Grillat

Nu har jag jobbat hela veckan och är äntligen ledig i helgen =) sen jobbar jag HELA vecka igen inklusive helgen =( Men jag gör bara några timmar på helgen Så det ska nog gå bra.

Det är bara så tråkigt att man är sååå trött hela tiden. Jag är ju inte van att jobba 7-16 varje dag. När jag gick i skolan så började man ju inte förrän kkl 9.00 och slutade senast 16.00. Och det var inte lika ansträngande som att jobba... Men man kommer nog in i det oxå =)

Nu vill jag bara ha ett fast jobb så man vet att man klara sig med ekonomin osv... Att det ska vara så svårt att få ett jobb!!! Man kanske skulle ta tag i att starta eget som jag har funderat på ett tag... Men jag måste nog ta och kolla upp lite innan det och se hur marknaden för det ser ut. Sen måste jag nog prata med några i klassen och se om dom vill ha jobb. Jag vet precis vilka som jag skulle vilja anställa. Skulle vara sååå kul att få jobba med underbara människor som man redan känner och vet att dom är dom bästa.

Fast jag har ju iof tänkt att bli miljonär.... Jag hade tänkt att jag skulle vinna på drömvinsten eller vad det heter.. 118 miljoner. Då ska jag köpa mig ett litet hus, en ny bil och ett hus utomlands.... Och kanske lite till =) Undra när jag ska vinna det????

Igår så va vi och grillade och C & A.... gissa om det va gott. =) Vi vart kvar där hela kvällen... Jag och C satte på en film.... Gissa om jag somnade nästan på en gång =) Jag minns att C pratade några gånger, jag vaknade till en stund men somnade lika fort igen =) C gav upp och gick och la sig medans jag la mig till rätta i soffan, somnade och väntade på att min älskling och A hade disskuterat färdigt innan jag  oxå fick åka hem och lägga mig.
Jag har sovit så skönt inatt och sov ändå till 11.15 sen kom älskling och väckte mig.



Nu är han och fiskar med A och barnen och jag sitter hemma och jar precis ätit nybakta scones. =)

Undra vad man ska hitta på ikväll då?? Förslag nån???

Nej nu ska jag se Nils Karlsson pyssling.

Puss på er så länge

// Petra


KOMMENTARER

Kommentera något här:

Om du tycker om min blogg får du gärna följa den på bloglovin
bloglovin
Namn:
Mins mig!

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0