Jätte längesen!!!

Nu var det ju jätte längesen jag skrev. Men jag har inte varit hemma så mycke. Jag har jobbat. Men för det mesta så har jag leggat vid Siv och Tomas pool. Solat och badat. Det var nog det bästa dom har gjort någonsin, att bygga en pool. Det är sååå skönt!!! =)

Torsten har det jättebra. han  var ju borta i nästan 3 dygn. Men nu är han hemma igen.Och när han kom hem vart han så bortskämd, massor av räkor och godmat fick han, sen fick han sova i Tomas säng. Mammas lilla älskling =). Han har till och med lekt med barnen, hans om är jätte rädd för dom. Men vi sa åt dom att  man måste vara försiktig med katten och det har dom lyssnat till, så nu går det så bra!!! Filip uppfattade inte riktigt vad han hete så han trodde att vi sa Torsken.... Hahahhahaha..... så nu heter Torsten Torsken.

Vi har även flyttat Marcus nu. Han trivs sådär. Han har bott hos mig den senaste veckan, han har ju ingen tv men den ska komma nu i veckan. Han har väl sovit hemma hos sig ca 2 dagar. Men det har gått bra att umgås 24 tim om dygnet, Klart att det är skönt när han åker men man känner sig oxå lite ensam. Men men han bor ju ca 1 min härifrån. =)

Va och såg Mamma Mia..... SKIT BRA FILM. Den kan jag se igen. Malin har redan sett den 2 ggr  =). 

Det var så längesen jag skrev så jag kommer inte ihåg allt jag gjort under tiden som ni har fått väntat med ett inlägg. Men jag har ju skrivit lite av vad som har hänt!!!

Min cykel är iaf lagad, marcus lagade den åt mig... TACK. Nu i helgen så ska jag jobba för första gången under sommaren...känns lite jobbigt. Det är ju såååå mycke denna helg. Groopa festen i Fjugesta, Slottsfestivalen här och krögarfestivalen i Säffle. Jag vill ju gå på allt. =( Först funderade jag på om jag skulle byta helg men då har jag ju den förbaskade helgen kvar att jobba så det är lika bra átt jobba denna helg så blir jag av med det.

Nej nu har jag inte så mycke mer att ge er. 

Ska försöka att skriva snart igen. När skolan börjar sen så kommer allt att bli som vanligt med denna blogg =)

Puss puss

// Petra

 

KOMMENTARER
Postat av: MORMOR

OJ VAD ROLIGT ATT DU ÄR IGÅNG IGEN HAR SAKNAT DITT SKRIVANDE, SKÖNT ATT TORSTEN TORSKEN MÅR BRA.



ÄLSKAR DIG

KRAM

2008-08-01 @ 15:01:00

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0