Julbord.....

Kan börja med att berätta att LIA står för: Lärandet i arbetslivet.... =)

I fredas så va det sista dan på min praktik. Känns sådär.... Skulle gärna vara där ett tag till =). Men man vet ju aldrig om man kanske börjar på timmar =). Mina bakverk gjorde under iaf. Det tog slut på en gång =)
På kvällen så jobbade jag.... sen va det hem till sängen.

Och igår så va det julbord med CV. Jag va såååå fin med lillasysters klänning, snygg i håret och make up. Marcus tyckte att jag va det vackraste som fanns =) =) =) <3 Så söt min lilla snuttis =).
Ja vi kom iväg till detta julbord som va i Ånnaboda. Hemma regnade det som bara den. Och I Ånnaboda så var det fullt med snö. Det snöade ännu mer senare underkvällen. Så det va riktigt mysigt faktiskt =)

Smakade på korodil, struts, bisonoxe och känguru. Mycke spännade smaker =) Vildsvin och björn fanns de oxå, men jag va sååååååå mätt att jag inte fick imig en enda mat bit till. Så det va lite tråkigt, men det kanske kommer fler chanser=)

Mycke dricka vart det =) Blanding av allt från öl, snaps, cider, oso, samboka..... Ingen bra blandning vill jag lova!!!!
Jag kände inte av det överhuvudtaget när vi va på festen, men när vi satte oss på bussen kl 23.00 och skule hem så slog det bara till, Jag vart dyng full..... Somnade en stund och precis innan vi skulle gå av bussen så spyr jag..... Hoppas... Hela jackan full i spyor, men som tur va så spydde jag i en påse på bussen =)
Kommer hem och jag spyr ner hela badrummet. Städade rent det och sen sängen..... Gissa om det snurrade, kändes som om jag åkte virvelvinden ggr 30, så det va bara att ta sig till toan igen och samma procedur...... Hade inte sååå mycke kvar att spy tillslut =). Men jag sov halva natten på toaletten, tills det inte snurrade iaf =)

Så nu ska jag ALDRIG göra om detta igen om blanda. Men man mår som man förtjänar idag, det vill jag lova.... =) Har aldrig mått sååå dåligt i hela mitt liv.... =(

Så nu ligger jag i min soffa och bara tycker synd om mig själv =) Borde gå ner till tvättstugan för att boka tid så jag kan ha jackan igen, den luktar inte såå gott =( Sen måste jag även gå upp på stan för att hämta min cykel, så jag kan sova lite längre =)

Nej undra om man ska ta tag i sitt liv?!!

Puss på er

// Petra


KOMMENTARER
Postat av: mamma

Ja du det rä inte lätt det där med julbord och dricka..hahahahah...Du lär inte göra om detta. Synd bara att vi inte fick se dig i klänningen...Visst jag vet att du är fin..Men ändå...L

Hoppas du mår bättre nu.....längtar efter dig.

kram mamma

2008-12-07 @ 18:32:54
Postat av: jenny

fanns det bävergädda o skäggbiff?

2008-12-07 @ 20:28:11
URL: http://rebblan.blogg.se/
Postat av: Mormor

Ja som sagt du lär inte göra om det (eller)? Jag har oxå villat se dig i klänningen.Jag längtar oxå efter dig



krAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAm

2008-12-08 @ 18:08:42

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0