Måndag!!!

Tog det lugnt dom första timmarna på dagen.... Sen så gick jag och Theresa till Big Slick för att byta ut min kula, till en mindre och med en diamant i =) Vart sååå fint =)
Sen hade vi inget att göra så då gick vi till Emil på Kris, pratade med han en stund. Strax därefter kom Malin och vi bestämde oss för att gå och äta lite. Efter maten så cyklade vi till salongen för att topp mitt hår.... Hmm... toppa och toppa.... Malin skulle klippa en jätte " fin " frisyr..... Men den vart inte så fin. Jag har aldrig varit så ful i hivet som då =) Men Duktig som hon är så räddade hon hennes misstag... Så nu är jag vacker igen.... Det är dock en lite svårare frisyr, så det blir ju mer att göra innan man går ut. Men det ska nog gå bra =)

Sen for vi tillbaka till Kris för att fortsätta med Malins tattuering, men dom kunde inte bestäma sig så det vart inget =) (Som vanligt) =)

Jo jag måste ju berätta att jag har fått LIA =) Ska vara på Runnagården. Ett behandlingshem för tjejer med olka problem ex missbruk, kriminalitet och andra psykiska besvär. Ska bli jätte intressant att se hur det går till på ett sånt hem. =)
Så min praktik börjar v 45 =).

Nu har jag kommit på hur jag ska ha det i mitt sovrum =) Det kommer att bli såååååå snyggt. Får se när det projektet kommer igång =) Kommer att ta före och efter bilder så ni kan få se hur fint det vart =)

Ska ha "mitt" barn Axel i helgen.... Några förslag på vad man kan hitta på för en 3 åring??? Föutom film och godis för det har jag redan lovat.... Men nåt man kan hitta på under dagen.... Tacksam för förslag =)

Nu ska jag nog krypa till sängs, ska ju upp i morgon och tvätta *Suck* Har dragit ut på det i 3dagar nu, så nu gäller det att att komma upp och ta tag i det =)

Puss och godnatt

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: Mormor

Det ska bli spännande att se både frisyr och ditt nya sovrum, väntar med spänning.



Kram

2008-10-07 @ 12:31:18
Postat av: Mormor

VAD GÖR DU DET ÄR ONSDAG I DAG SAKNAR DIG



KRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAM

2008-10-08 @ 19:07:38
Postat av: mamma

Jassåhar du ändrat frisyr igen. skall bli spännande att se.......Hoppas du snart kommer hem till mig. Saknar dig...krammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

2008-10-19 @ 21:06:21

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0