Brudar!!!

I går kväll så jobbade jag. Slutade kl 21.30. Jag stänger ner kontoret och går ut till min bil... Där står Hanna som inte får igång sin bil. Jag som ALLTID är så snäll ställer självklart upp för att hjälpa henne =).

Vi börjar med att knuffa rätt hennes bil som står inträngd i ett hörn... När vi väl fått rätsida på bilen så går jag iväg för att hämta min bil... Ställer dom mittemot varandra och ska sätta på startkablarna.
(OBSERVERA.... Min bil ha krånglat ett tag och har vissa stunder VÄGRAT att starta... Den har varit stendöd men efter att man vridit på täningen några gånger så brukar den hoppa igång).
Japp min bil startar iaf... startkablarna på, Hanna sätter sig i bilen för att starta sin.... Det som händer är. MIN BIL DÖR... Hannas bil va på väg att starta.... Jaha, va fan gör vi nu då??? Inga som är hemma eller så är dom inte körbara.... Hmm, vi funderar på vad vi ska göra nu då.... Jag testar att starta min bil igen... Inget händer. När vi stått i nån halvtimme så ringer jag Linnéa och hennes sambo och frågar om dom kan hjälpa oss.... Kanske behövs det en karl till detta?!!

Japp, vi får hjälp.... Men vem... kommer Linnéa ( hon som inte ens äger ett körkort) Haha. Jaja, detta löser brudarna... Jag sätter på startkablarna på Hannas bil och det startar med hjälp av Linnéa. Vi testar och gör samma sak på min bil.... Och den startar =) Äntligen...

Nu va kl närmare 22.30 så det var dax att åka hem... skulle ju snart upp igen för att åka till jobbet. Kommer hem och ska parkera bilen... den är död igen. Går inte att låsa bilen... Va fan... Men tillslut så gick det bra.

Vågade inte chansa idag, så det fick bli Marcus bil.... =)

VI BRUDAR KAN OXÅ FAKTISKT =) SÅ DET SÅ =)

Puss på er

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: Maria

Klart vi kan :):) Men lite vilja så får vi allt och löser allt :P

Gött att det börjar lösa sig på arbetsfronten för dig. KRAM

2009-08-06 @ 18:13:04
URL: http://minalejon.se/emilia
Postat av: Mormor

Hoppas av hela mitt hjärta att du får jobb snart.

Ja det är klart att tjejer kan, och vi kan ju göra flera saker samtidigt:)



Krammmmmmmmmmmmmmmmmm

2009-08-07 @ 07:53:29

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0