Älskling borta....

Min älskling åkte i måndas för att leka frilufsmänniska =) Han och Tomas skulle fiska lite. Och fisk har dom ju fått =)

Men idag kommer han hem. Jag hade inte klagat om han hade stannat ett par dagar till... Inte för att jag inte saknar honom. Utan för att när han äntligen gör nåt så kan han ju vara borta ett tag =) Men det verkar som om dom hade fått nog av mygg och annat flugfä. Han är mer än välkommen hem.
Och jag hoppas att han är riktigt mys sugen nu när vi inte setts på 4 dagar =).

Men jag har inte hunnit njuta av att vara själv ändå..... Malin har bott hos mig dom dagarna Marcus varit borta + att jag har jobbat VARJE dag sen han åkte. Det hade ju varit skönt att vara ledig iaf en dag när man är själv. Men det fick gå ändå.
I måndags så hade jag min bajs (Jenny) och hennes lilla familj på besök. Det var va roligt att dom kom förbi.... Om dom ändå kunde få Lexie till att inte bara ty sig till sin pappa, det finns faktiskt andra som oxå vill kela..... Jäkla unge ; ) Men hon är himla söt iaf.

Och snart är det slut på mitt vikariat.... Fortfarande ingen som har ett jobb till mig???? Jag vet inte riktigt vad jag vill.... eller jo det vet jag. Men jag vill ju sååå himla mycke. Men jag ska prata lite med af och se om dom vill betala en kurs/utb åt mig.... Får höra med dom när jag får skriva in mig igen.

Och nu sitter jag och väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan åka till mina älsklingar i vassland och få i mig lite mat =). Det ska bli roligt, även fast vi har pratat varje dag nu, så är det inte samma sak som att se dom. Sen har ju våra kläder kommit oxå, det ska ju bli spännade och se hur dom sitter.... Antingen som ett jävla korvskinn eller som ett tält. jag uppdaterar er om det senare =)

Ikväll så är det talangjakten här i örebro. Hade gärna velat sett den. Men det börjar inte förrän 21.30 och jag ska ju upp som vanligt i morgon och jobba. Det hade ju varit kul att se eftersom att jag senare i ska på Ladies night och vinnaren i talangjakten får ju vara med i Ladies night.


Jag ska dit närmare bestämt de 18 september i Västerås. =)

Nej undra om man ska göra sig iordning innan tvä'tten är klar, så är det bara att åka sen.

På återseende

Puss puss

// Petra

KOMMENTARER

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0