Kryssning =)

Nu har jag kommit hem från kryssninegn =).... Ååå vi har haft det sååååå roligt =)
Vi började med lite mat på grillcorner här hemma i väntan på bussen. Väl på bussen som gick 12.40 var det bara att ladda alla batterier =) Resan dit kändes som en evighet. Vi kom fram till terminalen strax eftetr kl 15.00... Och båten gick inte förrän kl 18.00, så det var lite segt.
Vi satte oss i ett cafe och väntade.... Jag handlade 2 drickor 33cl och 2 munkar..... Vet ni  vad det kostade??!!...... 73 kr.... Jag höll på att smälla av, är det möjligt??? Men det var bara att betala och se glad ut =)
Timarna gick och vi fick gå på båten....Vi hade bokat C-hytt men fick en B-hytt så vi klagade inte =)
Så vi gick till hytten och gjorde oss hemmastada =) Sen var det bara att vänta på att tax free skulle öppna så vi kunde handla lite att dricka =) Mmmm.... massa gott fanns det =) Ner till hytten igen för att duscha och fixa till oss lite.... Första groggen är upphälld!!!

Innan så hade vi sagt till i receptionen att våran vän Theresa fyllde år... så det skulle dom ju fira!!! (Hon visste inget) =)
Så när kl började närma sig så sa vi bara att nu var det dax att dra..... Kom till dansgolvet och hon fattade ingenting =) Sen började dom med att ropa upp folk som skulle firas.... Gissa om man fick onda blickar =) Hahahahaha..... Det var Theresa 22 år och resten av gänget fyllde 75 år Hahahahaha..... Sen ner till hytten för att fortsätta att festa lite =).

Ojojoj, det vart en hel del den kvällen.... Theresa hittade massa konstigt folk som hon bjöd med hela tiden..... Men dom dumpade vi på vägen sen =) Haha.
Men sen framåt små timmarna så skulle vi ner en trappa för att ta en liten rökpaus..... Och ni kan ju aldrig gissa vad som händer..... Theresa missar att det är ca 4 trappsteg kvar att gå så hon faller pladask ner i golvet.... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.

Vi skrattade så vi höll på att dö.... Men stackar fick lite ont efter ett tag så hon gick till hytten för att vila medans jag och Nina fortsätter våran kväll med en rundtur i båten.... Vi var nog överallt och ingenstans. Men kul hade vi vill jag lova..... =)

I morse var det mindre roligt.... Vaknade att att hela båten gunga som bara den.... Och på det så mådde vi ju som vi förtjänade oxå.... Inge roligt men det vart bättre sen =).

Vi fick gå till receptionen och säga att vi behövde en rullstol till våran vän som inte kunde gå längre =) Och vi fick hjälp, dom kallde på nån som jobbade och körde henne till sjukan.... Gissa om han var snygg.... Ojojoj. Mmmm, han tackar man inte nej till... hahaha.
Det vart lindad fot och krykor för damen.... Sen vill sjuksköterskan att hon skulle gå till sjukhuset och röntga foten, vilket vi fick ta när vi kom hem.
Under dagen så har vi handlat lite i tax free och ätit mat, sen så var vi framme i stockholm igen =) Resan hem gick bra... sov en hel del i bussen.... Trött och sliten.

Väl hemma ringde vi taxi så vi kunde komma till sjukhuset.... Vi kom till akuten 18.30..... 23.10 va vi hemma..... Vi satt först i 2 1/2 timme i väntan på att få komma in. När vi väl kom in så tittade läkaren och skickade oss till röntgen på en gång. Fick sitta där en stund innan vi fick hjälp..... Röntga foten.... Vänta.... Gå tillbaka till akuten.... Vänta.... Vänta.... Vänta pch åter vänta. Sen så var det bara en stuckning.... Så hon fick kryckor en och strumpa.... =)

Vi kommer till akuten med full utrustning med resväskor och påsar mm..... Alla tittade lite konstigt när vi kommer in med en påse sprit och ett flak med öl.... Sköterskorna tyckte att vi skulle dela med oss lite, men icke.... Möjligt om man fått hjälp på en gång =)     

Men nu är vi iaf hemma och mår bra..... Borta bra men hemma bäst.
Men det dröjer nog inte länge innan en till sådan resa är inbokad =)

Nu ska jag nog äta lite igen och sen sova......

Puss och godnatt

// Petra



På väg till stockholm



Här börjar vi komma i form =)


Vårat deck hete sextant... Varför??

KOMMENTARER
Postat av: Mormor

Ja ni hade iaf roligt. Men ni behöver nog vila några dagar nu:)



Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

2008-10-23 @ 09:11:01
Postat av: mamma

Ja ni verkar ha haft roligt. Men synd om den som illa sig gjorde.....

kram

2008-10-23 @ 12:21:06
Postat av: Theresa

Så fort kryckorna är borta drar vi igen!!! :D



tack tack tack!

2008-10-23 @ 13:47:01

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0