortsätta lite idag =)

Men nu måste jag duscha innan storasyster kommer.....

Puss puss puss puss på er

// Petra


Rensat!!

Nu har jag rensat ut massor av grejer så att Marcus får plats med lite av hans saker.... Det var inte sååå lätt som jag trodde. Gjorde även iordning på vinden så att det är strukturerat där oxå.... Nus ka vi bara börja packa hans saker.
Men det får bli i morgon efter praktiken.

Idag vart det en kort dag på Villa.... Slutade innan lunch. Så då stack jag och simmade sen eft för att rensa innan det var dax att åka till jobbet.
Så nu att jag var borttagen från schemat..... Bra att chefen meddelar detta..... Men jag har  sagt till att jag måste få jobba extra för att överleva.... Och dom sa att det inte skulle bli nåt problme med det!!!
Pratade med min handledare idag om sommar jobb.... Och det lät positivt... =)

På lördag kommer älskade syster och ska läman bilen till kusin så han kan laga den... Hinner ju att träffa henne en sväng iaf =)

Måste få tid till att träffa min Theresa oxå.... Va sååååååååååååååååååååååååå längesen vi sågs.....
Och på Söndag så får jag äntligen leka lite med min trollunge.... *längtar*

Nu är jag väldigt trött så jag funderar på sängen nu.....

Ja, tror att det får bli så...

Puss och godnatt

// Petra

Sambo =)

Jag och Marcus va in till Öbo och sa upp hans lgh idag..... 1 Mars ska den vara ledig så nu är det bara att hoppas att nån kan ta den så snabbt.... HÅLL TUMMARNA =)
Känns helt ok att flytta ihop igen.... Vi bor ju redan ihop... Nästan. Han har ju inte varit hemma på jätte länge..... Sen får vi väl se vart det tar vägen efter detta =)
Billigt blir det iaf. Förstå att var 2 på denna låga kostnad.... Då kan man ju leva bättre och göra mer saker... Känns helt ok.

Idag så ska jag jobba... Dom ringde och fråga eftersom att jag inte fick jobba i måndags... Så söta och tänker på mig =)
Ska jobba i morgon oxå... Men först är det praktik med träning på schemat =)

Men helts av allt skulle jag vilja vara hemma och organisera lite.... Så man får plats med alla Marcus saker. Mycke kommer att bo på vinden, så det blir mest kläder och sånt. Men jag har det ju inte sååå stort, så det blir att sålla bland sakerna...

Hålet gör fortfarande lite ont... Idag tog jag smärtstillande... =) Gör ganska så ont när jag äter. Måste ju hela tiden tänka på att bara tugga på höger sida.... Det är lite jobbigt medn det ska nog bli bra snart =)

Nu är Maten klar... så dax att äta.

Puss på er så länge

// Petra

Öm!!

jag är söm som bara den i munnen. Är fortfarande svullen i gomen och i tandkötte..... Det är lite jobbigt att äta. Måste ju tugga på ena sidan och ibland så glömmer jag bort det och då gör det väldigt ont.... Men det ska nog släppa snart f¨r vi hoppas. =)

Idag så är jag ledig, likaså i morgon. Så jag passade på att åkta till Eyrabadet och simmade lite... Skönt. Fick till och med Marcus på att simma. Men han gav upp efter ett tag... Men jag fortsatte några varv till och han tittade på.... Kul att han följde med iaf =) Sen vart det mat.... Och jag åt bara lite.... Måste krympa magsäcken lite nu.... För om ca 3 månader så blir jag 25 och då ska jag vara fit =) Hahahahaha..... Vi får se hur det blir med det. Men försöka går ju alltid. hahahah.

Idag är det tvättdag.... Har ju fått min kära grannes tvättlås så nu kan jag boka upp mig på 2 tider.. =) Så idag så jar jag tvättstugan från 16.00- 21.00. Hihi. Han tvättar aldrig här. så det var ju snällt att jag fick den.

Fick ett roligt samtal idag =) Jag ansökte om att bli kontakt person frö ca 1 år sen... Och idag ringde dom och frågade om dom fick ge mina papper till brukare..... SJÄLVKLART =). Så det är ju bara att hoppas på att dom gillar mitt brev och ringer mig. HÅLL TUMMARNA. Kan ju vara bra att ha lite extra om det nu är så att jag blir av med mitt schema i Hovsta. Hoppas att jag får barn/ungdom.... Vill ju helst inte vara med nån vuxen om den inte är mongolid..... Det skulle vara kul att få arbete med dom.
Dom är såååå underbara människor.... Förutom när dom är arga, Hihi.
Jaja, jag kan ju bara spekullera i vad det är dom ger mig till..... Men hoppas kan man ju alltid =)

Måste bara säga att jag saknar min Trollunge väldigt mycke. Va längesen vi träffades. Kom och lek med mig så fort du känner dig bättre.... Saknar och älskar dig gumman. Glöm aldrig det <3

Nej nu vila sen tvätt.... Uppdaterar sen om det skulle hända något mer.....

Puss på er

// Petra


Nej nu ska jag nog vila lite... Sen tvätt.

Tandlös =(

Fick tid hos tandläkaren idag..... Dom kunde inte rädda min tand, det gick inte att laga. Men han försökte ju iaf.
Vet inte vad som hände med mig. Började skaka som bara den så han fick ta hjälp 2 sköterskor... =) Sen när allt var klart och jag började att lugna mig så börjar jag att storgråta.... Tårarna bara sprutade och jag kunde inte hejda det.
Har aldrig varit med om detta tidigare. Tycke att det var lite läskigt. Men dom sa att det var normalt.

Sen åkte jag vidare till jobbet med ett ansikte som va på snett... Hahaha, gud va jag ser ut. Min mun och vänster sida hänger inte med. =)
Chefen va där när jag kom.... Först så skrattade hon men sen tyckte hon att jag skulle åka hem.... Jag kunde inte prata, det bara rann ur munnen och VÄRLDENS värk hade jag. Så hon fixade in nån annan som jobbade åt mig. Så jag fick åka hem och vila.... Tycker att det var skönt att slippa men jag behöver ju pengarna.... Men nu är det som det är.
Det jobbigaste nu är att jag inte får äta. dricka eller röka.
Jag har ätit 2 bananer och druckit ca 2 dl nyponsoppa idag.... Så jag är ganska sååååå hungrig nu. Men det är bara 50 min kvar tills jag får äta =)

Nu sitter jag här och myser i min soffa. I morgon och på ons så är jag ledig från praktiken. och det är väldigt skönt. Då kanske jag kan få tummen ur och forsätta med mitt specialarbete.

Nu ska jag fundera ut vad jag ska äta, när jag väl får. =)

Puss på er

// Petra

Trasig tand....

Satt och åt baguetter hos Marcus då jag känner att det gör fruktansvärt ont i tanden..... Efter att vi ätit färdigt så känner jag efter ordentligt..... Den har ju delat sig i två delar..... Den är lös på baksidan men sitter fast framtill...... Billigt att laga det.... Jag som är sååååå jävla rik nu oxå.... Men det får lösa sig. Det måste fixas vilket fall som helst. Nu gör det bara lite ont. Men det är bara för att jag sitter och pilar på den, så det är lite ömt.... Jag får skylla mig själv.

Idag så har jag åkt ut ända till Arrud för att gå ut med kusins hund. Det var jätte skönt att vara ute och gå i den vita skogen =) Förrutom att det var sååå jävla halt. Drog han så gled jag bara. Men han var ganska så snäll ändå.... Roligast tyckte han nog var när jag släppte han på tomten och han fick springa bäst han ville i all snö, det var JÄTTE kul. Sen fick både hunden och katterna mat.

Sa till kusin att NU MÅSTE han lämna tebax hunden. det blir ju bara värre ju längre han väntar. Så vi får hoppas att han lyssnar på sin kloka kusin.... Hahahahaha.

Sen idag så har vi inte gjort så mycke mer... Mest tagit det lugnt. Det har varit sååå skönt =).

Inga cigaretter har hag heller... Är alldeles för lat för att gå bort till ekershallen för att handla, så då får jag vara utan. Har sparat en tills i morgon så kan jag köpa på väg till praktieken.

Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det sängen. Nu är ju inte marcus här... Så vi får se hur sent jag somnar i natt. Vid den här tiden så brukar jag sova om Marcus är här.... och nu är jag jätte pigg.
Varför är det så????

Nej duschen var det.
Hoppas att ni andra kan sova...

Puss och godnatt

// Petra

Utmanad av Theresa



1. Mjölk... ett måste!
2. Ketchup oxå ett måste
3. Ägg, måste finnas till min bakning =)
4. Steksmör... Flytande
5. Gurka

Jag utmanar Mamma, Bästis och Jenny.

Ladda upp en bild från ditt kylskåp och nämn sen 5 saker som är dina favoriter.

// Petra

Hänger inte med!!!

Min fråga som jag behövde hjälp med i tidigare inlägg.....
Mamma svarade och sa att det bli gammel mormor. Men då måste ju ungen få två gammel mormor och två gammel farmor.... För flickvännen har ju oxå mormor och farmor....
Va krångligt det vart.....

Pappas mamma blir ju farmor... och farmors mamma måste ju gammel farmor då?! Jag tycker att det låter mest logiskt...
Och flickvännens mamma blir ju mormor osv osv.... Eller är jag hel ute och cyklar????

Hallå ni där ute.... Hjälp mig med detta

Puss puss

// Petra

Underbar dag =)

Vakande och upptäckte att min älskling va borta.... Va F*n har han gått hem??? Gick upp iaf och hittade han sovandes i soffan.... hahaha. Lät han sova en stund innan jag fick nog... Dax att vakna!!!
Vi tog LÅNG tid på oss att vakna och göra oss iordning... Sen när jag hade duschat och gjort mig iordning så ville jag åka till Ikea... Vi skulle egentligen åkt igår men vi hann inte. Men då ville Marcus vila lunch =) Så vi la oss i sängen och mös lite. Jag killade på han tills han somnade och sen fick han sova i 2 timmar, medans jag satt och lekte med datorn =)

Sen vart det Ikea. Han köpte ett nytt vardagsrumsbord.... Ett likadan som han redan har, faste det är ju trasigt =) Sen åkte vi vidare till lågpris magasinet... Och jag gjorde ett jätte fint fynd..... Kolla:


Passade sååå bra in i mitt kök =) Marcus tyckte inte att dom va sååå fina med det får stå för han =) Jag är iaf jätte nöjd.
Sen va vi inne i massa olika affärer.... Vi fantiserade om vårat hus och alla saker vi skulle köpa och fixa med =)
Vi hade jätte kul när vi gick omkring.

Sen efter det så åkte vi från marieberg.... Och jag var JÄTTE hungrig..... Marcus kollade sitt konto... Sen bjöd han mig på restaurang.... Åååå det var såå gott. Satt där en stund inna vi for hem igen.
Väl hemma la vi oss i soffan och mös till en film.

Sen vart vi sugna på Marängswich..... Jag tänkte det och Marcus sa det... Ganska sååå coolt. Tänkte och sa det samtidigt. Så ja tog på mig för att gå ut i snökaoset och inhandla alla ingridienser..... Åååå attans att det vart gott.


Här har vi ätit halva skålen.... Mmmmm.......

Denna dag har varit helt underbar.... Vi har skratta oss igenom den och myst hela dagen. Kan det bli bättre!?
Kärlek på hög nivå =)

Nu ska jag åter gå till min käraste..... Och pussas lite ;)

Så jag säger godnatt till er min kära läsare....

Puss och kram

// Petra

Utmaning!!

Vart utmannad av Jenny (rebblan.blogg.se)

Så här kommer min bild:



Det här är Elsa. Mitt älskade gudbarn som är på besök hos mig första gången.
Hon är världens finaste unge. Idag är hon strax över ett år.

Jag utmanar: Theresa, bästis.
Det går ut på att ni går in i sjätte mappen och tar det sjätte kortet och lägger ut med en beskrivning.

Puss till alla

// Petra

Till min Theresa <3

Hon är såååå himla fin och underbar. =)

Hon har skrivit ett helt inlägg bara till/ om mig.
Tack vännen. Har aldrig fått ett sådant brev av någon.

Som hon säger så är det nån slags hat-kärlek mellan oss. Men att det snabbt går över.
Och konstigt nog så händer det bara såna grejer när jag är med dig. =)
Theresa har alltid ställt upp på mig ur och skur. Och det är jag dig evigt tacksam för  =)
Kommer att kännas tomt den dagen hon lämnar Öret.
Men jag ska minsann binda fast henne så att hon inte kommer nånstans =)

Jag tänker att sno hennes inlägg och lägga in det här.... Så alla får se hur underbar hon är =)


den 6 februari 2009

Jag dedikerar detta inlägg till min söta lilla Petra.
Det händer alltid någonting när man är med Petra. Man skrattar alltid och det är nog det som gör att jag tycker om henne så mycket. Visserligen kan det vara jobbigt att skratta så mycket ibland, ni vet när man skrattar så mycket att man inte får luft och jätte ont i magen så man nästan kissar på sig, men det tar jag. Ibland kan jag avsky henne in till döden men det går över lika snabbt igen. Det påminner starkt om mina anti-timmar som jag och Jen kör med, men mina och Jens anti-timmar är nått utöver det vanliga.

Nej nog om Jen och mer om Petra eftersom detta är hennes inlägg. Tänkte börja med att visa två kort. Det är två kort som har gjort mig väldigt lycklig den senaste tiden. Om det är skadeglädje eller om jag kan se det roliga i det hela låter jag vara osagt! (:


Vi var påväg till IKEA för att köpa min säng för en månad sen typ. Vi ser ju inte friska ut nån utav oss men Petra lyckas värkligen. Man ser knappt att det är hon för vanligtvis är hon jätte vacker!


Det här är på kryssning för nån vecka sen. Klockan är ju strax innan två och vi sitter och äter en macka och bricker bärs i hytten. Carro som sitter bredvid, hon fick hjälpa Petra att äta till slut eftersom det inte gick så bra för henne.

Det är snart 2 år sen som jag träffade Petra för första gången. Det var första skoldagen i Örebro. Till en början avskydde jag den där pajasen och ju mer jag pratade med henne desto mer insåg jag att hon var ju inte så tokig som jag trode, det var värre så jag hängde på. Vi har gjort en hel del tokiga saker tillsammans nu. Ett exempel är ju att Petra tattuerat mig på rumpan..


Nej nu saknar jag henne så mycket, jag har inte sett henne på en vecka så nu måste jag ringa eller ta och våldgästa henne.

Jag avslutar detta inlägg med att säga - Du är en jävligt bra kompis du Petra, det vet du va?!
 
Förstår ni hur glad ja vart när jag fick se detta??
Tack Theresa.
Men lite smiska ska hon allt få för att hon har lagt ut dom snyggaste bilderna på mig.... Jag har ju sagt att jag inte orkar med alla som kommer att ringa och stå på kö utanför.... Jag kommer nog att få lämna örebro ett tag framöver....  Jag måste få vara i fred nån gång =) .
Tack för att du är du och för att jag får vara din vän.
Pussa på dig min vän.


Fråga!!!

Jag hoppas att ni kan hjälpa mig få svar på denna fråga....

Kalle har en mormor. Och nu väntar kalle och hans flickvän barn.
Min fråga är då: Blir mormor gammel mormor eller blir hon gammel farmor???

Kan inte riktigt få ihop det. Vet inte om min hjärna har tagit semester ett tag eller om jag bara inte fattar... =)

Puss puss

/ Petra

Aj aj aj

Jag har sååå fruktansvärt ont i dag.... Och det är efter ridningen.... Jag går som om jag har fått nåt uppstoppat. Hahahaha.... Och inte nog med det så skulle vi ju träna idag oxå.... jisses... Men det gick =) Va lite jobbigt i början och slutet men annars så gick det bra =)

Eftter träningen så åkte jag hem för att byta om till jobbkläder..... Hade ingen större lust att jobba idag och inte i morgon heller för den delen.... Vart lite osams med en tant idag.... Jävla kärring säger jag bara.... Hon enade att hon kan klaga och kasta skit på oss hur mycket hon vill, men när vi säger i från sååå bryter helvetet loss.... Vi ska bara stå och ta emot (enligt henne) Och problemet är ju att dom flesta tar det och låter det vara. Men inte jag inte... =) Hon kan inte behandla mig hur som helst..... Då tänder jag till =) Försökte att föra en disskusion med henne men jag lyckades inte.... Och vill hon vara sur på mig sååå varsegod.... Jag mår ju inte sämre för det =)

Åkte en sväng till Marcus efter jobbet..... Han skulle sova hemma inatt.... Gissa om det känns tomt här nu!!!
det är helt sjukt va fort man vänjer sig vid att ha nån här...... Sover såååååå himla bra när han är här och så fort han försvinner sååå jag jag sutta vaken en hel natt. Har ju lagt mig senaste 23.00 när han är här och nu är kl 00.00 snart.... Konstigt det där.

Och förhoppningsvis så får han snart tebax jobbet på CV.... Så håll tummarna för det =)......

Har inte så mycke mer att skriva idag....

Hoppas på att kunna sova nu.... =)

Puss och godnatt

// Petra

Galopp!!!

Har ridit i dag för första gången på ca 7 år......
Och det gick skit bra..... läraren sa att det inte syndes att det var såå längesen =) Så det var ju kul att höra.
Skulle trava lite med min häst vart lite knäpp och drog på världens galopp inne i ridhuset.... Vart lite rädd först men jag hade kontroll och kunde bromsa henne =)

Men då fick man ju vara med om det oxå =) Jag satt ju kvar iaf. Hahahah.

I morgon är det träning som står på schemat =) Ska bli skönt att komma igång igen.... Och att man har folk som puschar en =).

Var tvungen att prata med tjejen som jag känner idag.... Hon tyckte att det kändes lite jobbigt att jag var där.... Men vi rede ut det gamla... Så jag sa att om det var något hon inte tyckte kändes bra så skulle hon säga till mig på en gång så att vi kanske kan lösa det =) Det ska nog bli bra.

Nu ska jag mysa lite med Marcus innan programmet börjar igen....

Måste duscha och bädda rent innan natten oxå... Åååå, va skönt jag ska sova inatt.

Puss och godnatt

// Petra

Första dagen!!!

I går va det första dagen på min LIA.... KOm dit kl 09.00. Så jag hälsade på dom som stod ut och rökte och tog emot mig =).... Jag känner igen den ena... men tänker inte mer på det. Går in och presenterar mig för dom andra som jobbar där =).  Jag sätter mig med min handledare och vi pratar lite om vad det är för ställe, vad jag vill få ut mm. Oj, vilket skönt schema jag har =).

Får rundvarndring i huset och träffar den enda tjejen som bor där.... Vi känner varandra.... Och min handledare vet vem min pappa är... ALLA vet vem han är.... =(
Dom som jobbar där har själva ett missbruk i grunden..... Och min handledare har jobbat med pappa... Så kan det va att ha en missbrukare i släkten.....

Jag fick vara med att inhandla mat göra matlista, ta emot en ny tjej. (med andra ord så bor det 2 st tjejer där nu) Men vi hoppas på fler =),
På onsdagar så rider vi.... Och jag får oxå följa med =). Så i morgon så ska jag rida som jag inte har gjort på säker 7 år =) Så bli kul och spännande. Vi rider med ett annat behandlingshem. På ti & to så tränar vi... Jag kommer oxå att följa med med jag kommer att simma när dom andra är på gymmet =) Skönt att få göra det på arbetstid =)

Jag känner mig redan hemma i huset. Tog över matlagningen..... (litegrann) Sen kom jag på vad jag gjorde och sa att dom skulle säga till om dom inte gillade det.... Men alla tyckte det var skönt att jag tog tag i saker i stället för att bara stå... =) Så det känns skönt att jag oxå får vara med.....

Jag var med och åt lunch.... sen tyckte dom att jag skulle åka hem och ta det lugnt.... Dom tycker att man ska ta det lite lugnt så här i början.... och idag (tisdag) så fick jag vara ledig..... Blir en lugn vecka detta.... Fick vara hemma för att min handledare va ledig. Men dom är lediga ganska mycke för att dom jobbar LÅNGA pass. Så jag ska försöka att få vara där även fast hon inte är där.... Det blir  nog inga problem =)

När jag gick hem så åkte jag till Marcus en stund..... Och väntade på att Malin skulle sluta. Vi skulle till barnen och klippa dom =) Åååå va snygga dom vart.... Riktiga puddingar. Flilp fick tuppkam och Axel fick en lite mindre tuppis.....
Sen åkte jag hem och tog det lugnt.

Idag hard et inte hänt sååå mycke... Jag ocg Marcus har lagat nån kött gryta som han har hittat på =) ÅÅå det vart skit gott. Jag önska att jag oxå hade sån fantasi när det gäller mat... Han är ju bara SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ duktig. =)

Nu ska jag nog natta tror jag. Ska ju upp 06.30 i morgon. Måste hinna äta frukost innan jag åker och rider....

Puss och godnatt

// Petra

Tjejfest i karlstad....

Igår så va jag och Malin hos min älskade syster i karlstad =)

När vi kom till K-stad så åkte vi för att hämta "lite" is.... en halv sopsäck.... Gissa om det var tungt =).... Men det skulle tydligen behövas till drinkarna =)
Efter det så vart det snabb mat på Burger king och sen hem för att förberedda och göra oss iordning.

Det var sagt att alla skulle komma kl18.00. Men inte förrän 19.00 så kom folket och strax efter kl 20.00 kom det 2 till..... =) Nu hade alla kommit. Sen vart det mat och lite tilltugg till alla drinkar =).... Dom alla drinkar va goda förutom dom med rom i *USCH*..... Jag fick i mig 5 st tror jag och en cider.... Men jag kände mig inte brusad för fem öre.... Konstigt. Men det gjorde iof inte Malin och Annika heller. Men dte var lugnt och stilla iaf =)

Sen vart det dans på hög nivå..... Synd att jag inte har en kamera med ljud på, för så hade jag filmat allt så ni hade fått sett.... Dom dansade danser från Dirty Dancing.... Hahahahahahaha....... Gissa om vi skrattade. =) Hahahaha.

Sen ville dom flesta gå ut på krogen men jag, Malin och Annika kände oss inte på topp för det, så stannade hemma. JAg och Malin vart lite hungriga så vi knallade i väg till Mc Donald's.... Vi var borta ungefär en timme. Annika stannade hemma för att diska undan ALLA glas. Hon började att diska när vii gick och vart precis färdig när vi kom hem..... Ni skulle ha sett hur MYCKE gals det var av alla olika sorter.... Men gott var det iaf =). Sen vart det natten för oss.

Han inte göra sååå mycke idag då bussen gick hem 12.15. Men vi han få i oss hemlagade bakfyllemat.... Vita bönor, bacon, ägg, smörgås mm mm.

När jag kom hem sen var jag skit trött.... Satte mig framför datorn.... Sen va inte det såå roligt. Marcus dök upp som vanligt.... Så då vart det matlagning..... Potatis, pannbiff, hemlagade brunsås, lingonsylt och gelé.... Mmmm det var gott. SÅ nu har både jag och Marcus matlåda i ett par dagar =)

Börjar min LIA i morgon.... Men jag tror att det mest blir introduktion i morgon... Sen sätter det igång på riktigt på tisdagen =) Jag är riktigt förväntansfull. Hoppas att jag ska trivas där, och förhoppningsvis kanske jobba där till sommaren =)
Men det lär jag väl märka efter ett par veckor.

Nej nu ska jag duscha och sen se om jag får med mig mannen till sängen såå vi kan sova, så vi är någorlunda pigga i morgon....

Hoppas att ni har haft en bra helg!!

Puss o ch godnatt

// Petra

RSS 2.0