TRÖTT!!!!

Jag är sååå himla trött. Kan kanske bero på att jag gick upp kl 8.00 och ställde mig och baka. Bakade en kladdkaka till Marcus jobb. Va klar runt va 9.00. Gjorde mig iordning och sen skulle jag sätta mig på cykeln för att över lämna den.
Men det började inte så bra......

Jag kommer ca 3 meter sen stuper jag rätt i backen och tar emot mig med handen.... AAJJJJJJJJJJJJJJ.... Folk stannar till och börjar att skratta..... Men ni ska inte tro att nån hjälper mig. Jag sitter fast i cyklen och försöker att kravla mig upp, kladdkakan ligger mitt ute ivägen. Men jag tog mig upp tillslut. Och satan va ont det gjorde i handen.
Jaja, jag cyklade mot Marcus jobb iaf. Kommer fram och han svara inte. Tar av mig vantarna och ser att jag har lite små sår. Men inte såå farligt. Till slut får jag tag på honom.... Menhan kan inte komma ut och hämta kakan. Det tar ca 10 min och gå och jag kan inte ta mig in då det är låst över allt. Och kommer man in så MÅSTE man ha på sig oranga kläder. Så han tackade jätte mycke för kakan men kunde som sagt inte hämta den.

Så jag cyklar glatt vidare till Malins jobb. Kommer dit och dom blir jätte glada för min kladdkaka som är lite kant skadad =) Men den tog slut den ganska fort =).

Sen har jag hjälpt alla på salongen med diverse saker. Dom va sa nöjda och tacksamma för att jag hade varit där en hel dag och hjälpt dom =).

Malin hade en kund som va sjuksköetrska... Hon tittade på min hand och tyckte att jag skulle iväg och röngta den.... Så jag ringer vårdecentralen och det dom säger är: Avvakta några några dagar och sen kan du unna dig en ipren om det gör för ont..... JÄVLA IDIOTER. Jag berättade att en sköterska hade tittat på handen men det struntade dom i......

Så nu sitter jag här med en hand som värker som bara den. Får väl ta tag i den på måndag. Får väl åka till Marcus och linda den lite =)

Kom hem och somnade som en stock. Skulle ha åkt till barnen och hälsat på. men jag vaknade såå sent så det vart  inget =(. Så nu sitter jag här själv ytterligare en dag.... Men vi får se om jag kan få hit Malin och Andreas =) Annars så blir det väl att sätta sig hos Marcus och se på när han och hans vänner spelar spel.....

Nej nu ska jag se på Göta Kanal 2. Skriver mer när jag kommer till mamma.

Puss puss

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: mamma

Tur i oturen kan man säga...Inget var iaf brutet..

Tack för att du kom hem...Önskra dig en trevlig Jul och ett Gott nytt år....

kram

2008-12-22 @ 22:17:34
Postat av: mormor

GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR HOPPAS DU FINA KLAPPAR FÅR.





KRAM I MASSOR

2008-12-23 @ 08:43:14

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0