Fredag!!!

Igår så satt jag på kungsängen halva dan och höll Carro sällskap. Sen så vart jag tydligen barnvakt..... HULIGAN BARN!!!!!
Den ena är ju värre än den andra. Rev nästan hela lägenheten, så vi fick gå ut i parken och leka lite. Så hemmet är någorlunda helt =)
Sen kom Carro och hämtade barna *skönt* Sen så ville Carro gå ut och äta... Hmmm, jag och Malin som skulle äta kräfter. Det vart kräfter innan vi åkte =) Sen åkte vi till shanghai. Filip följde oxå med. Jag och Malin tog en drink och lite räkchips medans Carro och Filip åt en riktig middag!!! Efter det så ville dom ha efterätt.... så då bar det av till Max. Vi tävlade. Jag och Malin på cykel och Carro och Filip i bilen..... Jag och Malin VANN. Filip sa när vi kom fram: Jag var ju med i erat lag även fast jag åkte bil!! Snacka dålig förlorare.... Han har alltid sina egna spelregler *Hihihi*

Sen efter det så träffade vi Annika och Linda så följde med dom till Pitchers, satt där en liten stund, och sen hem.
Rolig kväll vartd et iaf.

Min date skiter jag nog i!!!! Det var han som frågade om vi skulle ses i dag.... så jag skickade medd till han och frågade när vi skulle ses... Hoppsan helt plötsligt så var han i stockholm??!! Vill han inte är det ju bara att säga det.... Hur svårt kan det vara?? Så jag lägger inte ner så mycke mer energi där.... Vi får se vad som händer.

Idag så vet jag inte vad som händer... Kanske följer med Malin till Emil och grilla lite. Eller så kanske man ska leka lite med Marcus idag, det var ju ett tag sen vi sågs. Och snart flyttar han oxå. Tror att han kommer att få det jätte fint =)

Nej nu ska jag nog göra mig iordning.... Jag uppdaterar snart igen.

Puss puss

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: DIN ÄLSKLING

JAG ÄR HEMMA NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2008-07-12 @ 23:30:51
Postat av: mamma

Vilken tur att det blev bra till slut iaf...med dagen/kvällen..

Ja de är nog lika bra att skita i daten...ha en

bra söndag..

kram kram

2008-07-13 @ 10:19:05

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0