Arg igen!!!

Fast idag så är det min lärare jag är arg på!!!
Vi har ju små basgrupper i skolan. Och till hösten så ska han splittra och göra om dom grupperna, vilket jag inte riktigt går med på....
Alla i min basgrupp känner mig och vet mina laster.... och jag vill fortsätta att ha det så. Stora klassen vet oxå om mycket men inte allt!!! Och att börja i en ny basgrupp... Nja känns inge bra!!! Då måste man börja om från början med allt!!! Hitta sig själv i den gruppen Bla bla bla. Och sen finns det dom som jag aldrig skulle kunna jobba med heller. Och så är det bara. Jag gillar min klass men det finns gränser. Och min grupp är dessutom sååå himla rolig och skön, visst vi har haft problem men vi har oxå löst dom. Och det är ju först nu som vi är en  hel grupp. Varför ändra på det??? När man väl börjat känna sig trygg och nöjd med det man har, nej då ska vi inte vara tillsammans längre. 
Jag tog upp detta med Bragi  och många höll med. Sen finns det ju oxå några som vill göra om grupperna.
jaja vi får se hur det blir till hösten.....

Förövrigt så var jag med Marcus och tittade på en lägenhet idag.... Den var inge fin. Tråkigt, fyrkantig och jätte äcklig dusch. Den tackar han nej till. Men han har en till han ska titta på, så vi får se om den är bättre. Han ska även ringa min hyresvärd. Det är ju dumt att ta en lägenhet på öbo bara för att. Han mister ju alla sina poäng i sånt fall och han har ju ganska mycket just nu, så det är ju dumt.

Hoppas oxå att han tar tag i min bil idag så jag har nåt att åka i när jag behöver. Börjar att bli ganska trött på att be om skjuts eller att låna bilar hit och dit.

"Jag vägleds av förnuftet och inspireras av känslan"

// Petra

KOMMENTARER

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0