Torsten!!

Nu har Torsten flyttat =( Men det har gått bra: Han tyckte att det var lite jobbigt i början, gick mest och skrek. Men så fort han såg mig och Marcus så vart han tyst. Vi åkte till Siv och Tomas med Torsten i tisdags och dom var inte hemma när vi kom, vilket kanske va bra. Han gick upp direkt och la sig under deras säng!!!!
Men när dom kom hem sen så kom han fram =) Då vart han så kelig.... sen kom ju Pyzen in, deras andra katt..... men Torsten han tog över på en gång "Hahahahha" Pyzen han mest fräste och reste ragg, men torsten har vände på arslet och gick därifrån=) Så nu har inte pyzen varit hemma på 2 dygn. Pyzen är ALLTID hemma på nätterna och sover alltid i Sivs säng.
Torsten är ju bra knäpp. han har aldrig sovit i sängen som vuxen katt, han slutade att äta blöt mat, det fick vi jämnt slänga och han är aldrig på bordet eller hoppar upp någon annanstans. men så åkte jag och hälsade på min lilla älskling i går, då får jag minnsan höra att min kära katt har sovit i sängen, ätit upp all blötmat och hoppat upp på köksbordet och lagt sig..... KNÄPPA KATT.  =)

Redan efter ett dygn så släppte dom ut honom... kanske lite tidigt tyckte vi!!! Men så gick han och skrek lite, tror att han letade efter sin älskade mamma =). Senare så kom barnen och han försvann =( Men så fort dom hade åkt så kom han genom kattluckan =) Han är ju så smart min kisse, (det är jag som har lärt han massa saker ) =). Så nu springer han in och ut ut och in hela tiden, han tycker det är jätte roligt att han kan komma och gå som han vill. Bortskämd är han iaf, dom kelar och myser hela tiden, och i går så fick han räkor, det var gott tyckte han.

Ååå ni ska veta hur glad han vart när hans mamma kom... min bästaste älskling =)

Idag så kanske vi ska börja att flytta åt Marcus, ska bli kul, vi får väl se om golvet är färdigt först.

Nej nu måste jag skynda mig Theresa kommer snart, så då måste jag vara klar.

Puss puss

// Petra


Min älskling vilar =) Mammas älskling vilar lite =)


KOMMENTARER
Postat av: mamma

Hej!!

Skönt att det gick bra med flytten av torsten...han verkar trivas..Bra att du kan åka dit ut när du vill och hälsa på honom, han behöver dig fortfarande ett tag iaf..

älskar dig kram

2008-07-21 @ 10:11:04
Postat av: Mormor

Skönt att Torsten har det bra, Hoppas du mår bra oxå



älskar dig kram

2008-07-21 @ 11:56:56
Postat av: theresa

nu har jag läst om torsen 20 gånger - UPPDATERA, sluta ha ett liv så jag inte känner mig så ensam! :D

2008-07-23 @ 13:30:28

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0