Fryser!!!

Åååå vad det är kallt.... Jag fryser som bara den... Även fast jag har på alla element så tycker jag att det är svin kallt här inne. Kanske bara jag som är frusen =)

Idag vet jag inte vad som händer.... Vill ju köpa bil men Marcus tycker inte att det är lika roligt som jag =) Får se om han har ändrat sig senare =) Har ju hitta 2 st här i örebro. Får se vad det blir =)

Har lite ångest över att jag börjar praktiken nästa vecka..... Inte bra att gå hemma i 4 veckor, man blir sååå förslappad. Idag så fick Malin ringa och väcka mig kl 09.00 och hon fick inte lägga på förrän hon hörde att jag va uppe och gick.... Och jag var faktiskt duktig idag så jag gick upp så fort hon ringde =) Kanske kan jag somna tidigt idag..... Vi får se.

Nästa vecka  har jag saker som händer,  Hihi men det får ni inte veta förrän om ca 2-3 veckor. Då Kanske jag kan säga =) Ska bli kul att se om det händer nåt =) Hahahah.
Antar att mormor dör av nyfikenhet nu, men du får vänta =) Hihi.

Annars då!!!! DET SNÖAR..... JAG SOM HATAR SNÖ OCH VINTER.... USCH. Hoppas att det ger sig snart. Nu har det snöat ändå sen igår kväll. Så det var mycke tjat om det bland alla gubbar och tanter igår på jobbet....

Igår så va jag och träffa min stora kärlek igen.... Torsten =) Åååå han är ju såååå himla fin och mysig. Han lämnar inte min sida när jag kommer. Mammas älskling. Han är såååååååååå stor och mysig. Längtar så tills jag kan flytta och ta honom med mig..... Men förhoppningsvis så får jag ett fast jobb efter skolan och då ska han tillbaka till mig. Får väl hyra el köpa mig ett litet torp nånstans så han kan vara fri och komma och gå som han vill. =)
Åååå vad jag saknar min lilla Torsten, Han är världens bästa och finaste =)
Kanske kan man bli en lite fin familj igen.... =) Hahahahah. Men det får framtiden utvisa =)

Nej nu ska jag nog lägga i lite färg i håret, börjar ju att bli rosa när jag ska vara röd =)

Så hej och på återseende....

// Petra



Mammas älskling =)

KOMMENTARER
Postat av: Mormor

NYFIKEN JUST DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1



Ha en bra helg



Kram

2008-10-31 @ 15:27:02
Postat av: mamma

Ja du lite nyfiken blir man....

Hopaps verkligen att du får fast jobb efter

skolan, så du kan hyra dig ett litet torp och

ta hem torsten. älskar dig och dina syskon. kram

2008-10-31 @ 22:12:55

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0