Underbar helg =)

Så va denna helg slut =(

I fredas så stor städeade jag hela dan.... Sen va jag hos Marcus på kvällen, vi kollade på Harry Potter!!!
Sen somnade han, och då var det bara för mig att gå hem =)

I lördas så va vi på Marieberg. Handlade dom sista julklapparna. Så va Petra jätte fattig. =(
Är glad att vi hade knytkalas i går så jag har lite mat =). Det är inte såå lätt att vara student. Det värsta är ju att vi får ca 200 kr mindre nu i december.... JÄVLA csn. Men jag får väl pussla ihop det på något sätt. Har ju inte jobat så mycke heller så vi får väl se hur detta ska lösas.
Och som sagt på kvällen va det ju klassfest. Vart riktigt lyckad. Vi gick vidare sen till Wasa krogen.... Stans största till håll för alkoholister. Vi satt och kollade in folk och såg vilka vi kommer att ta hand om inom det närmsta året. Usch sista gången jag va där. Jävla tattar hak....

Idag så kom Marcus tidigt  som bara den.... Kom hit och ville ha lite frukost =) Sen har vi myst HELA dan =)
Träffade Disa en sväng på em, vi åkte till Mc Donald´s och åt lite och sen åkte jag hem till min älskling igen som låg hemma hos mig och sov =)

Johan ringde och behövde Marcus i tv spelet. Så vi åkte hem till honom. Marcus spelade spel medans jag städade lite och lagade Tacos Mmmm, det va gott. Sen va det mys igen hela kvällen.
Jag har somnat flera gånger under dagen. Har inte sovit sååå mycke under helgen, så det kan nog bero på det.... Men imorgon så är det inge skola. Men jag ska jpbba och börjar inte förrän kl 15.00. Så inatt så stänger jag av mobilen, så jag får sova ut ordentligt. Ska bli sååå skönt =)
Men jag har en känsla av att bara för att jag kan sova i morgon så kommer jag att vakna jätte tidigt. Det är ju standard =)
Jaja, vi märker väl i morgon om jag får sova länge eller inte =)

Nu ska jag hoppa i säng....

Puss och godnatt

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: Mormor

Tuff helg igen. Jag var oxå på marieberg i lördags och kollade runt lite, tur att vi inte köper några julklappar det är så sköööööööööööönt att vi slutat med det.Ha de bra puss o kram

2008-12-15 @ 16:27:30
Postat av: mamma

Hej!!

Verkligen en tuff helg...men denna som kommer blir bra. Då du kommer hem till mamma.....och hjälper henne lite......kram på dig.... ses snart....

2008-12-16 @ 15:26:21

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0