Slut!!!

Jag är helt slut...... Har varit en tuff och seg dag.
På morgonen satt jag bara hemma innan jag skulle dra mig iväg till praktiken. Va trött redan då....

När jag kliver in på avd så blir en av tjejerna helt galen.... Hon sparkar sönder dörrar, kallar personalen saker som jag inte ens tänker skriva här.... Helt jävla galen vart hon..... Så vi drog in på hennes frigång = man får lämna avd i 30 min men måste stanna inom runnagårdens område. Och det vart det ju inte bättre av.... Ännu mer skrik och smällar i dörrar. men det lugnade ner sig efter ett tag. Sen var det bra.

Det har varit mycke gråt och förtvivlan idag. En tjej hade fått ned slag på att komma till ett behandlingshem som hon verkligen ville till, och det tog jätte hårt på henne.
En annan ville bara försvinna, då hon har djupa depressioner.  Men jag satte mig ner med tjejerna en och en och pratade lite och gav dom lite tips och råd på vad man kan göra i depressions stunderna... Vilket hjälpte henne lite iaf.
Gav den andra tjejen tips på vart hon kan söka mer och satt bara och lyssnade..... Då släppte hon på sig väldigt mycke =)

En helt underbar tjej med så mycke ambitioner. Förstår inte hur hon kom in i missbruket!! Men hon börjar att fatta lite vad hon hade då, så hon har kommit en bit på vägen... Så det känns ju skönt.
Hon sa även att sen första dan jag klev in på avd så gillade hon mig. Hon tycker om att prata med mig och gillar att jag bara lyssnar och ger enstaka råd ibland. Hon önskade att hon hade träffat mig på utsida och fått mig som vän =) Vilket känns väldigt kul att höra.
Hon va lite avundsjuk på mina och min familj som fick ha mig i sitt liv =) Så tänk på det alla ni som finns i mitt liv... Hihi =)

Sen har det bara varit jätte segt idag.... Klockan har gått såååååååååå sakta. Annars så brukar ju dagarna bara flyta på....
Ska göra kväll imorgon oxå, känns sådär. men det ska nog gå bra.... =)

Nu är klockan snart 23.00 så det är nog dax hoppa i säng....

Puss och godnatt

// Petra


KOMMENTARER
Postat av: Mormor

Jag förstår att tjejerna tycker om dig. Du är en krydda i livet, för oss alla ska du veta vi älskar dig.

2008-11-12 @ 08:01:37
Postat av: mamma

JAg förstår oxå tjejerna på din praktik....

Håller med mormor till 1000....Man kan inte göra annat än älska dig för den du är...

Kram krammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

2008-11-12 @ 08:17:58
Postat av: jenny

tycker minsann jag börjar flyta bort ur ditt liv, ganska tråkigt. kram

2008-11-12 @ 16:03:47
URL: http://rebblan.blogg.se/

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0