Ont i magen =)

Syster kom i fredags... Vi lagade mat och mös framför tv:n. Jättekul att syster va här =) I lördags så åkte vi till moster och hälsade på... Där bjöd det på smörgåstårta Mmmm. Tack älskade moster för det =) Vi färgade håret på mig och klippte lite... Moster vart oxå klippt. Vi vart såå fina =) efter det så åkte jag och syster till Marieberg .... Men jag fick inte med mig nåt hem =(
Kom hem och duschade och gjorde mig iordning... Det var påskmiddag hos Siv och Tomas... Jag åt inte speciellt mycke men jag vart helt stin i hela kroppen.... Kunde knappt röra mig... Kände som om jag va högravid... På vägen hem fick jag världens kramper i magen... Gasade på och pakerade utanför... kastade mig ur bilen för att snabbt komma in till wc... Där vart jag fast en bra stund.... Det bara rann ur mig =( Men jag vart mycke bättre i kroppen och fick tillbaka min rörlighet =)
Sen åkte jag till Malins föräldrar.... Där vi fick tag på lite alkohol... Sen vart vi hämtade utav Bruno och Svinto. HEm till Svinto..... Och det var där mitt magont började.... Utav skratt.... Jag skrattde och skrattde så jag inte fick nån luft. Theresa kom efter ett tag och gjorde oss sällskap =)

Och det vart ju inte bättre när hon kom... Hon visade oss massa olika klipp på allt möjligt, jag  höll på att dö. =) Det var längesen jag skrattade såååååå mycke.

Sen vart det Pitchers, Där träffade vi bröderna Kindgren (Andreas & Oscar) Och alla som inte vet det så är Oscar örebros bästa teater apa... Man skrattar konstant från att man träffar han tills man går hem =).
Det var den absolut bästa kvällen på VÄLDIGT länge. Och jag önskar att jag kunde vrida tillbaka tiden så jag fick uppleva den kvällen igen... Helt underbart vart det =)

Kom hem strax efter 04.00... Marcus hade vaknat och undrade vart jag var... Så  jag skyndade mig hem för att mysa lite inna han somnade om =). Jag var sååå kall när jag kom hem... Och min älskling är det underbaraste som finns... Han bjöd in mig till hans säng och värmde min kalla kropp.... När jag väl fått upp värmen rullade jag till min säng och la mig för att läsa lite... Men jag hann inte läsa såå mycke innan jag somnade =) Somnade väl 04.45.

Kl 10.00 så kom älskling in och väckte mig.... han tyckte inte att jag skulle sova mer.... Gissa om jag var trött då!! Men jag tog mig upp efter att ha dragit mig en stund.... Och idag så har vi bara våldgästat folk... Men jag tror ändå att dom uppskattade vårat besök =)

Nu är jag helt slut.... Snart natten för min del.... Ska ju ha barnen i morgon =)

Så nu ger jag mig här...

Puss och godnatt

//Petra


KOMMENTARER
Postat av: mamma

Inte kul att ha så ont i magen.

Härligt att få skratta mycket.

kram vi ses snart

2009-04-13 @ 13:02:47
URL: http://www.123minsida.se/susanne
Postat av: moster

Det var jätte kul o trevligt att ni hälsade på mej o Viktor.Det får ni gärna göra fler gånger.

Ha det bra.

Älskar dej.

Kram

2009-04-13 @ 18:00:33

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0