Ormbunken!!!

Jaha, jag har redan missat det där med att dokumentera..... Hade med mig kameran till skolan men glömde sååå klart bort den.... Men Theresa har dokumenaterat lite av kvällen iaf.... Bilder kommer sen =)

Mormor: Det var inget värre än att hon inte hade betalat tillbaka på sina krediter... Och kommer hon inte och skriver på sååå kom jag inte ihåg vad som hände.... Dom använde sååå konstiga ord, så jag uppfattde inte va dom sa. Men det skulle inte hända speciellt mycke.... Hon vart inte inlåst =(.....

Har gått snabbt i skolan idag.... Skyndade mig hem för att tvätta..... Theresa kom med hon oxå, fast hon med buss och jag med cykel =)
Stoppade i en tvätt..... Och när klockan är så pass att jag ska ner att lägga i en till.... Va är det jag upptäcker.... Den har inte tvättat, den står bara och tuggar..... Några kläder är blöta andra inte.....Den andra tvättmaskinen, den har inte heller tvättat som den ska..... Ringer jour nr.... men dom kom aldrig. Så tillslut för jag tag på Ulla osm jobbar på ormbunken....  Hon kommer ner och tittar och konstaterar att det är en propp som har gått, Portkoderna funkade inte heller.... SÅ jag får gå bort ca 3 nr och tvätta i deras tvättstuga.... Åååå vilken lyx. Dom hade 4 tvättmaskiner, 2 torktumlare och 2 torkrum.....Perfekt. Jag slänger in min tvätt och går hem för att börja baka..... Sen ner igen för att hänga tvätten..... Det här blir bra tänker jag.... Oj, va fel jag hade. Kommer ner nästan 2 timmar senare.... ALLT ÄR JÄTTE BLÖTT.... Kl är nu ca 22.00. Åååå va arg jag blir... Men nu hängde jag tvätten imin tvättstuga "som funkar igen" OPch där får den hänga i torkrummet till i morgon inna skolan börjar..... Och ska jag vara ärlig sååå SKITER jag i om det stör nån.... Det får dom ta med ormbunken..... Dom ska även hit imorgon och kolla isoleringen.... Får se om dom gör nåt med det nu!!!! Men det är inget att hoppas på..... Vi får se.

Som sagt bakdag idag....... Gjorde min kladdkademuffins som vanligt.... Och slog även till på stort idag och bakade hallongrottor. Vart helt ok.... SÅ jag hoppas att klassen blir nöjda i morgon =)
Har även hunnit med att laga matlåda =)
Och sen körde jag hem Theresa och hennes cykel..... Vi har hållt på sen 16.00 med allt idag. Och vart färdiga ca 23.00... Så nu är jag sååå trött i min kropp och mina fötter värker mer än nånsin. Har precis duschat och ska snart natta =)
Måste ju bara uppdatera lite först =) Och kolla in mina favo bloggar såå klart. Sen kan jag sova.... Har ju inte hunnit med att varken leka med datorn eller kollat tv idag.....

Marcus började jobba idag.... Ska jobba natt på nåt lager och köra truck.... Hoppas att det går bra för han... Det är ju hans första natt. =) Puss på min älskling =)

Nej nu ger jag mig nog här....

Ni kan få en bild iaf =)


Mina älsklingar i somras När vi bygger pool =)
Tänkt om sommaren kan komma snart, va skönt det skulle vara. =)

Puss och godnatt på er

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: Mormor

Vilken kväll!!!!!!!!!

Söta mössor älsklingarna har :)

Har du kallt i lägenheten fortfarande? Behöver du raggisar?



Älskar dig kram

2009-01-22 @ 07:27:05
Postat av: mamma

ja du vilken kväll mycket krångel..

Hoppas dom fixar till med isoleringen nu, så du slipper frysa..

Kram kram

2009-01-22 @ 09:34:20
URL: http://www.123minsida.se/susanne
Postat av: Anonym

hoppas det går bra kram

2009-01-22 @ 11:53:00

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0