Kalas =)

Idag fyller ju min älskade Filip år... 6 hela år. Tänk va tiden går fort. Kommer ihåg när han föddes. Tiden bara rinner iväg. Och om en månad så fyller min andra älskling Axel år. Vill ju inte att dom ska bli stora..... Vill att dom ska vara små hela tiden =). Axel är såååååå himla söt.... När jag kom dit så säger han: Petra jag tycker att du är väldigt fin =). Min sötbulle. Det är ju sååå man smälter =)

Idag så har jag varit på stan och ätit lunch med Nina. Och innan det så vandrade jag runt lite och kolla presenter till Filip och kanske nåt fint till mig själv. Men bara för att jag letade så hitta jag inget. Så det vart bara till Filip. Men det gör nog inget för plånboken mår nog bätte nu iaf =).

Hade oxå möte med fostermamman idag..... Gick jättebra helst hade hon velat ha en 18 åring.... Och det får mig att fundera på.... Hur ska en 18 åring kunna hantera en utåtagerande tjej på 14 år. Med bipolär sjukdom och Adhd???? Jag tror ju inte att det skulle fungera. Men hon tyckte att jag låt bra och va vettig iaf. Och hon ansåg nog inte att efter vårat samtal att min ålder var ett problem. Så jag tror att detta kommer att fungera.

Jo, jag måste ju berätta. När vi kommer ut från fiket jag och fostermamman, så står det ett 30-tal poliser över allt och ingenstans..... VAD HAR HÄNT??? Jag som är såååååååååååååå NYFIKEN höll ju på att dö av att inte veta.... Jag ringer Theresa och berättar och hon säger åt mig att gå tillbaka och titta lite till för att kanske få se el veta nåt. Så jag går sakta framåt och ställer mig i ett hörn. Tillslut så kommer Wiman..... Och jag bad han fråga va som hade hänt..... Och det visste han ju redan =). Nån hade rånat handelsbanken..... Bara en bit bort från där vi satt och fikade.... Och vi hade inte märkt nånting. Så efter att ha ståt och tittat ett tag så gick jag hemmåt. Då ringer Marcus som oxå har sett poliser. Jag berättar vad som hänt och skyndar mig hem. Hämtar Marcus och vi sätter oss på cyklarna och cyklar runt lite bland poliserna..... Det händer inte så mycke. Så vi ger upp efter ett tag. Åker hem för att titta på nätet.... Och gissa vad/vem som hade rånat banken.... EN MÖRKHYAD...... OTIPPAT eller inte.

Och inte nog med det.... I går kväll så vart en tjej rånad utanför bankomaten vid Lövstahallen det är andra gången på ca 2 veckor. Nu kommer ju inte jag att ta ut mer penagr där iaf. Och inte gå förbi tidig morgon eller sen kväll. Det är ju då det har hänt. Läskigt när det händer såå nära. Men det är ju bara idioter som bor på väster. Här samlas alla pundare och kriminella..... Men det är tur att man bor i början av väster..... Här märker man inte va dom sååå mycke iaf. Men som sagt nu vet man ju att man inte ska gå där själv.!!!! Bäst att akta sig.

Måste få tag på Theresa så jag vet när vi ska till Villa! Susanne i morgon. Sen ska jag och Marcus till Carlbarks där det är MC- mässa. Ska bli kul att se alla där igen...... =)

Längtar oxå tills på lördag..... Då händer det grejer men jag avslöjar ingenting nu =) det får ni veta lite senare =) Hahaha.

Nej nuska jag mysa lite och fortsätta fösäka få tag på Theresa....

Puss och godnatt

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: mamma

Oj det var mycket på en gång...

Men kul är det att läsa dina inlägg...

älskar dig.

2009-03-01 @ 13:42:06
URL: http://www.123minsida.se/susanne

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0