Arg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hade samtal med min lärare idag... Jag har nog inte varit sååååå arg på länge!!! Först så ville han att jag skulle ha ett enskilt möte med en av mina klasskamrater.... Ok, tänkte jag, men det som varit har varit och och det som har hänt har hänt!!! Varför älta??? Det som sa´s, va samma som sist.... Så vad var medningen??? Att B bara va sååååå jävla nyfiken. Allt handlar ju om att det finns något hos oss som är fel...... BULLSHIT. Det gör inte det varje gång. Nån gång måste man få tycka att en person inte är riktigt frisk i huvet utan att det har med mig att göra... Eller???

Jaja, sen va det över.... Vidare till nästa grej!! Han lät inte oss göra ett arbete jag har sett fram emot sååååå länge. Hade verkligen velat ta reda på den faktan och dom sakerna. Men jag skulle fortsätta leta LIA ända fram tills att den börjar... Kul... NOT. Dom undrar ju bara varför man är såååå sen när vi ska gå ut om en vecka... Jaja, jag får göra mitt bästa. Men jag tänker inte vara på ett ställe som jag absolut inte vill vara på. Man får ju tänka att det inte bara är 2 veckor det är 9 veckor....... Jag vet vart jag vill vara så det får jag kämpa för ännu mera nu då. Skulle det inte lösa sig så gör det inte det, det värsta är då att B underkänner mig. Men vad mer kan jag göra än att ringa  och tjata och be????  Med mitt förslag får jag med dom målen jag behöver, jag lär mig mer och får mer insikt i flera saker och får även träna på att lägga upp ett behandlingsarbete!!! Vad är problemet??? Jaja, skit samma. Får se hur det går och blir!!!

O morgon så har vi redovisning på vårat arbete, ska bli intressant att se vad vi får på det, nu när vi har bytt grupper. Vi har ALDRIG fått klagomål på arbeten som vi gjorde i min första grupp..... och jag lovar att vi får på backning i morgon. Och ska jag vara riktigt ärlig så skiter jag i det, kommer nog bara att le för att jag hade rätt.

Som ni märker har jag haft en skit dag, och jag är inte på humör idag. Vi får se hur det känns i morgon. kanske är jag lika sur och tvär eller så är det åt andra sidan. Men det återstår att se i morgon.

Nu är det dax för sängen.

Puss och godnatt

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: Mormor

Hoppas du är på bättre humör i dag mitt hjärta.

allt blir nog bra i slutändan.



Kram

2008-09-25 @ 08:14:45

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0