Måndag!!

Sitter hos Marcus och inte gör nånting just nu!!!
Har pratat med min bajskorv för första gången på jättelänge =) Det var himla roligt!!! Kanske ska ta en katt bäbis i från henne!!! Vi får se hur jag ska göra!!! Dom är ju inte födda än, så jag har ju lite tid att tänka.

Är lite orolig över min vän Theresa.... Du vet vart jag finns om du skulle vilja prata. Tycker inte om när min vänner inte mår bra!!! Vill bara åka och kramas lite med dom då!!!

Idag så är det jobb som gäller. Har ingen större lust. Jag hade ju fått för mig att jag skulle jobba dag i dag men så var inte fallet. Börjar att jobba kl 15.00. Lite surt men det får man ta!!! Hoppas bara att jag inte jobbar med barbro.... för då går jag hem.... Förstår inte hur man kan antälla en sån människa, det enda hon gör är att sitta och prata med dom.... visst det är jätte bra tt hon tar sig tid med dom, men man måste ju göra lite annat oxå och speciellt när man jobbar i Hovsta där schemat är jätte tajt. Vi har ju inte ens tid för ett larm. Snabb men effektiv får man vara då!!! =)

Nej nu måste jag fixa lite lunch och duscha. Måste ju ha matlåda idag och i morgon.

Puss och hej

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: theresa

skriv inga namn nä det är negavtivt och man kan förstå vem det är. För vips så komer det en anmälan mot förtal hem i brevlådan! Var rädd om dig min ädla vän!

2008-06-16 @ 12:45:58
Postat av: bajskorv

UHÄÄÄ jag mår så DÅLIGT!!! kom hit o kramas -snyft-

2008-06-17 @ 08:39:56
URL: http://rebblan.blogg.se/
Postat av: mamma

Hej!!

sådana människor finns det överallt, tråkigt

men sant....Man jobbar ju för att överleva inte

för att semester på jobbet..



kramis

2008-06-23 @ 07:24:21

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0