Flyttat!!

Flytten gick i fredags morse. Det började med att vi hämtade nyckeln till nya lgh på tordag kväll. När vi kommer hit så har hon inte ens flyttat eller städat!!! Vi tittade på varandra men sa inget. Sen sa hon att vi får ta vardagsrummet och ena sovrummet att ställa alla kartonger i!? Hoppas ni har nånstans att bo i helgen är det hon säger??!! Ja, vi skulle ju bo i lgh i helgen men eftersom att hon inte var klar så fick vi bosätta oss hos Marcus föräldrar.
På lördagen åker vi till lgh för att mäta golv mm. Då är hon här och plockar bland sina grejer.... Jag sa till henne att ringa när hon var klar med allt. Hon ringer sen på eftermiddan och meddelar att allt är klart och att vi kan flytta in på riktigt nu. Så vi packar alla saker och drar till lgh. Vi ställde iordning sängarna och satte upp lite lampor. Sen åkte vi till Vassland på 30 års kalas.
På morgonen så ska jag börja packa upp lite saker....... Kollar spis och skåluckor, det var bland det äckligaste jag har sett..... Hon har alltså inte städat. Så det första jag fick göra va att ställa mig att skrubba köket. Gissa om jag var arg.?!

Så idag så är det ett samtal med mäklaren som gäller. Ska dit idag för att göra klart alla papper och nycklar.
Men jag tänker dra av för städningen på hyran. För detta tänker inte jag gå med på!!!!

Jag har inte packat upp nåt än =( Eftersom att vi ska renovera hela lgh så är det ingen ide att packa upp allt nu. Så det får vänta... och det är ju det som är det roliga. Så nu är det vi och kartonegrna som bor tillsammans =)

Ska börja spackla och måla tak idag.... Vi måste oxå bestämma vilken färg vi ska ha i sovrum och hall. Förslag nån????

Nej nu ska jag sätta igång och göra nåt vettigt.

Puss puss

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: din bajs

jag röstar för snorgult o brandlila!

2009-09-14 @ 08:40:07
URL: http://rebblan.blogg.se/

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0