Stressigt

Hmm... va ett tag sen jag skrev.... Har haft en del att göra. Vi åker ju till blankhult i morgon, så jag har fixa lite med det....
I fredas så jobbade jag på kvällen, sen var det bara hem för att vila lite.
I lördags så va jag och Malin och fixade lite mera saker till resan, sen så va vi på salongen och grejade med mitt hår.... Som inte blev klart. Malin och Emil skulle till Malins föräldrar och äta så jag skulle köra dom dit.... Och som vanligt så blir man ju kvar.... Åt lite tacos och sen så vart det spel och lite familjefest =) Va kvar till 01.30.
Och jag hade ju lovat att köra hem kusin som va ute på krogen och roade sig. Jag fick lite fler folk att köra hem på vägen =).
Stackars mina missar som fick vara själva från kl 12.00 ända fram till kl 03.30. Gissa om dom va glada när jag kom hem =)
Sen idag så gick jag upp vid 10.00 för att åka till salongen och fortsätta på mitt hår ( är dock inte klar än) ska fixa mer i veckan.
Så nu håller jag på att packa och tvätta för fullt, det blir en hel del att ta med... *SUCK*

Sen måste jag få tillbaka nyckeln från Marcus... Malin och Emil ska ju bo här med missarna som dom behöver ju en nyckel då.....

Känns som om jag skulle behöva ca 24 timmar till på mig för att göra allt.... Men jag får väl skylla mig själv eftersom att jag borta hela dan igår, jag kunde ju ha åkt hem, och fixa lite iaf. Men men sånt är livet.

Nej tillbaka till tvätten....

Kanske hinner med att skriva lite från blankhult.

Puss så länge

// Petra

KOMMENTARER

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0