Terapi!!!

Japp, nu är vi färdiga med våran terapi..... Skönt.
Vi började med att reda ut lite saker som finns i gruppen och efter det så gjorde vi lite övningar som va väldigt svåra.... Vi skulle lära oss att skilja på känsla och tanke och sen förklara det.
Efter det så fick vi en guidad meditation, vilket är väldigt jobbigt. Man går in i sig själv och går tillbaka i tiden!! Det är tungt att göra detta vill jag lova. Sen så hann vi inte mycket mer igår.
Idag så skulle vi fortsätta med våran guidning, vi delade in oss i små grupper och skulle diskutera detta som vi varit med om. Det som det handlade om nu var våran barndom.

Jag vart väldigt lessen igår och kände i dag att jag inte orkade med att ta denna process. Vilket jag oxå sa till min lärare. Jag anser att det som varit och det som jag kommit över inte behöver tas upp igen. Det är klart att barndomen speglar på vem jag är idag och lite hur jag mår, men den har inte med allt att göra. Jag har andra problem som är mycke viktigare att ta tag i just nu, och som jag oxå behöver hjälp, råd och tips med.
Så jag fick terapi med mina problem som jag har idag och slapp barndomen =)
Tack Marie-Louise för att du lyssnade på vad  jag hade att säga och tog det till dig. Det gjorde att min dag blev bra till slut iaf.
Idag känner jag att jag har koll på hur jag mår och att det kommer att bli bra nån gång och att ta en sak i taget. Allt kan inte ske på en gång.... Jag mår mycket bättre idag än igår. Känns skönt.

Tack min kära klass för att ni är med och delar med er och att ni lyssnar till alla. Jag mår bra av att ni finns runt omkring mig. Puss på er


image9 
F. V: Angela, Ingela, Nina, Maria, Valentina och så lilla jag. Theresa står bakom kameran.
Här sitter vi några stycken från klassen och har lite lunch på våghustorget.
Mc Donalds vart det. =) Man behöver lite snabba kolhydrater ibland och speciellt vid såna tunga tillfällen som dessa dagar.

"Ibland önskar man att livet vore slut
- men för det mesta vill man att det ska börja"

// Petra



KOMMENTARER
Postat av: mamma

Hej!!
Min lilla äslkling, skönt att höra att du mår bättre. Det är tur att du har din klass som lyssnar och förstår.....Som du kanske förstår blir vi oroliga när du inte mår bra...Sköt om dig...
Kom snart hem till oss...
kramar i miljoner
från mamma o jocke

2008-05-08 @ 21:51:43

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0