Kräftskiva & Natt jour =)

Ja, som sagt i går va det ju fest!!! Jag skulle ju ta det lugnt.... Hmm... Ja, det gick sådär =) För det första så fick jag i mig 2 kg käftor, och jag hade gärna fortsatt men jag orkade inte att sitta och rensa. Jag var som ett russin på mina fingara när jag väl va klar. Sen vart det ganska mycke alkohol oxå =) Men kul va det iaf.
Jag och Marcsu hade oss ett riktigt allvarlig samtal. Och jag fik ur mig både ett och annat, så det känns skönt och Marcus berättade han syn på vårat förhållande. Vi är båda överens idag och har umgåtts hela dan, och vi har haft det jätte bra =) Men vi är inte tillsammans, Bara väldigt goda vänner. Så det känns skönt =)

Idag så har jag inte gjort sååå mycke vaknade vid 14.30 och sen har jag suttit framför tv:n hela dan.
Jo,jag måste ju berätta, jag va inne på toaletten.... Jag hade fällt upp toalocket men fastnade fram för spegeln.. Och när jag står där så hör jag hur det plaskar bakom mig... Då är det Sigrid som hade hoppat i toastolen.... Hon hade sån panik och jag fick upp henne, då va hon så rädd att och sprang och gömde sig. Hahahahahahahaha..... Jag och Marcus skrattade så vi höll på att dö =).

Sen på kvällen ringde Malin och berättar att hennes granne hade ringt på helt blodig och ville prata med hennes pojkvän (Emil). Emil följde med killen hem till han och där inne så berättar han att han har skärt sig i bröstet. Han har druckit en hel del. Han ber Malin och Emil om hjälp. Och när Malin ringer och berättar detta säger jag att dom måste ringa eller ta med honom till akutpsyk. Men dom vågade inte. Så dom frågar grannen om det är ok att jag följer med... han tycker att det låter bra och vill att jag kommer och att jag är med honom inne på psyk. När vi väl kommer in så ångara sig killen, men jag fick honom till att stanna för att prata med läkaren iaf. och nyktra till. han blåste 2.46 i promille. Och det tragiska i detta är att han bara är 20 år. Vi får hoppas att han stannar där så länge som det behövs.... och att han inte kommer hem nu inatt.
jag började att bli trött innan jag ptatade med Malin.... och sen när man är ute och cyklar 00.20 på natten så blir man ganska pigg. Kl är nu 02.05 och jag är inte trött. Det jobbiga är att man ska upp till skolan imorgon. Men jag har somnat senare och ändå tagit mig upp. Så det ska nog gå bra i morgon oxå.

Men nu tror jag att det är dax att stänag av datorn och lägga mig och läsa en bok, då tror jag att det kommer att gå bättre med att somna.... Hoppas jag =)

Puss och godnatt

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: Mormor

Lilla kraken badat i toaletten, glömm inte stänga locket efter dig. Du är en liten ängel som ställer upp för allt och alla! men glömm inte dig själv.

Ha en bra dag mitt Hjärta.

Puss o kram

2008-09-22 @ 08:53:26

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0