Punka!!!

Jag har punka på min älskade cykel =( Va ute och cyklade igår och plötsligt så pyser det som bara den i från mitt bakdäck =( Men marcus ska hjälpa mig nån dag.
Igår så vart det lite fest.... satt här hemma och sen kom Emil med 2 kompisar till honom riktigt trevligt var det. Sen så skulle vi till frimis men Emil oc kom inte in så då gick vi till gamla K5.... Det var et värsta jag har varit med om... Halva pakistan och halv afrika var ju där.... Mörkt var det.... Fanns ju inte en enda ljusglimt där inne!!! =) Vilka tror dom att dom är egentligen.... ska komma och dansa: Ååå svenska vackra flicka.... Du håll dig till din egen ras.... Jag är ingen man bara greppar tag i och står och ålar sig mot mig.... Så de var ju liv i luckan!!! Bad dom fara och flyga, sen gick vi. Det vart BK, Mmmmm, det var gott med lite mat. sen hem till Malin för att äta. Och när jag skulle åka hem så tappade jag rösten helt, bara sådär, jag hade lite röst i morse och sen kom den tillbaka. Men nu ikväll när jag va hos Marcus så tappede jag den igen, fick inte fram ett ljud knappt... Konstigt. Men nu är det bättre igen!!!

Hoppas att jag har lite röst i morgon så tanterna hör vad jag säger =) Va och tittade på Marcus lgh idag... Det kommer att bli såååå fint, nu är det bara golvet kvar att lägga sen är det bara att flytta. Ska hjälpa Marcus i morgon och rensa lite och på tisdag så slänger vi alla möbler.

Och på onsdag så ska jag flytta på min största kärlek TORSTEN. Då ska han få flytta till Siv och Tomas =( =( *Gråter* Vill ju ha honom men som sagt, jag kan inte tänka på mig själv i detta läge utan måste tänka på vad som är bäst för honom. Jag tror att han kommer att få det bra och jag har ju nyckel så jag kan hälsa på honom när jag vill =)

Men jag har bestämt mig nu tror jag, jag ska nog skaffa mig 2 st små söta kisse bäbisar. För är dom 2 så har dom ju sällskap av varandra när inte jag är hemma. Måste bara hitta några jag fastnar för. Man har ju blivit lite kräsen sen man skaffade sig Torsten. =) Jaja, det blir nog bra. Måste nog börja skolan innan jag ska ha katterna så man kommer in i dom vanliga rutinerna igen.

På Torsdag så är det Fashion Pack.... Bögar som klär ut sig och sjunger och dansar, så det ska vi gå och titta på. Vi var jämt och tittade på dom för 2 år sen. Men nu har dom blivit flera så det ska bli kul att se vad dom har hittat på i år. Måste försöka att få med oss Malins mamma, hon har ju tjatat i flera år att få följa med oss ut och nu har ju chansen =) Vi får se vilket humör hon är på, sås ka det nog ordna sig.

Oj vad långt detta blev... =)

nej nu är det sängen som gäller ska ju upp kl 06.00 så det är väl på tiden att lägga sig nu.

Puss och godnatt

// Petra

KOMMENTARER

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0