Tjejfest i karlstad....

Igår så va jag och Malin hos min älskade syster i karlstad =)

När vi kom till K-stad så åkte vi för att hämta "lite" is.... en halv sopsäck.... Gissa om det var tungt =).... Men det skulle tydligen behövas till drinkarna =)
Efter det så vart det snabb mat på Burger king och sen hem för att förberedda och göra oss iordning.

Det var sagt att alla skulle komma kl18.00. Men inte förrän 19.00 så kom folket och strax efter kl 20.00 kom det 2 till..... =) Nu hade alla kommit. Sen vart det mat och lite tilltugg till alla drinkar =).... Dom alla drinkar va goda förutom dom med rom i *USCH*..... Jag fick i mig 5 st tror jag och en cider.... Men jag kände mig inte brusad för fem öre.... Konstigt. Men det gjorde iof inte Malin och Annika heller. Men dte var lugnt och stilla iaf =)

Sen vart det dans på hög nivå..... Synd att jag inte har en kamera med ljud på, för så hade jag filmat allt så ni hade fått sett.... Dom dansade danser från Dirty Dancing.... Hahahahahahaha....... Gissa om vi skrattade. =) Hahahaha.

Sen ville dom flesta gå ut på krogen men jag, Malin och Annika kände oss inte på topp för det, så stannade hemma. JAg och Malin vart lite hungriga så vi knallade i väg till Mc Donald's.... Vi var borta ungefär en timme. Annika stannade hemma för att diska undan ALLA glas. Hon började att diska när vii gick och vart precis färdig när vi kom hem..... Ni skulle ha sett hur MYCKE gals det var av alla olika sorter.... Men gott var det iaf =). Sen vart det natten för oss.

Han inte göra sååå mycke idag då bussen gick hem 12.15. Men vi han få i oss hemlagade bakfyllemat.... Vita bönor, bacon, ägg, smörgås mm mm.

När jag kom hem sen var jag skit trött.... Satte mig framför datorn.... Sen va inte det såå roligt. Marcus dök upp som vanligt.... Så då vart det matlagning..... Potatis, pannbiff, hemlagade brunsås, lingonsylt och gelé.... Mmmm det var gott. SÅ nu har både jag och Marcus matlåda i ett par dagar =)

Börjar min LIA i morgon.... Men jag tror att det mest blir introduktion i morgon... Sen sätter det igång på riktigt på tisdagen =) Jag är riktigt förväntansfull. Hoppas att jag ska trivas där, och förhoppningsvis kanske jobba där till sommaren =)
Men det lär jag väl märka efter ett par veckor.

Nej nu ska jag duscha och sen se om jag får med mig mannen till sängen såå vi kan sova, så vi är någorlunda pigga i morgon....

Hoppas att ni har haft en bra helg!!

Puss o ch godnatt

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: mormor

Det verkade vara en bra helg för er, själv har jag jobbat hela helgen.

ha de bra älskar dig

2009-02-02 @ 07:49:54
Postat av: mamma

Ni verkar ha haft det trevligt...Själv har jag suttit ensam i helgen.

Ha de bra och lycka till med lia:an

älskar dig

kram

2009-02-02 @ 09:21:30
URL: http://www.123minsida.se/susanne

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0