Jullov =)

Japp då har man jullov nu då!!

Hade bakat kladdkakemuffins och chokladpuffar till klassen idag =)

Jaha vad har hänt sen sist då?? Ja det vet jag nog inte själv =). Det är ju det som är så bra att jag skriver här hela tiden va jag gör, för då har jag ju koll på vad som händer i mitt liv och skulle jag inte komma på vad jag gjorde så är det ju bara att gå in på blogg och kolla vad jag har gjort =) Men nu har jag legat lite på latsidan med bloggandet.....

Jo i måndas så jobbade jag.... Trodde att jag började kl 15.00 så jag hade gjirt mig klar för att åka då jag upptäcker att det var ju inte denna måndag, Jag började ju inte förrän kl 16.30... Så det var bara att ta det lugnt ett tag till =)

Sen i går (tisdag) Så va jag på jobbet för att få ny delegering.... Så jag åkte dit till kl 9.00 så vajag kvar till ca 10. Gcik på stan för att köpa julklapp till klassens julklass byte =) Skulle själv vilja ha min egen. Men jag fick ljus som lukatde jätte gott och lyckta till det =) Men jag kommer inte på va det luktar.... Frågade klassen men dom kom inte heller på det.... Poletten kanske trillar ner under dagen =) Hihi.

Idag då.... Jo skolavslutning. Och nu är jag hemma. Ska tvätta lite idag så man har nåt rent att ta med till mamma =).
I morgon jobbar jag, men ska försöka att bli av med den tiden.... Känner att jag vill träffa Marcus lite innan jag åker till mamma. Har ju inte träffat han på hela veckan =( Men det går nog ingen nöd på honom just nu. Han har ju fått ett nytt spel..... så han klara sig nog =) Hahaha.

Solade igår..... Ojojoj.... Glömde ju att stänga av ansikts förstärkan.... Så nu ser jag ut som en kokt kräfta i ansiktet.... Hahahaha.... Klassen tyckte det såg roligt ut iaf =) Så nu är det bara hoppas att det lägger sig väldigt snart. Ser ju ut som om jag går och rodnar hela tiden. Hihi.

Nej nu är det nog dax för att läsa ut det sista kapitlet i Lotta Thells bok så jag kan börja på den 4:e

Puss så länge

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: mamma

tokigt att glömma bort det...men de försvinner väl snart....Vi ses på lördag....

2008-12-19 @ 14:35:54

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0