Mycke att göra!!!

Igår försov jag mig.... Men jag kom i tid till praktiken iaf.... Åt frukost som vanligt... Sen hände det ingenting..... Sa jag och min kära handledare satt och pratade lite. Sen fick jag gå hem. Och det var ju skönt på ett sätt.... Vi skulle ju packa ihop Marcus alla saker igår.... Vi tog hela köket, lite av badrummet och hans kläder. Så nu har jag rensat.... Det var bra det för fy sjutton va mycke skit man samlar på sig...... Haha, men nu är det iaf lite renare.

Sen åkte vi och handlade lite.... Sen fick jag äntligen min Theresa tid =). Hon va så söt och bjöd på mat.... jag va såååå hungrig. =)
Sen fick jag baka åt henne... Hahaha. Så dår gjorde jag det iaf. Hoppas att det smaka =)

Sen gav vi oss på Guitar Hero... Men jag fick ALDRIG spela färdigt låten innan det stängdes av..... Jag var helt enkelt för dålig så dom ville inte låta mig fortsätta..... Jaja, så kan det va. Sen gick vi över till Wii. Bowling..... Jag ÄGDE Hahahahahahahahahah. Men sen när vi byte spel så vann Theresa hela tiden....... Men det gjorde inget... =)

Sen åkte jag hem till min älskling som låg och kolla på film.... Så jag började att rensa... Jäklar vad det gick undan...... Men jag fick mycke gjort iaf.... Kanske hinner fortsätta lite idag =)

Men nu måste jag duscha innan storasyster kommer.....

Puss puss puss puss på er

// Petra


KOMMENTARER
Postat av: mamma

Oj vad mycket du hann göra...

Ha en fortsatt bra dag/kväll

2009-02-14 @ 10:46:57
URL: http://www.123minsida.se/susanne

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0