Torsdag!!

Ida så har jag och Nina varit iväg och tränat =) Jag var skit sexig i min nya badmössa, hahahaha, jag tog dock inget kort på mig, men det fixar vi nästa gång, hahahaha. Vi simmade hela 500 m sen gav vi upp. Ska ju inte slita ut oss i förtid =)
Efter det så bastade vi lite, men jag tycker att det  är lite jobbigt att andas i en bastu så då gick vi och solade lite istället =)

Efter det så åkte vi till stallyktan och åt upp alla kalorier som vi hade förbränt... Inte så smarta kanske men jag vill lova att det var gott. Man får inte äta allt för mycke, då får man ju inte i sig alla efterrätter som finns. Dom har alltid minst 2 st... Och maten är ju inte att prata om. Helt klart den bästa luchbuffen i örebro. =)

Sen.... Ja, då gick vi och bokade oss en kryssning =) Så vi åker redan på tisdag. Det blir jag, Nina, Theresa och antagligen Putte (Hoppas)... Ska bli himla kul =) Kommer med bilder senare =)

Sen for jag iväg till min Marcus... Klippte han, och sen åkte vi till min stora kärlek TORSTEN <3 Han är ju sååå himla fin och mysig. Han fick lite mat sen kelade vi mest hela tiden =) Hem till Marcus igen, lämnade av honom. Hem och parkera bilen, in för att häng allt det blöta från simningen. Ut igen och flyttade på Marcus bil, ( har ju datum parkering här *ARG*) tillbaka hem för att hämta min cykel, hem till Marcus, ut igen för att handla mat, sen hem till marcus igen för att äntligen få sitta still en stunf =) Åt lite och sen vart det film..... Världens SÄMSTA film.... The Mist hete den..... Så hyr den inte om ni får för er det. Tyckte att den var VÄLDIGT töntig.... sen myste vi lite =) <3

Och nu är jag äntligen hemma... Känns som om att man bara sover här nu förtiden =) Men jag klagar inte, tycker det är ganska skönt att ha saker att göra =)

Så nu tänkte jag faktiskt att jag skulle natta... Komma i säng nån gång i tid =)

Så puss och godnatt

// Petra


KOMMENTARER
Postat av: THERESA

WTF! klagar du på the mist, du som annars brukar kolla på så mycket skit? :D hahaha..

Jag trode seriöst att du skulle gilla den!

2008-10-17 @ 09:52:57
Postat av: Mormor

Oj vad du hinner med mycket. Vi har varit i fjällen några dagar så därfor har jag inte läst det tidigare.

Kom inte in på din sida på labben.



Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

2008-10-17 @ 21:08:48
Postat av: mamma

Oj vad du far i kring....Internet har krånglat lite däför har jag inte varit här.....Men nu hr jag snart gått igenom vad du skrivit...

Försök att det lite lugnt oxå...Trevlig resa och tänk på mig då...kram

2008-10-19 @ 21:27:22

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0