Äntligen över!!!

Nu är julen äntligen över!!

I tisdags så va vi hos Carro & Andreas och lackade julklappar. Vi åt lite mat och sen på kvällen när dom flesta fått i sig lite så spelade vi spel.... Våghals. Ungefär som sanning och konsekvens. Det var riktigt roligt.... =).
Sen på natten så åkte vi hem =)

På julafton så åt vi lite tacos innan vi skulle äta den äckliga julmaten....... Tur jag har ätit upp mig lite på julmaten innan dagen det!!! =) Jag som älskar Jansson. Men tyvärr så kan ju inte Fam. Kindgren laga Jansson =( Så det har jag ätit nu i flera veckor så jag inte ska vara sugen på det =).

Sen efter Kalle så åkte vi till Siv och Tomas för att äte lite. Och sen vidare till carro och Andreas för att öppna julklappar och äte lite mera =).
Jag fick min efterlängtade Wake up light =) Så nu ska jag föhoppningsvis vakna utvilad på morgonen. Men det återstår att se.
Barna fick som vanligt mycke julklappar =)
Marcus fick sin n ya speldosa till Xbox så vi var nöjda och glada. Sen vart det natten och då vara det bara till att åka hem och lägga sig =).
När vi skulle lägga oss hade min nya granne fest *arg* Han spelade så jag trodde att stereon skulle komma genom golvet. Dom skrek och gapade på balkongen. Det är ju ganska sååå lyhört här om man är utanför. Jag hör om det står 2 st och pratar i vanlig samtalston utanför, så ni kan ju bara gissa om jag va irriterad när dom gapa och skrek.
Till slut fick jag nog och gick upp och knackade på. Va jag inte direkt trevlig vill jag lova.
Men jag somnade tillslut. Men Marcus hade vaknat vid 4 och då var det tydligen ett jävla liv...... Närsta gång kastar jag ut allihop......

Vaknade kanske vid 9.00 tiden idag. Åt lite frukost och kollade på tv. Vid 12.00 så ville Marcus att vi skulle mysa lite så vi gick och la oss. Gissa om vi somnade på en gång =) Sen sov vi till kl 17.00. Det kommer inte att bli lätt att somna i natt. För marcus del är det inga problem. Han kan ju sova hur mycke som helst. Men men jag får väl hitta på nåt som göra tt jag blir trött =).

Är såååååååååååååååååååå himla sugen på Kina mat. Funderar på att ringa och kolla om dom har öppet.
Måste ju hämta cykeln hos Marcus först....

Nej nu ska jag ta tag i detta.

Hoppas att ni haft en bra jul.

Puss på er

KOMMENTARER
Postat av: Mormor

Skönt att du haft en bra Jul. här har det varit stilla och skönt.



Krammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

2008-12-26 @ 18:05:48
Postat av: mamma

Skönt att julen varit bra och att du fick de

du önskade dig.....Här har det varit lugnt..

krammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

2008-12-28 @ 08:57:09

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0