Glad!!

Har äntligen fått träffat min BÄSTIS =)
Det är Malin (bästis) och hennes dotter Elsa på kortet i förra inlägget.

Så idag så va jag Malin, Elsa och Totte (pappa) på stan och vandrade. Sen gick vi hem till Malins pappa och fikade lite!!!
Sen var det bara för mig att åke hemm och byta om. Jag skulle jobba, så nu sitter jag på jobbet och väntar på att Kusin ska komma och hämta mig. Bussen kommer sååå sent. och Marcus sitter och festar med sina kompisar och ville att jag skulle komma så fort jag hade slutat. Så då va Kusin snäll och ställde upp och hämta mig =)
TACK KUSIN =)

Och i morgon hoppas jag på att få träffa mina underbara älsklingar (Malin och Elsa) Såååå mycke som det bara går =) Men dom ska fira lill julafton med bröder och systrar eftersom att alla bor på olika håll. Så dom tar det nu =). Men det finns nog tid över till mig oxå =)

har varit och träffat  barnen en sväng nu på kvällen. Hade jobbat undan så snabbt så jag hade en timme till godo. Så då hämtade jag barnen i jobb bilen hos farmor och farfar. Vilket dom tyckte va jätte roligt att få åka med Petra. Dom frågar alltid om dom får åka med mig. Sen vill dom alltid bo hos mig oxå =) Dom är såå himla söta mina små barn =)

Nej nu ska jag nog göra det sista och sen hem för att byta om.

Skriver mer i morgon.

Puss på er

// Petra

KOMMENTARER
Postat av: Mormor

Tur att du har din kusin!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ha en bra helg

Kram

2008-11-28 @ 22:27:01

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0