Besiktning!!

Va och besikta min bil idag... Den gick inte igenom =( Det var dock inte såå stora fel... Handbromsen skulle dras åt och min tuta är ur funktion.... Så det är nog lös ganska snabbt =).

Städade ur lgh idag oxå såå nu är vi helt klara... Besiktningen är i morgon... Så håll tummarna för att det blir godkännt... =) Sååå himla skönt att bli av med det.. Jag är helt slut i benen och i ryggen.... Vi har ju gjort allt själva. Kört fram och tillbaka i Marcus bil. Så det har ju tagit sin lilla tid. Men det har gått bra ändå =).

Idag så slutade jag lunch på praktiken. Och ska inte tebax förrän på tisdag =). Skönt.... Fast på fredag så ska jag dit för att det är ÖPPET HUS PÅ VILLA! SUSANNE. Mellan kl 10.00-17.00. Så alla som vill får gå dit och titta =)
Ska bli kul och se hur många som kommer.... =) Tänkte jag skulle fråga Theresa om hon ville följa med =) Pratar med henne nu...... Och hon följer med =) JIPPI.

Och morgon så måste jag upp på stan för att inhandla lite böcker till mitt spec. arbete. Får se om Theresa följer med oxå =) Blir kul.

Har inget mer att delge idag!!!

Skriver mer i morgon efter mitt möte med fostermamman =)

Puss o ch godnatt

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: mamma

JAsså vilket fint namn på Villan.....L

Hoppas du/ni kan fixa bilen så den går igenom.

älskar dig.

kram

2009-02-26 @ 12:00:38
URL: http://www.123minsida.se/susanne

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0